KNToosi.in - همکلاســــی

وبلاگ گروهی دانشجویان ِ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

KNToosi.in - همکلاســــی

وبلاگ گروهی دانشجویان ِ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

رهبر معظم : در این انتخابات بعضی خواص مردود شدند.

این مطلب تکمیل میشود.



متن تنفیذ حکم ریاست جمهوری دهم برای آقای دکتر محمود احمدی نژاد :



متن این حکم به این شرح است:

بسم‏اللَّه‏الرّحمن‏الرّحیم‏
خداوند را سپاس که بار دیگر ایران را سرافراز و مردم هوشمند ما را به آفرینش حماسه‏ى ماندگار دیگرى موفق ساخت. بیست و دوم خرداد یکهزار و سیصد و هشتاد و هشت، برگ زرینى شد از کتاب سرنوشت ایران که مردم ما سطر سطر آن را با همت والا و عزم استوار خود نگاشته و هشیارى و پایدارى خود را به حراست از آن گماشته‏اند. حضور هشتاد و پنج درصدى در پاى صندوقهاى رأى در انتخابات اخیر، نشانه‏اى آشکار است از احساس دلبستگى و غیرت و اهتمامى که این ملت کهن و پرافتخار، به دسترنج سى ساله‏ى خود میورزد و امید و آرزوئى که به کمال و اعتلاى آن و زدودن کاستى‏ها و کجى‏ها از آن در دل میپروراند.
این همه از رحمت و فضل خداوند حکیم و قدیر است که این بنده‏ى بیقدر و ناتوان و همه‏ى دلهاى متذکر و خاشع، باید آن را قدر بشناسیم و جبهه‏ى شکر بر آستان منعم محبوب بسائیم.
رأى قاطع و بى‏سابقه‏ى مردم به رئیس‏جمهور منتخب و محترم، رأى به ویژگى‏هائى است که کارنامه‏ى چهارساله‏ى دولت نهم بدانها زینت یافته است و سمت و سوى گرایشهاى اکثریتِ بى‏چون و چراى ملت را آشکار میسازد. این، رأى به گفتمان پربرکت و عزتمدار انقلاب اسلامى است؛ رأى به استکبارستیزى و ایستادگى شجاعانه در برابر سلطه‏طلبان بین‏المللى است؛ رأى به مبارزه با فقر و فساد و تبعیض و مبارزه با اشرافیگرى است؛ رأى به ساده‏زیستى و نزدیکى با مردم و غمگسارى از ضعیفان و مستضعفان است؛ رأى به کار و تلاشِ بى‏وقفه و خستگى‏ناپذیر است.
اینها بخشهاى مهمى است از آنچه ملت ایران از منتخبان خود مطالبه میکند و هر گاه کسى را با این سمت و سو بشناسد، به او دل میبندد و با بهره‏گیرى از موهبت آزادى که هدیه‏ى انقلاب اسلامى به این ملت است، او را بر کرسى مسئولیت و مدیریت مینشاند.
اینجانب در آستانه‏ى زادروز فرخنده‏ى نجات‏بخش بشریت، ولىّ اعظم خدا و امام صالحان حضرت حجةبن‏الحسن روحى فداه و عجّل اللَّه فرجه، این عید بزرگ را گرامى داشته و انتخاب جناب آقاى دکتر محمود احمدى‏نژاد را در دهمین انتخابات ریاست جمهورى تبریک میگویم و به پیروى از ملت بزرگوار ایران، رأى آنان را تنفیذ و این مرد شجاع و سختکوش و هوشمند را به ریاست جمهورى اسلامى ایران منصوب می کنم. و براى ایشان و همکارانشان توفیق خدمتگزارى به مردم؛ و تلاش در راه اِعلاء کلمه‏ى اسلام؛ و اقدامات بزرگ و ماندگار و شایسته‏ى ملت و کشور عزیز؛ و حرکت کوشنده به سوى پیشرفت و عدالت، از خداوند متعال مسئلت میکنم. و بدیهى است که رأى مردم و تنفیذ اینجانب تا هنگامى است که ایشان بر این صراط قویم پایدار باشند.
در پایان با تجلیل و تکریمِ نام و یاد امام بزرگوار و شهیدان عالى‏مقام که ملت ما موفقیتهاى بزرگ خود را به آنان مدیون است، علو درجات و شمول رحمت الهى بر ارواح طیبه‏ى آنان را از خداوند متعال مسئلت میکنم.

والسلام على عباداللَّه الصالحین‏
سیّد على خامنه‏اى‏



سخنرانی مقام معظم رهبری :



مردم پیروز این امتحان بودند


بعضی خواص مردود شدند ( با بغضی در گلو )


بعضی جوان ها دچار اشتباهاتی شدند


در ادامه مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی با تبریک میلاد با سعادت حضرت ولیعصر (عج) تقارن این عید بزرگ با مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری را امری مبارک دانستند و تأکید کردند: پدیده بدیع، جذاب و تأمل برانگیز مردمسالاری دینی که مبین ترکیب شگفت آور حضور پرشور و جدی مردم در انتخابات و توجه و اهتمام همزمان آنان به معیارهای اسلامی و الهی است پاسخی جدی به نیازهای امروز جامعه بشری به شمار می آید.
ایشان با اشاره به عدم حضور مردم در تمامی صحنه های تصمیم گیری دوران طاغوت، همکاری و حمایت مدعیان دمکراسی و حقوق بشر با رژیم دیکتاتور و موروثی قبل از انقلاب را یادآور شدند و افزودند: در پرتو انقلاب عظیم ملت، حضور مردم در صحنه و خشوع در مقابل احکام الهی، حقیقت واحدی به نام جمهوری اسلامی را شکل داده اند.
حضرت آیت الله خامنه ای بحث درباره اولویت داشتن جمهوریت یا اسلامیت را بحثی انحرافی و بی معنا دانستند و خاطرنشان کردند: جمهوریت و اسلامیت دو عنصر جدا از یکدیگر نیستند چرا که تکیه به مردم و احترام به خواست و رأی آنان، در دل اسلامیت و اتکای به احکام الهی قرار دارد.
حضرت آیت الله خامنه ای حوادث و فراز و نشیبهای سه دهه اخیر را، اثبات کننده کارآمدی نظام جمهوری اسلامی خواندند و افزودند: برگزاری حدود 30 انتخابات با حضور گرایشهای گوناگون سیاسی در 30 سال اخیر و انتخاب «اصل نظام، قانون اساسی و مدیریتهای اساسی کشور» با رأی مردم، نشان دهنده ظرفیت عظیمی است که اکثر ناظران بیرونی، حتی اگر غرضی نداشته باشند در درک و فهم آن ناتوان بوده اند.
رهبر انقلاب اسلامی انتقال توأم با آرامش و احترام قدرت و دست بدست شدن مسئولیتهای اجرایی در سالهای پس از پیروزی انقلاب را نشانه هایی از ظرفیت تحسین برانگیز نظام برشمردند و خاطرنشان کردند: در این سالها در بخشی از مدیریتها و عملکردهای آنان گاه زاویه هایی با مبانی نظام دیده شده است اما انقلاب با هضم درونی این موارد عملاً آنها را در مسیر گسترشِ تواناییهای خود به کار گرفته و با افزایش ظرفیت و تجربه خود، با قدرت بیشتر به راه خود ادامه داده است.
ایشان مردم سالاری دینی و ترکیب ذاتی اسلامیت و جمهوریت را راز ماندگاری و آسیب ناپذیری جمهوری اسلامی دانستند و تأکید کردند: به فضل الهی و هوشیاری مردم و مسئولان این حقیقت مصونیت بخش، همواره حفظ خواهد شد.
بخش دیگری از سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی در مراسم پرشکوه تنفیذ به تبیین پیامها و تجربه های مهم انتخابات مبارک 22 خرداد اختصاص داشت.
حضرت آیت الله خامنه ای اثبات قدرت نظام جمهوری اسلامی در جلب اعتماد ملت و بسیج توده ها را اولین پیام انتخابات بسیار مهم ریاست جمهوری دانستند.
ایشان در همین زمینه افزودند: برخی در سالهای پس از انقلاب منتظر بوده اند که نظام اسلامی کهنه شود و از چشم مردم بیفتد اما انتخابات اخیر و شکسته شدن نصابهای جهانیِ حضورِ ملتها در انتخابات، این حقیقت روشن را نشان داد که نظام اسلامی پس از 30 سال در جلب اعتماد مردم و بسیج آنها موفق تر و قدرتمندتر شده است و این حقیقت ناب نباید با برخی قضایای حاشیه ای انتخابات، از نظرها دور بماند.
حضرت آیت الله خامنه ای، وجود اعتماد متقابل میان نظام و مردم را دومین پیام انتخابات 22 خرداد خواندند و خاطرنشان کردند: باز بودن عرصه برای به صحنه آمدن و گفتگو و بحث گرایشهای گوناگون، نشانه اعتماد به نفس نظام اسلامی و اعتماد نظام به ملت بود.
ایشان در همین زمینه افزودند: مردم نیز متقابلاً به نظام اعتماد کردند و با ریختن آرای عظیم خود به صندوقها، توجه و اقبال ملت به نظام منتخب خود را اثبات کردند و این واقعیت نشان می دهد کسانیکه از بی اعتمادی مردم حرف می زنند اگر از روی غرض ورزی نباشد از روی غفلت است.


حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: اعتماد مردم سرمایه اصلی نظام است و از همه مسئولان و دست اندرکاران بخشهای مختلف انتظار جدی داریم که با رفتار خود، این اعتماد گرانقدر به طور مستمر افزایش دهند.
وجود نشاط و امید در مردم، سومین نکته ای بود که رهبر انقلاب به عنوان پیامهای انتخابات اخیر ریاست جمهوری به آن پرداختند.
ایشان خاطرنشان کردند: دلِ افسرده و ناامید وارد عرصه انتخابات نمی شود و حضور پرشور جوانان و دیگر قشرها در پای صندوقهای رأی نشان دهنده امیدی است که درباره آینده در جامعه وجود دارد.
رهبر انقلاب اسلامی پس از تبیین پیامهای انتخابات 22 خرداد به بررسی تجربیات این رویداد مهم پرداختند.
حضرت آیت الله خامنه ای با دعوت از مردم و آحاد مسئولان برای جدی گرفتن این تجربیات افزودند: حوادث انتخابات جداً به ما هشدار می دهد که دشمن همیشه در کمین است و غفلت از ضربات احتمالی او حتی در بهترین شرایط، بسیار خطرناک است.
ایشان، برنامه و تلاش دشمن در ایجاد دغدغه و دردسر برای مردم را واقعیتی متکی بر اطلاعات دانستند و افزودند: تجربه مهم انتخابات 22 خرداد این است که اگر در عرصه سیاسی و اجتماعی به یکدیگر بدبین باشیم و به چشم دشمن به هم نگاه کنیم و اگر فکرو بصیرت نداشته باشیم، از سوی دشمنان حقیقی ضربه می خوریم.
رهبر معظم انقلاب اسلامی تأکید کردند: آحاد ملت، همه مسئولان، صاحبان گرایشهای مختلف سیاسی، دلبستگان به کشور و نظام، همه و همه باید به معنای واقعی بیدار و هوشیار باشند که البته ملت خوشبختانه هوشیار بود و نگذاشت دشمن در فضای غبارآلود، به اهداف خود برسد.
حضرت آیت الله خامنه ای دشمنان را نیز به تجربه اندوزی از حوادث اخیر دعوت کردند و تأکید کردند: دشمن بداند که با چه ملت و نظامی روبروست و تصور نکند با کارهای پیش پا افتاده می تواند ملت را به زانو درآورد.
رهبر انقلاب اسلامی در همین زمینه هشدار دادند: دشمنان در این خیال نباشند که با تقلید مغلوط از حضور عظیم مردم در انقلاب پرشکوه 1357 و در یکی کاریکاتور از آن حرکت عظیم، می توانند به نظام اسلامی ضربه بزند چرا که این نظام مقتدر و ریشه دار با این کارها شکست نخواهد خورد.
حضرت آیت الله خامنه ای، ایمان و هوشیاری ملت را، مانع موفقیت دشمن خواندند و با اشاره به وجود نمونه هایی از سوءاستفاده از عقاید دینی مردم در تاریخ ایران تأکید کردند: با مسجد ضرار و تقلید از امام بزرگواری که از عمق دل و جان غرق قرآن بود نمی توان این مردم آگاه را فریب داد چرا که دل این ملت، به نور ایمان روشن است.
سخنان رهبر انقلاب اسلامی در مراسم تنفیذ رئیس جمهور با تشریح امتحانهای انتخابات 22 خرداد ادامه یافت.
ایشان ملت سرافراز ایران را برندگان و قبول شدگان این امتحان عظیم الهی دانستند و خاطرنشان کردند: بسیاری از مردم، جوانان و نخبگان براساس احساس وظیفه، ایمان و صداقت در این انتخابات شرکت کردند و بعد هم تسلیم قانون بودند که اینها برندگان این امتحان بزرگ هستند.
رهبر انقلاب اسلامی مردود شدن برخی خواص در حوادث 2 ماهه اخیر را، مورد اشاره قرار دادند و افزودند: این انتخابات برخی خواص را مردود کرد و برخی جوانان هم که با صداقت و سلامت وارد میدان شده بودند در مواردی اشتباه کردند.

ایشان قدرشناسی عملی از نعمت بزرگ حضور ملت در صحنه را عرصه امتحان رئیس جمهور منتخب و دیگر مسئولان دانستند و افزودند: رئیس جمهور محترم که از جانب ملت با رأی بالا و نصابی بی نظیر به این مسئولیت مهم گماشته شده است و همکاران او در دولت آینده باید با قدرشناسی از اسلام و ایمان ملت همه توان و تلاش خود را برای خدمت به مردم و پیشبرد اهداف انقلابی بکار گیرند.
حضرت آیت الله خامنه ای در بخش پایانی سخنان خود نکاتی را درباره وظایف دولت آینده مطرح کردند.
ایشان سرفصلهای سخنان دکتر احمدی نژاد در این مراسم را متین و بجا برشمردند و تأکید کردند: دولتی که تشکیل خواهد شد باید با برنامه ریزی و تکیه بر قانون، این سرفصلها را عملیاتی و اجرا کند.
ایشان تکیه بر برنامه قانون مداری و همکاری قوای سه گانه را از ضروریات شکرگذاری نعمت حضور مردم مؤمن ایران در عرصه انتخابات دانستند و دولت و مجلس و قوه قضاییه را به همدلی و یاری یکدیگر فراخواندند.
حضرت آیت الله خامنه ای رئیس جمهور و دولت دهم را متعلق به آحاد ملت و همه رأی دهندگان انتخابات 22 خرداد خواندند و افزودند: این واقعیت باید در عمل و در برنامه ریزیها حتماً مورد توجه قرار گیرد.
ایشان با اشاره به علاقه مندان فراوان رئیس جمهور، خاطرنشان کردند: به موازات این علاقمندان 2 دسته دیگر هستند که باید مورد توجه و محاسبه قرار گیرند مخالفان عصبانی و زخم خورده که در 4 سال آینده به معارضه با دولت ادامه می دهند و منتقدانی که با نظام و رئیس جمهور دشمنی ندارند و باید دیدگاهها و نظرات آنان را مورد توجه قرار داد و من امیدوارم اینگونه عمل شود.
رهبر انقلاب اسلامی همچنین با تأکید بر ضرورت کمک و حمایت از کسانیکه در حوادث اخیر آسیبهای جانی، مالی و احیاناً آسیب حیثیتی و آبرویی دیده اند افزودند: باید از آسیب دیدگان حمایت کرد و آسیب زنندگان را هرکسی باشند شناسایی کرد و مورد مؤاخذه قرار داد.
حضرت آیت الله خامنه ای در پایان سخنانشان، امکانات فراوان طبیعی، مادی و انسانی ایران عزیز را خاطرنشان کردند و افزودند: نیازها و عقب ماندگیهای فراوانی نیز وجود دارد که باید با استمرار تلاش و سختکوشی رئیس جمهور و همکارانش و کمک و یاری همه سلیقه های مختلف و حتی منتقدان دولت و انجام شدن کارهای بزرگ و ماندگار، این نیازها برطرف شود و حرکت عظیم نظام به سمت تحقق اهداف والای ملت ادامه یابد.






احمدی نژاد در مراسم تنفیذ:
ملت ایران باید در مدیریت جهانی مشارکت فعال داشته باشد
رئیس‌جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه" همه باید در جامعه صداقت، شادابی و حفظ کرامت را احساس کنند و مردم نیز در دفاع از حق و مظلوم شجاعت داشته باشند" در تحلیل رویکرد دولت دهم در زمینه سیاست خارجی گفت: ملت ایران باید در مدیریت جهانی مشارکت فعال داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمود احمدی‌نژاد پیش از ظهر امروز دوشنبه در مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری خود، ملت ایران را پرچم‌دار و صاحب جایگاه متعالی در جهان دانست و افزود: حضور آگاهانه‌، آزاد و مقتدرانه مردم در صحنه انتخابات، چشم جهان را خیره کرد و تراز جدیدی از جمهوریت را در جهان به نمایش گذاشت.

وی خود را فرزند و برادر کوچک ملت خواند و افزود: در انتخابات اخیر گفتمان انقلاب مجددا برگزیده شد و انشاءالله آینده‌ای روشن‌تر از همیشه در برابر ما است، اما یادمان باشد که مسئولیت‌ها نیز سنگین‌تر شده است.

رئیس‌جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر اینکه همه مردم شهروند درجه یک و مساوی در برابر قانون هستند، افزود‌:‌ نباید همه گروه‌ها و تبارها خود رادرجه یک و بقیه را درجه دو بدانند و یا از نظام و مردم طلبکار باشند. چرا که همه مردم دارای کرامت بوده و حفظ حقوق و شخصیت‌ آنها بر عهده دولت اسلامی است.

احمدی‌نژاد در بخشی دیگری از سخنان خود به برنامه‌های دولت دهم در عرصه‌های مختلف اشاره کرد و یکی از مهمترین بخش‌ها را موضوع فرهنگ دانست.

رئیس‌جمهور در این خصوص گفت: از همه برای مشارکت فعال و برنامه‌ریزی دعوت می‌کنم. ساختار رایج آموزشی کشور باید متناسب با افق حرکت ملت مورد تجدید نظر قرار گیرد و فارغ‌التحصیلان نباید احساس بطالت کنند.

وی با اشاره به ضرورت موضوعاتی چون میراث فرهنگی گفت: ‌میراث فرهنگی ما باید بیشتر از گذشته حفظ شود و گردشگری نیز عاملی به عنوان تبادل مناسبات ملت‌ها بوده و باید مورد توجه و گسترش قرار گیرد.

رئیس‌جمهور در خصوص برنامه‌های دولت دهم در بخش اقتصادی نیز گفت: کارهای مهمی باید انجام شود و توجه به تولید ثروت ملی بویژه در بخش کشاورزی مورد توجه ویژه خواهد بود، چرا که اگر ما به درستی از آب و زمین استفاده کنیم محصول تا دو و نیم برابر خواهد شد و موجب آبادانی همه ایران و توقف مهاجرت می‌شود.

عرصه اجتماعی دیگر موضوعی بود که احمدی‌نژاد در مراسم تنفیذ خود به آن اشاره کرد و افزود: همه باید در جامعه صداقت، شادابی و حفظ کرامت را احساس کنند و مردم نیز در دفاع از حق و مظلوم شجاعت داشته باشند. ملت نباید فاصله‌ای بین خود و دولتمردان احساس کنند.

رئیس شورای عالی امنیت ملی در خصوص برنامه‌های سیاست خارجی دولت جدید نیز گفت: حضور فعال در عرصه جهانی یک وظیفه ملی است و بدون حضور قدرتمند در عرصه جهانی، ‌ساختن ایران ممکن نخواهد بود و اگر ایرانی ساخته نشود اثرگذاری کافی در جهان محال است.

وی با تاکید بر اینکه باید ملت ایران در مدیریت جهانی مشارکت فعال داشته باشند، یادآور شد: دیگر آن دوران گذشته است که عده‌ای از قدرت‌های زورگو قواعد و رفتارهای ملت‌ها را به آنها دیکته کنند.

رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنان خود به مداخله چند دولت در امور داخلی ایران اشاره کرد و گفت: به آن چند دولت خودخواه و مداخله‌گر می‌گویم که شما در این انتخابات و پس از آن به ملت ما جفا کردید و از توان مالی و سیاسی خود استفاده نامناسبی را بردید.

احمدی‌نژاد خاطرنشان کرد: شما نمی‌خواهید الگوی جدید مردمسالاری الهی در جهان مطرح شود و می‌خواستید با دخالت‌های خود نظر افکار عمومی جهان را از این دوران سقوط سرمایه‌داری منحرف کند. لذا به ملت ایران جسارت و توهین کردید.

وی دوران استکبار و دخالت در امور داخلی دیگر کشورها را پایان یافته توصیف کرد و خطاب به این دولت‌ها گفت:‌ شما با اطلاعات غلط و اندیشه نادرست موضع‌گیری کردید و ما به شما نصیحت می‌کنیم که به راه عدالت و انصاف بازگشته و در امور دیگران دخالت نکنید.

رئیس شورای عالی امنیت ملی، ملت ایران را مردمانی اهل گفتگو و منطق بر پایه عدالت عنوان کرد و افزود: البته این ملت شریف بی‌صداقتی و خودخواهی برخی دولت‌ها را تحمل نخواهد کرد.

احمدی‌نژاد ادامه داد:‌ ملت ایران با فرهنگ و تمدن غنی خود همواره در جهت توسعه مناسبات با ملت‌ها و دولت‌ها در پایه عدالت حرکت کرده و دولت دهم نیز با اقتدار برآمده از رای ملت در تمام عرصه‌ها حاضر خواهد شد.

وی در پایان تاکید کرد: شما چه بخواهید و چه نخواهید خورشید عدالتگر در جهان طلوع کرده و حکومت عدل در سرتاسر دنیا حکمفرما خواهد شد.







حضور قطبی، کفاشیان، تاج و مایلی‌کهن و حسین رضازاده در مراسم تنفیذ رئیس جمهور



در این مراسم علی کفاشیان؛ رئیس فدراسیون فوتبال، مهدی تاج؛ نایب رئیس فدراسیون فوتبال، افشین قطبی؛ سرمربی تیم ملی فوتبال، محمد مایلی کهن؛ سرمربی تیم فوتبال سایپا، محمدرضا ساکت؛ مدیرعامل باشگاه سپاهان، حسین رضازاده؛ مدیر تیم‌هلی ملی وزنه برداری، محمود خسروی وفا؛ رئیس فدراسیون جانبازان و معلولین و چند تن دیگر از مسئولان ورزش کشور حضور داشتند.






نظرات 27 + ارسال نظر
تقدسی دوشنبه 12 مرداد 1388 ساعت 15:49

این همه از رحمت و فضل خداوند حکیم و قدیر است که این بنده‏ى بیقدر و ناتوان و همه‏ى دلهاى متذکر و خاشع، باید آن را قدر بشناسیم و جبهه‏ى شکر بر آستان منعم محبوب بسائیم.
ممنون!

می ناب دوشنبه 12 مرداد 1388 ساعت 16:11

خیلی عالی!!!
موقعی رییس مجلس خبرگان و بسیاری از روحانیون و سیاسیون نرن مراسم،باید قطبی و مایلی کهن و احمد نجفی رو ببرن دیگه.بقیه هم که احتمالا توپ جمع کنن!

این گونه افراد همیشه بودند.

شما به اسم خودت برس که شیشه یه شیر هم بهش نمیدن


یه نفر مسلمون نشه جهنم رو برای خودش خریده

اسلام رو نمیشه به جهنم برد.

علی دوشنبه 12 مرداد 1388 ساعت 16:44

دوست دارم الان حال هاشمی و موسوی رو بدونم

می ناب دوشنبه 12 مرداد 1388 ساعت 16:57

"شما به اسم خودت برس که شیشه یه شیر هم بهش نمیدن"
متوجه این فرمایشتون نشدم دقیقا!بحثی راجب شیشه شیر و اسم من نداشتیم!
در کل من ترجیح میدم در جهنم بسوزم تا به بهشتی بیام که شما ترسیمش کردی و آدمای توش رو هم دستچین کردی!شما برو حالشو ببر

در مورد می ناب صحبت کردم.

من فقط مثال زدم خدا تعیین میکنه کی بهشت بره یا نه بره جهنم.

مهندس موسویه خیال باف! دوشنبه 12 مرداد 1388 ساعت 17:09

مرسی!
همیشه حق به حقدار میرسه /
کاش زودتر دادگا موسویو میدیدم تا مردم بهتر بشناسنش

ک دوشنبه 12 مرداد 1388 ساعت 17:24

ترسوها

ی دوشنبه 12 مرداد 1388 ساعت 18:01

چه مراسم ب شکوهی برگزار کردین.هیچ کش که نیومد.تازه از ترستون هم رفته بودین یه مسجد یه گوشه ی تهران پیدا کردید.

همیشه مراسم در همین مسجد برگزار میشده ( البته مسجد نبود )

هرکسی مسلمون نشه جهنم میره

اسلام هیچ وقت به جهنم نمیره.

ح دوشنبه 12 مرداد 1388 ساعت 18:03

بقول شما این ادمها شاید همیشه بودن ولی تا حالا کار به جایی نرسیده بود که سرشناسترینهای مراسم باشن!!!

رقاص باله دوشنبه 12 مرداد 1388 ساعت 18:05

باقری پاک نکن
ببین تو داری با طناب حمید به چاه میری خودتم نمی فهمی هزاران توهین تو این نظرات به تو بود یک دونش را حمید پاک نکرد اول فکر کردم خودت به حمید میگی این ها را پاک نکنه تا تو بتونی به فعالیتت با این بهانه ادامه بدی ولی بیچاره نمی دونی حمید تو را تو باتلاق انداخته خودت نمی دونی
همه از پست های سیاسیت خسته شدیم و تنها کسی که داره تو را حمایت می کنه به خاطره این پست هات حمید هست
یک نگاه به این نظرات بنداز کسی ازت تمجید کرده؟یا همش دارن بهت فحش می دهند

کدوم فحش ؟

علیرضا قهرمانی دوشنبه 12 مرداد 1388 ساعت 18:14

شعری از زنده یاد احمد شاملو که در وصف حال اینان می گنجد و بس :

دهانت را می بویند
مبادا گفته باشی دوستت دارم
دلت را می پویند
مبادا شعله ای در آن نهان باشد

روزگار غریبی ست نازنین

و عشق را کنار تیرک راهبند تازیانه میزنند

عشق را در پستوی خانه نهان باید کرد
شوق را در پستوی خانه نهان باید کرد

روزگار غریبی ست نازنین
...
...
آنکه بر در میزند شباهنگام
به کشتن چراغ آمده است
نور را در پستوی خانه نهان باید کرد
...
...
آنک قصابانند برگذرگاهها مستقر
با کنده و ساتوری خون آلود
و تبسم را بر لبها جراحی می کنند
و ترانه را بر دهان

کباب قناری بر آتش سوسن و یاس
شوق را در پستوی خانه نهان باید کرد

ابلیس پیروز مست
سور عزای ما را بر سفره نشسته است
خدای را در پستوی خانه نهان باید کرد

خدای را در پستوی خانه نهان باید کرد
روزگار غریبی ست نازنین

موسویه بقال دوشنبه 12 مرداد 1388 ساعت 20:00

رقاص باله تو برو به کارت برس /
هر کس به اندازه دهنش حرف بزنه بهتره
مرسی آقای باقری ادامه بده اینا زیادی خودشونو تحویل گرفتن میبینم پستای خودشون چندتا نظر داره

. دوشنبه 12 مرداد 1388 ساعت 20:02

درود بر فرشته ی یکرنگ همکلاسی.

انشالله یک روز تنفیذ تو ،حالا به هر پست و مقامی .

ل دوشنبه 12 مرداد 1388 ساعت 20:02

هوی بقال! مغذت چقدر کوچیکه که فکر میکنی هرچی نظرات بیشتر باشه مطلب بهتره

. دوشنبه 12 مرداد 1388 ساعت 20:04

راستی یادم رفت بگم همکلاسی های خوارج را خوب ارشاد کردی ....


"
هرکسی مسلمون نشه جهنم میره

اسلام هیچ وقت به جهنم نمیره.
"

. دوشنبه 12 مرداد 1388 ساعت 20:08

با این اوصاف تو خیلی از بهمکلاسی های ما جهنمی هستند و بهشت را برای هاله ی نور داران گذاشته اند

فقط مثال بود مگه شما با مثال من مخالفید ؟

من نگفتم اون جمع اسلام است فقط مثال زدم

موسویه بقال دوشنبه 12 مرداد 1388 ساعت 20:11

هوی ل/منظورم اینه که آتیش گرفتی چه حالی میده بسوز

موسویه بقال دوشنبه 12 مرداد 1388 ساعت 20:29

حرفای ایشون عین حقیقته شما اطلاعاته دینیتون کمه !!حرف نزنین بهتره حجت الاسلام و المسلمین ادیسون

. دوشنبه 12 مرداد 1388 ساعت 20:42

هر جمله در جای خود معنی خاصی می دهد مثلا در هنگام مشاجره با فردی وقتی به استیصال برسیم هین حرفمون این جمله رو زیر لب بگیم : "خر گیرایی ضعیفی دارد" .. شخص مقابل به ما خورده بگیرد و ما بگویم یک جمله ی علمی گفتم همین ....

مشخصا هر جمله در جایی معنی و مخاطب خاص خود را خواهد گرفت.

خب این جا هم مناسب بود جمله ای که به کار بردم

2 چیز حق

ل دوشنبه 12 مرداد 1388 ساعت 20:59

شما باید بسوزید با این مراسمی که با خفت و خواری برگزار کردید نه من.کلی هم بهتون خندیدیم امروز

مراسم خفت بار ؟

همیشه مراسم این طوری بوده حتی در موقع ریاست آقای خاتمی

قرآن خوندنش خفت بوده یا صلوات؟

a دوشنبه 12 مرداد 1388 ساعت 21:01

bagheri man emruz didam basijiha che jori dokhtare mardomo mizadand.movazebe khodet bash chon ye ruz khodam mizanamet

خواهش میکنم عجله کنید ولی دروغ نگید

کانون هدف دوشنبه 12 مرداد 1388 ساعت 21:17 http://hadaf-fit.ir

گفته شد حاصل 30 سال دسترنج مردم و انقلاب اسلامی در این مراسم خلاصه می شود!
اما یک سوال:
چرا افرادی که حداقل 20 سال به طور رسمی این حکومت را اداره کرده اند در این مراسم به اصطلاح تنفیذ نبودند و آن را قبول ندارند ؟ ( موسوی 4 سال ، هاشمی 8 سال ، خاتمی 8 سال )
اینها جزو خواصند یا عوامل استکبارند ؟!

طلحه و زبیر !

موسویه بقال دوشنبه 12 مرداد 1388 ساعت 22:06

ل نوک دماغتو تو آینه دیدی!!! ندیدی دیگه قرصاتو خردی؟
خیلیییییییم عالی بود

فاطیما دوشنبه 12 مرداد 1388 ساعت 22:59

رأى قاطع و بى‏سابقه‏ى مردم به رئیس‏جمهور منتخب و محترم، رأى به ویژگى‏هائى است که کارنامه‏ى چهارساله‏ى دولت نهم بدانها زینت یافته است و سمت و سوى گرایشهاى اکثریتِ بى‏چون و چراى ملت را آشکار میسازد!!!!!!!!!!!!



جمهوریت و اسلامیت دو عنصر جدا از یکدیگر نیستند چرا که تکیه به مردم و احترام به خواست و رأی آنان، در دل اسلامیت و اتکای به احکام الهی قرار دارد.
پس چرا میخواید جمهوری اسلامی رو به حکومت اسلامی تبدیل کنین!!!!!!!


احمدی‌نژاد:شما چه بخواهید و چه نخواهید خورشید عدالتگر در جهان طلوع کرده و حکومت عدل در سرتاسر دنیا حکمفرما خواهد شد.
اون وقت میگن دیکتاتور خودتونین



برای پاک کردن نظرم حاضرم!!!!!!چند دقیقه دیگه ان شاالله؟؟؟؟؟

عدالت نخواستن دیکتاتوریه !

ل دوشنبه 12 مرداد 1388 ساعت 23:00

برجسته ترین مهمونتون "رضا زاده" بود.برجستگیشم به خاطر شکمش بود.حالا توبگو چیش عالی بود

از چهره هایی که شما میشناسید :

شریفی نیا - نجفی - رضازاده - قطبی و . . .


شما مگه خدایید که شان مردم رو تعیین میکنید ؟

سجاد-فیزیک سه‌شنبه 13 مرداد 1388 ساعت 02:27 http://kntu-physics.blogfa.com

....آقای باقری که جای جواب دادن نداره. اما حرف های آقای ... جواب داره!
برای من دانشجو این سوال مطرح می شه که در یک "نظام مردم سالار" (چه دینی چه سکولار) داور اصلی کیه؟!
به نظرم: مردم و فقط مردم. این مردمند که قضاوت می کنند چه کسی مردود آن ها ست و چه کسی مقبول آن ها. مردمی که اگر رسانه آزاد داشته باشند به سبک انسان های امروزی ابراز عقیده می کنند و اگر رسانه نداشته باشند به خیابان می آیند و روش دیگری می جویند.

محمدحسین باقری سه‌شنبه 13 مرداد 1388 ساعت 03:32

مردم رای به مردود شدن هاشمی در 4 سال پیش کروبی و موسوی در امسال دادند.

محمد سه‌شنبه 13 مرداد 1388 ساعت 12:29

شما واقعا نظرت اینه که هر کس که مسلمون نشه میره جهنم؟

توی قرآن نوشته

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد