KNToosi.in - همکلاســــی

وبلاگ گروهی دانشجویان ِ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

KNToosi.in - همکلاســــی

وبلاگ گروهی دانشجویان ِ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

عفاف و حجاب_ قسمت سوم (روز زن)

اگر روزی باید روز زن باشد، چه روزی والاتر و افتخار آمیزتر از روز ولادت با سعادت فاطمه زهرا سلام الله علیهاست؟ زنی که افتخار خاندان وحی و چون خورشیدی بر تارک اسلام عزیز می درخشد. زنی که فضائل او همطراز فضائل بی نهایت پیغمبر اکرم و خاندان عصمت و طهارت بود. زنی که هر کس با هر بینش درباره او گفتاری دارد و از عهده ستایش او برنیامده که احادیثی که از خاندان وحی رسیده، به اندازه فهم مستمعان بوده و دریا را در کوزه ای نتوان گنجاند و دیگران هرچه گفته اند به مقدار فهم خود بوده نه به اندازه مرتبت او. پس اول آنکه از این وادی شگفت در گذریم و به فضائل زن رو آوریم که قلمهای مسموم خطاکار و گفتار گویندگان بی فرهنگ، در این نیم قرن سیاه اسارت بار عصر ننگین پهلوی، زن را به منزله کالایی خواستند درآورند و آنان را که آسیپ پذیر بودند به مراکزی کشیدند که قلم را یارای ذکر آن نیست. 

ادامه مطلبم طولانی نیست. لطفا از دست ندهید.

 

هرکس بخواهد شمه ای از آن جنایات مطلع شود، به روزنامه ها و مجله ها و شعرهای اوباش و اراذل زمان رضاخان از روزگاه تباه کشف حجاب الزامی به بعد مراجعه کند و از مجالس و مراکز فساد آن زمان سراغ بگیرد. رویشان سیاه و شکسته باد قلمهای روشنفکرانه آنان. و گمان نشود که آن جنایات به اسم "آزاد زنان" و "آزاد مردان" بدون نقشه جهانخواران و جنایتکاران بین المللی بود. یکی از نقشه های آنان، کشیدن جوانان به مراکز فحشاء بود که موفق شدند و کشور ما را از جوانانی که عضو فعال جامعه اند تهی کردند و مغزهای آنان را از قوه تفکر، خلع سلاح نمودند که هرچه از این کشور آفت زده و غربزده بچاپند و به یغما ببرند، همگان بی تفاوت باشند.

قسمتی از پیام امام روح الله به مناسبت روز زن، ۱۵/۲/۱۳۵۹

 

 

قابل توجه روشنفکران غربزده ای که سعی در شیفت دادن روز زن به ۸ مارس را دارند. البته می دانم امام ملاک شما نیست!

نظرات 10 + ارسال نظر
احمد پنج‌شنبه 13 خرداد 1389 ساعت 12:09

در هیچ دینی به اندازه/ اسلام/ مقام زن این قدر با ارزش تعریف نشده است

پایه ثابت نوشته هامون شدی ها آقا احمد! همراهی های شما حزب اللهی ها موجب دلگرمی ماست.

۳تاره پنج‌شنبه 13 خرداد 1389 ساعت 13:49

ما هم پایه ثابت حرفا و پستاتونیم
تعدادمونم الحمدالله کم نیست
موفق باشین
منتظر پستهای بعدیتون هستم

خیلی ممنون!

سمیره پنج‌شنبه 13 خرداد 1389 ساعت 14:07

حداقل من هیچ آیینی ندیدم که به اندازه اسلام زن را نادیده بگیرد، کوچک کند و حقش را بخورد.شما از قوانین ارث بگیر تا دیه و حق نگهداری فرزند و حق طلاق و نفقه ناچیز و ...تا حق چند همسری برای مرد که گل سر سبدشونه!جالبیش اینه که این دین کاملا مردونست و به نظرم اگر مردی به فکر سود بیشتر در این دنیا باشد ،اسلام کاملا پشتیبانش خواهد بود .برای همین هم میبینیم احمد آقا از زبان زنان!!و بدون آگاهی از مشکلات آنها (شاید هم با آگاهی )این نظر فهیمانه را به نفع مردان و دین مردان میفرمایند.
اسلام و قوانینش نیازمند بازنگریست ،و باید قبول کرد که این دین با این قوانین ناقص به درد حکومت نمیخورد.

زحمت پاسخ رو آقا هادی کشید. جهت مباحثه آن را مطالعه بفرمایئد.

احمد پنج‌شنبه 13 خرداد 1389 ساعت 15:25

تمام قوانین در اسلام، دلیل داره :
1-مردها در مساله ارث دو سهم میگیرن چون باید از زنهاشون و در کل خانوادشون حمایت و سرپرستی کنن-زنها هم یک سهم میگیرن چون مردهاشون از نظر مالی، پشتیبانشون هستن
2-از اونجایی که زنها به صورت معمول ،خودشون کار نمیکنن به همین خاطر برای رفاه هر چه بیشتر فرزند،مسولیت فرزند به عهده پدرهاست
3-خانمها در مجموع احساساتی هستن، حالا با به وجود اومدن مشکلات و سختی های زندگی ممکنه در مقطعی از زندگی تحملشون دیگه تموم بشه ،به همین خاطر حق طلاق با مردهاست که تحمل بیشتری در برابر مشکلات دارن
4-حق چند همسری هم، شرایط خاصی داره که با رعایت اونها ،هیچ اجحافی در حق زنها به وجود نمیاد
(البته اینها فقط گوشه ای از فلسفه مسایل مطرح شده بود که من گفتم...)

نوشته آقا هادی توپه! بخون حال کنی.

هادی پنج‌شنبه 13 خرداد 1389 ساعت 16:42

به نام خدا
سلام، سالروز تولد مادر همه عالمیان فاطمه ی محدثه و همچنین تولد فرزند برومندش حضرت روح الله الموسوی الخمینی(ره) رو به همه دوستام تبریک عرض میکنم.

در اینجا لازم میدونم که به سوالاتی که خواهر گلم سمیره خانم، در باب "نابرابری ناعادلانه بین زن و مرد" مطرح کردند جواب بدم:
ابتدا این مساله رو یادآور بشم که شکی نیست که با "نگاه ابتدایی" در فقه اسلامی برخی نابرابری ها میان حقوق زن و مرد دیده می شه اما هر تفاوتی تبعیض و ستم نیست؛ همانطور که هر برابری و تساوی نیز به طور قطع عدالت و انصاف نیست. سمیره خانم شما این رو قبول دارین؟!
حکم دیه در اسلام با توجه به تفاوت بین زن و مرد تدوین شده، تفاوت نه بر منزلت مرد اضافه و نه از مقام زن کم میکنه. تفاوت مرد و زن به خلقت آنان و نقشی که هر یک در نظام خانواده دارند، برمی گرده؛ وظایف مرد جدا از وظایف زن ست و این باعث شده که وظیفه اقتصادی او در خانواده بیشتر از زن باشه، نه ارزش انسانى، زیرا ارزش انسانى مرد با ارزش انسانى و معنوى زن یکسان هست و برای ارزش انسانی، قیمت و بها تعیین نمی‌شه.
اما
اولا نصف شدن ارث زنان به معنای ناقص یا نصف بودن ارزش زنان نیست. در بحث ارث زنان، سه فرض مطرح هست که معمولا یک فرض آن ذکر می‌شه و از دو فرض دیگر غفلت می‌شه:
1-در مواردی زن و مرد مساوی ارث می‌برند، مانند صورتی که میت(فرزند)، پدر و مادر داشته باشه که هر کدام به طور مساوی یک ششم ارث می‌برند و سهم پدر به عنوان مرد بودن بیش از سهم مادر نیست.
2- در مواردی زن کمتر از مرد ارث می‌بره، مانند دختر که کمتر از پسر ارث می‌بره.
3- در مواردی سهم زن بیش از سهم مرد هست، مانند وقتی که میت غیر از پدر و دختر، وارث دیگری نداشته باشه که در این جا پدر یک ششم می‌بره و دختر بیش از آن.
امام رضا (ع) فرمودند: «زن وقتی که شوهر کرد، مالی به عنوان مهر می‌گیرد و هزینه زندگی وی بر عهده مرد است و مرد باید نفقه و سایر مخارج زن را بدهد، ولی بر عهده زن چیزی نیست، از این جهت حق مرد بیشتر است».
نصف شدن ارث زن نسبت به مردان در برخی موارد با توجه به مسئولیت‌های اقتصادی در خانواده و جامعه مانند دادن نفقه ، مهریه و غیره که بر عهده مردان قرار داده شده ، تنظیم شده و دین اسلام برای ایجاد تعادل میان مسئولیت و حق، این احکام را وضع کرده. طبیعی هست که دین اسلام وقتی مسئولیت مالی بیشتری را بر دوش مردان قرار داده حق بیشتری را نیز در ارث قرار داده، تا بین مسئولیت و حق تعادل بر قرار بشه و چون به موضوع مهریه و نفقه نگاه کنیم بخشی از این حقوق (از اموال مردان) به زنان برمی گرده؛ اینجا هنوز مردها یه ضرری هم میکنن!
اگر ارث مرد و زن یکی باشه مردان باید طلبکار باشند. همچنین برای زن این اجبار وجود نداره که از درآمد و یا ارثی که به او رسیده برای خانواده خودش خرج بکنه و میتونه برای خودش نگه بداره.
پس اگر ارث زن و مرد برابر بود نابرابری پیش می اومد! تمام احکام اسلام حکمت داره؛ چه صد حیف که بعضی ها از آن حکمت ها خبر ندارند و "به دنبال فهمیدن آن هم نمی روند".
حتی، به تعبیر بعضی افراد در بعضی جاها اسلام، طرف زنها رو گرفته، مثلا زن میتواند بابت کار در خانه از شوهرش مزد بگیره حتی شاید باور نکنی در شیر دادن بچه خود زن، زن می توانه از شوهر مزد بگیره ( توضیح المسایل آیت الله مکارم شیرازی مساله 2126)، در پشت همه این احکام حکمت هایی نهفته است؛ خواهر گلم در مورد اسلام بیشتر مطالعه کن.
در بقیه موارد هم جوابهای محکمی وجود دارد که خواهر گلم، به علت طولانی شدن مطلب دیگه اونها رو مطرح نمی کنم شما می تونی به راحتی با یه search ساده در Google به جواب همه پرسشهات برسی.
از خدا میخوام که به شما اندیشیدن در دین رو عنایت کنه. شما هم برای من دعا کن.
خدا حافظ

آقا دستت درد نکنه زحمتشو کشیدی! ثوابش نصف نصف! پایه ای؟ اگه نشد خب پنجاه پنجاه.

سمیره پنج‌شنبه 13 خرداد 1389 ساعت 19:17

من هم به همین حرفای آقا هادی! میگم تبعیض!

"زنها هم یک سهم میگیرن چون مردهاشون از نظر مالی، پشتیبانشون هستن"

"از اونجایی که زنها به صورت معمول ،خودشون کار نمیکنن به همین خاطر برای رفاه هر چه بیشتر فرزند،مسولیت فرزند به عهده پدرهاست"

"خانمها در مجموع احساساتی هستن، "

اگر گوشه هایی دیگه از فلسفه تون رو هم بگید و خودتون بهش نگاه کنید متوجه تبعیض موجود میشید!مگر اینکه بخواهید با آقا هادی دل بگیرید و قلوه بدهید

دل و قلوه پنج‌شنبه 13 خرداد 1389 ساعت 19:19

ثوابش نصف نصف! پایه ای؟ اگه نشد خب پنجاه پنجاه.


قشنگ بود! نه؟

سمیره پنج‌شنبه 13 خرداد 1389 ساعت 19:36

آقا خلاصه بگم افکارت مال حداقل ۱۳۰۰ سال پیشه!
ضمن اینکه شاید همون موقع هم این دین پر از اشکال، مخا لف داشته.. فقط حضرتت مثل رهبر آدم کش امروزی نذاشت کسی نظرشو بگه!
ضمنا من با خامنه ای ،خمینی، موسوی، کروبی و همه این دوستان مخالفم.دوباره نشه هر مخالفتو با توهم همیشگیتون به جنبش سبز ربط بدین!

جنبش سبز کیه بابا!

رهبر من آدم کش نیست! ناز نفسه! جیگره! عشقمه!

محمدرضا حسنی فر پنج‌شنبه 13 خرداد 1389 ساعت 22:54

سمیره خانم! شما خودتو ناراحت نکن. اگر پاسخ های ما شما رو راضی نمی کنه پیش یه آدم درست حسابی برو که اسلام رو برای پاسخ به شما مطالعه کرده. اما پیشاپیش قبل از رسیدن به یک نتیجه خوب کل اسلام زیر سئوال نبر. همه پل های پشت سر رو نباید خراب کرد.

به قول یه شاعری:
طناب وصل چنان پاره کن که روزی توانی گره زدن.

ایشالا به پاسخت برسی.

به نام خدا! من محمدرضا حسنی فر هستم. می خوام به خودم پاسخ بدم. می بینی تکنولوژی رو! بلاگ اسکای غوغا کرده.

کاملا حق با شماست دوست عزیز! چه تشابه اسمی جالبی! راستی شما هم عضو وبلاگ همکلاسی هستین......؟ به به! به به!

احمد پنج‌شنبه 13 خرداد 1389 ساعت 23:00

اینکه حتی اسم منو که احمد هست، با هادی اشتباه میگیرید ،از همینجا معلومه که اصلا به حرفها که هیچ، به اسمها هم توجهی ندارید ...
اینهایی که گفتم اسمش تبعیض نبود ، اسمش /تفاوت های اجتماعی و فیزیولوژیکی/ بین زن و مرد بود ...نکنه حتی به این نوع تفاوتهای بین زن و مرد هم شک دارید؟!!!

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد