KNToosi.in - همکلاســــی

وبلاگ گروهی دانشجویان ِ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

KNToosi.in - همکلاســــی

وبلاگ گروهی دانشجویان ِ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

رصد ... چشم ایرانیان در فضا...

 

بالاخره حول و قوه الهی ماهواره رصد هم شوت کردیم به اون ور جو... خدا رو شکر مثل اینکه الان حالش خوبه و داره کارش رو به درستی انجام میده...

با تمام احترام و تشکری که برا بروبچ برقی در ساخت ماهواره قائلیم باید بگیم که کار اصلی رو هوافضایی ها انجام دادن... انصافا خسته نباشید داره... شما بیا صبح تا شب ماهواره بساز... هنر اینه که این ماهواره رو برسونی اونور جو....

 هوافضایی رصد جون رو طوری تو مدار قرار دادند که آب تو دلش تکون نخورد...

باور نداری خودتون ببینید... فیلم زیر فیلم پرتاپ ماهواره رصد هستش ببینین و لذت ببرید!...

موشک ماهواره بر رصد در پایگاه فضایی ایران

مشاهده و دانلود فیلم

بچه زحمت کشیدن و اینبار رصد رو در ارتفاع حضیض ۲۶۰ کیلومتر قرار دادند... قابل توجه غیر هوافضایی ها اینکه ماهواره در مدار خودش ارتفاع های مختلفی رو نسبت به زمین میگره که کمترین ارتفاع رو نسبت به زمین به ارتفاع حضیض معروفه...

سرعت ماهواره هم بد نیست... ناقابله ... 7.48 کیلومتر بر ثانیه ....!این سرعت در ارتفاع ۲۸۶ کیلومتری از زمین ثبت شده...به وبسایت زیر هم یه سری بزنید تا به قول دکتر ابراهیمی ورجه وورجه ماهواره رو بر فراز کره زمین ببینید...! 

 رصد رو از اینجا رصد کنید!   

منبع: وبلاگ هوافضایی ها

نظرات 6 + ارسال نظر
حمید توکلی سه‌شنبه 31 خرداد 1390 ساعت 00:34

تبریک میگم!

م چهارشنبه 1 تیر 1390 ساعت 02:44

به نظرم اول یه دونه از همین اتوموبیل مونتاژیاشون میدادن بیرون که یک سال بدون دردسر راه بره راحت تر میشد ادعای فضایی شدن ایران رو قبول کرد

هر چه قدر پول بدی همون قدر آش می خوری...
ایران در زمینه موشکی و فضایی اونقدری خرج کرده که الان نتیجه اش رو ببینه....
بله اگه همین قدر به صنعت خودرو بها داده میشد وضعیت خودروهای ما بهتر از این بود...

م پنج‌شنبه 2 تیر 1390 ساعت 10:54

بله مثل اینه که بگی طرف یهو کلی پول خرج کرده رفته دکترا گرفته ولی پولش نمیرسید دبستانشو تموم کنه!

موشک فرستادن هوا علم میخواد،مطمئنا اگر صنعتگران و سازندگان ما میخواستن به یک همچین دانشی برسن اول باید یک کولر گازی درست میساختن!،بعد ماشین میساختن،بعد یک هواپیما و بعد یک دستی هم به موشک و فضا پیما میزدن!
کدوم یک از کشورهای مطرح فضایی این مسیر رو طی نکردند؟

از طرفی بالاخره این دانش فضایی شدنمون رو باید تو یک دانشگاهی درس داده باشن!شما دانشجوی هوا فضای خواجه نصیر نیستی حتما


اولا نمیدونم تا چه حد با صنعت هوافضا آشنایی دارید که این جور نظر میدید...
من از کسایی که در کار این ماهواره بر بودند اطلاع دارم که این کار بومی بوده....
ثانیا روی چه حسابی مثال اخذ دکترا رو با ارتباط این صنایع با هم مقایسه میکنید... لطفا روی مثالتون فکر کنید...
هیچ لزومی نداره که صنعت خودرو سازی با صنایع موشکی ارتباط داشته باشه که شما با این مثال ربطشون میدی...
محض اطلاع شما ایران به خاطر موقعیت استراتژیکش در منطقه و جهان باید سیستم دفاعی خودش رو قوی کنه و در این سی سال دست روی دست نذاشته بود.... یکی از قسمتهای بسیار مهم این قدرت دفاعی صنایع موشکی بوده و هست....
پولی هم که در این زمینه مصرف شده اونقدری هست که شاهد دستیابی به این دانش باشیم...
پس لطفا در زمینه ای که تخصص ندارید صحبت نکنید

هوافضایی جمعه 3 تیر 1390 ساعت 10:14

خوبه خودت میگی نمیدونم تا چه حدبا صنعت هوا فضا آشنایی!!بعدش میگی در زمینه ای که تخصص ندارید صحبت نکنید.

در مقابل شما که خودت استاد همه چیز میدونی حرفی ندارم ولی حتما چیزی میدونستم که صحبت کردم.این کار بومی بوده؟ایرانیها یک هندونه بومی تولید کنند 60 تا بخش خبری از صبح تا شب مراحل کاشت و داشتشو نشون میدن و افتخار شو تو سرمون میزنن.حالا چه جوریه که مراحل دستیابی به این تکنولوژی و مراحل ساخت اون از دید هوا فضایی ها هم پنهان مونده..کدوم یک از کسانی که در کار این ماهواره بودن به دانشگاه ما اومدن تا ما هم یک مقدار از این بومی سازی را ببینیم؟فقط با شما تماس دارن!!
همونجوری که شما هم گفتی ایران در این زمینه خرج کرده و.... برای خودش یکی خریده!کاش این خرجشو یک جایی میکرد که مردم وضع زندگیشون تغییری میکرد...شما دوست داری بهش بگو بومی،بالاخره این ملت بعد از اینهمه خفت که به خاطر سیاستهای غلط آقایون میکشه با یه چیز باید دلشو خوش کنه...

اون چیزی که میدونستید همین دلایلی بود که آوردید؟....
اگه همین دلایل هست با اون مثال های قبلی... جوابش رو دادم...جالبه که اسمت رو گذاشتی هوافضایی و از اهمیت این عرصه در معادلات یه کشور غافلی و میای میگی که این خرج باید یه جای دیگه میشد...!!
ضمنا بازم از اون مثالها زدی...شما که فرق و موقعیت علوم نظامی و غیر نظامی رو نمی دونید چرا مثال هندونه و این تکنولوژی رو میزنید...!!

حمید توکلی جمعه 3 تیر 1390 ساعت 13:32

هیچ فناوری ای به طور کلی بومی نیست، همونطور که هیچ اختراعی دستاورد یک فرد نیست...

دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران در صنعت هوا و فضا چه نمره اش یک باشد و چه بیست، قابل تحسین است، چراکه سعی و تلاش برای رسیدن به هدف قابل تحسین است.

مضر است تحسین های پوچی که خودمان از خودمان می کنیم، همانطور که آسیب می زند منفی نگری ها و پیش داوری های منفی در مورد هر فناوری ای که در این مملکت جلوه میکند!

در مورد فناوری های فضایی ما عقب هستیم نسبت به کشورهای توسعه یافته ی دنیا، وقتی میگوییم که ما به فلان کشورهای دارای این فناوری پیوستیم، همین جمله که با افتخار هم بیان می شود گویای عقب بودن ِ ما نسبت به همان چند کشور است، اما باید توجه داشت که جلو هستیم نسبت به گذشته ی خود و این قابل تحسین است اگر از حقیقت ها دور نشده و موفقیت هایمان را بیش از آنچه که هستند بزرگ نکنیم...

معتقدم که پیشرفت های فضایی و نظامی ای که در سالهای اخیر صورت گرفته، از مدیریت آیت الله خامنه ای بوده است، نمی توان نادیده گرفت مدیریت کم نظیر ایشان را در عرصه های نظامی!

ممنونم از پرداخت به این موضوع!
پیروز و پایدار باشید!

رصد دوشنبه 20 تیر 1390 ساعت 12:12

کابوس جدید رژیم اسراییل؛
چشمان بیدار«رصد»در150متری صهیونیست ها
چه بسا همین حالا نیز ماهواره رصد مهمترین اطلاعات تصویری خود از کوچکترین تحرکات صهیونیست ها در مناطقی مانند مرکز تحقیقات اتمی نقب و نیروگاه اتمی «دیمونا» در 10کیلومتری جنوب این شهر به ایران ارسال کرده باشد.
به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق، فرماندهان عالیرتبه نظامی ایران بارها اعلام کرده اند که تمامی نقاط سرزمین های اشغالی تحت برد انبوهی از موشک های بالستیک جمهوری اسلامی ایران قرار دارد اما آنچه این روزها بواسطه پرتاب اولین ماهواره تصویربرداری ایران به فضا با نام "رصد" مهم جلوه می کند، توان ایران مبنی بر تصویر برداری از نقاط مختلف کره زمین توسط این ماهواره بومی کشورمان است.

هرچند اشراف اطلاعاتی ایران بر دشمنان فرامنطقه ای بخصوص رژیم اشغالگر قدس همیشه یکی از بارزترین ویژگی‌های نیروهای اطلاعاتی ایران بوده و هست، اما این بار اشغالگران قدس شریف از طریق دیگری در رصد سربازان گمنام حضرت روح الله(ره) قرار دارد.

ماهواره رصد که در روزهای گذشته با موفقیت به فضا پرتاب شده و در مدار زمین قرار گرفته، اولین ماهواره تصویربرداری ایران است که تمامی مرحل طراحی، ساخت، تجمیع، تست و آماده سازی پرتاب آن در داخل کشور انجام شده است.







مأموریت سطح یک این ماهواره، تصویربرداری از سطح زمین در طیف مرئی با قدرت تفکیک 150 متر و ارسال تصاویر و اطلاعات پایشی سیستم در مدار LEO به ایستگاه های زمینی است و این یعنی ما می توانیم تمام نقاط تحت پوشش تصویربرداری این ماهواره از جمله سرزمین های اشغالی را از فاصله مناسبی رصد کنیم.

توپولوژی و ساختار ایستگاه های زمینی "رصد" به گونه ای طراحی و پیاده سازی شده است که بیشترین دسترسی به ماهواره را برای دریافت اطلاعات و ارسال فرامین کنترلی فراهم کرده است به گونه ای که به طور متوسط حدود 110 دقیقه در شبانه روز ماهواره در حوزه دید ایستگاه های زمینی قرار دارد.

این خبر کابوس جدیدی را برای سرکردگان رژیم اشغالگر قدس و تمامی دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران رقم خواهد زد.

ماهواره رصد که در مدت زمان 91 دقیقه یک دور کامل گرد زمین می چرخد، اطلاعات خود را به ایستگاه های رهگیری، تله متری و فرمان، و ایستگاه مرکزی ارسال می کند.

ایستگاه رهگیری، وظیفه رهگیری ماهواره بر سفیر رصد در کل مسیر پرتاب و رهگیری ماهواره و دریافت اطلاعات مداری در زمان استقرار ماهواره در مدار را بر عهده دارد.

ایستگاه تله متری و فرمان با استفاده از اطلاعات دریافتی از ایستگاه های رهگیری، ماهواره را رهگیری می کند و وظیفه دریافت و ارسال اطلاعات تله متری از ماهواره را انجام می دهد.

ایستگاه مرکزی با استفاده از اطلاعات دریافتی، وظیفه هدایت و کنترل ماهواره و ماهواره بر و همچنین کنترل تله متری و فرمان ماهواره را بر عهده دارد.

ایستگاه متحرک نیز به منظور دریافت اطلاعات از ماهواره رصد طراحی و ساخته شده است که مدت زمان استقرار و آماده به کار شدن آن کمتر از یک ساعت بوده و قابلیت دریافت، مشاهده و ذخیره تصاویر ارسالی از ماهواره رصد را دارد.

همه این موارد در حالیست که رصد تا کنون یکبار از فراز سرزمین های اشغالی عبور کرده و چه بسا همین حالا نیز مهمترین اطلاعات تصویری خود از کوچکترین تحرکات صهیونیست ها را به زمین ارسال کرده باشد.





با توجه به موارد ذکر شده در بالا به وضوح باید گفت، امروز سرتاسر سرزمین های اشغالی نه تنها تحت پوشش موشک های دوربرد، بلکه زیر دید دقیق چشم های بیدار فرزندان خمینی کبیر نیز قرار دارد تا بتوانند موشک های دوربرد خود را با دقت بیشتری بر سر اهداف از پیش تعیین شده خود فرود آورند.

بنابراین خوش خدمتی های «گوگل مپ» و غیره در سانسور مناطق استراتژیک و حیاتی این رژیم در هنگامه نبرد، دیگر به کار آنها نخواهد آمد.

همه این موارد در حالیست که ماهواره «رصد» تا کنون چند بار از فراز سرزمین های اشغالی عبور کرده و چه بسا همین حالا نیز مهمترین اطلاعات تصویری خود از کوچکترین تحرکات صهیونیست ها در مناطقی مانند مرکز تحقیقات اتمی نقب و نیروگاه اتمی «دیمونا» در ده کیلومتری جنوب این شهر، نیروگاه اتمی «عیلبون» در زیر زمین روستای «نبرین»، نیروگاه هسته ای «رافائل»، پایگاه‌های مهم دریایی این رژیم در «حیفا»، «اشدود» و «ایلات»، فرودگاه‌ بین‌المللی «بن گوریون» در تل آویو، فرودگاه‌ بین‌المللی «حیفا»، پایگاه‌های نیروی هوایی «ختسریم»، «حاتسور»، «رامون»، «نواتیم»، «پالماخیم»، «رمت داوید»، «عوودا»، «سدوت میخا» و پایگاه هوایی «تل نوف» و... به کشورمان ارسال کرده باشد.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد