KNToosi.in - همکلاســــی

وبلاگ گروهی دانشجویان ِ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

KNToosi.in - همکلاســــی

وبلاگ گروهی دانشجویان ِ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

چند پرسش دوستانه اکبر اعلمی از مهندس میرحسین موسوی

اکبر اعلمی خطاب به میر حسین موسوی: شما امام جمعه تبریز را می‌شناسید که دو بار با وی دیدار می‌کنید؟! 
صرفنظر از پرسش های بدون پاسخ و ابهاماتی که در مورد انگیزه و شیوه ورود مهندس میر حسین موسوی به دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و همچنین نوع نگاه وی به پاره ای از مقولات سیاسی ،فرهنگی ،اجتماعی و اقتصادی و نیز سکوت و بی تفاوتی ۲۰ ساله وی در قبال وقایع آذربایجان ،نابسامانی‌ها ،نقض حقوق بشر٬ تهدید حقوق شهروندی و آزادی‌های مشروع و انحراف از آرمان‌های نخست انقلاب وجود دارد، ایشان را شخصیتی پاکدست و درستکار می دانم. با این وصف بخشی از عملکرد ایشان و نزدیک شدن کبوتران حرم قدرت و فرصت‌طلبان حرفه‌ای به او نگرانی‌هائی را هم در من و بسیاری از همفکرانم ایجاد کرده است که لازم است در این مجال که مخاطبم شخص آقای موسوی است به چند مورد از آنها اشاره نمایم و منتظر واکنش منطقی ایشان باقی بمانم...

 

۱) در طول ۸ سال حضور در مجلس شورای اسلامی عملکرد بسیاری از نمایندگان مجلس و همه وزرا و مدیران خاتمی و احمدی نژاد را از نزدیک رصد کرده و بارها تعداد قابل توجهی از آنها را بخاطر قانون شکنی ،فساد و سوء استفاده‌هائی که در دستگاه تحت امرشان وجود داشته به مجلس فراخوانده و یا در قالب نطق و مصاحبه نسبت به عملکرد آنان واکنش نشان دادم که یقین دارم جنابعالی هم کم و بیش با آنها آشنا هستید. علاوه بر این‌ها مشاهده می‌شود بسیاری از همان کسانی که با گفتار و کردار انحصارطلبانه و تمامت خواهانه خود و انحراف از معیارها و مطالبات مورد نظر مردم ،اسباب شکست حرکت اصلاح طلبانه مردم را فراهم ساختند هم اکنون نیز بوی کباب به مشامشان رسیده و با هدف سهم خواهی به همراه نمایندگان ،وزرا و مدیرانی که وصفش رفت شما را احاطه کرده اند و لاجرم این شائبه را بوجود آورده اند که در صورت به قدرت رسیدن مجدد جنابعالی این افراد کماکان امید مردم را به ناامیدی مبدل خواهند ساخت. 

۲) گرچه سالهای متمادی از زادگاه خود دور بوده‌اید لیکن اطمینان دارم که با موقعیت و جایگاه آقای مجتهد شبستری امام جمعه تبریز در میان اهالی آذربایجان و خصوصا شهروندان تبریزی و مواضع و رفتارهای غیر قابل دفاع وی کاملا آشنا هستید. حال که پس از بیش از دو دهه دوری از خانه پدری برای نخستین بار این توفیق را یافتید تا سفری تبلیغاتی به آذربایجان داشته باشید، در ظرف دو روز اقامت در تبریز، دوبار به دیدار شبستری شتافتن چه توجیهی می‌تواند داشته باشد!؟ آیا این اقدام شما دهن کجی به کسانی نیست که از پاره‌ای مواضع، رفتارها و خودخواهی‌های امام جمعه تبریز به شدت آزرده خاطر هستند!؟ 

۳) همچنانکه از دوستانی مانند شما و جناب کروبی انتظار می‌رفت همزمان با ایامی که اسامی نامزدهای مورد نظر شورای نگهبان اعلام شد، طی تماس تلفنی نسبت به رد صلاحیت بنده اظهار تاسف کردید که در جای خود قابل تقدیر است. جنابعالی طی این تماس خطاب به بنده اظهار داشتید؛ "در میان کسانی که برای ریاست جمهوری نامنویسی کرده بودند شما جزء برجسته‌ترین‌ها بودید ... و شما را یک شخصیت برجسته و ملی می‌دانم که در مجلس حضور شجاعانه‌ای داشتید..." و در پایان این مکالمه تلفنی نیز قول دادید دو روز دیگر در سخنرانی‌ای که در یکی از شهرها ایراد می‌شود بصورت مصداقی در اعتراض به رد صلاحیت غیر قانونی اینجانب رسما اعلام موضع خواهید کرد.

نظر باینکه اکنون حدود یک هفته از وعده شما می‌گذرد و از دیرباز گفته‌اند الوعده وفا! چنانچه توصیف شما نسبت به حقیر مقرون به صحت و از روی اعتقاد بوده است، بنابراین این پرسش مطرح می‌شود که سکوت و خاموشی کاندیدای احراز مقامی که باید ملتزم به پاسداری از قانون اساسی و استیفاء حقوق ملت باشد، در برابر رد صلاحیت غیرقانونی فردی که به تعبیر او "جزء برجسته‌ترین کاندیداهای ریاست جمهوری بوده و دارای شخصیتی برجسته و ملی است و در مجلس هم حضور شجاعانه‌ای داشته است" با کدام معیار و چگونه قابل توجیه است!؟ آیا این سکوت را باید بحساب مخالفت همان کسانی نوشت که زمانی مشمول تیغ نظارتی بنده در مجلس شده و هم‌اکنون فرصت‌طلبانه در اطراف شما گرد آمده‌اند و یا اینکه این سکوت ناموجه دلایل ناموجه دیگری دارد!؟   

واکنش و پاسخ مجاب کننده شما به ابهامات و پرسش های فوق نه از روی تمنای دلجوئی و نیاز، بلکه از آن جهت برای نگارنده این سطور حائز اهمیت است که می‌تواند آزمونی باشد برای حصول اطمینان از میزان صداقت و پایبندی عزیزانی که در ایام تبلیغات دفاع از حقوق شهروندی و اجتماعی را در رئوس برنامه‌های خود اعلام و برطبل اصلاح‌طلبی می‌کوبند!!

لاجرم یک واکنش مناسب می‌تواند نقطه عطفی برای ایجاد یک سونامی و تاثیرات و تغییرات شگرف در نتیجه و سرنوشت انتخابات بنفع یک کاندیدای خاص شود ،"وعسی أن تکرهوا شیئا و هو خیر لکم و عسی أن تحبوا شیئا و هو شر لکم، والله یعلم و أنتم لاتعلمون

نظرات 1 + ارسال نظر
عاطفه شفیعی جمعه 15 خرداد 1388 ساعت 02:00

محافظه کاری هایی در این ایام لزوم وجود پیدا میکنند و البته قابل توجیه هم هستند.این هوچی گری ها ی قبل از ایام انتخابات که با هدف هایی خاص صورت میگیرد تا حد زیادی ماهیت و جنسشان مانند این ملموس شده.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد