KNToosi.in - همکلاســــی

وبلاگ گروهی دانشجویان ِ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

KNToosi.in - همکلاســــی

وبلاگ گروهی دانشجویان ِ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

آنچه دکتر احمدی نژاد گفت و ناسزا شنید . . .

از یک سو، مخالفان دولت، طبیعتا او را متهم به بی صداقتی می کنند و مدعی اند که احمدی نژاد این سخنان را در راستای سیاست پوپولیستی اش مطرح کرده تا بر میزان محبوبیتش بیفزاید و مسوولیت ناشی از برخی برخوردهای انتظامی با زنان و جوانان را از دوش خود ساقط نماید.
از طرف دیگر، اصولگرایان نیز بر او هجوم آورده اند که چرا این چنین در برابر بدحجابی و مفاسد اجتماعی و ... منفعل عمل کرده ای و چرا قانون حجاب و عفاف را اجرا نمی کنی و مخلص کلام وا اسلاما و وا انقلابا !


سخنان محمود احمدی نژاد در برنامه زنده تلویزیونی که یکشنبه شب بر روی آنتن رفت، هر چند ابعاد مختلفی از موضوع غزه گرفته تا قطعنامه شورای امنیت و نرخ تورم و مسایل فرهنگی و تاریخی داشت ،اما آنچه بیش از هر چیز دیگری مورد توجه عموم افراد جامعه و اکثر رسانه ها قرار گرفت، آن بخش از سخنان رییس جمهور بود که به بیان مسایلی درباره نحوه مبارزه با پدیده بد حجابی و حواشی آن مربوط می شد.

از جمله وقتی مجری برنامه از وی درباره روش های اجرایی برخورد با بدحجابی از جمله توقیف خودروها و نصب تابلو بر روی آنها به عنوان مبارزه با مزاحمین نوامیس و ... سوال کرد، احمدی نژاد، صریح و بی پروا، چنین اقداماتی را غیرقابل قبول و حتی غیرقانونی دانست و در توضیحات بعدی خود، تنها مقام قضایی آن هم در چارچوب قوانین صالح به برخورد با افراد دانست.

احمدی نژاد گفت: اینها را توهین می دانیم که زن و مردی در خیابان راه بروند و کسی بیاید بگوید نسبت شما چیست .
هیچ کس حق ندارد در این مورد سوال کند، این به معنای آن نیست که ما نابسامانی های اجتماعی را نمی بینیم و یا نباید اصلاح کنیم بلکه می گویم این روش، روش درستی نیست.اینها مال دولت نیست و آنها را قبول نداریم و تا آنجایی که بتوانیم برخورد و کنترل می کنیم .

 برخی ها هستند که تا اسم زن می آید ناراحت می شوند ؛ آنها باید خود را درست کنند . وقتی نابسامانی های اخلاقی پیش می اید همه مقصر هستند و مردها نیز بیشتر مقصرند .

این اندیشه غلط است که در ذهن یک عده است و باید بیرون کنند و خود را اصلاح کنند . نه اینکه هر خانمی ، هرکاری کرد مورد تایید است اما نباید پنداشت که زن مبنا و مرکز مشکلات است .باورمان این است که هرکجا زن به طور انبوه وارد شد اجتماع انها بسیار سالم تر ، صحیح تر و اخلاقی تر است .

 عده ای در هر دوره ای هر چند ماه می خواهند جنجالی در کشور به پا و برخورد کنند و به صراحت می گویم ما مطلقا و از بنیاد ، این را قبول نداریم .
این بدان معنا نیست که ما از عده ای که به طور سازمان یافته بخواهند مشکلات اخلاقی را در جامعه گسترش دهند چشم پوشی کنیم بلکه باید با کار اطلاعاتی و شناسایی و قانونی انها را بازخواست و مجازات کنیم .

برخی ها می گویند باید امر به معروف کنیم و این حرف درستی است اما قبل از امر به معروف باید پدیده ای در جامعه تبدیل به معروف شود و وقتی معروف شد و عموم جامعه گفتند این کار خوبی است با روش درست به او می گوییم این موضوع را رعایت کند . اما اگر کسی اصرار دارد سازمان یافته و با وصل به بیگانه ذهن جوانی را تخریب کند ،کارش جداست .هیچ کس نباید بدون حکم قاضی ،کسی را مجازات کند مگر جاهایی که بر طبق قانون باشد مثلا در جرایم راهنمایی و رانندگی و نپرداختن قبض برق .

اما اینکه برای مسائل اجتماعی ماموری خودش تشخیص دهد و خودش مجازات کند صحیح نیست و امیدواریم نیاز به تذکر جدی من نداشته باشد .

از همان لحظه که احمدی نژاد این سخنان را آن هم در یک برنامه زنده تلویزیونی بر زبان راند معلوم بود که فردا و فرداهایش باید منتظر جنجال ها و ترکش هایی باشد که از این بابت سراغش می آیند: از یک سو، مخالفان دولت، طبیعتا او را متهم به بی صداقتی می کنند و مدعی اند که احمدی نژاد این سخنان را در راستای سیاست پوپولیستی اش مطرح کرده تا بر میزان محبوبیتش بیفزاید و مسوولیت ناشی از برخی برخوردهای انتظامی با زنان و جوانان را از دوش خود ساقط نماید.

از طرف دیگر، اصولگرایان نیز بر او هجوم آورده اند که چرا این چنین در برابر بدحجابی و مفاسد اجتماعی و ... منفعل عمل کرده ای و چرا قانون حجاب و عفاف را اجرا نمی کنی و مخلص کلام وا اسلاما و وا انقلابا !

اما احمدی نژاد با به جان خریدن همه این انتقادات آنچه که باید می گفت، گفت.

واقعیت امر این است که فارغ از همه این نقدها و انتقادات و فارغ از نیت احمدی نژاد آنچه احمدی نژاد گفته، با آنچه در جامعه و در میان عموم مردمی می گذرد، همخوانی و ترادف دارد.

موضوع نحوه پوشش زنان، موضوعی نیست که با اجبار شکل گرفته باشد که بتوان آن را با اجبار دوم تغییر داد؛ این موضوع ریشه هایی کاملا فرهنگی دارد و در هیچ جای دنیا هم نمی توان با قوه قاهره به نبرد فرهنگ رفت.

البته احمدی نژاد هرگز نگفت که باید همه چیز را رها کرد و به تماشا بسنده نمود بلکه خواستار آن شد که برخوردها به حرکت های سازماندهی شده و هدفمند محدود و در تعامل با مردم نیز از روش های محترمانه و در خور شان ملت ایران استفاده شود.

البته احمدی نژاد، سخنان مشابهی را در تبلیغات انتخاباتی 5 سال پیش نیز مطرح کرد که بعدها گفتند برای رای آوردن چنین مواضعی را اتخاذ کرده است.

اما تاکید مجدد بر همان حرف ها، آن هم در شرایطی که انتخاباتی در پیش نیست، می تواند نشان دهنده آن باشد که رییس جمهور در این خصوص صادقانه آنچه را بدان باور دارد را بیان کرده است. چه آنکه گفتن این حرف ها در شرایط کنونی نه تنها سود چندانی را عاید وی نمی کند بلکه موجبات ناخرسندی برخی جریانات اصولگرا و فعال شدن برخی لابی ها علیه وی در مراکز متعددی حتی در قم نیز خواهد شد.



منبع : عصرایران

نظرات 7 + ارسال نظر
باقری دوشنبه 24 خرداد 1389 ساعت 18:40 http://haqiqat.mihanblog.com


سبک بودن اندیشه
بهلول را گفتند :
سنگینی خواب را سبب چه باشد؟
گفت: " سبک بودن اندیشه "، هر چه اندیشه
سبک باشد، " خواب سنگین گردد"...!!!!
-------------
جنون
کسی بهلول را گفت:
تا چند می خواهی در جنون باشی ؟،
لحظه ای بخود آی و راه عقل در پیش
گیر.
بهلول گفت: این روز ها بدنبال عقل رفتن
خیلی:" جنون" می خواهد...!!!!! "


سلام وعرض ادب واحترام به شما بزرگوار

حمید توکلی دوشنبه 24 خرداد 1389 ساعت 19:04

همین که این سخنان را بر زبان رانده، جای تقدیر و تشکر دارد، از احمدی نژاد ممنونم!
پیروز و پایدار باشید!

برخی مواضع احمدی نژاد اون طوری نیست که مخالفانش نشون میدن

خیلی خوشحالم که در بین افراد اصلاح طلب افراد منطقی هم وجود داره

[ بدون نام ] دوشنبه 24 خرداد 1389 ساعت 23:59

دکتر

[ بدون نام ] سه‌شنبه 25 خرداد 1389 ساعت 13:22

من فقط متوجه نشدم که گشت ارشاد و در کل ماموران از چه کسی فرمان می گیرند؟ اگه کسی می دونه ممنون می شم به منم بگه. یعنی می خوام بدونم که نیروی انتظامی تحت نظارت کیست؟ اصلا تحت نظارته؟ یا به صورت مستقل عمل می کنند؟

حمید توکلی سه‌شنبه 25 خرداد 1389 ساعت 17:18

فرمانده ی نیروی انتظامی رو مقام ولایت فقیه عزل و نصب میکنه، فرماندهی نیروی انتظامی به وسیله ی سازمان عقیدتی سیاسی ِ ناجا و حفاظت اطلاعات تحت نظارت قرار داره!

مسئولیت ناجا به عنوان یکی از نیروی های مسلح مستقیما به عهده ی شخص رهبر است!

واسط بین رهبری و فرمانده ی ناجا، سرلشگر فیروزآبادی،‌ فرمانده ستاد کل نیروهای مسلح می باشد!

البته ناجا با وزارت کشور هماهنگ بوده و از این طریق با دولت ها نیز در تماس است!

2ماه رفتی سربازی چقدر اطلاعات کسب کردی D:

محسن سه‌شنبه 25 خرداد 1389 ساعت 19:05

میدونی مشکل کجاست؟!
به خداوندی خدا اگر میومد توی تلویزیون میگفت که ؛این طرح به خواسته ی مردم بوده و ما خودمون مجری این کاریم
خود تو و هزاران نفر مثل تو میمودین میگفتین که احمدی نژاد چقدر خوبه داره با بدحجابی و بی بندباری مبارزه میکنه کاری که مردم از ته دل میخوان رو انجام میده و از این جور حرفا !
متوجه میشی چی میخوام بگم؟
شما عقاید و باورهاتون سسته!! اصلا به چیزی اعتقاد ندارید! نون رو همیشه میخواین به نرخ روز بخورین و میخورین.
این بازی ها بازی سیاسته. امکان نداره یه همچین طرح گسترده ای بدون موافقت دولت انجام بشه! از همون اولش باید میفهمیدیم که این میخواد یه جوری با ژنبه سر ببره. بالاخره ۳سال دیگه از کارش مونده باید یه کاری میکرد که اکثریت مردم حداقل به خودشون بگن ایول احمدی نژاد با آزدی موافقه!!

شما حرفهاتون روی حدس و گمانه من عقایدم همیشه پایدار بوده

ضمنا انتشار متن صحبت های احمدی نژاد به معنای تایید نیست.

من هیچ وقت به حجاب اجباری اعتقاد نداشتم این رو میتونید توی نظرات قبلی ام پیدا کنید.

به نظر میرسه شما تحت تاثیر صحبت میکنید

عجیبه که قسم خداوند هم میخورید

م چهارشنبه 26 خرداد 1389 ساعت 13:23 http://driving without mirror.com

در حالی که در ادامه موج انتقادات علیه سخنان تامل برانگیز رییس جمهور، موضع گیری‌ها همچنان ادامه دارد یک نماینده مجلس تاکید می‌کند که احمدی نژاد تقید زیادی به رعایت حیا، عفاف و حجاب دارد.

طیبه صفایی نماینده مردم تهران در مجلس در گفتگو با خبرنگار جهان گفت: با پیگیریهای نمایندگان و دغدغه های مراجع عظام، ائمه محترم جمعه و مردم هم اکنون اقدامات چشمگیری در وزارت کشور و ادارات دولتی جهت گسترش فرهنگ عفاف و حجاب در حال انجام است.

رییس فراکسیون زنان مجلس تاکید کرد: یکی از وزارتخانه هایی که ابهامات زیادی در حوزه عفاف و حجاب داشت و توجهی به قانون گسترش عفاف و حجاب نمی کرد؛ وزارت بازرگانی بود که خوشبختانه این دغدغه برای وزیرمحترم بازرگانی آقای غضنفری بوجود آمده تا از تولیدات داخلی در حوزه لباس و صنعت پوشاک اسلامی حمایت کنند.

صفایی ضمن اشاره به گوشه ای از سخنان رییس جمهور، تاکید کرد: شاید از برخی سخنان ایشان عدم اعتقاد کافی به عفاف و حجاب برداشت شود اما به واسطه برخی رفتارهایی که از رییس جمهور دیده ام مطمئنم حجاب و عفاف زنان از دغدغه های جدی رییس جمهور می باشد.

وی در این زمینه خاطرنشان کرد: یکی از این رفتارها که میتوانم اشاره کنم این است که چندین بار که من به همراه همسر رییس جمهور در اتومبیل بودیم و رییس جمهور هم حضور داشت، ایشان به لحاظ حفظ شئونات از راننده میخواستند که آینه وسط را بالا زده تا چهره مسافرین صندلی عقب در آینه دیده نشود.

این نماینده مجلس در ادامه توضیح داد که رئیس جمهور از راننده خود خواسته بودند که هر وقت یک یا چند زن صندلی عقب سوار خودرو می شوند، آئینه وسط را بالا بزند.

http://tabnak.ir/fa/pages/index.php

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد