حضور سرزده رئیس جمهور در مجلس شورای اسلامی و درخواست وی برای سخنرانی سبب بروز تنش و جدال لفظی وی با رئیس مجلس شد و این در حالی بود که رئیس مجلس شورای اسلامی با درخواست سخنرانی خارج از برنامه رییس جمهور در صحن علنی مخالفت کرد..
حضور سرزده رئیسجمهور در مجلس شورای اسلامی و درخواست وی برای سخنرانی، سبب بروز تنش و جدال لفظی وی با رئیس مجلس شد و این در حالی بود که رئیس مجلس شورای اسلامی با درخواست سخنرانی خارج از برنامه رئیسجمهور در صحن علنی مخالفت کرد.
به گزارش خبرنگار بازتاب آنلاین ، علی لاریجانی در نشست علنی روز سهشنبه در پاسخ به درخواست رئیسجمهور برای سخن گفتن به عنوان نماینده دولت تصریح کرد: دولت پنج دقیقه اجازه اظهار نظر دارد.
احمدینژاد در واکنش به اظهارات لاریجانی گفت: من بنا بر قانون اساسی به عنوان رئیسجمهور، هر وقت بخواهم میتوانم صحبت کنم.
رئیس مجلس با رد این این درخواست تصریح کرد: بنا بر قوانین، این درخواست باید کتبا و پیش از طرح موضوع به مجلس داده شود تا در برنامه قرار گیرد.
بنا بر این گزارش، احمدینژاد به مجلس هشدار داد که اگر لایحه هدفمند کردن یارانهها را آنگونه که او میخواهد تصویب نکنند، آن را اجرایی نخواهد کرد.
رئیسجمهور گفت: در صورتی که طرح هدفمند شدن یارانهها در بودجه سنواتی دیده شود، درخواست بازگرداندن لایحه را خواهیم داد.
رئیسجمهور در حین ارایه گزارشی درباره ضرورت هدفمند کردن یارانهها گفت: با همه اخلاص و ارادتی که به نمایندگان دارم، اعلام میکنم، در صورتی که طرح هدفمند شدن یارانهها در بودجه سنواتی دیده شود، درخواست استرداد لایحه را خواهیم داد.
من در دیداری که با مقام معظم رهبری داشتم، این موضوع را یادآور شدم و از ایشان درخواست کردم که در این زمینه، کمک کنند، چراکه معتقدم این لایحه نباید در خلال بودجه سالانه دیده شود و به دلیل اهمیت آن باید سرفصل جداگانهای داشته باشد.
احمدینژاد در نطق پانزده دقیقهای خود بیش از سه بار تأکید کرد: دولتهای گذشته برای اجرای چنین اقدامی اختیارات مطلق داشتند، اما هیچ کاری نکردند و هماکنون مجلس دست دولتی را که مصر به اجرای این کار است، میبندد.
سخنرانی احمدینژاد با تذکرات پیاپی نمایندگان روبهرو بود، اما او بیتوجه به این تذکرات با طعنه گفت: عجله نکنید بیست سال است که این کار انجام نشده است. یک هفته وقت گذاشتهاید، یک هفته دیگر هم زحمت بکشید!
پس از پایان سخنرانی احمدی نژاد، لاریجانی در مقام پاسخگوی به وی برآمد و اعلام کرد که پس از دیدار احمدینژاد با رهبری، مجلس نیز در این زمینه مذاکراتی داشته است.
تذکرات چهار نماینده به گزارش رئیسجمهور
احمد توکلی، علی عباسپور تهرانی فرد، جمشید انصاری و مصطفی کواکبیان نسبت به گزارش رئیسجمهور درباره هدفمند کردن یارانهها تذکر دادند.
این نمایندگان بر این باور بودند که سخنرانی رئیسجمهور خارج از برنامه صورت گرفته است.
توکلی و عباسپور و انصاری اظهار داشتند که مجلس در تصویب لایحه هدفمند کردن یارانهها تا آنجا که امکان داشت در صدد تأمین اختیارات دولت برآمد و رئیسجمهور حق اعتراض به تصمیم نمایندگان را ندارد.
کواکبیان با اعتراض به اظهارات رئیسجمهور، مبنی بر پس گرفتن لایحه گفت: مجلس در جلسات متعدد این لایحه را بررسی و مواد آن را تصویب کرده است.
وی افزود: رئیسجمهور نمیتواند لایحهای را که نمایندگان وقت بسیاری برای آن صرف کردهاند، بازگرداند.
لاریجانی: برای رفع دغدغهها هر راهکار قانونی را میپذیریم
رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکرات نمایندگان در واکنش به اظهارات رئیسجمهور گفت: برای رفع دغدغهها هر راهکار قانونی را میپذیریم.
لاریجانی گفت: موضوع مهمی است که در کشور باید انجام شود و قوای مختلف باید هماهنگی داشته باشند. کمیسیونها جلسات متفاوتی داشتند و تلاش کردند تا نگاهها به هم نزدیک شود و فشار به مردم نباشد و یکبار هم وزیر اقتصاد به مجلس آمدند و درباره دهکها بحثی داشتند که سرانجام به پنج دهک رسید.
وی ادامه داد: در ادامه جلساتی که رئیسجمهور با مقام معظم رهبری داشتند، همین نگرانیها از سوی مجلس نیز مطرح شد.
وی ادامه داد: درباره دهکها نظر دولت را تأمین کردیم و این که پنج دهک باشد را برداشتیم و در ماده 8 که آمده 50 درصد پرداخت شود، اختیار دولت گذاشتیم و در ماده 9 که به بخشهای اقتصادی و صنعتی است را نیز به اختیار دولت گذاشتیم. نگرانی که دولت محترم دارد چند راهکار در نظر گرفته شده؛ نخست این که جداول نیست، بلکه ردیفهاست.
وی افزود: مانند بودجه شرکتها که ما نمیتوانیم وارد آن شویم، ممکن است هر ساله دستخوش تغییر شود که ما پیشبینی کردیم بر واحد برنامه پنج ساله و عملیاتی کردیم که در قالب برنامه پنج ساله دیده شود.
رئیس مجلس اظهار داشت: کمیسیون، پیشنهاد دیگری مطرح کرد که اگر قانون متعرض این قانون شود، باید نام آن برده شود. برداشت ما این است که با این توافق، دغدغهها برطرف بشود. آنچه به ذهن میرسید، برای رفع نگرانی انجام شد، با این حال، اگر راهکار دیگری ببینیم، آن را میپذیریم، ولی اشکال قانون اساسی را وارد میدانیم.
وی افزود: فرصت تا بررسی لایحه است و چنانچه راهکار قانونی پیدا شود، آن را میپذیریم، اما برداشت ما این است که تمهیدات لازم برای رفع دغدغهها فراهم شده باشد.
لاریجانی در عین حال خطاب به مصباحیمقدم گفت: چنانچه راهکاری دارند، تا پایان جلسه آن را ارایه دهند.
کواکبیان: اظهارات رئیسجمهور توهینی به تلاشهای نمایندگان بود
نماینده سمنان در تذکری اظهار داشت: اگرقرار است، پیشنهاد جدیدی درباره لایحه هدفمند شدن یارانهها مطرح شود، این کار باید در صحن علنی مجلس باشد.
به گزارش خانه ملت، مصطفی کواکبیان در اخطاری با استناد به اصل 53 قانون اساسی و ماده 23 آییننامه داخلی مجلس با تأکید بر اینکه اظهارات رئیسجمهور، در واقع توهینی به تلاشهای مستمر نمایندگان در پی سه چهار هفته گذشته است، گفت: از این پس، دیگر کمیسیون ویژه اختیاری ندارد و هر پیشنهاد و اقدامی که میخواهد صورت گیرد، باید در صحن علنی مطرح شود.
نماینده سمنان افزود: ما مسأله را با عقل جمعی مجلس پیوند دادیم و اگر آقای رئیسجمهور میگویند که میخواهیم لایحه را پس بگیریم، اشکال ندارد، چرا که این مسأله نیز باعث خوشحالی مردم است.
کواکبیان سپس همهپرسی و رفراندوم در اجرای این لایحه را نیز دیگر راهکار مطرح در این باره عنوان کرد.
توکلی: رئیسجمهور خلاف قانون در مجلس سخن گفت
احمد توکلی اظهار داشت: هم رئیسجمهور و هم رئیس قوه مققنه خلاف قانون رفتار کردند.
پس از سخنان احمدینژاد درباره هفمند کردن یارنهها، احمد توکلی، نماینده تهران در مجلس در تذکر آییننامهای اظهار داشت: با همه احترامی که برای رئیسجمهور قایلم، اما درباره ایستادگی ایشان بر نظرشان باید بگویم: هم رئیس جمهور و هم رئیس قوه مققنه خلاف قانون رفتار کردند.
وی خاطرنشان کرد: هر چند در اصل 80 قانون اساسی تصریح شده که رئیسجمهور میتواند به مجلس بیاید، اما باید توجه داشت که این موضوع، شرایط دارد و نه اینکه رئیسجمهور برای بررسی طرح و لایحه بیایند و یک ساعت صحبت کند.
عضو کمیسیون اقتصادی، خطاب به رئیس مجلس گفت: شما نباید اجازه میدادید، رئیسجمهور مصوبه مجلس را زیر سؤال ببرد. سخنرانی رئیس مجلس و آقای احمدینژاد اشتباه و غیر قانونی بود. رئیسجمهور باید از پیش وقت میگرفتند.
رئیس مجلس در پاسخ به تذکر این نماینده گفت: بنا بر قانون اساسی، رئیسجمهور هر وقت بخواهد میتواند به مجلس بیاید و صحبت کند و بنا بر آییننامه داخلی نیز رئیس مجلس میتواند هر جا لازم دانست، صحبت کند.
لاریجانی افزود: دولت توقعی دارد که اشکال قانون اساسی دارد؛ نمایندگان اگر راهی پیدا کردند، ما راه را نمیبندیم و فعلا هم راه خودمان را میرویم.
از کارش خوشم نیومد
اومد گفت اگه اون که ما میگیم شد که شد اگه نشد هممون اومدیم لایحه رو پس بگیریمو بریم
تخصص ایشون ایجاد هزینه های فکری و انسانیه -پس گرفتن لایحه در این راستا توجیه پذیره
سلام
اخه چرا همه چی و همه جا فیلتره؟
سلام
یک اصل بزرگ تو مدیریت میگه وقتی کسی در کاری تخصص نداشته باشه و اونو مدیر اون کار بکنید .. اینقدر کار "خراب میکنه" که اگر کودن ترین فرد هم باشه در اون کار خاص به مهارتی چند دست پیدا میکنه !
غیر از این نیست
منبع؟
بچه ها این آقای بی ادب همون مجرد=گاجوله=آرا رستگار هست
خیلی بی ادب هست این هم باید تحریم کنیم
مجلس مثل این که توی دولت این آقا اصلا ارزش و اعتباری نداره!
اون از رای اعتماد وزراش که باید آقا خامنه ای نامه بدن!
اینم از یارانه ها که از آقای خامنه ای کمک خواستن! خودشونم یهو پریدن وسط مجلس که سالار منم حرف حرف خودم
کسی راهکاری بلده بشه به ادلیستمون دسترسی داشته باشیم؟چون سایتایی مثل meebo هم فیلتره
کسی میدونه مشکل فیلتر یاهو کی حل می شه؟
سلام خانم شفیعی !
چی هستش ؟



اصلا همه خلاف قانون عمل می کنیم به خدااا ٬ اینم هستش !





تومن درآمد داشته باشه که ازین میزان بتونه نیمی ازون رو دوباره به دهک های درآمدی جامعه برگردونه و نیمی دیگشو صرف هزینه های خودش کنه !













!
حال و احوال شما چطوره ؟!
خــــــــــــــــــــــــیلی عــــــــــــالــــــــــی بود.
دست شما درد نکنه !
من این خبرو از رادیو همین امروز صبح شنیدم.
توی پستتون گفتین که :
« دولتهای گذشته برای اجرای چنین اقدامی اختیارات مطلق داشتند، اما هیچ کاری نکردند و هماکنون مجلس دست دولتی را که مصر به اجرای این کار است، میبندد.
حالا باید ببینیم یه هفته دیگه چی میشه !
خوبه راهکارای قانونیش خوبه .
الانه بعضی ازمردم اصلا نمی دونن این یارانه یعنی چی
یا به قولی
چی چی هستش؟!
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
راستش یاده یه داستانی افتادم بزارین اول
اون رو تعریف کنم !
یک روزنامه انگلیسی مسابقه خوانندگان را برگزار کرد و قول داد به کسی که در این مسابقه پیروز شود جایزه کلانی خواهد داد.
سوال مسابقه این بود که یک بالون حامل سه دانشمند بزرگ جهان است.اولی دانشمند علم حفاضت از محیط زیست و دومی دانشمند بزرگ انرژِی اتمی و سومی دانشمند غلات ... همه کارهایشان بسیار مهم است و با زندگی مردم رابطه نزدیک دارند و بدون هر کدام زمین با
مصیبت بزرگی مواجه خواهد شد. اما به دلیل کمبود سوخت بالون به زودی به زمین می افتد و باید با بیرون انداختن یک نفر از سقوط خودداری کند.تحت همین وضعیت شما کدام را انتخاب خواهید کرد؟
بسیاری پاسخ های خود را ارسال کردند
اما وقتی که
نتیجه مسابقه منتشر شد همه با تعجب دیدند که پسر کوچکی این جایزه کلان را کسب کرده است.
جواب او این بود : سنگین ترین دانشمند را بیرون بیندازید.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
این که کواکبیان تصور کرده توهینی صورت گرفته به نظرم اشتباه هستش ٬ به نظرم این زود قضاوت کردن هستش !
به نظرم اینا برای اجرایی کردنش خیلی منطقی پیش نمی رن ! هستش !
دولت باز توی توزیع یارانه ها مرتکب اشتباه میشه ٬ مجلسم در طولانی کردن زمان اجراش ٬ مرتکب اشتباه هستش !
خب دیگه الان چیز دیگه ای به نظرم نیستش !
پس می ریم روی بحث اصلی که اون مهمتر هستش !
اگه اشتباه می کنم بگید اشتباه می کنم !
وقتی با حذف یارانه ها می تونیم جلوی آسیب های بخش تولیدو بگیریم که تولید کننده ایرانی رو دست بسته و بی دفاع در برابر تولیدکننده خارجی رها نکنیم !
اما گذشته از اینا یه نکته بسیار مهم میزان درآمد دولت از طرحه که باید بهش دقت کنیم خانم شفیعی !
ده ده دقت !
خانم شفیعی محترم ٬ دولت پیش بینی کرده توی سال اول اجرای این طرح ۲۰ هزار میلیارد
درست ؟!
با اجازه شما من یه حساب ریاضی انجام دادم که ببینم مبنای این رقم کجاست و چیه ؟!
شمام می تونی این محاسبه رو انجام بدی !
طبق اعلام وزارت نفت مصرف بنزین کشور ۶۵ میلیون لیتره در روزه !
می دونین ۶۵ میلیون چندتا صفر داره ؟<!
اگه فرض کنیم تمام این بنزین با یارانه توزیع بشه و با واقعی شدن قیمت ها بتدریج و توی سال اولش
( برای سال اولش قیمت بنزین ۲۵۰ تومون ! )
البته الان ۱۰۰ تومنه ٬ یعنی من خودم ۱۰۰ تومنی می زنم !
حداکثر درآمدی که می تونه داشته باشه حدود سه هزار میلیارد تومن در ساله !
شما خودتون هم ۶۵ میلیون رو در ۱۵۰ تومن (تفاوت ۱۰۰ تومن فعلی و ۲۵۰ تومن پیشنهادی) ضرب کنین ٬ میشه ۱۰ میلیارد تومن در روز که برای
سال میشه سه هزار و ششصد میلیارد تومن در سال ٬ اگه درس آمار رو پاس کرده باشین می دونین که اینجوری هستش
تازه با فرض اینکه ما درآمدهای فعلی دولت رو از
محل بنزین ۴۰۰ تومنی اصلا به حساب نیاریم.
فاصله این رقمو تا ۲۰ هزار میلیارد تومن ارزیابی
کنین ٬ شاید بگین خب ٬ قیمت نفت گاز یا همون گازوئیل هم قراره واقعی بشه ٬ البته اونم توی ۵ سال با اجازه شما من این رو هم حساب می کنم!
که کلاسمون کامل بشه و این مبحث هم به پایانش برسه !
۸۰ میلیون لیتر مصرف کشور در هر روزه !
قیمت فعلی این فرآورده کمتر از ۲۰ تومنه که قراره
سال آینده به ۷۰ تومن برسه.
درآمدی که دولت می تونه از این محل داشته باشه حدود چهار میلیارد تومن در روز و این رقم هم در سال حداکثر ۱۵۰۰ میلیارد تومن درآمد برای
دولت ایجاد می کنه !
با این حساب می بینین که دو کالای مهم و اساسی طرح تعدیل حداکثر میتونه یک چهارم
درآمد پیش بینی شده رو محقق کنه !
حالا سوال اینه که با توجه به ۱۵ هزار میلیارد تومن کسری درآمد از این طریق با چه وسیله دیگری میشه به این رقم رسید؟
می مونه آب ٬ برق و گاز !
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ
دیروز من خیلی تلاش کردم تا از طریق اینترنت٬
سایت های دولتی و سایت خود وزارتخونه و تماس با روابط عمومی وزارت نیرو بتونم تعداد مشترکین فعلی برق ُ ٬ میزان درآمد این شرکت از فروش محصولاتش یعنی فروش برق
با قیمت های فعلی و نیز قیمت تمام شده هر
کیلو وات برق و
درآمدی که می تونه حداکثر با اجرای طرح هدفمند کردن
یارانه ها به دست آورد رو جمع آوری کنم اما به جایی نرسیدم !
چون یکی از دوستان روابط عمومی وزارت نیرو با کمال
تعجب به بنده گفتند که چنین اطلاعاتی محرمانستو و باید بری مجوز کتبی تهیه کنی !
به هر حال کاری به این ماجرا نداریم٬ اما همین حالا هم توی قبض مصرفی شما دو رقم ثبت میشه که یک ازونا میگه که بهای برق مصرفی شما چقد بوده و اون یکی میگه که فلان رقم یارانه پرداختی توسط دولت و بهمان رقم هم سهم شما در قبض مربوطست که باید بپردازیم.
معمولا بین ۴۰ تا ۶۰ درصد رقم اصلی یارانه رو تشکیل میده ! با توجه به این که
واقعی شدن قیمت هاباید در عرض ۵ سال اتفاق بیفته قاعدتاً بهای برق باید بین ۱۵ تا ۲۵ درصد افزایش رو توی سال اول تجربه کنه !
که این رقم رو هم اگر چه نیم دونیم در کل چه عددیه اما همین قدر می تونیم حدس بزنیم که نمی تونه آنچنان رقم درشتی باشه که مثلا ده هزار میلیارد تومن درآمد ایجاد کنه !
یه مثال دیگه می زنم شاید مطلب رو بهتر روشن کنه !
یه خستگی در می کنم اون مثال بعدی رو براتون میزنم !
تا بعد موفق باشین.
امیدوارم این نظر بهتون چسبیده باشه
البته در جریان هستین که بنزین آزاد الان لیتری ۴۰۰ تومن هستش !
اینا که کنار پمپ بنزین می شینن و بنزین می فروشن رو دیدین ؟!
امیدوارم آرامش همیشه دور وبرتون باشه.
راستی هدررفت انرژی و سرمایههم توی بخش آب و هم توی بخش برق بسیار قابل توجه هستش ها
با کواکبیان موافقم-ممنون از نظرتون.
اون شخص یاداوری که اشاره کردین به منبع!
چرا حرفهایی رو که خودتون کاملا برداشت میکنید بده به منبع گیر میدین! یه خورده اگر دنباله سیاست باشی یا تو این کشور زندگی کنی میفهمی که واقعا این آغا با کماله وقاحت میخواد حرفه خودش رو به کرسی بشونه که فردا بیاد بگه اینم ژوله نفت که گفتم! ولی نمیدونه که این کار چه ایرادایی داره فقط میخواد عملیش کنه به هیچ انتقادی هم گوش نمیده لامذهب!!
سلام عاطفه جونم!
از احمدی نژاد دیگه چه خبر؟
اقای ارش میشه فامیلتونو هم بزنید چون با اسم بنده اشتباه میشه و دردسر ساز!!!
حسین رنجبر از تو ادم بیکارتر پیدا میشه؟ نشستی مقاله نوشتی!
حرکت ایشون در راستای اثبات تک قطبی بودن حکومت ایشون در راستای حذف پارلمان در ادامه ی حذف مخالفان بود
و میخ دیگری بر تابوت جمهورت
نظرای حسین خیلی باحاله
سرعت تایپش هم انگار فوق العادست
سلام حمید جون
می خوام جوب م.س رو بدم.اونی که منبع خواسته حرفش کاملاً منطقیه،چون تجربه ثابت کرده که مخالفان دولت منبعشون فقط یک چیزه و اون هم نظرات و بیانیه های مخالفین دولت یا آقای موسویه،بنابراین کاملاً حق دارن که این سوال رو بپرسن،به شما هم پیشنهاد می کنم یک کم سعی کنید دیکته تون رو تقویت کنید.می دونید "آغا" که نوشتید یعنی چی؟