KNToosi.in - همکلاســــی

وبلاگ گروهی دانشجویان ِ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

KNToosi.in - همکلاســــی

وبلاگ گروهی دانشجویان ِ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

خطرات استفاده از کولر خودرو

مهندس مسعود فاتح دانشجوی دانشگاه مالتی مدیای مالزی در دست نوشته های روزانه اش در سایت شخصی اش آورده است: همزمان با نزدیک شدن به فصل گرما در کشورمان ایران نکته ای در خصوص استفاده از کولر خودرو وجود دارد که خواندنش خالی از لطف نیست. هیچگاه بلافاصله بعد از وارد شدن به داخل خودرو سیستم تهویه هوا را روشن نکنید. پس از وارد شدن به داخل خودرو، پنجره های خودرو را پایین کشیده و صبر کنید تا هوای داخل خودرو عوض شود، بعد ازچند دقیقه می توانید سیستم تهویه مطبوع خودرو را روشن نمایید.

ایا می دانید دلیل انجام این کار چیست؟

بر اساس تحقیقات صورت گرفته ، داشبورد ، صندلی وسیستم تهویه هوای خودرو از خود گازبنزن ساطع می کنند که یک گازبسیار سمی و سرطانزاست( حتما\" بارها بویی شبیه پلاستیک گرم شده را در خودرویتان احساس کرده اید ،این همان بوی گاز سرطانزای بنزن است.) علاوه بر سرطانزایی ، گاز بنزن به استخوان ها اسیب رسانده ( مسمومیت استخوان ها) ونیز باعث ابتلا به انومیا (نوعی از سرطان خون مربوط به گلوبولهای قرمز خون) و کاهش سطح گلوبولهای سفید بدن می گردد.همچنین تماس طولانی مدت با این گاز سمی باعث ابتلا به لوکمیا (نوع دیگری از سرطان خون مربوط به گلوبولهای سفید خون) ودر مواردی همزمان با افزایش ریسک ابتلا به سرطان باعث سقط جنین در خانمها نیز می گردد.

جالب است بدانید: میزان سطح قابل قبول بنزن در هوای ازاد حدود 50 میلی گرم در هر فوت مربع می باشد،در حالیکه میزان بنزن موجود در داخل یک خودروی پارک شده با پنجره های بسته بین 200تا 400 میلی گرم می باشد.حال اگر این خودرو در فضای باز و زیر نور خورشید در دمای بالای 60 درجه فارنهایت پارک شده باشد سطح بنزن موجود در فضای داخل ان بین 2000 تا 4000 میلی گرم بالا می رود که 40 برابر بیشتر از سطح قابل قبول ان می باشد.

افرادیکه سوار خودرویی با پنجره های بسته می شوند بطور اجتناب ناپذیری در معرض تنفس پی در پی و بیش از اندازه این گاز مهلک و سمی قرار می گیرند. علاوه بر موارد ذکر شده بالا بنزن گازی است که کلیه ها و کبد را تحت تاثیر قرار داده و از همه خطرناکتر اینکه بدن انسان به سختی می تواند این ماده سمی و خطرناک را دفع نماید.

پس دوستان عزیز قبل از سوار شدن داخل خودرو، پنجره ها و درب خودرویتان را باز نمایید و بگذارید هوای سمی و زهرالود انباشته شده داخل اطاق خودرو خارج گردد، به عبارت دیگر این ماده سمی را از فضای خودروی خود بیرون برانید.

یک ضرب المثل چینی : وقتی شخصی موضوع ارزشمندی را که به نفع شماست با شما در میان گذاشت شما نیزاخلاقا\" وظیفه دارید ان مطلب را به دیگران انتقال دهید. 

منبع نواندیش

نظرات 9 + ارسال نظر
امیرک چهارشنبه 6 خرداد 1388 ساعت 16:38

سلام اومدم دعوتت کنم بیای به وبلاگم و نظرت رو بگی .

آدرسو باید حدس بزنم؟d:

<فاضل> چهارشنبه 6 خرداد 1388 ساعت 16:56

خوب وقتی کولر رو روشن می کنم هوا رو هم تصویه می کنه دیگه حالا اگه بخوایم شیشه ها رو بدیم پایین مدت زمانش بیشتر نمیشه ؟؟؟؟؟

درسته که یک فیلتر برای تصویه هوا وجود داره ولی وقتی شیشه را پایین بکشید باعث می شید این گاز ها به بیرون هدایت شود.زمان خنک شدن هم زیاد فرقی نمی کنه.اتفاقا گرما هم از طریق شیشه که پایینه خارج میشه و هوای خنک جایگزین می شود.

رویا IT چهارشنبه 6 خرداد 1388 ساعت 17:31

فکرشم نمی کردم!

مرسی خیلی خیلی مفید بود!! !

حمید توکلی، فناوری اطلاعات چهارشنبه 6 خرداد 1388 ساعت 17:35 http://www.KNToosi.com

ممنون از متن!
منبع!؟

پاک یادم رفته بود.به متن اضافه شد.چرا خوشحال شدی منبع یادم رفته؟

بازتاب آنلاین چهارشنبه 6 خرداد 1388 ساعت 17:36 http://www.baztabonline.com/fa/pages/?cid=21661

مهندس مسعود فاتح دانشجوی MBA دانشگاه مالتی مدیای مالزی به نمایندگی از این جمع به بازتاب آنلاین گفت:

با نزدیک شدن به زمان برگزاری انتخابات آتی ریاست جمهوری و حمایت احزاب، گروه ها و تشکل ها از کاندیداهای مورد نظر، ما جمعی از دانشجویان ایرانی در منطقه جنوب شرق آسیا به دنبال فردی از متن انقلاب و نظام که مستقل از جناح های سیاسی بتواند از نیروهای متعهد و کارآمد جناح‌ها برای اداره کشور استفاده و به اوضاع اقتصادی کشور سروسامان دهد، به گزینه ای واحد یعنی مهندس موسوی رسیدیم.

انشاالله فردی رئیس جمهور شود که کشور را به جلو برد نه عقب!

سید عباس ال طعمه چهارشنبه 6 خرداد 1388 ساعت 21:42

best post evar

امیر پورنصرت چهارشنبه 6 خرداد 1388 ساعت 22:12

خیلی جالب ...
احسنت. فکر کنم امروز تنها مطلب قابل خوندن اینجا بود. همش شده جو انتخاباتی.
خوب شد گفتی چون من علاقه ویژه ای به کولر خودرو دارم.
مرسی.

سلی چهارشنبه 6 خرداد 1388 ساعت 23:23

پس چرا هنوز زنده ایم؟

سیاوش _ پی سی ای پنج‌شنبه 7 خرداد 1388 ساعت 01:21

awlie , khili mofid bood makhsoosan vase man ke khore kooleram... mer0 dooset aziz.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد