در گرمای کلافه کننده تابستان، رهبران کشورهای جهان هم به طور موقت مشغله روزانه را کنار گذاشته و به همراه اعضای خانواده از تعطیلات تابستانی لذت می برند. نیکولا سارکوزی، رییس جمهور فرانسه همراه همسرش به جنوب فرانسه رفت. باراک اوباما در تولد 48 سالگی خود مدتی را به استراحت و شادی گذراند. تعطیلات رنگارنگ ولادیمیر پوتین مورد توجه رسانه های جهان قرار گرفت و دیمیتری مدودف هم با آنکه به اندازه پوتین آزاد نیست اما هنوز در فرصت می کند در تعطیلات به تماشای مسابقات ورزشی برود. آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان نیز همراه همسر و پسرش برای اولین بار در جشنواره موسیقی با مردم دیدار می کند.
در گرمای کلافه کننده تابستان، رهبران کشورهای جهان هم به طور موقت مشغله روزانه را کنار گذاشته و به همراه اعضای خانواده از تعطیلات تابستانی لذت می برند. نیکولا سارکوزی، رییس جمهور فرانسه همراه همسرش به جنوب فرانسه رفت. باراک اوباما در تولد 48 سالگی خود مدتی را به استراحت و شادی گذراند. تعطیلات رنگارنگ ولادیمیر پوتین مورد توجه رسانه های جهان قرار گرفت و دیمیتری مدودف هم با آنکه به اندازه پوتین آزاد نیست اما هنوز در فرصت می کند در تعطیلات به تماشای مسابقات ورزشی برود. آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان نیز همراه همسر و پسرش برای اولین بار در جشنواره موسیقی با مردم دیدار می کند.
بیست و پنجم اوت، ایالت ماساچوست آمریکا؛ باراک اوباما با دوستانش گلف بازی می کند.
15 اوت، روسیه؛ دیمیتری مدودف همراه همسرش در رود ولگا شنا می کند.
سوم اوت، روسیه؛ پوتین در کوه های منطقه تووالو تعطیلات خود را می گذراند.
یکم اوت، نیکولا سارکوزی همراه همسرش در جنوب فرانسه از تعطیلات دو نفره لذت می برند.
25 ژوئیه، آنگلا مرکل همراه همسر و پسرش برای اولین بار در جشنواره موسیقی ریچارد واگنر حضور یافت.
خوب چیش به ما میرسه
ما چیکار کنیم حالا؟
به نوعی پیشنهاد نوع تفریح از نظر رهبران ملل دنیاست
حالا سید خودمون کجا میره؟
کی؟؟؟
چند روز پیش موقع خرید میوه به جهت نیاز کمی هم
سیر خریدم٬ از سیر هاییکه در یک بسته توری است و به
مبلغ بالا فروخته می شودو یک بسته شش عددی آن به مبلغ
۷۵۰ تومان خریدم٬اما متاسفانه موقع استفاده
دیدم که همه یآنها فاسد شده.البته از بیرون اصلا مشخص نیست٬ و در بسته بندی شیک و تولید کشور چین وارد کشور ما شده ٬ اگر چه اقلام زیادی از تولیدات چینی وارد کشور ما شده ٬ و دارای نقص فنی و بی کیفیت است٬ اما مواد غذایی ساخت آن کشور در صورت واردات باید بیشتر مورد بررسی بهداشتی قرار گیرد و سایر مواد ضروری قرار گیرد.
سال قبل شکلات ساخت چین نیز به دلیل
آغشته بودن به نوعی ماده شیمیایی خطرناک از سوی
جامعه جهانی تحریم شد و این محصولات به سرعت از فروشگاههای کشورهای واردکننده جمع آوری شد.
مشاهده می کنیم که محصولات فاسد غذایی چینی با بسته بندیشیک وارد یاران می شود ٬ اما متاسفانهبهترین
مواد غذایی و تولیدات کشاورزی ما به دلیل نبود امکانات
بسته بندی خوب به قیمت بسیار پایین به کشورهای دیگر صادر می شود٬ وققتی ما یک محصول کشاورزی فاسد خریداری می کنیم و آن را دور می ریزیم بدانیم دکه فقط ما ضرر کردیم ٬ تولیدکننده ٬ توزیع کننده و خرده فروش سود برده ازین محصول فاسد٬ وتازه نتیجه می گیریم که هیچ کس ئلش برای مردم نمی سوزد و این که اینگونه فروشندگان دنبال سود نامشروع هستند.انتظار داریم مسئولان محترم در خصوص واردات محصولات کشاورزی و غذایی خارجی بخصوص تولید کشور چین دقت لازم را داشته باشند.
ممنون بابت نظر ولی این نظر مربوط به این پست فکر کنم نباشه اما...
در مورد سیر من از یکی از کارشناسای جهادکشاورزی استان مازندران سوال کردم پاسخ ایشون چنین بود:
(( در مورد سیر باید گفت حتی نوع اتقال و آب و هوا هم میتونه روی سلامتی (همون سالم بودن)سیر تاثیر بزاذه))
در مورد شکلات حرف شما متین اما بیا از یه دیدگاه دیگه بهش نگاه کنیم:
این طوری که چرا این خبر به سرعت بیچید؟(منظورم گسترش نحوه اطلاع رسانی نیس)
من یه دلیل منطقی میارم(البته به نظر خودم):
به این دلیل این خبر گسترش کرد چون حجم صادرات چین هم از نظر نوع و هم تعداد بالاست این بدان معناست که وقتی چین همین شکلات رو به ده ها کشور میفرسته احتمال گسترش بیماری یا همون مسمومیت بیشتر میشه پس گسترش اخبار نیز بیشتر میشه اما اگه بر فرض مثال تنها به چند کشور انگشت شمار صادر میشد چنین بلبشویی به بار میومد؟
این خود حاکی از آن است که چین چه اقتصاد پویا و چه صنعت قوی داره که وقتی تنها یک کالا از محصولات صادراتیش دچار مشکل میشه توی کل جهان میپیچه چون تعداد زیاذی از کشور ها از چین کالاهای متعددی وارد میکنند
در مورد بسته بندی باید بگم که:
ما در اقتصاد امروزی میگیم اگه ۱۰۰تومن پول داری ۹۹ تومن رو تبلیغات کن و تنها ۱تومن رو به کارای دیگه بزار
پس بر طبق این اصل نوع بسته بندی نیز از زیر مجموعه های تبلیغاتی به حساب میاد .
در مورد کمبود یا عدم حمایت دولت از صادرات چه به نوع کیفی و چه به نوع کمی کاملا با شما موافقم : ما کالاهای بسیار مناسبی برای صادرات داریم و حتی با توجه به نوع کیفیت بالای محصولات کشاورزی و غیرکشاورزی ما میتونه در خیلی از بازارهای بزرگ دنیا خودی نشون بده اما لازم میدونم ۲نکته رو یادآوری کنم:
۱-نوع روابط سیاسی و به نوعی به قول کارشناسان این گونه امور که از واژه نوع رابطه اقتصادی-سیاسی ازش یاد میکنند باید گفت اگر سیاست های دولت مبنی بر پیشرفت صادرات(به معنی واقعی و کاملا کارشناسانه)بود حجم صادرات ما اینگونه در سال های اخیر(به نسبت رشد محصولات و افزایش مبادلات جهانی که حتی در دوران بحران اقتصادی جهانی)کاهش پیدا نمیکرد.
۲-حمایت دولت از صادر کنند ها تنها در بخش کلان هست یعنی اگر شما یک کشاورز معمولی باشین دولت خدمات چندانی به شما بابت صادر کردن محصول نمیده حتی در فروش کالای شما (مثل گندوم)به عنوان دلال عمل میکنه اما این کار درستی نیست بزار برای بهتر بیان کردن منظورم در این مورد یه مثال بزنم: در کشور مالزی دولت چنین امکاناتی برای روستایین در نظر گرفته:
-تحصیل رایگان تا دانشگاه
-فروش محصولات نه به عنوان دلال بلکه فقط این امکان رو به وجود میاره که کالا ها به فروش برسند یعنی دولت مثل یک فرد هست که کالاها رو برای زارع میفروشه و بدون گرفتن دست مزد تمام پول رو به زارع میده
-ایجاد جاده ها بسیار مناسب برای انتقال
-دادن وام با بهره کم (و گاهی بلا عوض) در بانک که الان اسمش یادم نیست(که این بانک کار بسیار جالبی در مورد وام و بهره دان انجام میده که شاید توی یه پست در موردش توضیح دادم)
آیا این حمایت صریحانه دولت از بخش کشاورزی نیست و وامی که دولت میده بابت صادرات به کشاورز از سودی بانکی بسیار کمی برخوردار هست و حتی در بسیاری از جاها بسترسازی رو برای صادرات محصول توسط خود کشاورز آماده میکنه آیا این نوع نگاه و عملکرد صحیح به نظام خصوصی و خصوصی سازی نیست؟
ما متاسفانه تکلیفمون کاملا مشخص نیست که آیا میخواهیم همچون نظام کمونیستی چین به اقتصاد و روند اقتصادی نگاه کنیم و یا از دید خصوصی سازی؟
شاید شما بگین با توجه به نظر رهبر کبیر جمهوری اسلامی مبنی بر تحقق یافتن خصوصی سازی رو بیان کنید که من در این مورد باید بگم که بله حق با شماست اما در بین کارشناسان چنین امور همچنان ۲گانگی وجود داره و هنوز خیلی از کارشناسان اقتصادی ایجاد نظام خصوصی سازی که در جهت سبک کردن کار دولت و ایجاد دولتی مبنی بر عملکرد نظارتی: اختلافاتی وجود داره و به گفته بعضی از کارشناسان مخالف خصوصی سازی این مساله رو بیان میکنند که در یکی از نوع نگاه ها پیشرفت در نظام خصوصی ایجاد روحیه رغابت در جهت کاهش قیمت ها (همون شکست قیمت ها) و افزایش کمی و کفی کالاهاست اما با توجه به این که بخش اغنیای جامعه امکان تسلط بر بخش خصوصی رو داشته باشن زیاده این بدان معناست که نوع هدایت به سمت فقرزدایی و ایجاد برابری در جامعه سوق داده نمیشه ......
بحث در این مورد زیاده و من نمیخوام خستت کنم.
بازم اگه فکر میکنی مشکلی وجود داره تئی حرفام مشتاقانه منتظر دیدن پاسخ هستم.
بازم ممنون
خوش گذشته بهشونا!!
بله خیلییییییییییییییییییییییییییی
من لذت می برم از این گونه بحث ها با تو دوست عزیز و بسیار خوبم.
از کارشناس جهاد کشاورزی استان مازندران هم ممنونم ٬ و از خودت برای وقتی که گذاشتی.
کشور مالزی هم امکانات بسیار خوبی رو در نظر گرفته.خوش به حالشون.
با اکثر مواردی که بهشون اشاره کردی موافقم.
ایشالا سعادت بشه یه سفر چین بریم .
ممنون امیدورام هرچند خودم دارم تلاش میکنم یه جورایی به اکسپو برسم
39 ، عشق از کشور تصور مدت زمان طولانی ، دو نفر از پذیرفته است و دیگر هیچ ارتباط با سایت مربوطه خود را از مرحله بعد.
اینو ترنسلیت کردم٬ نفهمیدم یعنی چی!!!من کی فریاد زدم مرگ بر چین ؟
ادبیات همچنین.اسم وبلگا رو بگی خوشحال میشم بخونمشون.موفق باشی.لایک آلویس ما شما رو دوست داریم مهیار جان٬یه لایک دیگه هم واسه چینیا

...
خب فنی مهندسی عالیه
((۳۹، عشق از کشور تصور مدت زمان طولانی ، دو نفر از پذیرفته است و دیگر هیچ ارتباط با سایت مربوطه خود را از مرحله بعد.))
این مربوط به یه داستان کهن چینی هست که وتذکر اتفاقاتی که بین این ۲نفر رخ داده که یکیشون اهل چین ولی عاشق چین نیست و فردی خارجی که عاشق چین هست و در قسمت دوم که ترنس شده ((دیگر هیچ ارتباط با سایت مربوطه خود را از مرحله بعد.)) اشتباه مترجم گوگل هست چون بعضی واژه ها معنی چند گانه دارن
ممنون از اظهار لطفت
اینم آدرس وبلاگ چینیم ولی یوزر پس میخواد چون وبلاگ خصوصیه
http://user.qzone.qq.com/1269921253
البته شاید استفاده از وبلاگ واژه نامناسبی باشه چون یه چیزی مثل ۳۶۰یاهو هست البته با امکانات فوقولاده تر از ۳۶۰.
ممنون منم لایک آلویس تو رو دوست دارم زیاد همچنین چینی ها رو
و لایک آلویس زای جیان