سلام
بعد از خواندن این مطلب واقعا دلم سوخت، شما هم بخونید.
بعد از سه روز اومدم توی اینترنت دیدم رضا مقدری نویسنده وبلاگ UpdateBlog در آخرین پست خودش با عنوان "به پایان آدم این وبلاگ، وبلاگستان همچنان باقی است!" خبر از تعطیلی همیشگی وبلاگش داده. بعد مطالب مهران رو در وبلاگ نسخه هفدهم خوندم با عنوان "تن نیمه جان وبلاگستان فارسی" که در مورد تعطیلی وبلاگ های تخصصی در زمینه آی تی نوشته شده.
کمی جلوتر که رفتم دیدم در این خبر "بدون آی تی مشکل می خوریم" که نگرانی دولتی هم در زمینه آی تی وجود داره. آقای ریاضی معاون فناوری اطلاعات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات هم این رو میدونه که کشور بدون استفاده از آی تی در چند سال آینده با مشکل مواجه میشه.
این مطلب رو که خوندم یاد یک بخش از وبلاگ مهران افتادم که نوشته بود "وقتی میگم آیتینویس منظورم کسی که تو وبلاگش والپیپر و تم فایرفاکس و عکس کاسهبشقاب با طراحی پستمدرن و هکِ آیدی یاهو و… میذاره نیست؛ منظورم وبلاگنویسیه که وقتی میخواد یه پست بنویسه، حداقل سهچهار ساعت واسهش وقت میذاره، از چند منبع استفاده میکنه و مطلبش رو مینویسه." دقیقا مشکل اصلی همین جاست. تعریف آی تی بین من و شما و دولت انگار زمین تا آسمون اختلاف داره. از نظر من سهمیه کردن بنزین از پایه و اساس اشتباه بود. حالا چه با کمک آی تی و چه بدون کمک آی تی که امروز از این پروژه به عنوان بهترین و بزرگترین و هزار تا عنوان دیگه استفاده میشه.
در آخر هم یک خبر خوندم با عنوان "با هزینه هفت میلیارد تومان، بیش از ۱۰ میلیون سایت و وبلاگ فیلتر شده است" همین که هفت میلیارد تومان به چشمم خورد و با یک محاسبه خیلی سر انگشتی، دیدم اگه این پول واقعا با یک مدیریت درستی انجام میشد چقدر فرهنگ استفاده از اینترنت رو می شد توسعه داد. چند تا خانواده رو می شد آموزش داد تا دیگه نیازی به فیلترینگ نباشه و همه و همه بتونن از اینترنت استفاده کنند.
خدا وکیلی این چند وقت بیش از 20 درصد از زمان کار رو باید دنبال فیلترشکن باشیم بازم آخرش هیچ کدوم جواب نمی دن.
پی نوشت: این نکته رو فراموش کردم بگم، نگرانی فقط تعطیلی وبلاگ های آی تی نیست. اگه شرایط همینطوری ادامه داشته باشه کل آی تی تعطیل خواهد شد.
متاسفم!
...
:-s
متأسفم! واقعاً
اتفاقاً متنی رو امروز تا نیمه هاشش نوشتم که توی همکلاسی منتشر کنم. کامل که شد بخونیدش.
واقعا وضعیت اسف باری دریم
تا شعور مسئولین امر به بلوغ یرسه، ما هفت کفن پوسوندیم
یه مثل قدیمی هست که می گه: عادت می کنی!
البته با این بلایا گمون نکنم چیزی بمونه ازش
مسئولین فهیم ما همیشه سعی دارند به جای کار اصولی ، به فکر میان بر ها و پاک کردن صورت مسئله باشند
نمی فهمند که
صرفه جویی پنهان در مسائل فرهنگی
ضررهای آشکار جبران ناپذیری خواهد داشت
نمی فهمند که
صرفه جویی پنهان در مسائل فرهنگی
ضررهای آشکار جبران ناپذیری خواهد داشت
....
ممنون