KNToosi.in - همکلاســــی

وبلاگ گروهی دانشجویان ِ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

KNToosi.in - همکلاســــی

وبلاگ گروهی دانشجویان ِ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

تک جنسیتی کردن دانشگاهها در گفتگو با مریم بهروزی

اگر ما دختر و پسر را دائماً در معرض دید یکدیگر قرار دهیم، حجب و حیا از بین می رود. آیا اینکه طلبه های دختر و پسر به صورت جداگانه در س می خوانند، توهین به آنها است؟ الان مگر مدارس ما منفک نیستند؟


(من این مطلب رو با نظراش می گذارم :دال . نمی دونم تو کدوم بخش بگذارمش: دال)

از بس فرهنگی این بحث تو بخش فرهنگ گذاشتم: دال دال دال دال دال دال دال دال

عصر ایران ؛ هومان دوراندیش - مریم بهروزی جزو مدافعین پر و پا قرص طرح تک جنستی کردن دانشگاههاست. دبیرکل جامعه زینب(س) اکیداً تاکید می کند که این طرح خصلت ارتجاعی ندارد و اجرای آن موجب گسترش حیا و عفاف در جامعه می شود. با این حال بهروزی اجرای این طرح را منوط به وجود شرایط و امکانات لازم می داند. گفتگوی زیر حاوی نظرات موافق از فعال سیاسی اصولگرا درباره این طرح و پاسخ وی به منتقدان ایده تک جنسیتی کردن دانشگاهها است.

نظر شما درباره ایده تک جنسیتی کردن دانشگاهها چیست؟

یکی از مسائلی که حضرت امام در تحریر الوسیله به آن پرداخته اند، اختلاط زن و مرد است. امام در تحریر الوسیله می فرمایند از اختلاط زن و مرد به غیر از موارد ضرور، باید پرهیز شود.

مثلاً مجلس شورای اسلامی شرایطی دارد که زن و مرد در آن با هم و در کنار هم هستند. یعنی بعضی محیط ها ایجاب می کند که زن و مرد در کنار هم باشند؛ مثل مجلس، هیات دولت، کنفرانس ها، مراکز و جلسات تحقیقاتی.

اما اگر در برخی جاها مثل دانشگاه امکان و شرایط جداسازی دختران و پسران وجود داشته باشد، مثلاً تعداد دانشجویان دختر و پسر نزدیک به هم باشد و فرضاً پنجاه تا دانشجوی پسر و پنجاه تا دانشجوی دختر وجود داشته باشند، هیچ اشکالی ندارد که کلاسهای دانشجویان جدا شود. وقتی می خواهد دو تا کلاس مختلط تشکیل شود، می تواند دو تا کلاس تک جنسیتی تشکیل شود.

اما وقتی که شرایط این امر مهیا نیست، مثلاً یک کلاس پانزده تا دانشجوی پسر دارد و ده تا دانشجوی دختر، معلوم است که نمی توان آنها را از هم جدا کرد. بنابراین اگر شرایط و امکانات به گونه ای باشد که بتوان دختر و پسر را از یکدیگر جدا کرد، احتیاط از اختلاط – که حضرت امام فرمودند – ضروری است. بنابراین من در صورت وجود شرایط و امکانات این جداسازی، موافقم که طبق نظر فقهی حضرت اما کلاسها تک جنسیتی شود.

با توجه به تعداد بالای دانشجویان در کشور ما، فکر می کنید اساساً تحقق این ایده امکان پذیر باشد؟ زیرا تحقق این ایده مستلزم افزایش تعداد ساختمانها و یا شیفتی شدن دانشگاهها است. آیا این امر امکان پذیر است؟

باید برای آن برنامه ریزی شود. اینکه حضرت امام می فرمایند حتی المقدور، یعنی تا جایی که ممکن است. اگر این کار ممکن نباشد، نباید به دنبال اجرای آن بود اما اگر امکان پذیر باشد، چه دانشگاهها شیفتی باشد و چه به صورت دیگر بتوان از تشکیل کلاسهای مختلط پرهیز کرد، باید این کار انجام شود.

اگر منطق مندرج در این ایده را بخواهیم بسط دهیم، ایا با همین استدلال نمی توان گفت که در بانکها و بیمارستانها نیز این جداسازی باید صورت گیرد؟

در آن جاها این کار مقدور نیست. در یک عمل جراحی که نمی توان یک تیم پزشکی متشکل از پزشکان زن و مرد را تک جنسیتی کرد.

اگر یک سری بانک داشته باشیم که همه کارمندانش خانم باشند، چطور؟

نه، آنجا لزومی ندارد. نه لازم است و نه ممکن. در هر بانک چند تا خانم و چند تا آقا هستند و اشکالی هم ندارد. یعنی این جداسازی در بانکها بالضروره نیست. اما اگر بتوان دانشگاها را دوشیفته کرد، چه بهتر. در غیر این صورت اگر بتوان کلاسها را جدا کرد، باید این کار را انجام داد. اما اگر هیچ یک از این اقدامات میسر نباشد، مثلاً یک کلاس پانزده تا پسر و شش تا دختر داشته باشد، باید از دوشیفته کردن و تفکیک کلاسها اجتناب کرد.

پس به نظر شما ضرورت اجرای این طرح در دانشگاهها و نه در بانکها ناشی از مجرد بودن اکثریت دانشجویان است.

بله، البته فرقی هم نمی کند زیرا بحث ما مربوط به اختلاط زن و مرد نامحرم است. حالا چه دختر و پسر باشند و چه زن و مرد.

اگر بحث ما راجه به مطلق زن و مرد نامحرم باشد و نه زن و مرد نامحرم مجرد، آیا بانکها هم نباید مشمول چنین طرحی شوند؟ چرا شما بانکها را استثناء می کنید؟

زیرا شرایط ایجاب نمی کند.

آیا مطابق این ایده، نمی توان برنامه ریزی کرد تا در آینده بانکهایی داشته باشیم که همه کارمندان آن خانم باشند و فقط خانم ها به آنجا مراجعه کنند؟ در صورت کلی نگاه گناه آلود را ریشه کن کرده ایم.

آخر کارمندان بانک تخصص ها و تحصیلاتشان فرق می کند.

من فکر می کنم تحقق این ایده در دانشگاهها بسیار سخت تر از بانکها باشد؛ زیرا تعداد دانشجویان ما در کل کشور بسیار بیشتر از تعداد کارمندان بانکها است.

کسی که نمی تواند به همه خواسته هایش برسد، به تحقق بخشی از خواسته هایش اکتفا می کند. یعنی کف مطالبات خود را ترک نمی کنیم. بنابراین ما نباید بگوییم چون این طرح را نمی توان همه جا اجرا کرد، پس نباید آن را در جاهایی هم که اجرایش امکان پذیر است، اجرا کرد.

یکی از انتقادات منتقدین این طرح این است که این طرح مروج ارتجاع است و سبک زندگی ارتجاعی را ترویج می کند. شما چه پاسخی برای این افراد دارید؟

ارتجاع یعنی عقب گرد و برگشتن به دوران غیر علمی قبل از رنسانس و مدرنیته. اگر مقصود از ارتجاع این است، باید بگویم برخی از امور ثابت اند. مثلاً عدالت همیشه لازم است. عدالت هیچ وقت کهنه نمی شود. آزادی واژه ای است که هیچ وقت کهنه نمی شود ولی تعاریف مختلف دارد. اینکه زن و مرد نامحرم بی جهت با یکدیگر مختلط نباشند، اتفاقاً حرف نویی هم است. یعنی مصداق سخن ارتجاعی نیست.
زن و مرد نامحرم بالاخره با یکدیگر نامحرم هستند یا نه؟ مرجع تقلید ما می گوید اختلاط زن و مرد در صورتی که بی جهت باشدف حرام است. وقتی که می توان زن و مرد را با یک برنامه ریزی حساب شده از یکدیگر جدا کرد، چرا ما آن ها را در شرایط مختلط قرار دهیم؟

منتقدین می گویند اجرای این طرح مستلزم صرف بودجه ای هنگفت است در حالی که این بودجه می تواند خرج مشکلات اساسی تر مملکت شود.

نه، اصلاً بودجه لازم ندارد. اگر گفته شود زن و مرد مطلقاً نباید در یک محیط جمع شوند، این انتقاد وارد است؛ زیرا اگر 5 تا دانشجوی دختر داشته باشیم و 15 تا دانشجوی سر، باید برای آن 5 نفر و این 15 نفر دو تا کلاس تشکیل دهیم.

 این کار نیازمند مکان و استاد و بودجه است. اما اگر 50 تا دختر و پسر در یک رشته با یک استاد داشته باشیم که بتوان 25 نفر آنها را دریک کلاس و 25 نفر دیگر را در کلاسی دیگر قرار دهیم، چرا این کار را نکنیم؟ کجای این کار مشمول تعریف ارتجاع می شود؟

فارغ از بحث ارتجاع، مشکل دیگری هم که می تواند وجود داشته باشد، دو برابر شدن هزینه دستمزد بسیاری از استادان است؛ چرا که استاد باید یک کلاس را دو بار برگزار کند.

ما کلاسهای 30-20 نفره داریم تا کلاسهای پرجمعیت تر. من خودم در تالار ابوریحان بیرونی شهید بهشتی معارف درس می دادم و کل تالار پر می شد. اما اغلب کلاسها با 30-20 نفر تشکیل می شود. حالا اگر ما 25 تا دختر و 25 تا پسر در یک کلاس داشته باشیم و قرار باشد یک کلاس 25 نفره تشکیل دهیم و این ها را از هم جدا کنیم، یعنی 25 تا دختر در یک کلاس و 25 تا پسر هم در یک کلاس باشند، چه اشکالی دارد؟ کجای این کار ارتجاعی است؟

منتقدین می گویند اگر چه مثلاً هزار سال پیش، جداسازی شدید زن و مرد در ایران حاکم بوده ولی امروز دیگر این جداسازی جزو ضرورتهای زمانه ما نیست. بنابراین تلاش برای احیاء عرف هزار سال پیش چیزی جز بازگشت به عقب یا ارتجاع نیست.

آخر بحث عرف نیست. اگر ما می گفتیم ما از لحاظ عرفی وفرهنگی می خواهیم این کار را بکنیم، حق با آنها بود. اما ما این کار را به دلایل شرعی انجام می دهیم. امام راحل که مرتجع نبود. امام یک شخصیت عالم متعهد نواندیش بودند. ما 14 قرن است که به احکام نماز به همان شکل اولیه اش پای بندیم. این ارتجاع است؟ احکام نماز که الان در رساله های عمیله است، همان چیزی است که 1400 سال قبل هم بوده است.

آخر نماز جزو عبادیات است

این هم جزو اخلاقیات است که به دین بستگی دارد.

وقتی دخترها با پوشش شرعی به دانشگاه می آیند، مشکل شرعی کجاست؟

این جزو اخلاقیات دینی است و حرفی درست و منطقی است. ما الان دانشگاه الزهرا را داریم. آیا این دانشگاه ارتجاعی است.

جواب سئوال مرا ندادید. وقتی دخترها با پوشش شرعی در دانشگاه حضور دارند، آیا باز هم جداسازی دانشجویان ضرورت دارد؟

ما الان چرا زن و مرد را در اتوبوس و مترو از هم جدا کرده ایم؟ این ارتجاع است؟

وضعیت اتوبوس و مترو با دانشگاه که یک مکان فرهنگی است، فرق دارد. به همین دلیل خیلی از دانشجویان این طرح را توهینی به خودشان می دانند.

به هر حال این طرح را یک طرح منطقی و صحیح می دانم و معتقدم در جایی که اجرایش امکان پذیر باشد، باید اجرا شود. این کار پیشگیری از گناه. نگاه کردن زن و مرد به همدیگر ، زمینه ساز برقراری ارتباط غیرشرعی است.
 چه اشکالی دارد که ما حیا و حجاب و عفاف را در جامعه حاکم کنیم؟ این به نفع جامعه است. بالاخره نگاه کردن به نامحرم حرام است یا نه؟
اگر ما دختر و پسر را دائماً در معرض دید یکدیگر قرار دهیم، حجب و حیا از بین می رود. آیا اینکه طلبه های دختر و پسر به صورت جداگانه در س می خوانند، توهین به آنها است؟

الان مگر مدارس ما منفک نیستند؟ اگر گفته شود دختران ما نباید درس بخوانند، این حرف ارتجاعی است. اما ما می گوییم دخترها درس بخوانند و لی با پسران مختلط نباشند. چه دلیلی دارد که ما دختر و پسر را با هم قاطی کنیم! مگر الان که مدارس دخترانه و پسرانه ما جدا هستند، اشکالی دارد؟
 البته من می گویم اگر امکانات و شرایط این جداسازی وجود داشت، فبها المراد و گر نه این کار را انجام نمی دهیم. اگر گفته می شد زن و مرد در همه جا، یعنی در ادارات و بانکها و .. باید از هم جدا شوند، این یک کار غیر اجرایی می شد. اما اینکه بگوییم اگر شرایطش وجود داشت دانشجویان دختر و پسر را از همدیگر جدا کنیم، خواسته نامعقول و نادرستی نیست.

یکی از استدلالهای مدافعین این طرح این است که اختلاط دختر و پسر باعث افت تحصیلی و جداسازی آنها باعث ارتقاء کیفیت تحصیلی آنها می شود. آیا شما تحقیقی در این زمینه در دست دارید که موید این مدعا باشد؟

نه، من با وجود اینکه 6 سال در دانشگاه شهید بهشتی تدریس می کردم، تحقیقی در این زمینه ندارم ولی به طور طبیعی می توانم بگویم که در محیط مختلط یک مقدار از فکر و انرژی دختر و پسر گرفته می شود و آنها به جای اینکه این فکر و انرژی را صرف درس خواندن کنند، صرف طرف مقابل می کنند. مسلماً آزادی نگاه و اندیشه از این حیث در یک محیط زنانه یا مردانه بیشتر است.

به نظر شما حد یقف جداسازی زن و مرد در جمهوری اسلامی کجاست؟

همان که حضرت امام فرمودند؛ یعنی بالضروره و حتی المقدور. واجب نیست که این کار همه جا صورت بگبرد.

احمدی نژاد اخیراً گفت که با ارتجاع مخالف است و در برابر اقدامات ارتجاعی ایستادگی خواهد کرد. به نظر شما دولت دهم از این طرح استقبال می کند یا آن را مصداق یک طرح ارتجاعی قلمداد می کند؟

من نمی دانم ایشان در این باره چه نظری ندارند ولی به نظر من چنین طرحی اصلاً مشمول تعریف یک طرح ارتجاعی نمی شود.

نظرات بینندگان:خدا را شکر دانشگاه ما تموم شد!

فکر می کنید که دیگه کجا می توان ازدواج ها رو صورت داد؟ یعنی هر چی ازدواج دانشجویی داشتیم همش الکی بود و کشک؟ اگر طرح های تخیلی و آرمانی اندیشه ی این خانوم که از قضا از گفتار امام (ره) بهره برداری جهت دار می کنند، اجرا شود، شاهد خواهیم بود که فساد در جامعه شدید تر خواهد شد و پارک ها و دیگر مراکز عمومی مرکز فساد خواهند شد.

به نظرمن برای نهادینه شدن عفاف در جامعه باید یک هدف مشخص تعریف کنیم و برای رسیدن و حصول به آن هدف برنامه ریزی کنیم. من فکر می کنم اگر هدف نهایی این طرف جداسازی شهر به شهر دو جنس مخالف باشد بسیار ایده آل بوده و حد اعلاء عفاف رعایت می شود و می توان در میان مدت با برنامه ریزی و دید جامع و عقلایی به این مهم دست یافت.
با تشکر

در محیط مختلط به خاطر آبرو هم که شده همگی درس می خوانند که رو سپید شوند. آنوقت این خانوم موضوع را بر عکس می کنند. ایشون چه درسی را تدریس می کردند؟

ای داد از عقب افتادگی !

گمون کنم این رو باید از دانشجو ها پرسید نه از این خانوم
من فرق کارکردن زن ها در کنار مرد ها در جامعه رو با خوندن درس اونها کنار هم نفهمیدم

تک جنسیتی کردن دانشگاهها از لحاظ روانی موجب اختلالات عدیده ای می شود
و یک جور توهین به دانشجویان است
البته من می دانم که این بحث بیشتر جنبه روانی دارد
و قرار نیست اجرایی شود
ولی باز هم بحث درباره ی این مسائل از سوی مسئولین گناهی نا بخشودنی است
و توهین به شعور دانشجویان

خدایا
یعنی ما مشکل دیگه ای نداریم؟

پس موافقید حرکتی ارتجاعیه!!!
ارتجاعی که چه عرض کنم، افتضاحیه؟!

این حضرات به جای تلف کردن وقت روی این مسائل بیهوده که انجام آن چیزی به جز هرج و مرج ندارد توان برنامه ریزی خود را در بخش های اقتصادی به کار ببرند. تا الان فرار مغزها بود کاری نکنید که فردا فرار جوان ها باب شود...

چه اشکال داره اگه برا مرد و زنها هم طرح زوج و فرد بزاریم جمعه ها هم کسی بیرون نیاد ...

باید نوع پوشش تغییر کند یعنی مانتوها گشاد روسری ها بلند موها پوشیده و ظاهر آراسته و تمیز بدون آرایش تند باشد

چرابعضی دانشجویان اصرار به مختلط ماندن دانشگاهها دارند مگردرورود به دانشگاه جزتحصیل علم دنبال چیز دیگری هستند محل پیداکردن زوج که دانشگاه نیست چرامختلط بودن نشانه روشنفکری وجداسازی نشانه تحجراست مگر هدف از دانشگاه رفتن چیست . اگر دنبال تحصیل علم هستند چرا دراین مورد اصراردارند مگر وقتی جنس مخالف درکلاسشان نباشد نمی توانند درس بخوانند چرا جداسازی را توهین به دانشجو میدانند چرا احترام به دانشجو و احترام به مقدسات ورعایت حداقل مسائل شرعی وعرفی وگذشته ازاینها انسانیت نمیدانند دانشجویان درکنار همجنسان خودشان بسیار بهتر وراحتر می توانند درس بخوانندوکمتر حواسشان به مسائل حاشییه ای پرت شود.

من دانش جوی کشور هندم , تو کلاس های ما علاوه بر گوناگونی جنسیت ,انواع و اقسام گوناگونی وجود داره از جمله دین و مذهب و ملیت و ... و هیچ مشکل خاصی وجود ندارد چیزی که مهم است این دانشگاه فقط محل فرا گیری علم نیست . اگر یک دانشجو در حدود سنی 18 تا 30 هم نتواند ارتباط با جنس مخالف را یاد بگیرد پس کی ؟؟؟؟؟

این مطلب بهانه ایست برای کنترل سیاسی وگرنه بیشتر آقایان و خانمهای میانه سال که در جای جای نطام اسلامی در حال کار هستند در دانشگاه زمان شاه تحصیل کرده اند و بخوبی بیاد دارند که آن زمان با وجود بی حجابی خانواده ها با این امر مشکلی نداشتند و همچنین هیچ رفتار خلافی در بین دانشجویان دیده نمیشد.
فراموش نکنیم که دانشجویان همان طبقه خاص هستند که خودشان مواظب رفتارشان هستند و درسنی نیستند که قیمومت خواسته باشند
دختر دانشجو در نگاه پسر دانشجو یک همکلاسی بیش نیست و پاکی نگاه آنها همچون قدیم پابرجاست این ماییم که دیدمان آلوده شده و بجای چاره آن میخواهیم دیگران را مقصر بدانیم و فکر میکنیم که جدا بودن پسران و دختران دانشجو مشکل نگاه آلوده ما را پاک میکند؟ اگر اینطور بود باید دبیرستانیهایمان را که جدا ازهم به مدرسه های مختلف میروند پاک میدیدیم و انصافا اینچنین نیستیم و اگر صادق باشیم آنها را هم پاک نمیبینیم
بنابراین باور کنید که عیب در خود ماست و آلودگی اگر در بچه های ماست از خود ماست

متاسفم برای هین خانم و همفکرهاشون. به جای انکه پیشرفت کنیم هر روز داریم یه قدم به عقب برمیگردیم. به زودی وضعمون از عرباها هم بدتر میشه. تو هیچ کشور چشم چرانی به اندازه ایران نیست فقط به دلیل همین فکر باطل.... برعکس من فکر میکنم باید طرح اختلاط دخترا و پسرا از مهدکودک شروع کرد تا نسل بعدی دله و چشم چرون نشن!

بهتر کلا در نگاه کلا ن کشور را دوشیفته کنیم فکر کنم ایجوری مشکال یارانه و بیکاری فقر فحشا تحریم بین المللی مسئله هسته ای وحتی کروبی و موسوی و... با این طرح حل میشود با تشکر از ایشان دانشجوی دانشگاه مختلط که ظاهرافاقد اراده وشعور ودرک می باشد ونیاز به دایهای این چنین مهربان تر از مادر دارد

مدارس ما دختر و پسر جدا هستند چون هنوز به تکامل عقلی دست نیافته اند

ایشان به جای که باری از دوش دولت و خانواده بردارن مشکلات را بشتر می کنند مثلا مشکل مسکن هر خانواده باید پدر خانواده دو تا مشکن داشته باشد مثلا دو واحد آپارتمان واحد خواهران و مادر و واحد برادران و پدر .....و اما دولت باید دو طرح ارائه دهد طرح مسکن مهر خواهران و مسکن مهر برادران

یادمه سر کلاس های درس وقتی موقع فراگرفتن درس می رسید دیگه یادمون می رفت چه کسانی درکنار مانشسته اند.اما یادمه فضای رقابتی بین ما وپسر ها وجود داشت کسانی هم که می خواستند باکسی آشنا بشوند آشنا می شدند وبیرون ازکلاس با هم حرف می زدند پس نیازی نبود حواسشان سرکلاس پرت شود.فقط ترم اول که دختر ها وپسر ها جدا بودند اگر دختر ها ازکنار کلاس پسرها رد می شدند سرهمه پسرها به سمت مورد نظر کج می شد ولی ترم های بعد که کنار هم می نشستیم مسئله بسیار عادی بود .نکته دیگر اینکه خانم بهروزی فرمودند نیازی نیست بانکها تفکیک شوند.در حالیکه به نظر من اگر دانشگاهها تفکیک شود بعدا مراکز دیگر مثل بانکها خودنمایی کرده ونوبت آنها نیز خواهد رسید.درخصوص دانشگاهها هم خیلی وقت ها اشتراکات بین زوج ها باعث علاقه بیشتر وپایداری زندگی می شود ازاین اشتراکات می توان اشتراک درنام دانشگاه یا رشته تحصیلی نام برد.حتی علاقه مشترک در یک رشته ورزشی باعث انس ،ایجاد علاقه وازدواج پایدار می شود البته اینها به شرط نبود اختلاف با اهمیت است.درایران که امکان اجتماع بیشتر این علاقمندی ها دردختران وپسر ان وجود ندارد معدود موارد موجود راهم داریم جمع می کنیم.

یادتونه؟آیا واقعا مشکل مملکت ما اینه(3)؟ما چه کارداریم به این حرفها

من میگم زن و شوهر ها رو هم تو خانه از هم جدا کنید. هر خونه ای رو پرده بزنید و زن یک طرف و مرد طرف دیگه
از این به بعد زن و شوهر ها حق ندارند با هم تو یک تخت بخوابند.
اگه نیاز به بچه هم باشه از چین وارید میکنیم

من خیلی وقته در باره علت مشکلات از جمله بیکاری و فقرو بی پولی مشکلات مسکن مشکل هستهای و یارانه و رکود اقتصادی در ایران و جهان و تورم 1 تا 25 درصدی و شاید هم بیشتر و مشکل نا امنی در مرزها و در قیامدشت و در لواسون و مشکلات بعد از انتخابات و موسوی و کروبی وخاتمی و جنبش سبز و کشته شدگان و کهریزک و چیز های زیاد دیگری که مجال گفتن نیست فکر می کنم ولی راه حلی پیدا نکردم تا انکه این خانم مرا آگاه کرد که همه این مشکلات از دانشجو و اختلاط این دانشجو یان است

چه تفکر عقب افتاده ای!!! من حتی اعصابم انقدر نکشید که کل مصاحبه رو بخونم، ولی با همین یه ذره اش هم کلی حرص خوردم... و با نفر اول موافقم... "خدا رو شکر که دانشگاه ما تموم شد..."
و وای به حال بچه های ما، که قراره کتاب های درسی شون هم تفکیک جنسیتی بشه...

من یه راه حل بسیار منطقی برای حل چنین مشکلاتی دارم.می توان با تفکیک جنسیتی در شهرهاو یا ایجاد دیواری حایل میان جسن مذکر و مونث این مشکل را برای همیشه حل کرد.هیچ کس هم ناراضی نخواهد بود

ما همیشه استاد دور زدن موضوعات و پوشاندن مشکلات با روش های مختلف هستیم. وقتی این خانم مدعی است با هم بودن دخترها و پسرها در دانشگاه ها باعث انحراف می شود به این سئوال جواب دهند که آمار مشکلات جنسی ایجاد شده در محیط دانشگاه چقدر است که بعضی ها را به این فکر انداخته است؟

کلاس های درس فرصت خوبی برای شناخت بیشتر دختران وپسران وازدواج های پایدار است ضمن اینکه به دلیل حاکمیت فضای آموزشی وتحصیل علم از حدو خارج نمی شوند .

هر دم از این باغ بری میرسد.
وقتی کارشناس قحط باشه این میشه.

اتفاقا من هم با نظر این خانم موافقم .من خودم دانشجو بودم روزی 8 ساعت از وقتم صرف دختر بازی می شد.دیگه وقت درس خوندن نداشتم .خیلی وفتها آخر ترم کم می آوردم.

خانم ها و آقایانی که اصرار به جداسازی دارید ووو اول اینکه به جای اینکه صورت مساله را پاک کنید خواشمند است برتری انسان را از حیوان بسنجید ... درست است شهوت و امیال جنسی به بعد حیوانی ما ب رمیگردد ولی انسان شعور ،درک، قدرت تشخیص دارد که تمامی این موارد برای کنترل امیال حیوانی است که اصراری به حذف انها نیست بلکه تنها باید انها را کنترل کرد..آنکه ما بخواهیم نقش درک و شعور انسانی و آموزش برای ارتقای این بعد به طور مثال کارکرد های مناسبی مثل شناخت جنس مخالف برای زندگی مشترک اینده را نادیده بگیریم و کم کاری های خودمان را در این بخش توجیه کنیم پس سعی میکنیم صورت سوال را پاک کرده و خیال خودمان را راحت کنیم ........

خانم مریم بهروزی لطفا اگر امام را فراموش نکرده اید بفرمائیید که وقتیکه با امام خبر آوردند که میخواهند در دانشگا هها کلاسها را جدا کنند و در بعضی دیگر پرده بکشند واکنش امام چه بود و چه دستوری دادند ؟

بوی طالبان می یاد!!!!!!!!!

مشکلات مملکت به لطف الهی تموم شده
فقط همین مونده
وقتی مملکت دست آدمهای بسیار مترقی مثل این خانم باشه نباید انتظاری بیش از این داشت
با این کارها، سرعت فرار مغزها شتاب بیشتری خواهد گرفت

جدا کردن دانشجویان دختر وپسر کار خدا پسندانه ای است . و انشائ الله در همه زمینه ها فکر شود که حداقل اختلاط وجود داشته باشد.ضمنا" ازدواجهای دانشجویی حدا اکثر 5 در صد است که در مقابل آثار سوء اختلاط قابل قیاس نیست.

منبع
نظرات 15 + ارسال نظر
یه نفر چهارشنبه 4 آذر 1388 ساعت 00:57

یا از رو بیکاریه یا از روی مرض

فاصلت دور بود نفهمیدم با این خانومی یا با من:دال

شایان شهسواری چهارشنبه 4 آذر 1388 ساعت 01:03

هیچ کدوم. از روی غرض!!!

من با یو موافقم :دال

هانیه کرمی چهارشنبه 4 آذر 1388 ساعت 01:24 http://arnavaz.net

خدای من !
حالا اگه یکی هم مثبت باشه و تو نخ این چیزا نباشه با این حرفای اینا بدتر حریص تر میشه که .
بابا ولشون کنین چی کارشون دارین؟؟
هر کی هر کار دوس داره میتونه بکنه ! زوری که نیس هیچی..

این جا ایران
اینجا همه چی زوره :دال

مسعود علامه چهارشنبه 4 آذر 1388 ساعت 09:30 http://nomadlife.blogfa.com

جدایی در دین ، در جنس ، در اخلاق ، در سیاست ، در رفت و آمد ، در علم ، در . . .

در خارج از کشور سرویس های بهداشتی رو از هم جدا میکنن چون یکی بودن اونها موجبات بوجود اومدن بعضی موارد رو به دنبال داره ولی همون هم لازم نیست ... احتمالا شما قطار سوار شده اید که ؟ من توی این تعداد بیشماری که سوار قطار شده ام تا حالا برای استفاده از سرویس های مشترک موردی ندیدم ...

حالا چطور توی محیط کلاس و محوطه دانشگاه ... با پوشش کامل و بدون ارتباط به موضوعی خاص دختران و پسران میخوان با هم گناه کنند !؟

البته بقول یکی از دوستان کاهش دولت رو جدا سازی میکردن یک شیفت موسوی و یک شیفت احمدی تا این همه جار و جنجال به پا نمیشد .

موفق باشید و ممنون از مطالب خوبتون .

جای تاسف داره
شما هم همین طور

مسعود علامه چهارشنبه 4 آذر 1388 ساعت 09:31

کاهش = کاش ...

ازادیخواه چهارشنبه 4 آذر 1388 ساعت 11:20

دوستان برای اینکه تردید شما مبنی بر اینکه این اعمال ضد زن جمهوری اسلامی ما قبل تاریخ مربوط به اسلام نیست و مال زمان دانیاسورهاست به سایت زیر بروید:
خیلی از دوستان فکر می کنند که اسلام زن را موجود درجه 2 حساب میکند ولی باید بدانند که همه اینها دروغ است تا زنان را خانه نشین کنندا:
زن فرمانروای کل کشور در قران
بعد اینان میگویند که زن شعور سیاسی برای پست های کلیدی را ندارد!!!
http://gabrielmmj.blogfa.com/post-46.aspx

علی چهارشنبه 4 آذر 1388 ساعت 12:24

این دماغ یا ۶۰ ماغ ؟

پژوهش گران گفته اند اینی که داری می بینی کلنگه:دال

علی چهارشنبه 4 آذر 1388 ساعت 13:17

انصافا خدا یه سری از زنان و آفریده که زد حال باشن واسه مردا . قیلفرو توروخدا

به این زیبایی
رقیب آنجلینا جولی

ص.ص چهارشنبه 4 آذر 1388 ساعت 15:51

اااااااا خدای چند داده دماغشو عمل کرده این شکلی

مسخره نکن
خودتم همین شکلی می شیا :دال

محمدـصنایع ۸۷ چهارشنبه 4 آذر 1388 ساعت 15:55

من خودم از این آدما خوشم نمییاد و کاملا هم باهاشون مخالفم!!!!!
ولی شما ها اجازه ی مسخره کردن ندارید!!اون هم از روی ظاهر یک نفر!!
تازه وارد ها!!! لطفا در همکلاسی رعایت کنید!

چشم قربان :دال

محمد رودسرابی چهارشنبه 4 آذر 1388 ساعت 16:40

موافق با نظر بالایی

منم موافق با نظر وسطی

حمید توکلی چهارشنبه 4 آذر 1388 ساعت 19:07

دوست عزیزم!
در نظر فوق به بسیج توهین شده است، با توجه به قوانین همکلاسی حذف آن شایسته تر است!
-----------------------------------------------------
نظر دبیر کل جامعه زینب برای محیط حوزه، نظری قابل پذیرش است، حوزه باید اینطور باشد و مدیرانش نیز باید اینطور باشند!
وجود حوزه در جامعه لازم است، اما شاید صحیح نباشد که تصمیم گیران حوزه، دایره ی تصمیم گیری خویش را گسترده تر نمایند...

دو محیط متفاوت از هم داریم، حوزه و دانشگاه، خوب است اگر دانشگاههای تک جنسیتی ای مانند الزهرا هم چندتایی بیشتر شوند تا متقاضیان محیط تک جنسیتی حق انتخاب بیشتری داشته باشند اما نباید حق انتخاب کسانی که از محیط مختلط استقبال دارند را از بین برد، در جامعه باید برای افراد با سلیقه ای مختلف حق انتخاب وجود داشته باشد!

مترو از این بعد جای خوبی است، واگن هایی مخصوص بانوان وجود دارد که موجب استقبال بیشتر برخی بانوان از مترو به خصوص در ساعات تاریکی می شود، با این وجود اکثر واگن ها مختلط است و هیچ خانمی مجبور نیست که به واگن اختصاصی خانم ها برود، در جامعه ی ما، هم به این واگن های اختصصاصی نیاز هست و هم به واگن های مختلط، هرکدام در جای خود مفید هستند!

ممنونم از متن، موفق باشی!

حمید جان حرفت محترم بنده هم پاک کردم
خوب باشی و موفق

م چهارشنبه 4 آذر 1388 ساعت 21:45

دماغ یا چماق

ص.ص پنج‌شنبه 5 آذر 1388 ساعت 09:28

من شخصا پیشمون شدم که این بانوی محترم رو مسخره کردم

آفرنگ بر شما :دال

پری _سا جمعه 6 آذر 1388 ساعت 18:25 http://silverpainter.blogfa.com/

سلا م ..عذر میخوام که بدون مناسبت اومدم و اینجا نظر میدم اما واقعا از خوندن این مطلب خونم به جوش اومد اگه این خانم واقعا کارشناس اجتماعین واقعا باید بفهمن که مشکل اینها نیست اگر ما تو جامعه بحرانی داریم که اسمش رو گذاشتن بحران جنسی به خاطر عدم شناخت جوونای ما از جنس مخالفه اگر از اول دخترا رو تو گونی نکنن و از پسرا هم غول نسازن بچه ها میفهمن که واقعا فرقی نیست پس لزومی به هول زدن نیست ..هر کسی رو از چیزی منع کنیم نسبت به اون حریص تر میشن ..کاش کارشناسان ما انقدر همه چیزو با هم قاطی نمیکردن مخصوصا دین رو با اجتماع

ای کاش

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد