برگزاری جشن دانش آموختگی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
مراسم جشن دانش آموختگی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در آستانه روز بزرگداشت «خواجه نصیرالدین طوسی» و «روز مهندسی» پنجشنبه دوم اسفند ماه سال جاری در سالن آمفی تئاتر دانشکده مهندسی مکانیک این دانشگاه برگزار می شود.به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، در این مراسم که رییس دانشگاه، اعضاء هیات رئیسه و جمعی از اساتید دانشگاه نیز حضور دارند با اهداء لوح یادبود از همه دانش آموختگان تقدیر به عمل میآید و علاوه بر این از دانش آموخته گان نخبه نیز با اهداء لوح تقدیر قدردانی می شود.گفتنی است، در این مراسم علاوه بر سخنرانی رییس دانشگاه، دانش آموختگان به صورت هماهنگ سوگند دانش آموختگی دانشگاه را ادا خواهند نمود. اجرای موسیقی ، پخش فیلم و اجرای نمایش از دیگر برنامه هایی است که در این مراسم برای دانش آموختگان در نظرگرفته شده است. شایان ذکر است، در این مراسم که ویژه دانش آموختگان نیمه نخست سال 86 است بیش از 600 دانش آموخته دانشگاه شرکت می کنند.لازم به ذکر است که این مراسم توسط ستاد برگزاری جشن دانش آموختگی دانشگاه و تحت نظر معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه برگزار خواهد شد.
نامه به دکتر احمدی نژاد
گویی اینجا آمده ایم که هزینه بپردازیم ، تحقیر شویم و هیچ چیز نیاموزیم!
امروز با ارسال یک نامه برخی از مشکلات دانشجویان الکترونیکی به رئیس جمهور محترم ، منعکس شد
قسمت هایی از این نامه :
.............در نوشتن نامه ی رسمی بی تجربه نیستم اما دوست دارم با رئیس جمهورم ، غیر رسمی گفتگو کنم ، دوست دارم چونان یک دانشجو با یک استاد دانشگاه درد و دل کنم !..................جناب استاد ، امسال دانشگاه صنعتی خواجه نصیر از طریق آزمون سراسری دانشجوی الکترونیکی ( مجازی ) پذیرفت ، بنده که از علاقه مندان به فناوری اطلاعات بودم ، خیلی خوشحال شدم وقتی خبر دار شدم که در این رشته قبول شده و قرار است از طریق علم روز فناوری اطلاعات ادامه تحصیل دهم ، عاشق واژه های چون ، آموزش الکترونیک ، دولت الکترونیک ، شهر الکترونیک ، جامعه ی الکترونیک و ... هستم ،................ !.........،در همایشی که قبل از شروع ترم برای آشنایی با آموزش الکترونیک برگزار شد ، سخنرانی مدیریت محترم آموزش الکترونیک ، جناب دکتر عقیق ، علاقه ی ما دانشجویان جدیدالورود به این شیوه ی آموزشی را دو چندان کرد ، اما دیری نپایید که متوجه شدیم همه آن حرفها تنها شعار بودند و دانشگاه ما بر خلاف دانشگاههایی چون دانشگاه علم وصنعت و دانشگاه شیراز ، توانایی مدیریت آموزش الکترونیک را ندارد ، کلاسها برگزار شد اما چون نه صدای درستی از استاد می آمد و نه تخته به درستی دریافت می شد ، تقریبا سودی در برنداشت ، بارها اعتراض کردیم ، انفرادی و دسته جمعی ، با دیگر مسئولین محترم دانشگاه هم مشکلات خود را گفتیم اما گویی تنها توانایی دانشگاه ما در پر کردن شماره حسابش بود ، با وعده های فریبنده ، اعتراض های ما را مرحله به مرحله عقب انداختند و هیچ کار مفیدی برای حل مشکلات انجام ندادند............... وقتی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری همایش های سیاسی برگزار می کرد ، ما را به دانشگاه راه ندادند و می گفتند حضور شما تعریف نشده است ، با این وجود با موسسات آموزشی قرار داد همکاری بستند و برای تبلیغات کلاسهای آموزشی این موسسات موقتا حضور ما را در دانشگاه تعریف کردند ، برایمان دعوت نامه فرستادند که بیاییم در همایش تبلیغاتی شرکت کنیم و کلاسهای آزاد را ثبت نام کرده و به حساب دانشگاه باز هم پول بریزیم !...........گویی اینجا آمده ایم که هزینه بپردازیم ، تحقیر شویم و هیچ چیز نیاموزیم !.................
به خبرنگاران هم جواب درست و حسابی نمی دهند به این خبر توجه کنید : http://www.econews.ir/main1.asp? a_id=43758#comments? a_id=43758#comments
..........خواهشمندم برای بررسی مشکلات دانشجویان الکترونیکی دانشگاه صنعتی خواجه نصیر با ما مستقیما و یا حداقل از طریق یک نماینده ارتباط برقرار کنید ، حرف های زیادی برای گفتن داریم ، آیا در و دل ما را می شنوید ؟......
افزایش دویست درصدی هزینه ی واحد های عملی!
روی کارت دانشجویی بنده نوشته اند : مهندسی فناوری اطلاعات
@ نامه ی کوتاه یک دانشجو به نماینده ی رهبر - حاج آقا کاملی
چه راحت و چه سخته ؟
افزایش دویست درصدی هزینه ی واحد های عملی!
به نام خدا
چه سخت بود وقتی یه دانشجوی معترض میخواست رئیس دانشگاه رو ملاقات کنه ، بهش گفتن دکتر عقیق باید اجازه بدن تا بتونی ایشون رو ببینی !
چه آسون بود ملاقات ریاست ، وقتی 8 نفر از دانشجویان رفته بودند به دکتر عقیق گفته بودند که آموزش الکترونیک هیچ مشکلی نداره و فقط چند تا دانشجو الکی دارن جو سازی میکنن ، دکتر عقیق هم بدون اینکه دانشجوها برای دیدار با ریاست درخواستی داده باشند ، فرصت را مغتنم شمرده و سریعا یک وقت از ریاست دانشگاه میگیرند تا اون دانشجوها بروند و از آموزش الکترونیک تعریف کنند .
چه سخت بود وقتی یه دانشجو می خواست بره همایش دکتر کولایی ، حتی توی دانشکده راش ندادن ! گفتن که حضور دانشجوی الکترونیکی در همایش تعریف نشده !
چه آسون بود وقتی همایش آیتک برگزار شد و برای همون دانشجوی الکترونیکی تعریف نشده و مبهم ، دعوت نامه فرستادند که بیان توی همایش و پول بریزند به حساب دانشگاه !
چه بده وقتی چند تا از نمایند ها نمی تونند برای تشکیل یک جلسه وارد دانشکده عمران بشوند ، دانشجوی خواجه نصیرند اما میروند توی رستوران جلسه برگزار می کنند ، چه آسونه وقتی تو این شرایط یک سری تبلیغ چی که دانشجو نیستند برای تبلیغ کلاسهای آیتک بین امتحانات پایان ترم ، مخ دانشجوها رو برای خالی کردن جیبشون به کار میگیرند !
برای تشکیل شورای صنفی و انجمن های علمی ، فرهنگی ، ورزشی ، معاونت محترم دانشجویی از اونجایی که حضور دانشجوی الکترونیکی تعریف نشده از وزارت علوم استعلام میگیرند تا وزارت علوم کار رو انجام بده ، وای چه سخته ها ! ولی چه آسونه وقتی آموزش الکترونیک هزینه ی واحد های عملی رو به یک باره و بدون هیچ دلیلی سه برابر میکنه ، برای اینجور کار ها استعلام هم نمی خواد !
با این وضع مسخره ی آموزشی و رفاهی ، بالابردن هزینه ها خیلی جالبه !
ولی به قول آقای زمانی ، جالب تر هم میشه !
یار دبستانی من ، با من و همراه منی ، چوب عقیق بر سر ما ، بغض من و آه منی !
کی میتونه جز من و تو ، درد ما رو چاره کنه ؟
روی کارت دانشجویی بنده نوشته اند : مهندسی فناوری اطلاعات - تجارت
حد مبهم است ، عامل x-a را باید حذف کرد !
دکتر صدیق : دانشگاه در بحث آموزش الکترونیک وضعیت مناسبی دارد !
به نام خدا
یکشنبه ، ۲۸ بهمن ماه ، تعدادی از دانشجویان با جمع شدن جلوی در سازمان مرکزی دانشگاه ، به نحوه ی تصحیح اوراق امتحانات پایان ترم اعتراض کردند ، مسئولین محترم آموزش الکترونیک در پاسخ به این اعتراض ، دانشجویان را به استادان گرامی در دانشکده ی عمران و دانشکده ی علوم ارجاع دادند !
همچنین دانشجویان سوالات خود را در مورد انتخاب واحد اصلی از جناب آقای زمانی، پرسیدند .
با سلام
اولین جلسه این انجمن به صورت کنفرانس آنلاین در ساعت ۱۲ شب روز ۲۹ بهمن برگزار شد . در این جلسه آقایان آرمان دیناروند . کوروش داور . مرتضی قاسم پور . محمد زهره وند . روزبه کریمی . سعید اسماعیلی . پویا ضیایی و علی رستمی حضور داشتند . طی این جلسه که حدودا ۱ ساعت به طول انجامید پیشنهاداتی از جمله تشکیل وبلاگی برای تعیین ساعت و روز و مکان برگزاری جلسات این گروه داده شد .
طی این جلسات اعضا در بحث مربوطه به بحث خواهند نشست.
با تشکر
من لم یشکرمخلوق لم یشکرالخالق
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیزم
می دونم که بعضی ها روزایه سختی رو گذروندن
در حالی که همه در گیر کار خودشون بودن
می خوام از یه نفر تشکر کنم
کسی که به خیلیا لطف کرده من به نمایندگی از اونا این متن رو نوشتم
بهمن جان واقعا از زحمتایی که کشیدی ممنون
روز شنبه مورخ 27/11/86 من (احسان یوسف بیک) و آقای لطفی (از انجمن موسیقی) و خانم خدابخش (از انجمن تئاتر) جهت هماهنگی برای مکان تمرین برای انجمن ها، صبح، ساعت 10:30 در میدان فردوسی قرار گذاشتیم.
ابتدا به "خانه نملیش" واقع در خیابان پارس رفتیم، جایی که (به نظر من) به هر جایی شبیه بود جز خانه نمایش!!! البته بازم خیلی از هیچی بهتره! به این نتیجه رسیدیم که می شه برای گروه تئاترمون جا بگیریم ولی برای موسیقی با ما همکاری نکردن.
سپس به "تالار فرهنگ" واقع در خیابان حافظ رفتیم و با برخورد صمیمی یکی از مسئولین مواجه شدیم. از صحبت با ایشان متوجه شدیم که با پرداخت شبی یک میلیون تومان(!!!) و همچنین با داشتن مجوز برای همه کارها متونیم آنجا رو بگیریم!
سپس به تالار وحدت رفتیم که آنجا نیز به همین نتیجه رسیدیم ولی باز فهمیدیم که گذاشتن اجرا در تالاری مثل وحدت کار مشکلی نیست!! اونجا آقای شریفی نیا رو نیز ملاقات کردیم!!
در انتها به "تالار رودکی" که دقیقا کنار تالار وحدت قرار داره رفتیم و با برخورد گرم آقای محمدی، مدیر تولید موسیقی تالار رودکی مواجه شدیم! ایشان بسیار ما رو در این امر یاری کردن و به ما این مژده رو دادن که اگر به زودی یک درخواست نامه حاوی اسم و رسم گروه و همچنین اعضا به ایشان بدهیم می تونیم به مدت سه ماه، هز اول فرودین، از امکانات و سالن تمرین آنجا استفاده کنیم. همچنین در آنجا سازهایی مثل پیانو و پرکاشن و... را در اختیامون می گذارند!!
پس مکان های تمرین اولیه برای گروه های تئاتر و موسیقی مشخص شده و فقط منتظر معرفی گروه ها هستیم. بابت انجمن موسیقی یک لیست کوچک از توانایی های بعضی از دوستان بعلاوه ایمیل آنها، در روز جمعه جمع کردیم.
از دیگر کسانی که می خواهند در این انجمن ها و گروه ها فعالیت تقاضا دارم در پاسخ به این پست یا به ایمیل آقای لطفیان (pouya_lotfian@hotmail.com) نام و نام خانوادگی و ایمیل و نوع توانایی خود را بنویسند تا برای تست و تعیین سطح با آنها تماس کرفته شود.
با توجه به وقت کم، همکاری شما بسیار در پیشبرد سریع کارهای انجمن ها تاثیرگذار خواهد بود
شاد باشید
از آخرین روز دانشگاه چه خبر؟!!
با عرض تبریک!!
بالاخره این ترم هم با همه ی بدی هاش و خوبی هاش (؟) و بدی هاش گذشت!
آخر ترمی یکی دیگر از استادانمان را دیدیم! همونی نبودند که رنگ خاکستری زمستانی پوشیده بودند؟ کلاس ما که آب و هوایی زمستانی پیدا کرد! بر عکس هفته ی پیش ! شنیده بودم که ایران تنوع آب و هوایی زیادی دارد٫ ولی خوب از نزدیک ندیده بودم!
بعد از امتحان قرار بود اعضای انجمن موسیقی به منظور هماهنگی و آشنایی با هم در سالن دانشکده جمع شوند که به دلیل وجود آلودگی صوتی٫ جلسه به خارج از ساختمان منتقل شد.
من که زیاد چیزی از موسیقی حالیم نبود٫ ولی به گفته ی آقای لطفیان و چند تن دیگر از اعضاء:
در روز جمعه مورخ 26/11/ 86 اعضای انجمن موسیقی برای آشنایی در کنار هم جمع شدند و با مهارت ها و توانایی های همدیگر آشنا شدند.
اعضای گروه موسیقی به دو گروه تقسیم می شوند:
موسیقی پاپ و موسیقی سنتی.
کارهای تنظیم و هماهنگی گروه به زودی شروع می شود و جایی برای شروع تمرینات در نظر گرفته شده است.
کسانی دیگری که مشتاق پیوستن به انجمن موسیقی پاپ هستند با ایمیل pouya_lotfian@hotmail.com
و برای پیوستن به انجمن موسیقی سنتی با خانم حمیدی در ارتباط باشند!
خلاصه آقای توکلی هم می خواستند یک عکس دسته جمعی از این انجمن بگیرند که به دلیل حساسیت شدید بعضی اعضاء به لنز دوربین ایشون٫ با هر حرکت دوربین٫ ملت به چپ و راست موج میزد! خلاصه بعد از کلی دردسر٫ دوربین به تقلید از عصای حضرت موسی جمعیت را شکافت که عکسش توی چند پست قبل تر قرار داده شده!
داخل سالن هم چند تن از اعضای انجمن نجوم دور هم جمع بودیم که در این نشست زمان اولین جلسه ی این انجمن به منظور آشنایی و هماهنگی و مهم تر از همه انتخاب نماینده٫ تعیین شد! اول اسفنده! رو به روی کپی دانشجویی دانشکده علوم! یادتون نره!!
ثبت نام برای اولین اردوی کوهنوردی هم انجام شد! پول ایاب و ذهابش هم جمع شد! تاحالا اینقدر پول یه جا ندیده بودم!! همینطور که از دور به پول ها با حسرت نگاه می کردم و اشک توی چشمانم حلقه زده بود٫ دست هایم را در جیب ها فرو بردم و در دل گفتم جیب هایم پر از خالیست... که ناگهان دستم به یک چیز فلزی و خنک در ته جیبم خورد... نور امیدی در دلم روشن شد! چطور فراموش کردم بگم؟!!
من امروز یه سکه بردم!! !!
اون هم نه ۵ تومانی! نه ۱۰ تومانی! و نه ۲۵ تومانی!! بلکه ۵۰ تومانی!!!
لطفا سوال نپرسید! هنوز نمی دونم که با این پول می خوام چیکار کنم!! دارم روش فکر می کنم!!
خلاصه این ترم هم تموم شد و وقت بیرون آمدن از ساختمان و رفتن به خانه٫ برگشتم و نگاه دیگری به دانشکده انداختم! همینطور که زیر بارون ایستاده بودم و از مقنعه ام آب می چکید با دلتنگی پیش خودم گفتم:
ترم دیگه می بینمت خاله جان!!
سلام !! در آغاز لازمه که بگم این شعر رو برای همدردی با همکلاسی ها و هم دانشگاهی های محترمم در سال های قبل از انقلاب با یکی از مبارزین انقلابی سرودم که البته ایشون به اعدام محکوم شد و حالا من راهش رو ادامه میدم!!
(منظور از یونی ، دانشگاه است)
میشه دانشگاه به دانشجوها یار گردد
نگو هرگز نمیشه های های
میشه به مشکلات ماها غمخوار گردد
نگو هرگز نمیشه های های
میشه نادر افشارها گردد
نگو هرگز نمیشه های های
نگو هرگز نمی شه های های
سیاه قرمز نمیشه های های
میشه یو نی به ماها آشناشه
نگو هرگز نمیشه های های
میشه دکتر عقیق بشکل اولیاشه
نگو هرگز نمیشه های های
میشه آقای زمانی رهنما شه
نگو هرگز نمیشه های های
نگو هرگز نمی شه های های
سیاه قرمز نمیشه های های
بیا شاها صفا کن جان مولا
نگو هرگز نمیشه های های
پول ها را رها کن جان مولا
نگو هرگز نمیشه های های
به دانشجو خوب تا کن جان مولا
نگو هرگز نمیشه های های
نمد شولا نمیشه های های
جووون مولا نمیشه های های
میشه یونی ویران گردد آباد
نگو هرگز نمیشه های های
شود دانشجو از دانشگاه دلشاد
نگو هرگز نمیشه های های
کمی هم انجمن ها آزاد گردد
نگو هرگز نمیشه های های
یارو راضی نمیشه های های
پشه قاضی نمیشه های های
میشه ما خفتگان بیدار گردیم
نگو هرگز نمیشه های های
چو دانشگاه شیراز شهره در اقوام گردیم
نگو هرگز نمیشه های های
چو امریکائیان هوشیار گردیم
نگو هرگز نمیشه های های
نگو هرگز نمی شه های های
سیاه قرمز نمیشه های های
شاعران : اشرف الدین حسینی و ح.م.نصرابادی
البته بگما هدفم توهین به کسی نبوده فقط خواستم با زنده کردن شعر های قبل انقلاب به نوعی مشکلات رو انعکاس بدم !!!!!!
نظر دادن هرگز نشه فراموش!!!
توجه کنید :
در این شعر که که در نهایت نا باوری هاچ کدام از ابیات آن با دیگری هم وزن نیستند منظور از « عقیق » هیچ شخص خاصی نمیباشد . ( لطفا برای ما مسئله درست نکنید )
یا حق
دوش در وادی حیران و دلم جای دگر
گویم از حال پریشانی خود بار دگر
رفتم از خویش برون تا ملکوت
تا بدانجا که پرو بالم سوخت
دیدم آن روز که بشّاش بُدم
دل ، غمین بود ولی شاد بُدم
خود به یاد آر که قصه از چیست ؟
زین همه نکته و سرّ قصدم چیست؟
جشن آغازیه این بدبختی
توریه های عقیق و سختی
من نگویم که : " چرا آن را گفت ؟ "
گویم:"از سوی که گفت ؟"حال که گفت
بگذریم حال ،کجا بودم ؟ هان!
پی گفتار عقیق و خواب آن
خواب پول و خواب مسند طلبی
خواب خالی کردن ما جملگی
خواب خوش او دید و افسوسش که ما
شب پریدیم ازتشک چون بچه ها
گریه میکردیم و از ترس پدر
نیش خندی زده چون اَر اَرِ خر
ژاژ خایم مطربا زین گفته ها
نیست گوش هایی که باشد شنوا
عاشقان دارم من از یزدان پاک
این تمنا که نباشم کم چو خاک
پست و بدبختو گدای نمره ای
تن بود زنده و دل چون مرده ای
درد کردم سرتان و دل ؛ سرد
خورده مگرید ز من این همه درد
[ ترم بعد و باز قطعیه صدا
"سند تو آل" و شادی ما بچه ها
آید و باز رود از پی ما
من تو را چشم به راهم،یارا ]
تا "رونال" هست خدایا بر منه
چشم ما ، چشم به راه نمره
۲۹/۱۱/۸۶
Ronal
به نظر خودم در هر جامعه ای مسئولین برای سرپوش گذاشتن بر نقاط ضعفشون ذهن مردم جامعه را درگیر مسائل دیگری میکنند
به نام خدا
یادآوری برای دانشجویانی که کم تر از اوضاع ، مطلع هستند :
طبق آنچه قبلا هماهنگ کنندگان ِ انجمن های علمی ، فرهنگی ، ورزشی ِ دانشجویان الکترونیکی پیش بینی کرده بودند ، شروع فعالیت انجمن ها همزمان با پایان ترم 1 کم کم آغاز شده است !
مثلا هماهنگ کننده ی انجمن گرافیک که قبل از پایان امتحانات از اعضا ، نمونه کار خواسته بود ، انجمن موسیقی که بعد از آخرین امتحان دانشجویان ورودی 86 ، اولین جلسه ی خودش رو برگزار کرد ، هماهنگ کننده ی انجمن کوهنوردی که درست در همان زمان به آماده سازی مقدمات اولین برنامه ( دریافت هزینه ها و گرفتن امضاء ) اقدام کرد و تعدادی از اعضای انجمن نجوم که زمان اولین جلسه رو تعیین کردند !
با وجود اینکه تشکیل شورای صنفی( شورای حل مشکلات آموزشی و رفاهی) و این انجمن ها همواره جز الویت های دانشجویان الکترونیکی بوده است اما تا قبل از دریافت پاسخ استعلام معاونت محترم آموزشی از وزارت علوم ، نمی توان برای تشکیل رسمی این انجمن ها اقدامی نمود !
پاسخ استعلام هم به این زودی ها نمیاید و دست روی دست گذاشتن و منتظر اقدام دانشگاه و وزارت علوم بودن ، جز تلف کردن وقت نیست ، در حالی که دانشجویان ، هنوز هم منتظر پاسخ استعلام هستند و مطالبه ی اصلی آنها تشکیل ِ انجمن های رسمی با حمایت ِ دانشگاه است اما قرار نیست تا آنموقع فعالیت های غیر رسمی انجمن ها را لغو نمایند !
در حال حاضر بهره بردن از کدام راهکار ها باید مد نظر انجمن ها باشد ؟؟؟
این سوالی است که بنده به عنوان یک همکلاسی از شما دوستان دارم !؟
نظر بنده به عنوان یک همکلاسی این است که ، برگزاری انتخابات در الویت کاری انجمن ها باشد ، یعنی حتی یک جلسه هم به تعویق نیافتد ( مانند انجمن نجوم که برگزاری انتخابات برای انتخاب یک سرپرست را در اولین جلسه ی خود برنامه ریزی کرده است )
به نظر بنده اعضای هر انجمن باید برای تعیین اهداف انجمن ، وظایف سرپرست انجمن و وظایف سایر اعضای انجمن ، حداقل یک اساسنامه ی یک صفحه ای در جلسه ی اول تهیه کنند .
اساسنامه ی ساده ای که نوشته می شود ، یک تفاوت عمده با اساسنامه ی های معمول دارد و آن این است که در این اساسنامه وظایف دانشگاه (حمایت و نظارت) در قبال انجمن تعریف نمی شود ، چراکه فعلا انجمن ها تنها از دید دانشجویان رسمی هستند و نه از دید دانشگاه !
به نظر بنده انتخابات نباید بدون توجه به اصول برگزار شود ، مثلا اینکه یکی بلند شود و بگوید دوستان منو برای سرپرستی می پذیرید؟ و اکثرا بگویند: بله ! اینگونه انتخابات نمی تواند نیاز ِ یک انجمن دانشجویی را پاسخگو باشد !
برای بهتر کردن انتخابات باید تعداد کاندیدها بیشتر باشند ، کاندیدهایی که قبل از رای گیری از توانایی های و سابقه کار ِ خود ، در آن رشته ی خاص توضیحاتی دهند !
و مهمتر آنکه انتخابات طوری برگزار شود که همه بتوانند بدون اینکه سوء تفاهمی پیش بیاید با خیال راحت رای دهند. مثل ِ سایر انتخابات معقول، رای روی یک کاغذ نوشته شود و در صندوق انداخته شود ، به بیان دیگر طوری برگزار شود که آن کاندیدی که رای نیاورده متوجه نشود چه کسی به او رای نداده و کسی که رای آورده و انتخاب شده متوجه نشود چه کسی به او رای داده !
شاید وقتی صحبت از رعایت اینگونه اصول می شود ، بعضی ها تصور کنند که لزومی به رعایت نیست و جمع دوستانه است ، همکلاسی های من ، ما در ترم یک ، موقع انتخاب نماینده برای رفع مشکلات آموزشی ، تجربه هایی کسب کرده ایم که می بایست از آنها بهره ببریم تا از برخی مشکلات پیشگیری شود ، به نظر بنده رعایت اصول در انتخابات تناقضی با رابطه های دوستی بین اعضا ندارد ، برای پیشبرد اهداف انجمن برگزاری یک انتخابات استاندارد لازم است !
به نظر بنده ، در صورتی که هر انجمن در اولین گردهمایی بعد از نوشتن یک اساسنامه ی ساده (تعیین اهداف و و ظایف و..) برای انتخاب سرپرست اقدام نماید ، می توان امیدوار بود که دیگر ابهامات و مسائل انجمن به مرور زمان کمتر شوند !
همکلاسیت نظراتش را داد، هرچند ساده و بی محتوا ! تو چه پاسخی به سوال خواهی داد، همکلاسی ؟!
از اژدها چه میدانید؟
تقریباً در تمام داستانهای فولکوریک دنیا از اژدهای غول آسا سخن رفته است.در این داستانها اژدها به شکل دیوهای عظیمی است که همانند خزنده ها راه میرود و ظاهر وحشتناکی دارد.چشمهایش بر آمده است و از حلق آن آتش می جهد، نعره های وحشتناکش زمین را به لرزه در می آورد.
یکی از اژدها های معروف عهد کهن، که در داستانها زندگی میکند هیدر است که ۹ سر دارد. این دیو قبل از این که توسط هرکول کشته شود، دختران جوان زیادی را بلعیده است!
دیو دیگری که به زشتکاری معروف بوده، و از دهان وی آتش جست می زد به وسیله شوالیه جوانی به نام بگرفون و به کمک اسب بالدار او از پای در آمد.
در این افسانه های عهد قدیم اژدها با همه زشتکاری و پلیدی، گنجینه های مهم پر از طلا، نقره و جواهر نیز در اختیار داشته است و ازطرف دیگر در همه این افسانه ها طرف مقابل اژدها قهرمانی دلیر و پهلوانی بی باک بوده است، که سرسختانه با وی جنگیده و سرانجام بر آن فایق آمده است.
با وجود اینکه در همه افسانه های فولکوریک اژدها سمبل شیطان و اهریمن است، گاهی حمایت و سرپرستی کسی را نیز به عهده دارد و یا با دیوها و غولهای دیگری میجنگد، و از حقانیت قومی دفاع میکند.
نقاشیهای عهد عتیق نیز جنگجویانی را در حال مبارزه تن به تن با اژدها های وحشی نشان میدهد که نزدیک است به وسیله پهلوانان کشته شوند.
اگر علم وجود اژدها را نمیتواند قبول کند، عامه مردم همواره آن را باور داشته اند. دریانوردان از سفر به دریاهای ناشناس وحشت داشتند، و چنین می پنداشتند که اژدها هایی غول پیکر کشتی و تجهیزات آنها را خواهند بلعید.
راستی از نظر علمی اژدها چیست؟ دانشمندان چنین پاسخ میدهند که در دورانهای ماقبل تاریخ در روی زمین خزندگان بزرگ و وحشت انگیزی وجود داشتند که بزرگترین آنها دینوزورها بودند. شاید بتوان قبول کرد که آخرین نسل آنها همزمان با انسان غارنشین بوده است و انسانهای اولیه با دیدن قیافه وحشتناک آنها این داستانها را ساخته است و به انسانهای بعدی منتقل کرده اند.
و اگر مطالب فوق درپشت هاله ای از گرد و غبار تاریخ قرار دارند، ولی اکنون از یک اژدهای دیگرصحبت میکنیم که واقعاً وجود دارد! بله این اژدها در چین زندگی میکند و هر سال در روزهای عید در خیابانهای پکن به راه می افتد، طبل می زند وآواز می خواند، نکبت و شوربختی را دور میکند و شادمانی می آورد. مردم با شنیدن صدای آن به خیابانها میریزند و شادی و هلهله میکنند. ولی این اژدهای غول پیکر کاغذی است که توسط مردم آماده میشود و به خیابانها می آید.
کاشکی ازنژاد این گونه اژدها اینجا هم بود. نه؟
نواندیش: از سال 1995 جایزه خبرگزاری World که مشهورترین مسابقه "عکاسی مطبوعاتی " را برگزار می کند، به بهترین عکاسان مطبوعات تعلق می گیرد. در زیر نمونه هائی از عکس هائی که در سال 2008 به آن ها جایزه تعلق گرفته می آید: 15 سپتامبر 2007- افغانستان : این عکس تصویری از یک سرباز خسته آمریکائی در افغانستان را نشان می دهد. عکاس انگلیسی آن، جایزه 10000 یوروئی را دریافت نمود. این تصویر در رقابت میان 80536 تصویر برگزیده شده است.
| |||||||||||||||
|
کرکس و چکاوک
کرکس و چکاوک بر روی تخته سنگی که در بالای تپه ای بلند قرار داشت,با یکدیگر برخورد کردند.
چکاوک گفت:صبح بخیر آقا!
کرکس با تکبر به او نگاه کرد و با صدایی آهسته گفت:صبح بخیر.
چکاوک گفت:امیدوارم همه چیز برای تو خوب باشد آقا!
کرکس پاسخ داد و گفت:آری! همه چیز برای من خوب است.
اما مگر نمی دانی که من سلطان پرندگان هستم و نباید پیش از آن که سخن بگویم با من سخن بگویی؟
چکاوک گفت:به نظرم می رسد که ما از یک خانواده ایم.
کرکس با تحقیر به او نگاه کرد و گفت:چه کسی گفته است که من و تو از یک خانواده ایم؟
چکاوک پاسخ داد و گفت:دوست دارم چنین چیزی را به تو یادآوری کنم.
من به اندازه ی تو می توانم تا بلندی ها پرواز کنم و نیز می توانم آواز بخوانم و در دل مخلوقات دیگر زمین شادی بیافرینم اما تو هیچ چیز شادی آفرین و لذت بخشی نداری تا به آنان ببخشی.
کرکس خشمگین شد و گفت:شادی و لذت!
ای مخلوق کوچک و با ادعا! من می توانم تو را با یک ضربه ی منقار نابود سازم و زیر پا له کنم.
ناگهان چکاوک خود را بر پشت کرکس انداخت و شروع کرد به نوک زدن و کندن پرهایش.
کرکس آزرده از رفتار او و با سرعت تا آنجایی که می توانست به بالا پرواز کرد تا چکاوک را از پشتش بیاندازد اما نتوانست و دوباره روی همان تخته سنگ فرود آمد و بر خشم خود بیفزود و شروع به لعنت سرنوشت خود نمود.
در این هنگام لاک پشت کوچکی از راه رسید و با دیدن این منظره شروع به خندیدن کرد و آنقدر خندید تا بر پشت واژگون شد.
کرکس با تکبر به لاک پشت نگاه کرد و گفت:
ای مخلوق خزنده ی کندرو!
ای که تا ابد به زمین چسبیده ای!
برای چه می خندی؟
لاک پشت گفت:خنده ی من از این است که تو به اسب مبدل شده ای و پرنده ی کوچکی سوار تو شده است و این نشان می دهد که پرنده ی کوچک بودن بهتر است.
کرکس گفت:برو و به کار خود برس!
این یک مشکل خانوادگی میان من و خواهرم چکاوک است.
به غریبه ها ارتباطی ندارد.
نوشته ای از جبران خلیل جبران
در صورت عدم مشاهده، روی لینک زیر کلیک کنید :
http://3entre.com/photo/image/1386-10/35c97476da7.gif
اسم و فامیل رو در نظرات بنویس و سکه ببر !
مسابقات قبلی:
این تصویر متعلق به کدام همکلاسی توست؟ (۵)
این تصویر متعلق به کدام همکلاسی توست ؟ (۴) فرزان بالکانی
این تصویر متعلق به کدام همکلاسی توست ؟ (۳) محمد زهره وند
این تصویر متعلق به کدام همکلاسی توست ؟ (۲) نجمه خوش اخلاق
تست هوش از دانشجویان الکترونیکی(۱) حمید توکلی
امسال (سال 1386)در روز پنج شنبه دوم اسفند خسوف کاملی از ساروس 133 در کشورمان قابل مشاهده است. هرچند ماه گرفتگی نیمسایه ساعتی قبل آغاز گردیده اما بدلیل عدم حساسیت کافی چشم انسان، قادر بدیدن تغییر نورانیت ماه نیستیم ،اما زمان آغاز ماه گرفتگی بصورت جزیی ساعت 5:13 بامداد پنج شنبه 2 اسفند خواهد بود.خسوف ساعت 6:31 این صبحگاه کامل خواهد شد وتا ساعت 7:21 ادامه خواهد داشت. ساعت 8:39 تاریخ مذکور، ماه از سایه زمین خارج خواهد شد. مشاهده این رویداد درمناطق غربی کشورمان ازشرایط مناسبتری برخوردار است. لازم به ذکر آنکه رصد خسوف با چشم غیر مسلح نیز امکان پذیر بوده و برای چشمان انسان نیزخطری ندارد. سیاره کیوان حلقه بر گردن 8/2 درجه بالاتر از ماه هنگام این خسوف قرار دارد. گرفت کامل حدود 50 دقیقه به طول می انجامد. در اقیانوس اطلس جنوبی قلب الاسد در زمان خسوف پشت ماه پنهان شده و اختفا روی خواهد داد که از ایران قابل مشاهده نیست.
برای اطلاعات بیشتر به آدرس زیر مراجعه فرمایید:
http://www.arminsky.blogsky.com/
*تست هوش از دانشجویان باهوش*
در صورت عدم مشاهده ی تصویر روی لینک زیر کلیک کنید:
http://fgholami.persiangig.ir/image/55.jpg
اگر گفتی این عکس کدوم همکلاسی تو؟؟؟
اگر اسم و فامیل آن را در نظرات بگی یک سکه هدیه می گیری!!!
مسابقات قبلی:
این تصویر متعلق به کدام همکلاسی توست ؟ (۴)
این تصویر متعلق به کدام همکلاسی توست ؟ (۳)
این تصویر متعلق به کدام همکلاسی توست ؟ (۲)
تست هوش از دانشجویان الکترونیکی
مادر خسته از خرید برگشت و به زحمت زنبیل سنگین خود را داخل خانه آورد. پسر بزرگش که منتظر بود، جلو دوید و گفت: مامان، مامان! وقتی من در حیاط بازی می کردم و بابا داشت با تلفن صحبت میکرد، تامی با ماژیک روی دیوار اتاقی که شما تازه رنگش کرده اید، نقاشی کرد!
مادر با عصبانیت به طرف اتاق تامی کوچولو رفت.
تامی از ترس زیر تخت قایم شده بود، مادر فریاد زد: تو پسر خیلی بدی هستی و تمام ماژیک هایش را در سطل آشغال ریخت. تامی از غصه گریه کرد.
ده دقیقه بعد وقتی مادر وارد اتاق پذیرایی شد، قلبش گرفت. تامی روی دیوار با ماژیک قرمز یک قلب بزرگ کشیده بود و داخلش نوشته بود:مادر دوستت دارم!
مادر در حالیکی اشک می ریخت به آشپزخانه برگشت و یک قاب خالی آورد . آن را دور قلب آویزان کرد.
تابلوی قلب قرمز هنوز هم در اتاق پذیرایی بر دیوار بود.
اولین گردهمایی انجمن موسیقی دانشجویان الکترونیکی:
آماده سازی مقدمات اولین برنامه انجمن کوهنوردی دانشجویان الکترونیکی:
گفتگویی بین چند تن از اعضای انجمن نجوم و تعیین زمان اولین گردهمایی:
عکس های دوستانه ی همکلاسی ها ، بعد از آخرین امتحان ترم اول :
عکس کودکی ها :
این تصویر متعلق به کدام همکلاسی توست ؟ (۴) فرزان بالکانی
این تصویر متعلق به کدام همکلاسی توست ؟ (۳) محمد زهره وند
این تصویر متعلق به کدام همکلاسی توست ؟ (۲) نجمه خوش اخلاق
تست هوش از دانشجویان الکترونیکی حمید توکلی
به نظرت کدوم عکس بهتره ؟
دوستان سلام
با مشکلی روبرو شدم که نیاز به کمک دارم از تمامی دوستان که
در زبان توانایی دارند حتی اندک خواهش می شود جمله ی زیر رو معنی کنند به مسئله ی مالی مر بوطه .
خیلی ممنون
ASK HIM WHAT IT WILL COST TO OBTAIN THOSE DOCUMENTS ON YOUR BEHALF
زمان:
سه شنبه => چهارشنبه ۱/۱۲/۸۶
ساعت ۱۰ صبح!!
مکان:
دانشکده علوم
محوطه فضای باز و سرسبز و زیبای
رو به روی فتوکپی دانشجویی!
هدف:
هماهنگی در رابطه با چگونگی تشکیل انجمن نجوم!
و همچنین آشنایی با
توانایی های اعضای محترم این انجمن!
و همچنین:
برگزاری انتخابات برای انتخاب
سرپرست انجمن!!
انجمن نجوم:
http://kntu.blogsky.com/?PostID=1334
تاریخ توزیع کارت سیزدهمین دوره المپیاد علمی دانشجویی کشور
وی افزود: با توجه به اینکه سوالات سیزدهمین دوره المپیاد دانشجویی به گونه ای طراحی شده که برای پاسخگویی دروس مربوطه نیاز به ماشین حساب نیست لذا به تمامی داوطلبان توصیه می شود در سر جلسه از ماشین حساب استفاده نکنند و در صورت استفاده به عنوان تقلب محسوب و با شخص متقلب برابر مقررات قانون رسیدگی به تخلفات و جرایم امتحانی با وی رفتار خواهد شد.
توکلی تصریح کرد: به داوطلبان توصیه می شود برای پاسخگویی به سوالات تستی و درج آن در پاسخنامه منحصرا از مداد سیاه نرم پررنگ استفاده شود و از آوردن وسایل اضافی ساک دستی، کیف دستی، تلفن همراه، جزو و وسایلی از این قبیل در سر جلسه امتحان خودداری کنند.
برگزاری سومین دوره مسابقات روبوکاپ آزاد ایران، 15 تا 17 فروردین ماه
برگزاری سومین دوره مسابقات روبوکاپ آزاد ایران، 15 تا 17 فروردین ماه سال آینده در واحد قزوین
رئیس کمیته ملی روبوکاپ ایران با اشاره به حضور بیش از 480 تیم در سومین دوره مسابقات بین المللی روبوکاپ آزاد ایران 2008، از رشد 30 درصدی تیم های شرکت کننده در این مسابقات خبر داد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران و به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر مرتضی موسی خانی در گفتگو با خبرنگار دانشگاهی آنا با بیان این مطلب افزود: به دنبال برگزاری موفقیت آمیز دو دوره قبلی مسابقات روبوکاپ آزاد ایران از سوی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، مجوز برگزاری سومین دوره مسابقات 2008 نیز برای این واحد دانشگاهی صادر شد.
وی افزود: در سومین دوره مسابقات بین المللی روبوکاپ آزاد ایران 2008 که 15 تا 17 فروردین سال 87 در واحد قزوین برگزار می شود، 24 تیم از کشورهایی نظیر آلمان، چین، برزیل، اسپانیا، ترکیه، مالزی، هلند، مکزیک، امارات و... با یکدیگر به رقابت می پردازند.
رئیس واحد قزوین خاطرنشان کرد: سال 2006، 89 تیم، سال 2007، 360 تیم و سال 2008 با رشد 30 درصدی، بیش از 480 تیم در این مسابقات شرکت کردند.
وی تصریح کرد: امسال با هماهنگی و حمایت های استانداری قزوین، علاوه بر اسکان شرکت کنندگان، سومین دوره مسابقات روبوکاپ آزاد ایران 2008 در واحد قزوین برگزار می شود.
یادآور میشود، موسی خانی، کیفیت برگزاری مسابقات در سال های گذشته را از عوامل موثر برای انتخاب واحد قزوین به عنوان مجری مسابقات آزاد ایران برای سومین بار از سوی ناظران فدراسیون روبوکاپ دانست.
تحلیل علی مزروعی از مقایسه عملکرد اقتصادی دولت خاتمی و احمدی نژاد
آنچه در ادامه آمده است گزارش یک نشست با جمعی از فعالان سیاسی در باره بررسی عملکرد اقتصادی دولت نهم توسط بنده است که از نوار پیاده شده و با ویرایش مجدد در اینجا انتشار می دهم .طبعا لحن گفتاری برمتن غلبه دارد وعلاقمندان به مطالعه آن باید از این منظرمتن را پیگیری کنند و جداول مورد اشاره را نیز در انتهاآورده ام :
در این جداول عملکرد 8 سال ریاست جمهوری آقای خاتمی و دولت نهم آمده است برای اینکه عملکرد دولت او را با دولت آقای احمدی نژاد مقایسه کنیم . عملکرد اقتصادی کشور را می شود از روی این شاخص ها و ارقام ،که مربوط به شاخص های کلان اقتصادی کشور است ، تشخیص داد . برای اینکه در ارزیابی عملکرد اقتصادی یک کشور آنچه در نهایت ملاک است ، چه در ارزیابی داخلی و چه در ارزیابی جهانی ، شاخص های کلان است و اینها مبنای مقایسه قرار می گیرند . در واقع همه تلاش هایی که یک کشور در یک سال انجام می دهد جمع آن در یک سری شاخص های کلان خود را نشان می دهد و آنها ملاک ارزیابی است که مهمترین آن شاخص تولید داخلی یک کشور است و در واقع این قدرت اقتصادی یک کشور را نشان می دهد و آن تولیدی که یک کشور در طول سال داشته است و از طریق محاسبه ارزش افزوده ا ی که در بخشهای مختلف اقتصادی یک کشور در همه سطوح انجام می گیرد به این رقم دست پیدا می کند . یعنی در بخش های کشاورزی ، صنعت و خدمات آنچه باعث ایجاد ارزش افزوده می شود ، یک محصول یا خدمت جدید در جامعه عرضه می کند ، آنهارا محاسبه می کنند و سر جمع به عنوان تولید کشور حساب می شود. البته در رابطه با نحوه محاسبه اینها در کشور ها نظام آماری و سیستم محاسباتی است و هر چه این سیستم محاسباتی در کشوری بسامان و تعریف شده باشد آمار دقیق تر می شود، مثلا تمام خدماتی که مبادله میشود و ثبت می شود در محاسبه تولید ناخالص منظور می شود اما خدمات خانگی یا خدماتی که افراد داوطلبانه انجام می دهند اینها اصلا در محاسبات منظور نمی شود ، بخصوص در کشور ما که خدمات داوطلبانه زیاد است و جایی ثبت نمی شود اما در کشورهای پیشرفته حتی خدمات داوطلبانه هم چون در غالب یک سازمان های خیریه انجام می شود و ثبت و ضبط می شود آنها محاسبه می شود، کار زنان خانه دار در تولید ناخالص در ایران محاسبه نمی شود به دلیل اینکه در خانه انجام می گیرد ولی در کشورهای پیشرفته چون زنها کار می کنند و برای غذا از بیرون استفاده می کنند خود به خود محاسبه می شود در این ارقام .
یک نکته دیگر اینکه کارهای غیر قانونی و قاچاق در تولید ناخالص کشور محاسبه نمی شود و این پول کثیف هم که امروز عنوانش در روزنامه ها آمده و پول شویی و این طورمسائل به میزانی که توی کشور کارهای اقتصادی در قانون در قالب قاچاق تعریف شده باشد این در تولید ناخالص منعکس نمی شود و این برای جلوگیری از کارهای خلاف و قاچاق مثبت است ولی در کشوری مثل ما بر پایه محاسبات مختلفی که انجام شده یا برآوردی که انجام شده بین 20 تا 30 در صد گردش اقتصادی ما غیر قانونی است ، یک چیزی حدود سی تا چهل میلیارد دلار ، در سر جمع آن محاسبات منظور نمی شود ولی این اقتصاد سایه در گردش اقتصادی کشور وجود دارد و تاثیرات خودش را می گذارد. بنابراین تولید ناخالص داخلی یک کشور مجموعه ارزش افزوده ای است که در اقتصاد در طول یک سال ایجاد و محاسبه میشود ، البته این محاسبات در ایران بر عهده بانک مرکزی و مرکز آمار ایران است و اینها از دو طریق تولید و هزینه ای که صرف تولید میشود از یک طرف و چون آن تولید در بازار هزینه میشود و مصرف میشود از طریق دیگر اینها را از دو طرف محاسبه می کنند و بعد یک اصلاحات آماری در آن می کنند و آنچه که ملاک ارزش یابی اینکه قدرت اقتصادی یک کشور چقدر در یک سال افزایش پیدا کرده ، نرخ رشد تولید است ، یعنی وقتی تولید ناخالص رقمش محاسبه میشود این را با سال گذشته مقایسه می کنند ،مثلا می گویند تولید پنج درصد افزایش پیدا کرده، این مفهومش این است که 5% بر قدرت اقتصادی آن کشور افزوده شده است .
در سالهای بعد از انقلاب نرخ رشد تولید کشور بطور متوسط 3% بوده است و نرخ رشد متوسط سالانه جمعیت تقریبا 5/2 درصد بوده است ، معنای اقتصادی اش اینکه سالی نیم درصد در این 29 سال قدرت تولیدی کشور افزایش پیدا کرده است . به عبارت دیگر رشد جمعیت 5/2 درصد از این نرخ رشد تولید را خورده و فقط نیم درصد به قدرت تولیدی جامعه اضافه شده است ، این یک واقعیت تلخی است که نشان میدهد تولید سرانه ما در 29 سال افزایش چندانی پیدا نکرده است( تولید ناخالص را تقسیم بر میزان جمعیت کنیم در آمد سرانه یا تولید سرانه بدست می آید) و درآمد یا تولید سرانه در سال 80 مساوی با تولید سرانه سال 57 است و از سال 80 به این طرف به دلیل اتفاقاتی که افتاده یک رشد مثبتی ایجاد شده و در آمد سرانه درحال افزایش است و اینهم عمدتا بر می گردد به درآمد نفت که افزایش پیدا کرده و یکی از بهترین دوران اقتصادی که در کشور وجود داشته همین دوران 76 تا 84 و در واقع دوران آقای خاتمی است و همه شاخص های اقتصادی جهت گیری شان مثبت بوده است . درآمد سرانه وقتی آقای خاتمی آمدند هزار و هشتتصد و سی دلار بود و وقتی آقای خاتمی قدرت را تحویل دادند به دو هزار و سیصد دلار افزایش پیدا کرد و در سالهای بعد از انقلاب در آمد سرانه هیچوقت به این شکل افزایش پیدا نکرده بود ، بنابراین شاخص ارزیابی عملکرد اقتصادی یک دولت نرخ رشد تولیدی است که ایجاد می کند و می خواهم این طوری بگویم که مثلا اگر تسهیلات و وام های زیادی را به بنگاههای اقتصادی داده شود و یا کمکهای زیادی به مردم شود و...همه اینها وقتی با هم جمع می شود اثر خودش را توی این شاخص نشان می دهد، اگر میلیاردها تومان پول توی جامعه توزیع شود ولی این منجر به افزایش رشد تولید در داخل جامعه نشود این به این معنی است که این پولها همه اش هرز رفته است و هیچ نتیجه ای نداشته است .مثلا در کشور چین کاری کردند که از سال 79 میلادی به بعد رشد تولید 2 رقمی شود یعنی بالای 10% شود . در کشور هند هم حدود 15 سال است که این برنامه را پیاده کردند و نرخ رشد اقتصادی آنها 9% است و هم اکنون دو کشور چین و هند بالاترین نرخ رشد تولید را در دنیا دارند .کشورهای آسیای جنوب شرقی هم تقریبا یک چنین کاری را کرده اند از کره جنوبی ، مالزی ، فیلیپین و...کمابیش یک چنین روندی را طی کرده اند و تقریبا موفق شده اند و نسبتا جز صنعتی ها هستند .
پس یکی از مهمترین شاخص ها تولید ناخالص داخلی است و تولید سرانه و درآمد سرانه ، یک شاخص مهم دیگر در اقتصاد میزان سرمایه گذاری و نسبت آن به تولید است و این به این معناست که اگر ما 100 واحد درآمد باشیم چه میزانی از آنرا پس انداز و صرف سرمایه گذاری می کنیم، چه در زندگی فردی چه در زندگی اجتماعی، و چه در سطح اقتصاد خرد و چه در سطح اقتصاد کلان کشور ،وقتی شما میزانی از درآمد دارید برای اینکه شما این سطح درآمد را افزایش دهید یک سطحی از این درآمد را پس انداز و صرف سرمایه گذاری می کنید که در اقتصاد به آن می گویند پس انداز ، و این نشان می دهد که در هر کشور مردم آن چقدر حاضرند از این درآمدی که برایشان ایجاد شده، پس انداز و صرف سرمایه گذاری مجدد کنند و تولید را برای سالهای بعد افزایش دهند . باز این در اقتصاد خیلی بحث شده برای کشورهایی که در حال توسعه هستند این نسبت باید حداقل 40 تا 50 درصد باشد و اگر این نسبت در این کشورها در این حد باشد می توانند توسعه را در خود داشته باشند مثلا در چین در همه سی سال گذشته این نسبت بالای 40% بوده است .اگر 100 واحد درآمد داشتند بیش از 40 % آنرا صرف سرمایه گذاری کرده اند، کره جنوبی بیش از 35 % و کشورهای آسیای جنوب شرقی هم در همین حدود .اما در ایران متاسفانه این رقم حدود25 تا 29% است . مثلا در ایران دولت اگر 100 واحد درآمد داشته است 71 واحد را مصرف کرده و 29 درصد آن صرف سرمایه گذاری کرده است .از در آمد نفت تا آنجا که نیاز بوده صرف هزینه های جاری و مصرفی شده و باقی مانده را صرف سرمایه گذاری کرده است و تمام اعداد و رقم ها نشان می دهد که دولت دیگر امکان سرمایه گذاری در بخش عمرانی و زیر بنایی را بیش از این ندارد . بدلیل محدودیتهایی که روز به روز دارد بر بودجه دولت اضافه می شود و به دلیل بزرگی دولت و هزینه های جاری که به دوش دولت افتاده، دیگر دولت برایش امکان پذیر نیست که سرمایه گذاری های خود را افزایش دهد . آقای احمدی نژاد چون تجربه کشور داری نداشت یک دفعه11000 میلیارد تومان را در انتهای سال 84 به بودجه دولت اضافه کرد و فکر می کرد این را برای افزایش بودجه عمرانی کشور انجام می دهد و اضافه می کند اما در واقعیت بودجه عمرانی تکان چندانی نخورد و عمده این پول صرف هزینه های جاری شد . در سال 85 نیز بودجه عمرانی کشور را نسبت به سال 84 از11 هزار میلیارد تومان به 17 هزار میلیارد تومان افزایش داد و این را به عنوان بزرگترین موفقیت خودش اعلام کرد ، یعنی نزدیک به 70 درصد بودجه عمرانی کشور را افزایش داد که این اصلا شدنی نبود . ولی در عملکرد سال 85 شما می بینید 4 تا متمم و یک اصلاحیه را برد مجلس و با اصلاحیه سه هزار میلیارد تومان از این بودجه را انتقال داد به بودجه جاری و نهایتا در عملکرد سال 85 رقم بودجه عمرانی کشور از 11 هزار میلیارد تومان سال 84 می شود 13 هزار میلیارد تومان در سال 85 ، و بقیه صرف هزینه های جاری میشود . چرا؟چون هزینه های جاری آنقدر فشار می آورد به دولت که دولت ناچار می شود تغییر جهت بدهد و در سال 86 هم همین مشکل به صورت خیلی حاد تری وجود دارد و باز مثل دو سال گذشته دولت با ارائه لایحه اصلاحیه و متمم بودجه درخواست انتقال 2600میلیارد تومان از بودجه عمرانی به جاری و افزایش هزینه های جاری را دارد، بنابراین بخش دولتی اقتصاد ایران دیگر قادر به تامین منابع برای سرمایه گذاری بیشتر نیست و بیشترین زور خودش را برای اینکه این نسبت سرمایه به تولید تغییر پیدا کند زده است، نظام باید یک فضایی را ایجاد کند برای اینکه با سرمایه گذاری بخش خصوصی این نسبت سرمایه به تولید تغییر پیدا کند، اینکه نظام باید فضا باز کند برای سرمایه گذاری داخلی و خارجی توسط بخش خصوصی و در این هیچ شک و تردیدی وجود ندارد ، حالا شما جدول یک را ببینید ردیف اول تولید ناخالص داخلی است که ارقام آن برحسب قیمت ثابت سال 69 است ،چون قیمت ثابت است که واقعیت اقتصاد را نشان می دهد .
قیمت ثابت در اقتصاد به معنای این است که شما یک سالی را پایه می گیرید و بر مبنای آن اعداد را محاسبه می کنید به گونه ای که نرخ تورم خارج می شود ، در واقع افزایش قیمتی که ناشی از نقدینگی و تورم می شود این اعداد را بالا می برد و به لحاظ مقایسه اگر بخواهیم قیمت جاری را مقایسه کنیم دچار اشتباه می شویم و به همین دلیل این قیمتها را تعدیل می کنیم و بر پایه نرخ و سال مبنا محاسبه می شود . نرخ رشد تولید ناخالص داخلی در سال 76 بوده 4/3 % ، در سال 77 بوده 6/3% ، در سال 78 کاهش پیدا کرده به دلیل اینکه ما در سال 77 افت شدید قیمت نفت را داشتیم و اگر این را دقت کنیم این دو شاخص در اقتصاد ایران به هم وابسته است، یعنی تولید ناخالص ما و نرخ رشدش با در آمد نفت همبسته است با تاخیر یک ساله . چون در سال 77 در آمد نفت ایران به شدت کاهش پیدا کرد و به 9/9 میلیارد دلار رسید به این دلیل تولید در سال 78 به شدت کاهش پیدا می کند و به 7/1% می رسد و بعد جریان درآمد نفت افزایشی می شود و نرخ تولید هم افزایشی است، به هر حال در دوره آقای خاتمی ما یک جریان نسبتا صعودی رشد تولید داریم که در سال 81 به بهترین نرخ رشد میرسد به 4/7 درصد، و این به جز در یک سال که نرخ رشد 12% بعد از انقلاب داشته ایم بهترین نرخ رشد تولید در ایران است . در سال 82 می شود 2/6 درصد ، در سال 73 می شود 8/4% ،و در سال 84 و 85 این نرخ رشد تولید می شود 4/5% و 3/5% ، و این در شرایطی بوده که در آمد این دو سال به شدت افزایش پیدا کرده و بالغ بر 110 میلیارد دلار شده است .
یکی از مهمترین سئوالاتی که اینجا مطرح است اینکه چرا به رغم افزایش قیمت و درآمد نفت و هزینه آن نرخ رشد تولید در این دو سال دولت نهم افزایش پیدا نکرده است ؟در جدولی دیگر می بینیم که در 5 سال 79 تا 83 که دوره اجرای برنامه سوم است نرخ رشد متوسط سالانه 5/5% افزایش پیدا کرده است . کل ارزی که در این 5 سال دولت خاتمی مصرف کرده 120 میلیارد دلار بوده و در این دو سال 84 و85 کل ارزی که دولت احمدی نژاد هزینه کرده باز 120 میلیارد دلار است ولی نرخ رشد تولید شده 35/5 درصد ، یعنی از نرخ رشد آن 5 سال کمتر شده است ،یعنی با اینکه در 5 سال دوره خاتمی مساوی با این دو سال احمدی نژاد در آمد ارزی مصرف شده ولی نرخ رشد تولید در این دو سال کمتر بوده است .
نسبت سرمایه گذاری به تولید یکی از موفق ترین شاخص ها در دوره خاتمی بوده است و اینکه این نسبت سال به سال افزایش پیدا کرده است یعنی از 24% در سال 76 رسیده به 8/28 درصد در سال83 ،و این جهت گیری بسیار خوب و روند بسیار مثبت بوده است. در دوره آقای خاتمی تلاش بیشتری برای پس انداز و سرمایه گذاری در اقتصاد ایران انجام شده است و در سال 84 و 85 این شاخص افزایش چندانی به رغم تبلیغات و با آن شدتی که آقایان می گفتند که ما درآمد نفت را صرف سرمایه گذاری می کنیم ، پیدا نکرده است !
شاخص بعدی در مورد درآمد نفت و گاز است . سال 76 معادل 4/15 میلیارد دلار بود .در سال 77 شد 9/9 میلیارد دلار و این در واقع اتفاق نادری بود که افتاد و قیمت نفت به پایین ترین حد رسید و این خیلی مهم است که آقای خاتمی با 9/9 میلیارد دلار کشور را در آن سال بدون هرگونه تنشی اداره کرد و اگر دوستان یادشان بیاید در سال 77 دو اتفاق دیگر هم افتاد یکی خشکسالی بود که در کشور شروع شد که سه سال از 77 تا 79 دوام آورد و یکی بحران مالی بود که در کشورهای آسیای جنوب شرقی اتفاق افتاد و آثارش منفی اش متوجه ایران بود ولی آقای خاتمی با همین میزان در آمد توانست کشور را اداره کند. تحت تاثیر همین اتفاق و اینکه کشور ما در شرایط بحرانی بهتر تصمیم می گیرد و ظاهرا در شرایط عادی عقل ما کار نمیکند ، حساب ذخیره ارزی از اینجا درآمد. با تجربه گذشته اقتصادی ما هر وقت درآمد نفت زیاد بود خرج می کردیم و هر وقت درآمد نفت کاهش پیدا می کرد کلا اقتصاد منقبض می شد و باید یک تمهیدی را به کار می بردیم که درآمد نفت اگر افزایش یا کاهش پیدا کرد اقتصاد کشور و بودجه دولت دچار قبض و بسط نشود و این موضوعی شد که در قانون برنامه سوم "حساب ذخیره ارزی"( ماده 60) را در آن قانون پیش بینی و بودجه دولت از درآمد نفت را محدود کرده و سقف اش را بستند . مازاد این درآمد باید به" حساب ذخیره ارزی " واریز شود به دو منظور 1) لنگر گاهی باشد برای اقتصاد کشور و دولت که هر وقت درآمد نفت کاهش پیدا کرد بتواند از آن درآمد استفاده کند . 2 ) صرف سرمایه گذاری از طریق بخش خصوصی شود یعنی دولت وام بدهد و بخش خصوصی برود سرمایه گذاری کند به گونه ای که اصل و سود این پول به این حساب برگردد .
از سال 79 روند افزایش قیمت نفت شکل گرفت و در همان سال اول شد 2/24 میلیارد دلار و چون 19 میلیارد دلار را دولت باید بر می داشت حدود 6 میلیارد دلار رفت حساب ذخیره ارزی و واریزی به این حساب تا پایان دوره خاتمی ادامه داشت که در جدول (2) آمده است . ملاحظه می شود که موقع تحویل دولت به آقای احمدی نژاد دارایی این حساب بالغ بر حدود 15 میلیارد دلار بوده است.البته این روند افزایش قیمت و درآمد نفت به شکل افسانه ای در هنگام روی آمدن دولت نهم اوج گرفت ولی مانده حساب ذخیره ارزی هم اکنون کمتر از هنگامی است که دولت نهم روی کار آمد .
سهم درآمد نفت در بودجه دولت برای سال های اجرای قانون برنامه چهارم توسعه (84- 88) سالانه حدود 5/15 میلیارد دلار است . در دو سال گذشته کشور بیش از 110 میلیارد دلار در آمد نفت و گاز داشته است ، 15 میلیارد دلار هم آقای خاتمی تحویل دولت نهم داده ، یعنی سر جمع 125 میلیارد دلار ، در واقع این درآمد در اختیار دولت نهم بوده که متاسفانه بیش از120 میلیارد دلارش هزینه شده است .
در آمد ارزی حاصل از صادرات غیر نفتی را اگر نگاه کنیم شاخص دیگری است که در تحلیل اقتصاد ایران و جهت گیری آن قابل تامل و توجه است . توجه به صادرات غیر نفتی در برنامه اول توسعه شروع شد با هدف اینکه ما بتوانیم وابستگی اقتصادمان به صادرات نفتی را کم کنیم و صادرات غیر نفتی را افزایش بدهیم و اینکه اقتصادمان را یک اقتصاد صادراتی کنیم . ملاحظه می شود که از سال 76 با این طرف روند حرکت این شاخص در حال افزایش بوده است . اگر وارد محتوای کالاها و خدمات صادراتی هم بشویم ترکیب صادرات سال به سال به نفع کالاهای صنعتی افزایش پیدا کرده است و در دولت آقای خاتمی از 9/2 در سال 76 به 5/7 میلیارد دلار در سال 83 افزایش پیدا کرده است و در دو سال 84 و85 نیز افزایش بسیار خوبی داشته است . دلیل افزایش این دو سال به افزایش صادرات و قیمت محصولات پتروشیمی و میعانات گازی مرتبط است که تمامش در دوره خاتمی سرمایه گذاری شده است .
شاخص کل در آمد ارزی هم در جدول نشاندهنده این است که اقتصاد کشور از چه میزان ظرفیت ارزی برای توسعه برخوردار بوده است و ملاحظه می شود که دولت نهم نسبت به همه دولت های پس از انقلاب از بیشترین ظرفیت ارزی برخوردار بوده است .
ارزش کل واردات شاخص دیگری است که ارقام آنرا می توانید در جدول بینید . در تحلیل این شاخص باید دو موضوع را در نظر گرفت یکی ترکیب کالاهای وارداتی است و یکی میزان داد و ستدی که اقتصاد کشور با اقتصاد جهانی دارد و به قولی این تراز اقتصادی کشور است که مهم می باشد و نه ارقام صادرات و واردات به تنهایی . ژاپن بزرگترین کشور وارداتی دنیا است ، مواد خام را از کشور ها می خرد و تبدیل به محصول می کند و می فروشد ، حاصل این داد و ستد یک چیزی حدود120 تا 130 میلیارد دلار مازاد تجاری و تراز مثبت است . وقتی درآمد یک کشور افزایش پیدا کند واردات هم افزایش پیدا می کند( جدول شماره 3 را بیاورید) و واردات و ترکیب آن از گونه کالاهای سرمایه ای و واسطه ای می تواند در اقتصاد کشور مفید است ، چرا که هر دو ایجاد اشتغال و تولید می کند ،اما واردات کالاهای مصرفی چون هیچ ارزش افزوده ای در اقتصاد ما ایجاد نمی کند و به تولید و اشتغال ضربه می زند درآمد ارزی کشور را به هرز می برد . در دوره دولت اصلاحات سهم کالاهای واسطه ای و سرمایه ای در کل واردات یک چیزی حدود 86% می شود و مصرفی حدود 14% ، ولی در دو سال اخیر سهم کالاهای مصرفی افزایش پیدا کرده و از 14% سال 83 شده 18% ، و از سهم کالاهای سرمایه ای نیز به نفع کالاهای واسطه ای کاسته است که مثبت نمی باشد و این نشانه کاهش جریان سرمایه گذاری در کشور در دولت نهم و مشکلات ناشی از تحریم اقتصادی ایران بدلیل مسائل مرتبط با پرونده هسته ای است .
شاخص بعدی نرخ رشد نقدینگی است که به ذلیل آثار منفی ای که می تواند در عرصه اقتصاد کلان کشور داشته باشد بسیار با اهمیت است . در دوره دولت خاتمی ابتدا تلاش خیلی زیاد شد تا نرخ رشد نقدینگی کنترل شود ولی در سه چهار سال آخر این نرخ رشد به حدود 30% رسیده و یکی از ناکامیهای آقای خاتمی در اجرای برنامه سوم همین بود که نتوانست این نرخ را کنترل کند و فکر می کنم که در برنامه سوم متوسط سالانه نرخ رشد نقدینگی باید 15 % می شده ولی در عمل شده حدود 30% ، ولی در دولت آقای احمدی نژاد این نرخ خیلی سرعتش افزایش پیدا کرده به طوری که می بینید در سال 84 شده 3/34% و در سال 85 شده 4/39% و امسال پیش بینی می شود حداقل حدود 40 % بشود . در سایه این رخداد میزان نقدینگی کشور که در پایان سال 83 برابر بوده با 500/68 میلیارد تومان ، در پایان سال 85 شده 500/128 میلیارد تومان و نزدیک به دو برابر نقدینگی افزایش پیدا کرده و در پایان شهریور ماه 86 بالغ بر 145 میلیارد تومان شده است ، یعنی بیش از دو برابر نسبت به پایان سال 83 . نرخ رشد تولید در سال 84 برابر بوده با 4/5%. و نرخ رشد نقدینگی 3/34% ،. اختلاف ایندو می شود تورم ، یعنی دولت پول ریخته است تو جامعه اما ما به ازاءاش تولید افزایش پیدا نکرده است و نتیجه اش می شود افزایش سطح عمومی قیمتها . البته جناح حاکم برای اینکه جلو افزایش قیمت ها را بگیرد و فشار نقدینگی را روی مردم کم کند دو سیاست را بکار گرفته است یکی تثبیت قیمت است که قیمت برخی کالاهای دولتی را در سطح سال 83 ثابت کرده( حامل های انرژی) و یک بخش هم از طریق واردات تنظیم قیمت می کند تا سطح عمومی قیمتها افزایش پیدا نکند ،یعنی گوشت در بازار کم است وارد می کنند ، میوه وارد می کنند ، ولی مسکن و زمین را که نمی توانند وارد کنند و این فشار نقدینگی است که متوجه این کالاها شده و قیمت این کالاها را یک دفعه بالا می برد و این را در ادبیات اقتصادی بیماری هلندی می گویند .البته بخشی از این افزایش نقدینگی ناشی از درآمد ارزی بوده که در کشور قابل فروش در بازار به ریال نبوده و دولت می خواسته در بودجه اش استفاده کند و بانک مرکزی را ناچار شده اینها را بخرد و معنایش چاپ پول جدید و تزریق نقدینگی به جامعه بوده است .
در مورد تثبیت قیمت نیز اجرای این سیاست باعث شده در این سه سال 85-84-83 فقط حدود هفده میلیارد دلار صرف واردات بنزین و گازوئیل بشود . در سال 85 وزارت امور اقتصادی و دارایی تحقیقی را در مورد محاسبه رقم یارانه ها برای حامل های انرژی سفارش داده بود که گزارش آن در رسانه ها منتشر شد و بر پایه نتایج این تحقیق میزان یارانه حامل های انرژی در این سال بالغ بر3/42 میلیارد دلار بوده است، یعنی همین برقی که مصرف می شود ،گازی که مصرف می شود ، بنزین و گازوئیل و...چنین هزینه ای را به بودجه عمومی تحمیل می کند و امسال یک رقمی حدود 50 میلیارد دلار می شود و این باعث شده که برای سرمایه گذاری در بخش نفت و گاز و برق مشکل ایجاد شود . البته هنگام بررسی و تصویب لایحه بودجه سال 86 در مجلس هفتم ،این مجلس که خود سیاست تثبیت قیمت ها را مطرح و تصویب کرده بود بدون سر و صدا از این سیاست عدول کرد و قیمت حامل های انرژی را در قانون بودجه سال 86 افزایش داد از جمله قیمت بنزین و گازوئیل را ،و بعد از بنزین مشکل ما گازوئیل است . قیمت حامل های انرژی در طول اجرای برنامه چهارم باید افزایش پیدا می کرد و واقعی می شد و به قیمت فوب خلیج فارس می رسید . یادآوری می کنم قبل از تشکیل مجلس هفتم یک اتفاق غریب افتاد و آن اینکه به دلیل اختلافی که مجلس ششم بر سر برنامه چهارم با شورای نگهبان داشت وقتی ما مجلس را ترک کردیم این مصوبه رفت مجمع تشخیص مصلحت نظام و این مجمع برای اولین بار یک مصوبه را برگرداند به مجلس جدید و این کار بدعت حقوقی بود . مجلس هفتم وقتی وارد رسیدگی به این مصوبه شد یکی از آنهایی که شورا ایراد گرفته بود ماده سوم بود که اینها حذف کردند و ماده چهارم که مربوط به آزادسازی قیمت فرآورده های نفتی بود جایش نشست اما عملا با ارائه طرح تثبیت قیمت ها از سوی اکثریت مجلس هفتم و تصویب آن این ماده نیز حذف شد ! و شد آنچه شد تا به امروز که از آن سیاست عدول کردند و افزایش قیمت حامل های انرژی همراه با سهمیه بندی بنزین در سال جاری و گازوئیل در سال آینده پذیرفته شد و مجلس هفتم همین اخیر در تصویب لایحه توسعه حمل و نقل عمومی و مدیریت مصرف سوخت دولت را مکلف کرد به گونه ای عمل کند که تا سال 91 قیمت حامل های انرژی به قیمت فوب خلیج فارس برسد ، و این در واقع بازگشت به ماده 3 قانون برنامه چهارم بود که همین مجلس آنرا حذف کرده بود ! باز یادآور می شوم که در مجلس ششم قیمت حامل های انرژی هر سال حدودا 10 تا 15% ( برابر نرخ تورم ) افزایش می یافت ، در سال 79 قیمت بنزین بود 35 تومان و با این افزایش در سال83 به 80 تومان رسید و اگر همین شیوه ادامه پیدا می کرد ،یعنی در سال83 مجلس آن را تثبیت نمی کرد،به نظرم احتیاج به این سهمیه بندی پیدا نمی شد و آن هزینه سنگین یارانه ها هم بر دوش بودجه عمومی نمی افتاد و در جریان سرمایه گذاری این بخش نیز خللی وارد نمی شد که از تحلیل آن می گذرم .
دو شاخص دیگری که در انتهای جدول ملاحظه می کنید نرخ تورم و ضریب جینی است که هر دو در تحلیل وضعیت اقتصادی کشور به ویژه از نظر ثبات اقتصادی و فقر و توزیع درآمد و شکاف طبقاتی اهمیت بسیار دارند . در مورد نرخ تورم مشاهده می شود که این نرخ از سال 84 به این سو روند افزایشی به خود گرفته و در سال جاری در آخر آبان ماه به 2/17% رسیده است که آثار و پیامدهای منفی زیادی را متوجه اقتصاد کشور و به ویژه اقشار محروم و متوسط جامعه می کند . در مورد نحوه محاسبه و رقم واقعی این شاخص هم حرف و حدیث هایی است که از آن می گذرم . بر پایه محاسبه ای که مرکز پژوهش های مجلس کرده بود اعلام کرد نرخ تورم در سال جاری به 23% می رسد که روند جاری نیز موید همین پیش بینی است .
آخرین شاخص ضریب جیبی است . در اقتصاد برای محاسبه توزیع درآمد یک سری شاخص ها تعریف می کنند که مهمترین آنها ضریب جیبی است . در اقتصاد ایران در مورد هزینه و درآمد خانوارها آمارگیری می شود و هر ده سال یک بار هم سر شماری عمومی انجام می شود، فکر می کنم از صد و ده هزار خانوار نمونه را در روستا و شهر آمارگیری می کنند . براساس این آمار گیری دهکهای در آمدی جامعه تعریف می شود و سهم هر دهک درآمدی از درآمد ملی معلوم می شود . و برپایه آن یک منحنی رسم می شود و براساس آن منحنی این ضریب جینی محاسبه می شود ، ولی شاخص های دیگری هم تعریف می شود از جمله نسبت در آمدی دهک ثروتمندترین به فقیرترین یا نسبت دو دهک بالا به دو دهک پایین . در ایران نسبت دهک ثروتمند ترین به فقیرترین فکر می کنم 17 تا 19 است، این یعنی چه ؟ یعنی اگر 100 واحد درآمد در کشور ایجاد شود دهک در آمد بالا 19 برابر دهک در آمدی پائین از این صد واحد بر می دارد . مثلا دهک بالا 5/28 واحد بر میدارد و پایین 5/1 واحد بر می دارد . سهم دو دهک ثروتمند از در آمد ملی در ایران حدود 50% و 10 برابر سهم دو دهک فقیرترین است . این توزیع درآمد یک توزیع در آمد نابرابری است . ضریب جینی اینرا نشان می دهد ، ضریب جینی یک عددی است بین صفر و یک،و هر چه به صفر نزدیک باشد وضع توزیع درآمد بهتر است و هرچه به یک نزدیک باشد وضع بدتر . هرچه از سه دهم برود بالا وضع نابرابرتر می شود و اگر بیش از نیم باشد به سمت نابرابری کامل می رود . ما به لحاظ وضعیت توزیع درآمد در کشور با مشکل مواجهیم . البته بدترین دوره توزیع درآمد در ایران مال سال 55 است که نسبت دو دهک بالا و پایین 32 برابر بوده است . بعد از انقلاب این نابرابری کم شده ولی عددش حدود 17 و 19 می باشد که به هیچوجه متناسب با اهداف انقلاب و نظام و دولت های پس از انقلاب برای تحقق عدالت اجتماعی و اقتصادی نمی باشد و این رقم نشاندهنده شکاف طبقاتی قابل توجه در جامعه ما می باشد . نکته ای که باید بدان اشاره نمایم اینکه بر پایه مطالعات و تحقیقات انجام شده نوعی همبستگی مثبت بین افزایش در آمد های نفتی کشور و شکاف طبقاتی در جامعه ما وجود دارد و این موضوع ارتباط وثیقی با نحوه استفاده از درآمد نفت در بودجه دولت و شیوه توزیعی آن در جامعه دارد که خود بحث جدایی را می طلبد . براین پایه می توانم بگویم که وضعیت توزیع درآمد در دو سال اخیر که درآمد نفت بصورت افسانه ای افزایش یافته است وضعیت توزیع درآمد نیز در جامعه بدتر شده است و این درست بر خلاف تمام شعارها و وعده های دولت احمدی نژاد مبنی بر بهبود وضعیت معیشتی و اقتصادی اقشار محروم و متوسط توسط دولتش و بردن درآمد نفت بر سر سفره های مردم است .
به نام خدا
از اعضای محترم انجمن موسیقی دانشجویان الکترونیکی، تقاضا می شود ، جمعه بعد از امتحان زبان ۱، جهت هماهنگی در سالن ِ ساختمان ملاصدرا ( دانشکده مهندسی مکانیک و مهندسی صنایع ) حضور به هم رسانند.
۰۹۱۲۳۶۸۸۹۴۳
1. علی رستمی - فناوری اطلاعات
2. یاسمن حمیدی - صنایع
3. آوا رزازیان - صنایع
4. علیرضا قهرمانی - نرم افزار
5. نیما ابراهیمی- نرم افزار
6. مهرداد سلیمی-نرم افزار
7. حسین مالکی-فناوری اطلاعات
8. حسین رنجبر-نرم افزار
9. سید محمد مهدی دزفولی-نرم افزار
10. مجتبی معصوم پور- نرم افزار
11. آرمان دیناروند- نرم افزار
12. پویا لطفیان - فناوری اطلاعات
13. محمدرضا غفاری - صنایع
14. علی کلانتری - نرم افزار
15. فرزان بالکانی - نرم افزار
16. مهیار مرادی- صنایع
17. مریم دوست عباسی-نرم افزار
18. سالار عدیلی-فناوری اطلاعات
19. احسان یوسف بیک-نرم افزار
20. پگاه شعبانی - صنایع
21. شیدا طائفه-نرم افزار
22. پویا ضیائی-صنایع
23. زهرا متمنی- فناوری اطلاعات
24. الناز ختمی - نرم افزار
25. آناهیتا بحرانی - فناوری اطلاعات
۲۶. محمد حسین زهره وند - فناوری اطلاعات
۲۷. خطیبی - نرم افزار
۲۸. امیر رضا قاضی پور - فناوری اطلاعات
از دانشجویان علاقه مند به عضویت در این انجمن که تا کنون ثبت نام نکرده اند، خواهشمند است، با ذکر نام و نام خانوداگی و رشته ی تحصیلی در قسمت نظرات، به عضویت در این انجمن اقدام نمایند .
با تشکر از همکاری همگی شما
دانشجویان الکترونیکی علاقه مند به موسیقی چه کسانی هستند ؟
اطلاعیه ی شماره ی ۲ گروه کوهنوردی
سخنگوی حزب اعتماد ملی با بیان اینکه اکثریت این تأیید صلاحیتشدگان چهرههای شاخص سیاسی نیستند و به نظر میرسد بیشترین دلایل رد صلاحیت آنها، کمبود مدارک بوده و نه دلایل سیاسی مثل ماده 28 بند 1 و 3، افزود: اصلاحطلبان با این تعداد کاندیدای تأیید صلاحیت شده، توان رقابت در کمتر از 60 کرسی مجلس را دارند و به این ترتیب برای 230 کرسی مجلس هشتم رقابت برای جبهه اصلاحطلبان امکانپذیر نیست...
انتخابات آینده مجلس شورای اسلامی مهندسی شده است و ردصلاحیتها نیز بیحساب و کتاب صورت نگرفته است. مساله روشن نیز این است که اکثریت مطلق مجلس در اختیار جناح رقیب خواهد بود...
رد صلاحیت بخش گسترده ای از نیروهای اصلاح طلب در خراسان
رئیس ستاد انتخابات ائتلاف اصلاح طلبان خراسان رضوی در گفتگو با روزنامه خراسان از وجود دو دیدگاه در مورد ارائه لیست انتخاباتی از سوی اصلاح طلبان خبر داد...
دبیر اجرایی خانه کارگر استان کردستان: بخش عظیم رد صلاحیتها سلیقه ای وسیاسی است
علیرغم رایزنی و تعامل ،متاسفانه حتی یک نفر کاندیدای اصلاح طلب در استان کردستان تائید نشده، جای بسی تأسف و تعجب است چرا که در دیدار اصلاح طلبان با مسئولین در امر انتخابات قرار بر این شد که قانون را اجرا کنند ولی ظاهراً بخش عظیمی از رد صلاحیتها سلیقهای و سیاسی بوده و آنچه اجرا نشده، قانون است...
خبرنامه داخلی جبهه مشارکت در سرمقاله شماره اخیر خود با اشاره به اتفاقات و رویکردهای دولت و شورای نگهبان در انتخابات اخیر مجلس آنرا هشداری برای انقلاب و زنگ خطری برای آینده دانسته است...
تاج زاده: تحصن مجلس ششم ساختارشکنی نبود بلکه اقدامات آقای جنتی سختارشکنانه است
نظارت استصوابی همان حق وتو است
حق وتوی آقایان جنتی و همفکرانش در ایران با حق وتوی دولت آمریکا در سازمان ملل چه تفاوتی دارد؟...اگر دولت کنونی آمریکا خواهان برگزاری انتخاباتی پرشور در جمهوری اسلامی ایران نیست، آیا کسانی که با حذف داوطلبان اصلاحطلب و مستقل در صدد غیررقابتی کردن انتخابات ایران هستند و آگاهانه یا ناآگاهانه از حضور پرشور مردم در پای صندوقهای رأی میکاهند، در جهت تحقق خواسته دولت آمریکا گام برنمیدارند؟...همچنین اگر اصولگرایان معتقدند که اعتراض به ردصلاحیتها موجب تضعیف نظام میشود باید به این سوال پاسخ دهند که یک اقدام غیرقانونی با آثار شوم داخلی و بینالمللی زشت و ناپسند است یا اعتراض به آن تا انقلاب از مسیر خود منحرف نشود؟ ...آقای باهنر! نه تو واصولگرایان معادل نظام هستید ونه زنده ماندن اصلاح طلبان وفرزندان امام ناشی رافت اصولگرایان است. با اصلاحات خاتمی در وزارت اطلاعات روش سعید امامی برای همیشه منسوخ شده است....
صوفی :ردصلاحیت ها معنایی جز تغییر نیروهای انقلابی و حکومت ندارد
ردصلاحیت ها نشان از اجرای پروژه ای دارد که هیأت های اجرایی و نظارت تنها مجریان سناریوی طراحی شده بوده و تصمیم از جای دیگر اتخاذ شده است...
فرزندشهیدصارمی: اجاق کینه را خاموش کنید
درپی ردصلاحیت مرتضی صارمی وی در نامه ای به ردصلاحیت صورت گرفته اعتراض کرد...
حجت الاسلام والمسلمین مهدی کروبی با اشاره به دیدار سهشنبه شب گذشته خود با آیت الله جنتی در منزل دبیر شورای نگهبان، این دیدار را مثبت و امیدوارکننده توصیف کرد...
*نامه تشکر آیتالله العظمی صانعی به سیدحسن خمینی و دفاع از مواضع وی* بدخواهان بدانند که سکوت فرزندان امام و انقلاب هم حدی دارد
آیتالله العظمی صانعی طی نامهای از مواضع اندیشمندانه حجتالاسلام و المسلمین حاج سید حسن خمینی تقدیر و تشکر و خطاب به بدخواهان تاکید کرد که سکوت فرزندان امام و انقلاب هم حدی دارد که در موقع لزوم ناگفتهها و حرکتهای منافقانه دشمنان حیلهگر و عوامفریب را بیان داشته تا عرق شرم بر پیشانی داعیهداران چند چهره بنشیند...
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اهانت برخی سایتها به بیت حضرت امام خمینی را به شدت تقبیح کرد. حجتالاسلام والمسلمین مجید انصاری که در مراسم ترحیم برادر محمد سلامتی دبیر کل سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی سخن میگفت، با بیان اینکه به هر میزان که حوزه مسوولیت، عمومیتر میشود، پاسخگویی دشوارتر است، حرمت یک انسان را به اندازه حرمت کعبه توصیف کرد و با طرح این پرسش که اگر امروز کسی به کعبه اهانت و آن مکان مقدس را آلوده کند با او چه برخوردی میکنند؟ اضافه کرد:« امروز قلبهای مومنانی به دلیل اظهار نظر و داوریهای جفاکارانه شکسته میشود که با هیچ مرهمی قابل ترمیم نیست.»...
دکتر محسن میردامادی دبیر کل جبهه مشارکت ایران اسلامی در گفتگو با خبرنگار نوروز با بیان این مطلب و با اشاره به تخطی آشکار فرمانده سپاه و برخی دیگر فرماندهان و مقامات نظامی، از بیانات و رهنمودهای موکد حضرت امام مبنی بر عدم مداخله نظامیان در رقابتهای سیاسی و انتخاباتی و عدم جانبداری آنان از گروهها و احزاب سیاسی، این نوع مقابله آشکار با وصیتنامه بنیانگذار انقلاب و نظام جمهوری اسلامی را اقدامی ناصواب توصیف کرد...
احمد خرم: اقدامات فراقانونی مسوولان و حاکمیت نشاندهنده فاصله از خط امام(ره) است
اقدامات غیرقانونی و سلیقه ای اخیر در موضوع ردصلاحیت ها نشان از این داردکه به شدت از خط امام (ره) و ارزش های انقلاب فاصله گرفته و دور شده ایم. احمد خرم، وزیر راه و ترابری دولت خاتمی ، در گفت و گو با خبرنگار ستاد ائتلاف اصلاح طلبان تهران ، با اشاره به موضوع ردصلاحیت ها در زمان امام (ره) ، گفت: در زمان امام (ره) سه یا چهار نفر ردصلاحیت شدند که امام شخصاً ورود کردند و به حل موضوع پرداختند ؛ اما متأسفانه امروز شاهد روند فزاینده پدیده ردصلاحیت هستیم که بعد از گذشت 26-25 سال بیش از 2500 نفر ردصلاحیت شدند...
سرنوشت لیست اصولگرایان در ابهام
به نوشته کارگزاران، همزمان با انتشار لیست جبهه متحد اصولگرایی، مواضع متناقضی از سوی فعالان این جریان درباره سرنوشت نهایی این لیست و تغییرات احتمالی آن منتشر شده است. در این باره اسدالله بادامچیان قائم مقام حزب موتلفه اسلامی ابراز امیدواری کرد که تا پایان هفته جاری، لیست جبهه متحد اصولگرایان بدون هیچ تغییری نهایی شود. این در حالی است که حسین فدایی دبیر کل جمعیت ایثارگران خبر از آن داده که تا آخرین لحظه امکان ایجاد تغییرات در لیست اصولگرایان وجود دارد. این در حالی است که الهام امینزاده از نمایندگان فعلی تهران که به خواست حامیان دولت از لیست اصولگرایان حذف شده، با اشاره به اعتراضاتی که در میان اصولگرایان نسبت به روند موجود و فهرستی که تهیه شده وجود دارد، احتمال داده که این فهرست نتواند رأی لازم را به دست آورد و بازبینی شود.
محمدباقر قالیباف از فهرست جبهه متحد انتقاد کرد. شهردار تهران با بیان اینکه فهرست انتخاباتی جبهه متحد قابل دفاع نیست، از اعضای این جبهه خواست در زمان باقیمانده در این لیست تجدیدنظر کنند. وی گفت: برخی افراد در لیست انتخاباتی جبهه متحد اصولگرایان هستند که خیلی کارآمد نیستند و کارآمدتر از آنها بیرون از لیست باقی ماندهاند.
اعتراض افروغ به شبکه خبر و 30/20
برخی رفتارهای صدا و سیما در آستانه انتخابات و تلاش برای نشاندادن اختلاف در اصلاحطلبان و وحدت اصولگرایان اعتراض عماد افروغ عضو ارشد اصولگرایان مستقل را هم سبب شد.
افروغ با بیان اینکه من به شبکه خبر و 30/20 اعتراض جدی دارم، گفت: اینها فضا را کاملا قطبی میکنند به نحوی که در یک طرف جبهه متحد اصولگرایان کانه مظهر تمام نمای اصولگرایی است و طرف دیگر اصلاحطلبان متکثر و متشتت هستند.
نتایج قرعه کشی اردوی عتبات عالیات بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه نصیر برروی پایگاه خبری بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی قرار می گیرد
برای اطلاع از نتایج آن به این پایگاه به نشانی www.kntunews.ir
مراجعه فرمایید.
فضا و جاذبه؟!
جاذبه در همه جا وجود دارد، حتی در فضا. گرچه تاثیر جاذبه با فاصله گرفتن از جرم ایجاد کننده جاذبه، مثلاً کره زمین، کاهش پیدا میکند.
بنابراین اصطلاح "شتاب جاذبه- صفر" "zero-g" یک اصطلاح غلط است.
آنچه برای فضانوردان (یا ماهوارهها) در مدار زمین رخ میدهد این است که آنها در ضمن حرکت جانبی خود، در واقع دارند به سوی کره زمین سقوط میکنند، و چنین وضعیتی آنها را در مدار نگه می دارد و احساس بیوزنی در آنها به وجود میآورد.
در ایستگاه فضایی بینالمللی که در فاصله 400 کیلومتری کره زمین قرار دارد، نیروی جاذبه 90 درصد میزان آن در سطح زمین است. کاهش نیروی جاذبه در فضا باعث میشود، اجسام به جای سقوط به سمت پایین، حرکت جانبی پیدا کنند
میدونی ته این دنیا کجاست؟
چون هر چه عمیقتر به این مسئله بپردازید، به همان اندازه یک کیهانشناس میانمایه گیج میشوید! خوب اگر واقعا به جواب این سوال علاقمند هستید، جواب این است: مورچههایی را تصور کنید که روی یک بالن دارند راه میروند و هرگز به لبه آن نمیرسند. شاید بگویید: "من داخل بالن هسنم و دارم به سوی بیرون حرکت میکنم. وقتی به دیواره بالن بخورم، مانند این است که به لبه آن رسیده باشم." راستش را بخواهید بالن با چنان سرعتی در حال بزرگ شدن است که شما هیچگاه به دیواره آن نخواهید رسید. و حتی اگر به این دیواره برسید، همان کیهانشناس میانمایه که توضیح مورچه و بالن را اختراع کرد، به شما خواهد گفت که جهان (یا جهانهای) دیگری فراسوی حدود قابلمشاهده این جهان وجود دارد. |
یه شب به آسمون نگاه کن
حتما هنگامی به آسمان شب نگاه انداختهاید، متوجه شدهاید که نور ستارهها حالتی نوسانی دارد و به اصطلاح چشمک میزند.
اما چرا اینگونه است؟ نور ستارهها باید از میان لایههای جو عبور کند تا به چشم ما برید، اما لایههای جو از لحاظ درجه حرارت و تراکم متفاوت هستند، و همه آنها بسیار آشفته و متلاطم هستند.
در شبهای که باد میوزد به نظر میرسد که ستاره مداوما جای خود را عوض میکند، چرا که انکسار نور ستاره بر حسب تغییرات لایههای جو مرتبا دچار تغییر میشود.
این حالت مانند تماشای سکهای که در کف یک استخر افتاده است که سکه را مداوما در حال حرکت میبینیم.
ستارهشناسان هنگام رصد ستارهها با استفاده از دستگاههای اپتیکی تصحیحکننده بر این به اصطلاح چشمکزدن غلبه میکنند، به این ترتیب که آینههای کوچک متعدد مرتبا میدان دید را بر حسب آشفتگیهای جوی تصحیح میکنند
میدونم مختصر بودولی اگه مفید هم بود تو نظرات حتما بهم بگید.
http://3entre.com/photo/image/1386-10/11c809d21errr.gif
اگه گفتی این عکس کیه ؟
اگه تو نظرات بگی، جمعه یک سکه به رسم یادبود به تو اهدا میشه!
مسابقه های قبلی :
این تصویر متعلق به کدام همکلاسی توست ؟ (۲)
تست هوش از دانشجویان الکترونیکی (۱)
امام خمینی: از امور مهمی که باید تمام نیروهای مسلح از آن پیروی کنند و اغماض از آن به هیچوجه نمیتوان کرد و باز هم تذکر دادهام، آن است که هیچیک از افراد نیروهای مسلح چه ردههای بالا یا پایین در حزب و گروهی با هر اسم و عنوان نباید وارد شوند، هر چند آن حزب و گروه صد در صد اسلامی و به جمهوری اسلامی وفادار باشند...
رییس موسسه بینالمللی گفتوگوی فرهنگها و تمدنها گفت: امیدوارم شاهد حضور حداکثری مردم در انتخابات باشیم، البته شرط حضور حداکثری وجود رقابت و نامزدهای مختلف است...
مجید انصاری : تشریفاتی شدن رأی مردم از ایرادات اصلی امام به رژیم شاه بود
مطابق آنچه در نظام جمهوری اسلامی پیشبینی شد تحقق جمهوریت از طریق انتخابات است، جمهوریت حاکمیت اراده ملت است و از طریق حضور مردم در انتخابات تجلی مییابد٬ امام نیز از سال 42 که مبارزات انقلابی خود را آغاز کردند بر جایگاه رأی مردم تأکید داشته تصریح کرد: یکی از ایرادات اساسی امام راحل به رژیم شاه نادیه گرفتن رأی مردم و تشریفاتی شدن آن بود و ایشان حتی در اولین سخنرانی خود بعد از ورود به میهن در 12 بهمن 57 در بهشت زهرا بر این امر تأکید کردند...
انتقاد مراجع و علما از رد صلاحیت ها
تعدادی از مراجع تقلید وعلمای طراز اول کشور از عملکرد دولت و هیأتهای نظارت در زمینه ردصلاحیتها،انتقاد شدید کردند ...
تشکل آرمان دانشجو دانشگاه آزاد واحد تبریز اعلام کرد درخواستی را جهت صدور مجوز برای برگزاری تحصنی اعتراض آمیز در صحن دانشگاه تقدیم ریاست این دانشگاه نموده است...
عبدالله ناصری: اصلاحطلبان هنوز درباره نحوه حضور در انتخابات تصمیم نگرفتهاند
سخنگوی ستاد ائتلاف اصلاحطلبان با رد خبری مبنی بر تعیین سرلیسیت ائتلاف اصلاحطلبان گفت: هنوز اصلاحطلبان تصمیمی درباره نحوه حضور در انتخابات تصمیمی نگرفتهاند و بالطبع سر لیسیتی هم ندارند٬ منتظر نتایج هستیم تا ببینیم اخبار منتشر شده مبنی بر بازگشت اصلاحطلبان تا چه حد صحت دارد و بر آن اساس مسیر آینده ستاد ائتلاف اصلاحطلبان را درباره چگونگی حضور در انتخابات مجلس هشتم مشخص میکنیم...
مرتضی حاجی: نظامیان با طرفداری های جناحی جایگاه سپاه و بسیج را مخدوش نکنند
ردصلاحیت ها علامت سوال بزرگی در مقابل حکومت است که چگونه می شود خادمین انقلاب و نظام پس از گذشت 29 سال اعتقاد به نظام و التزام به اسلام را از دست داده اند. مرتضی حاجی ، رییس ستاد ائتلاف اصلاح طلبان تهران ، در گفت و گو با خبرنگار ستاد ائتلاف اصلاح طلبان تهران ، با تأکید بر این که اصلاح طلبان خواسته ای جز اجرای قانون ندارند ، گفت: تمامی ردصلاحیت شدگان خواستار بررسی صلاحیت ها در چارچوب قانون و فرا تر از سلایق شخصی و جناحی هستند...
«محمدرضا عارف» دربارهی علت انصرافش از کاندیداتوری در انتخابات مجلس هشتم گفت: در این شرایط این کار را به صلاح نمیدیدم، ضمن اینکه از رد صلاحیت برخی افراد متشرع با پتانسیل و ظرفیت که به اتهام عدم التزام به احکام اسلام رد میشدند، گله داشتم...
دیگ آش اصولگرایان
کارگزاران نوشت: شکل تدوین لیست انتخاباتی اصولگرایان به افزایش انتقادات فعالان این جناح منجر شده است. در این زمینه علیرضا مرندی وزیر بهداشت دولت هاشمی و از نامزدهای انتخابات مجلس هفتم گفته که تصمیمگیران فهرست اصولگرایان مانند دیگ آش مرتبا فهرست را هم میزنند. ما که تاکنون متوجه نشدهایم چه اتفاقی رخ داده است. محمد خوشچهره رئیس اصولگرایان مستقل هم گفته که گروه 6+5 از معیارهایی که مقام معظم رهبری مشخص کردهاند، عدول کرده و اصل مقبولیت و عدم سهمخواهی رعایت نشده است.
سوال ما از دوم خردادیهایی که موافق انقلاب هستند این است که چرا آنان در برابر توهین به خدا، پیامبر، شهدا و دیگر ارزشها سکوت کردند؟ ...مساله این است کسی که ولایت فقیه را قبول ندارد، چگونه میتواند با ما در اداره کشور هماهنگ باشد...
توکلی: بنده تایید نمی کنم که نمایندگان مجلس هفتم را امام زمان تایید کرده بودند
سایت اصلی حامی دولت در خبری با اشاره به بازتاب نامه احمد توکلی در رسانههای خارجی، ولی را تلویحاً تهدید کرد که نامه او قابل پیگرد حقوقی از سوی دولت است...
تخلف انتخاباتی جبهه متحد در 22 بهمن
بهره برداری انتخاباتی از راهپیمایی مردمی
جبهه متحد اصولگرایان صحنه حضور پر شور مردم در راهپیمایی روز 22 بهمن را به یک رپرتاژ تبلیغاتی برای خود تبدیل کردجبهه متحد با طراحی ، چاپ و توزیع صدها هزار پلاکارد،پوستر ،تراکت و... تبلیغات زودرس انتخابات مجلس شورای اسلامی را آغاز کرده است.تعدادی از چهره های سیاسی حاضر در راهپیمایی از جمله کروبی ، مجید انصاری ، عماد افروغ و... این حرکت جبهه متحد را نوعی تخلف انتخاباتی دانستند و بر برخورد دستگاه های نظارتی با آن تاکید داشتند. این خبر حاکی است تعداد پوستر های جبهه متحد آنقدر زیاد بود که تمامی تابلوها و پوسترهای موجود در دستان راه پیمایان را تحت الشعاع قرار داده بود به نوعی که بخش اعظم پوسترهای این راهپیمایی را پوستر هایی که عنوان جبهه متحد اصولگرایان با فونتی درشت در آنها درج شده بود تشکیل می داد.گفتنی است بر روی این پلاکارد ها که در دستان راهپیمایان 22 بهمن قرار داشت، شعار انتخاباتی این جبهه یعنی پیشرفت واقتدار ایران،تعامل سازنده با جهان،مجلس کارآمد و درد آشنا درج شده بود...
فعالیت انتخاباتی نزدیکان احمدینژاد
آفتاب یزد در سرمقاله خود نوشته است: داستانهای انتخابات سال 85 در حال تکرار است. البته در این دوره نشانهای دقیقتر از فعالیت رسمی انتخاباتی نزدیکان رئیسجمهور وجود دارد. این فعالیت با انتصاب صادق محصولی مشاور ارشد رئیسجمهور و از دوستان نزدیک احمدینژاد به عنوان نماینده رایحه خوش خدمت در جبهه متحد اصولگرایی آغاز شده است و در پایان برخی از جلسات رسمی دولت نیز موضوع مصاحبه خبرنگاران با این مشاور رئیسجمهور، پیگیری اخبار انتخاباتی بوده است. پس همانطور که تعداد زیادی از آرای مثبت و منفی به کاندیداهای رایحه خوش خدمت در جریان انتخابات آذرماه 85 را میتوان متاثر از پیوندی دانست که مردم بین این گروه و دولت برقرار میکردند، این بار نیز بدون تردید رأی مردم به کاندیداهای جبهه متحد اصولگرایی به صورت عام و کاندیداهای اختصاصی رایحه خوش خدمت به صورت خاص را باید نوعی رفراندوم در مورد عملکرد دولت دانست...
هجوم بیسابقه اصولگرایان به سیدحسن خمینی
در پی انتشار گفتوگوی سیدحسن خمینی با هفتهنامه شهروند امروز که در آن از دخالت نظامیان در سیاست انتقاد کرده بود، برخی سایتهای منتسب به اصولگرایان و بعضا حامی دولت،نوه بنیانگذار انقلاب اسلامی را مورد حمله مستقیم قرار داده و حتی به ایراد اتهاماتی علیه وی پرداختند...
زهرا اشراقی : کسانی به روشهای مختلف خانواده امام را تهدید می کنند
زهرا اشراقی نوه حضرت امام خمینی، در واکنش به رد صلاحیت برادرش مهندس علی اشراقی در انتخابات مجلس هشتم با بیان اینکه عدهای به دنبال حذف امام و اندیشههای آن بزرگوار هستند این اقدام و رد صلاحیت گسترده یاران و نوه امام را یک انقلاب خاموش به ریاست نفر اول دولت خواند...
اتهامات تازه احمدینژاد به منتقدان دولت
جبهه مشارکت ایران اسلامی با صدور بیانیهای به تحلیل بودجه سال آینده کل کشور پرداخته است. این حزب در بیانیه خود بودجه 87 را زنگ خطری برای از دست دادن حق نظارت مجلس و نهادهای مدنی و برخواسته از جامعه جهت کنترل نحوه دخل و خرج دولت میداند...
بررسی های مرکز پژوهش های مجلس از بودجه 87 نشان داد؛دولت پنج شرکت جدید وارد بودجه کرده
افزایش قیمت ها همچنان ادامه دارد
مردم از جیب خود خرج و تبلیغات کردند و دولت را سر کار آوردند. این دولت نیز خود را خادم ملت میداند... عدهای هم پیدا شدهاند که اقلیت محض هستند اما پول و رسانه دارند و میخواهند پشت ملت را خالی کنند و توی دل ملت را خالی کنند، اما نخواهند توانست. این افراد معدود، هر کار مثبتی که انجام میشود با اطلاعات غلط و تکرار آن میخواهند امید مردم را به یاس تبدیل کنند اما نمیتوانند. اگر دولت به سفر استانی میرود، میگویند چرا به سفر رفتی و هزینه ایجاد کردی؟ اگر به استان ها سفر نکنیم، میگویند دولت کار نمیکند، اگر بیمارستان و راه میسازیم میگویند چرا ساختی و اگر نمیسازیم میگویندکه دولت به فکر عمران و آبادی کشور نیست... اگر به سفر خارجی نمیرویم این افراد میگویند که سیاست خارجی معطل است، میرویم میگویند چرا رفتی؟ گفتوگو نمیکنیم میگویند شما تند هستید، گفتوگو میکنیم، میگویند سازش کردهاید...
بیانیه جبهه مشارکت:
بودجه 87؛ بودجهای بدون هیچگونه نظارت!
در لایحه بودجه 1387 رشد 23 درصدی بودجه شرکت های دولتی با وجود حذف 15 شرکت سودده (مثل فولاد مبارکه و مس)، رشد 30 درصدی هزینه های سرمایه یی شرکت های دولتی، اضافه شدن پنج شرکت دولتی جدید، کندی روند واگذاری شرکت های مشمول واگذاری و نیز افزایش سرمایه دولت در چند شرکت و موسسه دولتی نشان می دهد که نه تنها مالکیت دولت در شرکت ها کاهش نخواهد یافت بلکه در برخی زمینه ها افزایش نیز خواهد یافت...
قیمت خرده فروشی اقلام خوراکی در هفته منتهی به 19/11/1386 با افزایش قیمت در بسیاری از اقلام نسبت به هفته قبل و هفته مشابه ماه قبل روبه رو بود. در هفته مورد بررسی قیمت خرده فروشی «سبزی های تازه» با بیشترین رشد قیمت مواجه شد به طوری که 2/4 درصد نسبت به هفته گذشته و 1/23 درصد نسبت به هفته مشابه ماه قبل گران تر شد. همچنین «گوشت قرمز» از اقلامی است که افزایش قیمت قابل توجهی را در هفته مورد بررسی داشته به طوری که 7/6 درصد نسبت به ماه گذشته گران تر شده است. بیشترین افزایش قیمت گوشت مربوط به گوشت گوسفندی بود که با 8/10 درصد افزایش به 8181 تومان رسید...
امام راحل(ره):
رهبر معظم انقلاب: بازخوانی تاریخ انقلاب بهترین معیار |
تجمع ایثارگران درمقابل مجمع تشخیص مصلحت، تکذیب انصراف تقوی و حسینیان، زاکانی: لیست تهران تغییر می کندخشم شهردار تهران از سوء استفاده در سازمان مالی همشهری، قطعیت کاندیداتوری لاریجانی از قم ،جنجال رسانه ای جدید رئیس جمهور فرانسه ،جزییات فیلم ضداسلامی هلند فاش شدآشتی کنان محمدرضا خاتمی و کروبی! ،خروج از حاکمیت ردصلاحیت هم می آورد، منافقین به اخاذی رو آورده اند، آخرین وضعیت بوش در افکار عمومی ایالات متحده تجمع ایثارگران درمقابل مجمع تشخیص مصلحت
آموزش 2000 نیروی وابسته به محمود عباس در اردن منافقین به اخاذی رو آورده اند پدر یک عضو سازمان منافقین با اشاره به کلاهبرداری 60 میلیون تومانی این گروهک تروریستی گفت: سوء استفاده از عواطف والدین برای دستیابی به مطامع تشکیلاتی، حربه جدید سازمان منافقین است. آخرین وضعیت بوش در افکار عمومی ایالات متحده جورج بوش رئیس جمهور آمریکا در نظرسنجی موسسه ایپسوس وابسته به خبرگزاری آسوشیتدپرس، پایین ترین درصد تائید از سوی مردم و حتی اعضای جمهوری خواه را دریافت کرد به نحوی که تنها 30 درصد از پاسخگویان از نحوه عملکرد او راضی بودند. همچنین در این نظرسنجی میزان رضایتمندی مردم از کنگره نیز تنها 22 درصد بود. بدین ترتیب نمره بوش و کنگره از اوایل ژانویه تاکنون به میزان 4 درصد تنزل داشته است. |
چشماتون درد میکنه !
دختر ها ردیف های جلو و پسر ها در ردیف های عقب کلاس هستند ، اما روزی از روزها پسرها تنها یک ردیف جلو را پر می کنند !
آقای جعفری : شما ها بلند شید برید عقب بشینید !
دانشجوی پسر : چرا ؟ ما دور که میشینیم ، درست نمی بینیم !
آقای جعفری : نه، این ردیف جلو که بشینید چشماتون درد میکنه !
پسرها می روند !
آقای جعفری ( خطاب به دختر ها ) : خوب حالا شما بیایید ردیف جلو رو پر کنید !
دو اشتباه آقای جعفری: ۱ - با دخترها خصومت شخصی دارند و ظاهرا دوست دارند که دخترها چشم درد بگیرند. ۲ - بر خلاف اصول اسلامی رعایت شده در مسجد ، دختر ها را جلو و پسرها را به عقب هدایت می کنند!
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم :
تفکیک کلاس های دختر و پسر را تکذیب می کنم!
بررسی جوسازی های ِ گروههای سیاسی ِ آموزش الکترونیک
دکتر "محمدباقر خرمشاد" - معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در گفتگو با خبرنگار
(ام ال ام) افزود: تنها برخی گروه های سیاسی چنین مباحثی را عنوان می کنند تا بر علیه دولت جوسازی صورت گیرد.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت : به گروه های سیاسی که به دنبال چنین مسائلی هستند اعلام می کنیم به خاطر مصالح اجتماعی و علمی کشور از انتساب آنچه خودشان دوست دارند به دیگران، جلوگیری کنند.
وی همچنین اضافه کرد: وزارت علوم هیچ ابلاغیه ای را مبنی بر عدم ورود دانشجویان بد حجاب به دانشگاه ها ارسال نکرده و معتقد است تمامی رفتارهای نامطلوب دانشگاه ها باید به صورتی متمدن در قالب گفتمان و در شأن دانشگاه و دانشجو برطرف شود.
تربیت مدرس اعلام کرده است : اجرای طرح جلوگیری از ورود دانشجویان دختر با پوشش نامناسب در دانشگاه تربیت مدرس از اول دی ماه اجرا می شود. وی پوشش مناسب را در درجه اول چادر و در درجه دوم استفاده از مانتوی بلند اعلام کرده است.
دانشگاه خواجه نصیر اعلام نکرده است، اما عمل کرده است !
دانشگاه با کلاس ما!! - رویا خدابخش
ارتباط دختر وپسر در دانشگاه از دیدگاه مراجع عظام - الیار عاصمی زاده
کنترل غیر مستقیم فضای مختلط دانشگاه خواجه نصیر - حمید توکلی
از گروه های سیاسی آموزش الکترونیک، جناب آقای زمانی و آقای جعفری خواهشمندم ، به معاون محترم وزارت علوم بی توجهی نکنند و دست از جو سازی بردارند !
روند تفکیک جنسیتی در حال رشد است ، شما از گروههای سیاسی دفاع می کنید ؟
کودکی یک دانشجو
در صورت عدم مشاهده ی تصویر فوق روی لینک زیر کلیک نمایید :
http://3entre.com/photo/image/1386-10/2c124630feDSC00072.gif
این تصویر متعلق به کدام همکلاسی توست ؟
اسم و فامیل آن را در نظرات بگو و سکه بگیر !
مسابقه ی قبلی : تست هوش از دانشجویان الکترونیکی
خبر مربوط به اهدای جایزه ی مسابقه ی قبلی :
از استاد دکتر عبدالله کرمانی نژاد ، بیشتر بهره بردیم!
نحوه ی انتشار متن در وبلاگ آموزش الکترونیک
ابتدا به آدرس http://217.146.209.207/newmod/ مراجعه نمایید .
با شماره دانشجویی و کلمه ی عبور خود وارد سایت شوید .
روی اسم خود " شما با حساب حمید توکلی وارد سایت شده اید (خروج) " کلیک نمایید .
روی Blog کلیک کنید
کلیک کنیدAdd a new entryروی
پس از درج عنوان در Entry Title به تایپ متن در Blog Entry Body اقدام نمایید.
در صورت دلخواه متن خود را با استفاده از نوار ابزار ویرایش نمایید و با کلیک روی ذخیره تغییرات ، به انتشار متن بپردازید .
سپس برای مشاهده ی متن خود و نوشته های دیگر دانشجویان از Blog Menu روی
view site entries کلیک نمایید .
از جناب دکتر عقیق ، مدیریت محترم آموزش الکترونیک ، به خاطر قرار دادن این بلاگ در سیستم جدید صمیمانه تشکر میکنم ، امیدوارم این وبلاگ جهت نقد از آموزش الکترونیک و ارسال پیشهادات مفید واقع شود !
بنده جهت بررسی آزادی بیان در این وبلاگ یکی از نقد های خود در همکلاسی را در این وبلاگ کپی کرده ام، اگر سانسور در کار نباشد ، هر چند وقت یکبار سری به این وبلاگ خوب خواهم زد .
همچنین برای قدردانی از جناب دکتر عقیق ، ایشان را متقابلا به عضویت در همکلاسی دعوت کردم !
از پارس تا خزر، شیری نشسته است
این شیر پنجه ی دیوان شکسته است
۲۲ بهمن ، سالروز پیروزی انقلاب مردمی ایران بر همه ی آزاده خواهان جهان گرامی باد!
انتخابات انجمن اسلامی دانشجو.یان دانشکده برق دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در حالی برگزارشد که علی رغم تلاش همه جانبه عناصر تندرو این تشکل که تاکنون نقش پدرخوانده را برای آن بازی میکردند، نیروهای ارزشی و متعهد این دانشکده با رأی چشمگیر و غافلگیرانه دانشجویان دانشگاه به شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشکده برق راه یافتند. به گفتهی برخی آگاهان، انتخابات اخیر انجمن دانشکده برق سالمترین انتخابات انجمن اسلامی دانشگاه خواجه نصیر بوده است. تا پیش از این نتخابات انجمن به شکل بسته برگزار گردیده همواره افراد مورد حمایت پدرخواندههای انجمن به شورای انجمن راه مییافنتد. نتایج این انتخابات به حدی برای برخی پدرخواندههای انجمن دانشگاه غافلگیرانه بود که هنوز هیچ گونه واکنشی از خود در برابر این رویداد نشان ندادهاند. گفتنی است مدعیان دروغین نمایندگی دانشجویان پیش از این در بیانیههای خود دانشجویان ارزشی و متعهد دانشگاه را به عدم اقبال از سوی دیگر دانشجویان متهم نموده ادعا نموده بودند که اگر نیروهای ارزشی در انتخابات انجمن شرکت نمایند با عدم اقبال دانشجویان مواجه خواهند شد. | |
انتخابات انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده برق با پیروزی چشمگیر دانشجویان مسلمان امروز یکشنبه برگزارگردید.
به گزارش خبرنگارپایگاه خبری بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه نصیر انتخابات انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده برق امروز یکشنبه در سالن شهید قندی دانشکده برق برگزارگردید. نتایج این انتخابات به شرح ذیل میباشد.
1- رامین محمدی
2-مهرنوش نظری
3- میثم عقلمند
4-سعید حیدری یزدی
5- مهدی افشارپور
6- سینا وحدتواسعی
7- علی قدمگاهی
8- میثم میرهادی
9- میثم عینی اصغری
لازم به ذکر است پیش از این تلاشهای بسیاری از سوی برخی پدرخواندههای انجمن دانشگاه برای جلوگیری از راهیابی دانشجویان متعهد به انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده برق انجتام گرفته بود که با رای قاطعانه دانشجویان دانشگاه این اقدامات خنثی شد.
در این حال شنیدهها حاکی از تلاشهای مذبوحانه برخی از شکستخوردگان این انتخابات برای تند نمودن فضای دانشگاه و سرپوش نهادن بر عدم اقبال دانشجویان به این جریان است.
***روزی روزگاری دو فرشته کوچک در سفر بودند***
یک شب به منزل فردی ثروتمند رسیدند و از صاحبخانه اجازه خواستند تا شب را در آنجا سپری کنند . آن خانواده بسیار بی ادبانه برخورد کردند و اجازه نداند تا آن دو فرشته در اتاق میهمانان شب را سپری کنند و در عوض آنها را به زیرزمین سرد و تاریکی منتقل کردند . آن دو فرشته کوچک همانطور که مشغول آماده کردن جای خود بودند ناگهان فرشته بزرگتر چشمش به سوراخی در درون دیوار افتاد و سریعا به سمت سوراخ رفت و آنرا تعمیر و درست کرد.
فرشته کوچکتر پرسید : چرا سوراخ دیوار را تعمیر کردی .
فرشته بزرگتر پاسخ داد : همیشه چیزهایی را که می بینیم آنچه نیست که به نظر می آید .
فرشته کوچکتر از این سخن سر در نیاورد .
فردا صبح آن دو فرشته به راه خود ادامه دادند تا شب به نزدیکی یک کلبه متعلق به یک زوج کشاورز رسیدند . و از صاحبخانه خواستند تا اجازه دهند شب را آنجا سپری کنند.
زن و مرد کشاورز که سنی از آنها گذشته بود با مهربانی کامل جواب مثبت دادند و پس از پذیرایی اجازه دادند تا آن دو فرشته در اتاق آنها و روی تخت انها بخوابند و خودشان روی زمین سرد خوابیدند .
صبح هنگام فرشته کوچک با صدای گریه مرد و زن کشاورز از خواب بیدار شد و دید آندو غرق در گریه می باشند . جلوتر رفت و دید تنها گاو شیرده آن زوج که محل درآمد آنها نیز بود در روی زمین افتاده و مرده .
فرشته کوچک برآشفت و به فرشته بزرگتر فریاد زد : چرا اجازه دادی چنین اتفاقی بیفتد . تو به خانواده اول که همه چیز داشتند کمک کردی و دیوار سوراخ آنها را تعمیر کردی ولی این خانواده که غیر از این گاو چیز دیگری نداشتند کمک نکردی و اجازه دادی این گاو بمیرد.
فرشته بزرگتر به آرامی و نرمی پاسخ داد : چیزها آنطور که دیده می شوند به نظر نمی آید.
فرشته کوچک فریاد زد : یعنی چه من نمی فهمم.
فرشته بزرگ گفت : هنگامی که در زیر زمین منزل آن مرد ثروتمند اقامت داشتیم دیدم که در سوراخ آن دیوار گنجی وجود دارد و چون دیدم که آن مرد به دیگران کمک نمی کند و از آنچه دارد در راه کمک استفاده نمی کند پس سوراخ دیوار را ترمیم و تعمیر کردم تا آنها گنج را پیدا نکنند .
دیشب که در اتاق خواب این زوج خوابیده بودم فرشته مرگ آمد و قصد گرفتن جان زن کشاورز را داشت و من بجای زن گاو را پیشنهاد و قربانی کردم .
اتفاقات آنطور که دیده می شوند به نظر نمی آیند .
دوستان من : بعضی وقتها چیزهایی اتفاق می افتد که دقیقا بر عکس انتظار و خواست ماست و اگر انصاف دارید به اتفاقاتی که می افتد باید اعتماد داشته باشید . شاید که به وقت و زمانش متوجه دلایل آن اتفاقات شوید.
Click
http://3entre.com/photo/image/1386-10/4218a2d155DSC00146.gif
تصویری از خانم نازنین نصرآبادی و خانم نازنین امیری در ساختمان ملاصدرا
(دانشکده ی مهندسی صنایع و مهندسی مکانیک)
بین امتحان فیزیک و معارف
برخی از اطلاعات ِ دانشجویان مهندسی فناوری اطلاعات ِ دانشگاه صنعت
یه سری جزوه لغات و گرامر زبان عمومی و زبان تخصصی
۳ تصویر از جلسه دانشجویان الکترونیکی با دکتر بازارگان
http://kntu.blogsky.com/?Cat=32
مهدی گرایلو، دانشجوی دانشگاه تهران، آزاد شد
مهدی گرایلو چهارشنبه ۱۷/۱۱/۸۶ پس از تحمل ۶۶ روز حبس با تودیع وثیقه ۱۰۰ میلیون تومانی از زندان اوین آزاد شد.
مهدی گرایلو فارغ التحصیل فیزیک دانشگاه صنعتی شریف و دانشجوی کارشناسی ارشد ژئوفیزیک دانشگاه تهران روز ۱۱ آذر ماه و در آستانه مراسم ۱۶ آذر در هنگام خروج از منزل دستگیر و به زندان اوین منتقل شده بود.
۲۵۵ نفر از فارغ التحصیلان دانشگاه شریف خواستار آزادی سه دانشجوی این دانشگاه شدند
جمعی از فارغ التحصیلان دانشگاه شریف در نامه ای خطاب به رئیس قوه قضاییه ضمن اعتراض به بازداشت دانشجویان این دانشگاه، خواستار آزادی هر چه سریعتر دانشجویان شده اند...
اعتراض جمعی از اعضای سابق و فعلی دفتر تحکیم وحدت به بازداشت فعالین دانشجویی چپ
جمعی از اعضای سابق و فعلی شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت در اعتراض به تداوم بازداشت فعالین دانشجویی طیف چپ بیانیه ای صادر کردند...
فرید هاشمی، فعال دانشجوی دانشگاه تهران: کمیته انضباطی فعال تر خواهد شد
ناآرامی های کوی دانشگاه تهران به دلیل اعتراضات صنفی دانشجویان دلیلی بود برای گفتگو با فرید هاشمی. وی پیش از این سخنگوی فراکسیون دموکراسی خواه دانشگاه تهران بود. گذشته شدن چند روز از واقعه موجب شد که وی بیش از بررسی ریز ماجرا به تحلیل چرایی ماجرا بپردازد...
صدور حکم محرومیت از تحصیل برای میلاد عزیزی، فعال دانشجویی دانشگاه تهران
میلاد عزیزی، فعال دانشجویی دانشگاه تهران، توسط کمیته انضباطی این دانشگاه به یک ترم محرومیت از تحصیل محکوم شد...
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و فرمانده سپاه خواستار به راه افتادن دوباره انقلاب فرهنگی شدند
دو تن فرماندهان ارشد نظامی ایران انقلاب فرهنگی انجام شده را ناکافی خوانده و بر لزوم ایجاد دوباره انقلاب فرهنگی تاکید کردند...
دبیر تشکیلات انجمن اسلامی کرمان: هیئت نظارت از مجوز خود هم دفاع نکرد
انجمن اسلامی دانشگاه باهنر کرمان به مناسبت روز دانشجو اقدام به برگزاری تریبون آزادی کرد. اما بعد از برگزاری این تریبون آزاد که از قضا با تائید هیات نظارت بر تشکل های دانشجویی برگزار شده بود، انجمن اسلامی دانشجویان دچار محدودیت هایی شد که در نهایت به ۵ ماه تعلیق فعالیت های آن را به دنبال داشت. در همین ارتباط، با محسن خسروی، دبیر تشکیلات انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه کرمان، به گفتگو نشسته ایم...
برخی از اطلاعات ِ آماری دانشجویان مهندسی فناوری اطلاعات ِ
دانشگاه صنعتی خواجه نصیر
مجموع : 139 نفر
67 پسر 48 درصد
72 دختر 52 درصد
اسم های تکراری :
مهسا 6
زهرا 6
فاطمه 3
سمیرا 3
مریم 3
المیرا 3
آناهیتا 3
فرناز 2
فائزه 2
آیدا 2
نرگس 2
سمانه 2
الناز 2
مونا 2
محمد 14
رضا 4
امین 4
حسین 3
علی 2
روح الله 2
حمید 2
سعید 2
پویا 2
غلامی 2
توکلی 2
مالکی 2
قاضی پور 2
صادقی ۲
13 نفر سید یا سیده هستند
اصلاح طلبان به طور عام از 255کرسی تنها امکان رقابت در 34 کرسی را دارند و جبهه مشارکت به طور خاص از 255 کرسی امکان رقابت در هیچ کرسی ای را ندارد
استان ها تعداد کرسی ها در مجلس تعداد بازمانده از رد صلاحیت هیات اجرایی تعداد بازمانده از رد صلاحیت هیات نظارت آذربایجان شرقی 19 6 3 آذربایجان غربی 12 3 0 اردبیل 7 1 3 اصفهان 19 7 1 ایلام 3 1 1 بوشهر 4 3 0 چهرمحال و بختیاری 4 1 1 خراسان جنوبی 3 0 0 خراسان رضوی 19 3 1 خراسان شمالی 4 1 1 زنجان 5 3 1 خوزستان 18 10 2 سمنان 4 1 0 سیستان و بلوچ 8 0 0 فارس 18 4 0 قم 3 3 0 قزوین 4 0 1 کردستان 6 2 0 کرمان 10 9 5 کرمانشاه 8 3 0 کیکیوله و بویراحمد 3 3 0 گلستان 7 5 4 گیلان 13 4 3 لرستان 9 3 0 مازندران 12 6 7 مرکزی 7 3 0 هرمزگان 5 5 2 همدان 9 4 1 یزد 4 1 0 شهرستان تهران 8 1 0
سید حسن خمینی مطرح کرد:تیغ ردصلاحیتها بر سر یاران امام
نوه حضرت امام خمینی در پاسخ به ابراز نارضایتی اعضای جبهه مشارکت ایران اسلامی از رد صلاحیتها گفت: این تیغ تنها سر شما را نتراشیده، بسیاری از دوستان را در همه گروههای جامعه مشمول لطف خود قرار داده است که البته مایه تاسف است. اما اینگونه رفتارها در جامعه، نباید فرزندانمان را از ارزشها و عقایدی که داریم، جدا کند...
حمله توهین آمیز هواداران احمدی نژاد به بیت امام
سایت نوسازی که از حامیان محمود احمدی نژاد است امروز با مطلبی تحت عنوان راز لپهای گلانداخته سید حسن خمینی به فرزند یادگار امام اتهامات بی سابقه ای را وارد کرد...
آیتالله «اسدالله بیات زنجانی» ازمراجع تقلید ساکن قم و عضو شورای بازنگری قانون اساسی، در پی ردصلاحیت گسترده و فلهای نامزدهای اصلاح طلب و مستقل انتخابات مجلس هشتم با صدور نامه ای خطاب به آقایان خاتمی، هاشمی وکروبی هشدار داده که درصورت مقاومت نکردن در برابر موج ردصلاحیتها، آینده انقلاب و نظام جمهوری اسلامی در معرض خطر قرار میگیرد...
نوروز: آیت الله نورمفیدی نماینده ولیفقیه در استان گلستان و امام جمعه گرگان در دیدار جمعی از اقشار مردم با انتقاد شدید از ردصلاحیت گسترده نامزدهای انتخابات مجلس هشتم گفت: هیچ کس نمی گوید کسی که نظام و رهبری و اصول قانون اساسی را قبول ندارد میتواند خود را کاندیدای نمایندگی مجلس کند ولی در تطبیق این معیارها با افراد باید قانون ملاک باشد و با سعه صدر برخورد شود...
| ||
|
انتقادات تعدادی از مراجع تقلید از عملکرد دولت و هیأتهای نظارت در زمینه ردصلاحیتها، این نهادها را به واکنش و حتی تلاش در کمرنگ کردن انتقادات واداشته است...
عدم احراز صلاحیت برادر سرداران شهید
یکی از نامزدهای انتخابات مجلس هشتم از شهرستان لنگرود که برادر دو سردار شهید است و سالها شهردار و مدیر اجرایی در استانهای مختلف بوده با عدم احراز صلاحیت از سوی هیات نظارت برای حضور در عرصه این انتخابات مواجه شده است. گفته میشود که به دنبال اعلام عدم احراز صلاحیت این جانباز جنگ تحمیلی پدرش به مزار فرزندان شهیدش رفته تا با تخریب قبور، پیکر آنها را بیرون آورد و ثابت کند که فرزندش به عنوان برادر دو شهید دارای صلاحیت لازم برای حضور در انتخابات است . در این راستا نیروهای بسیجی از این اقدام وی جلوگیری به عمل آوردند که در حین این ممانعت به وی آسیبهایی نیز وارد شده است. یکی از فرماندهان ارشد نیروهای مسلح در استان نیز در نامهای نسبت به رد صلاحیت این نامزد انتخابات اعتراض کرده و نسبت به بروز مسائل امنیتی در منطقه هشدار داده است.
نامه سرگشاده خدایاری: آقایجنتی! فرصت توبه را از دست دادید
«علیاصغر خدایاری» عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت در نامهای سرگشاده به دبیر شورای نگهبان و اعضای هیات نظارت شورای نگهبان اعتراض خود را به روشهای غیرقانونی در ردصلاحیت خوداعلام کرده است.وی در نامه خود با مقایسه موارد ردصلاحیت خویش در دو انتخابات مجلس هفتم و هشتم، بیپایه بودن مستندات و دلایل ردصلاحیتکنندگان را افشا کرده است...
هشدار تاج زاده: «جمهوری اسلامی» در آستانه تبدیل به «دولت اسلامی» است
نوروز: دکتر سیدمصطفی تاجزاده گفت: عملکرد هیأت نظارت نشان داد که رد صلاحیت فلهای داوطلبان در هیأتهای اجرایی منتخب دولت آقای احمدینژاد اقدامی سلیقهای نبوده، بلکه تصمیم کانون قدرت بود...
سخنگوی مجمع زنان اصلاحطلب: اجازه ندهیم جمود و تحجر پس ازدوره شکوفای حضور زنان برکشورمان مستولی شود
حذف یاران ،همراهان ،فرزندان و شاگردان امام توسط متاثرین و منتسبین کسانی که افکار متحجرانه شان در زمان حیات خمینی بت شکن اجازه بروز نیافت ،نشانگر اوج کینه و نفرتی است که متاسفانه امروز با زمینه سازی های پس از دوران اصلاحات امکان مطرح و عملیاتی شدن یافته است...
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
من فقط یک یاهو آی دی نیستم ! Tk_Hamid
اگه دانشجوی عمران خواجه نصیر ازم بپرسه فلان دانشجوی IT تو کلاستون هست یا نه ، نمی تونم جوابشو بدم ! هنوز اسم بعضی از همکلاسیهامو یک بار هم نشنیدم !
برخی از مکالمات در اولین جلسه ی ترم 1 :
english1-2 : ask questions
8613800 : سوال کردم جزوه دیگری غیر از این پی دی اف ها لازمه تهیه کنیم ؟
8614100 : ما از ساعت 8.45 صدا نداریم
8613300 : صدا نداریم
8615200 : In your speech, you mentioned about an audio disk or file(s), plz give us a little more description.
Regards,
Ghanand
8614000 : would you please give some information about fainal exam
8614400 : please enable my voice
8615900 : sedatoon khoobe ostad
8614400 : دستت تون درد نکنه بسیار عالی بود
8615400 : آیا تمرینی هم داریم که به ایمیل بفرستیم
8613500 : استاد جواب اونایی که صدا ندارن رو که با صدا ندید که! بنویسین
8613800 : جلسات رفع اشکال کی است؟
8614400 : دستت تون درد نکنه از کلاس استفاده بردیم از تخته سیاه استفاده نمیکنید؟
8613000 : seda ghat wa wasl mishe ama miad
8614000 : استاد امتحان میان ترم داریم؟؟ از چند نمره است؟
8613000 : mr30 ostad
8614000 : khodetuno moarefi konid
8614700 : ببخشید استاد ما درس اتم را خودمون تا آخر بخوانیم؟
14 مهر 1386 ، ساعت 8 صبح کلاس زبان انگلیسی 1 ، دانشجویان مهندسی فناوری اطلاعات ، ورودی 86 شروع شد و پس از دو بار قطعی بین درس حدود ساعت 10 صبح کلاس به اتمام رسید......
................................................................................
جمعه 26 بهمن ماه امتحان پایان ترم زبان برگزار خواهد شد ...
میخوام بگم که بعد از گذشت یک ترم هنوز خیلی از ماها برای همدیگه یا شماره دانشجویی هستیم ، یا آی دی ِ یاهو و یا یک نام کاربری در همکلاسی ! و یا حتی کمتر .....
زمانی که دانش آموز بودیم هر سال ، اولین جلسه هر معلمی که می آمد، کلاس اختصاص داشت به آشنا شدن ها ، معلم ها بعد از معرفی خودشون از دانش آموزان می خواستند که دونه دونه بلند شند و خودشونو معرفی کنند! تازه هر جلسه حاضر غایب هم می کردند و همه ی اینها باعث می شد که دانش آموزها تقریبا بعد از یک هفته اسم و فامیل همکلاسیهاشو حفظ کنند !
اما الان بعد از گذشت یک ترم ، یا 4 ماه کامل تعداد زیادی از دانشجویان الکترونیکی رو میشناسم که با وجود اینکه از یک رشته و یک جنسیت هستند حتی آی دی های هم رو هم نمی شناسند چه برسه به شناختن چهره !
در حل ِ مسائل و مشکلات آموزشی و صنفی خیلی نمی تونیم روی مسئولین عزیزمون حساب کنیم چه برسد به بحث روابط اجتماعی دانشجویی!
به نظر بنده باید همانطور که روابط ِ دانشجویان 85 بیشتر از 84 و 86 بیشتر از 85 بوده ، با شروع ترم بعد با طرح پیشنهاداتی برای گسرش روابط دانشجویی ، بین دانشجویان الکترونیکی اقدامات ِ هماهنگ تری انجام بدیم ، اگه بخواهیم منتظر باشیم که مسئولین این روابط رو برامون تعریف کنند و استعلام بگیرند و ... هیچوقت به نتیجه نمی رسیم ، مطمئنا شروع کار ِ انجمن های علمی ، فرهنگی ، ورزشی به صورت غیر رسمی علی رغم بالفعل کردن برخی از استعداد ها کمک زیادی به گسترش روابط معقول ما خواهد کرد !
همکلاسی من ، به نظر تو گسترش روابط اجتماعی بین دانشجویان حائز اهمیت هست یا بنده اشتباه میکنم؟!