KNToosi.in - همکلاســــی

وبلاگ گروهی دانشجویان ِ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

KNToosi.in - همکلاســــی

وبلاگ گروهی دانشجویان ِ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

آیت الله صانعی شما را چه می شود؟

آیت الله صانعی  یکی از مراجع همیشه معترض نسبت به انقلاب در قم است که در زمان حیات حضرت امام (ره)از همه مسئولیتهای قضایی کنار کشید و بعد از وفات حضرت امام (ره) همواره پشتیبان نیروهای مخالف از جمله  ملی مذهبی ها و لیبرالها در صحنه سیاسی کشور بود. به حدی که در پروژه براندازی 18 تیر 78 با تمام قدرت، پشتیبانی معنوی مخالفین نظام را در حوزه مرجعیت بر عهده داشت و  بدنبال دروغهای مدیران پروژه براندازی در 18 تیر مبنی به خاک و خون کشیده شدن دانشگاهها و کشته های بیشمارافراد در این مورد (که بعدها مشخص شد همه آن شایعه دروغ بوده و تنها یک لیسانس وظیفه سپاه در کوی دانشگاه کشته شده است) ایشان به مناسبت کشتار در دانشگاهها، با دادن اطلاعیه ای عزای عمومی اعلام کرد!

متاسفانه ایشان در پروژه اخیر دشمنان انقلاب که بدنبال ایجاد هرج ومرج ، آشوبهای خیابانی و اغتشاشگری  بودند  همراه با بعضی از روحانیون از جمله آیت آلله طاهری در اصفهان که در برهه ای از زمان موجب اختلافات شدید و ضعف در جبهه انقلاب در جنگ شد و سابقه مخالفتهای او به زمان جنگ در دفاع مقدس بر می گردد  این بار هم به کمک مخالفین قسم خورده نظام ولایی انقلاب آمده و به زعم خود همراه با باند منحرف روحانیون مبارز جبهه معنوی آنها را تشکیل دادند و متاسفانه این فتنه  از خطرناکترین فتنه های براندازی در انقلاب است و از مواردی است که نمونه ی آن در طول تاریخ اسلام به کرات دیده شده  که مهمترین آن جنگ با خوارج  بود. امروز در این برهه دشمنان نظام ولایی که به دلایل مختلف مخالف نظام ولایت فقیه هستند وبقولی مرگ خوب است اما برای همسایه تلاش می کنند برای مبارزه با انقلاب از شعارهای انقلاب و از ارزشهای انقلاب  بر علیه انقلاب استفاده کنند و البته تاریخ اسلام پر است از نمونه های این افراد. وبلاگ نویسان ارزشی باید ضمن مطالعه تاریخ غنی اسلام و سخنرانی های عالی مقام معظم رهبری در خصوص عوام و خواص اطلاعات خود را از آنها افزایش و برای مبارزه با اینگونه انحرافات خود را به سلاح علم و تقوی تجهیز کنند .


منبع


آیت الله صانعی در آخرین اطلاعیه خود که یادآور اطلاعیه عزای عمومی در 18 تیر 78 است مطالبی را فرموده که به عنوان یک مسلمان موظف هستم نکاتی  را در این خصوص بیان کنم.


ایشان در این اطلاعیه در مقام مرشد ومرجع مخالفان نظام از حمله به دانشگاهها و .... سخن رانده به نحوی که انگار در حکومت مغولی زندگی می کند و نظام ما یک نظام طاغوتی است در حالیکه خود را به فراموشی زده  که این نظام بر پایه یک انقلاب بزرگ وبا  مبارزات شهدای بزرگ و مدیریت مرد بزرگی چون خمینی (ره) آن بت شکن بزرگ تاریخ شیعه بنا شده است و ولایت فقیه و ساختار این انقلاب بر پایه خواست عمومی مردم می باشد و چنان از کشت  و کشتار و حمله سخن می رانند که انگار در پاچنار زندگی می کنند و حکومت ما نیز طالبانیهای وهابی مسلک هستندو دروغهای مدعیان تقلب در انتخابات را که موجب همه اغتشاشات در کشور شده و موجب خسارتهای میلیاردی به بیت المال مسلمین شده اند را در قالب این بیانیه به خورد مردم می دهند و از مقام یک مرجع دینی به مقام یک سیاستمدار سطح پایین که اطلاعاتش بر پایه دروغهای سازمانهای جاسوسی است تنزل پیدا می کند.


ایشان در بیانیه خویش خود را به راهی دگر زده  و از سانسور و قطع پیامک و بستن سایتها و... سخن می راند گویی که بی‌ثر کردن سلاح و ابزار مکر دشمن را جزو گناهان کبیره می دانند، لابد اگر این ابزار در اختیار دشمنان نظام  بود همانند بسیاری از انقلابات مخملی و باعث می شد آتش کینه و اغتشاشگری به کل ایران گسترش پیدا کند و مردم بیشتری در آتش کینه و نفاق دروغگویان بسوزند ایشان راضی تر و خوشحال تر بودند!



و متاسفانه ایشان در حمایت از مفسدین اقتصادی همچون کروبی که خود یکی از متهمین جرایم اقتصادی است داد سخن رانده و در حمایت از موسوی که به دروغ و تهمتهای فراوان تمام تلاش خویش را برای شکست انتخابات و رودرو قرار دادن مردم با هم و ایجاد درگیریهای خیابانی انجام داد اعلام کرده است اعتراضات این افراد هنوز بر قوت خود باقیست و این مطلب مشروعیت دولت را زیر سوال می برد! واقعا جای تاسف است در این عمر طولانی خویش گوشهایمان و چشمهایمان چه چیزهایی نمی شنود و چه چیزهایی نمی بیند آیا این استدلال یک مرجع تقلید است آیا ایشان از عدالت ساقط نیست؟ آیا اگر را‌‌ی‌ها باطل می شد اگر حقوق اکثریت مردم نادیده گرفته می شد و بخاطر دروغها و نامردیهای امثال کروبی که با 300 هزار رای خود را برنده انتخابات می دانست و یا دیگرانی که مخرجی از رای مردم را بدست آوردذه بودند حضرت آیت لله راضی شده و حکومت به زور بدست آورده شده موسوی و دارودسته روحانیون مبارز که از فاسدترین اقشار روحانیت هستند را مشروع می دانست ؟ ایا حضرت آیت الله تمام وصایای امام را فراموش کرده اند ایا ندانستن یا کینه به ولایت در یک عالم دینی باعث این همه بی عدالتی می شود؟


یا ایشان با استدلالی بسیار سخیف و سطح پایین همراه با طیف روحانیون مبارز و گروهی از معاندین نظام اعترافات سران اغتشاش را که در جریان اغتشاشات اخیر دستگیر شده اند را غیر شرعی و بی اعتبار می داند یاللعجب. آیا از منظر آیت الله صانعی  معاندین و سران اغتشاش در خانه گرم و  نرم و بر روی مبلهای آنچنانی خویش و بدون بازجویهایی فنی و اطلاعاتی و مستنداتی که به آنها ارائه می شود حاضر می شوند در جلوی دوربینها حاضر شده و از برنامه ریزی های وسیع خویش در خصوص براندازی نظام و رهبری و انقلاب اصیل سخن برانند ؟ آیا امثال ابطحی که فساداخلاقی و سیاسیش  بر همگان البته بجز ایشان و روحانیون مبارز آشکار است از برنامه ریزیهایش با باندهای فاسد برای انحراف در فضای سایبر سخن می گوید؟


حضرت آیت الله صانعی مردم ایران را چه فرض کرده است؟ آیا مردم ایران مردمی ساده و بی اطلاع هستند؟ یا مردم ما مردمی روشن و آگاه و مطلع و هوشیار و عدالتخواه که فرق بیانیه سیاسی و پر از اشتباه یک مرجع دینی را بخوبی تشخیص می دهند؟

حضرت آیت الله به کجا می روید آیا آخرت خویش را برای آبادانی دنیای گروهی که دین را ملعبه بدست آوردن قدرت کرده اند بر باد می دهید؟

 حضرت آیت الله  نظام ما بر اساس ولایت فقیه بنا شده است برای مریدان این انقلاب هیچ تفاوتی بین هیچ امامی نیست برای ما حضرت علی (ع) همانقدر عزیز است که امام حسن (ع) و مابقی امامان عزیزمان . همه آنها در برهه ای از زمان به فرمان خدای خویش برای اجرای حکم خدا و هدایت  و مدیریت مردم  پا به عرصه زندگی گذاشتند همانقدر که به صلح امام حسن (ع) ارزش قائلیم به مبارزات و شهادت و حکمت کربلا ارزش قائلیم.

 در مسیر ولایت فقیه نیز  ما پیروان مرجعیت اصیل و انقلابی که پیرو اسلام ناب محمدی (ص) هستیم  نیز اعتقاد داریم ولایت فقیه استمرار راه انبیاء تا رسیدن به ظهور ذخیره عالم هستی می باشد و حضرت آیت الله خامنه ای از مراجع مسلم  و رهبری بی مانند و بر همه شما ولایت دارند اگر واقعا بر نفس خویش فایق و از سرچشمه اسلام ناب نوشیده اید از حمایت منحرفین انقلاب و رانتخواران و منحرفان اقتصادی و مفسدین اخلاقی دست کشیده و دست بیعت با رهبری معظم انقلاب بدهید تا انشاالله عاقبت خویش را برای دشمنی با مردانی که بدنبال عدالت و اقامه قسط مبارزه می کنند بر باد ندهید.


در پایان از محضر مبارک دیگر مراجع معظم عذر خواهی کرده و پای همه آنها که در مسیر اسلام ناب محمدی (ص) گام بر می دارند را بوسیده  و از همه آنها به خاطر تلخیهای کلامم عذر خواسته  اما به عنوان یک شیعه و مسلمان پیرو انقلاب مجبور به پاسخگویی به بی عدالتی هستم.
نظرات 14 + ارسال نظر
رودسرابی یکشنبه 14 تیر 1388 ساعت 00:17

سلام دوست عزیز
گویا آیت ا.. امینی امام جمعه قم دیروز از موسوی در نماز جمعه دفاع کرده و به کسانی که وی را منافق می نامند شدیدا انتقاد کرده
یه پست می زنی

ندیدم جایی

محمدحسین باقری یکشنبه 14 تیر 1388 ساعت 00:21

آقای روسرابی دقیقا برعکس شنیدی فکر کنم !

در مورد آیت الله صانعی همه چیز همیشه معلوم بوده !

الیار عاصمی زاده یکشنبه 14 تیر 1388 ساعت 00:27

مرجع تقلید شما نبود احیانا

قبل انتخابات اعلم بودن ایشون برای من شبهه ناک شد و تغییر دادم. اگر شکی هست لینک توییت مورد نظر رو بدم.

علیرضا یکشنبه 14 تیر 1388 ساعت 00:38

لطفا قبل از اینکه اسم آیت الله صانعی را ببری دهنت رو آب بکش.

جوابتون بالای هجده سال بود نشد اینجا عرض کنم.

سیدحسین هاشمی یکشنبه 14 تیر 1388 ساعت 06:39

نوشته ی بسیار ضعیفی بود و به هر بند آن ایرادی اساسی وارد بود
همه یادمان می آید یا خوانده ایم که چه بر سر مردم آمد در ماجرای 18 تیر
پس به نویسنده انتقال بدهید که یاوه گویی تاریخ را تغییر نمی دهد

فرصت بحث ندارم

فقط یک نکته را ذکر می کنم

تمام کسانی که امروز مقابل آقای احمدی نژاد ایستاده اند را به ویران کردن آخرت در ازای آبادی دنیای عده ای متهم می کنید و می کنند

نکنه زبانم لال آیینی نو آورده اید یا معصومی این را نقل کرده

تمام حرفهاتان بسته به خطی قرمز است که برای خود ساختید

ولایت فقیه

اکثر ما با کمی تفاوت در نگرش آن را قبول داریم

اما مسئله بر سر اصل نیست
بر سر شخص است

تا زمانی که در خط قرمز نگه داشتی اش، حرفم را نخواهی فهمید.

مهدی برق صنعتی شریف یکشنبه 14 تیر 1388 ساعت 11:21

چشت نزنیم خوب دروغ می بافی!!!ایت الله صانعی قبل از انقلاب یکی از فعالترین روحانیون برای انقلاب وازنزدیکترین مراجع تقلید به امام(ره)بود تاانجا که پس از انقلاب نماینده امام در کمیته امداد وجاهای فراوان بسیار دیگری وبه یقین می توان گفت نزدیکترین مرجع تقلید به امام پس از انقلاب بود.لازم به ذکر ایت الله صانعی همیشه مرد عمل بوده است و به عقاید خودرا بدون هیچ ترسی عمل می کرده است.
این دروغارو چه جوری بافتی؟؟؟؟؟

مهدی برق صنعتی شریف یکشنبه 14 تیر 1388 ساعت 11:22

لازم به ذکر است ایشان خانه ی بسیار کوچک وحقیرانه یی دارند که تنها چند مبل کوک دران است.

مهدی برق صنعتی شریف یکشنبه 14 تیر 1388 ساعت 11:35

این هم گوشه ای اززندگی نامه ایت الله صانعی:


حضرت آیة الله العظمى حاج شیخ یوسف صانعى، در سال 1316 ش، در خانواده اى روحانى در روستاى نیک آباد اصفهان ولادت یافتند. جدّ ایشان آیة الله حاج ملاّیوسف، از علماى پرهیزکار و وارسته زمان خود بودند. ایشان در فلسفه، از شاگردان میرزا جهانگیرخان و در فقه، از شاگردان آیة الله العظمى میرزا حبیب الله رشتى بودند. آن بزرگوار به میرزاى شیرازى بزرگ، رهبر نهضت تنباکو، دلبستگى فراوان داشته و از مروّجان وى بوده است. ایشان از آزادمنشى قابل وصفى برخوردار بودند و همواره در مقابل خوانین و زورمداران آن زمان، ایستادگى مى کردند.
پدرشان مرحوم حجة الاسلام آقاى شیخ محمدعلى صانعى نیز عالمى وارسته و روحانى زاهد و پرهیزکارى بودند و همواره ایشان را به فراگیرى علوم حوزوى فرا مى خواندند.
این گونه بود که معظّم له، در سال 1325 ش، وارد حوزه علمیه اصفهان شدند و پس از گذراندن دروس مقدمات و کسب فیض از محضر علماى آن حوزه، در سال 1330 ش، براى ادامه تحصیل، رهسپار حوزه علمیه قم شدند. استعداد زیاد و جدّیت فراوان ایشان، باعث شد که از همان زمان، در زمره طلاّب موفّق و مورد توجّه و علاقه بزرگان حوزه در آن زمان قرار گیرند. ایشان در امتحانات سطوح عالى حوزه در سال 1334 ش، رتبه اول را احراز نمودند و مورد تشویق مرحوم آیة الله العظمى بروجردى(قدس سره) قرار گرفتند.
از همین سال بود که با توجّه به ویژگیهاى منحصر به فرد درس خارجِ حضرت امام خمینى سلام الله علیه، در آن شرکت نموده، توانستند با نبوغ و جدّیت خود، تا سال 1342 به طور مستمر از حوزه درس اصول و فقه و مبانى مُتقن حضرت امام بهره برده، در زمره شاگردان برجسته ایشان قرار گیرند. حضور فعّال در درس خارج امام سلام الله علیه طى سالیان دراز و ممارست فراوان نسبت به فراگیرى مبانى و تحقیقات آن بزرگوار، اِشراف ایشان را بر دیدگاه هاى فقهى و اصولى امام را به درجه اى رساند که به تعبیر خودشان، در حدّ شعور مبانى بود و از حدّ صِرف دانستن، بالاتر.
آیة الله العظمى صانعى با سعى و اهتمام و توفیق الهى توانستند در 22 سالگى به مرحله اجتهاد دست یابند. ایشان علاوه بر سالها تلمّذ در حوزه درس حضرت امام، از محضر اساتید بزرگى چون: آیة الله العظمى بروجردى، آیة الله العظمى محقّق داماد و آیة الله العظمى اراکى ـ رحمهم الله ـ نیز بهره برده اند و از سال 1354، رسماً تدریس خارج فقه را با کتاب زکات در مدرسه حقّانى (شهیدین) شروع نمودند و تقریرات آن درس به قلم دو تن از شاگردانشان، موجود است.
جمع کثیرى از طلاّب و فضلا، با شروع درس خارج فقه ایشان، توانستند از حوزه درس معظّم له استفاده کنند که اینک بسیارى از آنان، جزو محقّقان و پژوهشگران ارزنده حوزه اند و برخى نیز در حدّ اجتهاد هستند که در حوزه هاى علمیه اشتغال داشته اند و یا در اداره نظام جمهورى اسلامى، ایفاى وظیفه مى کنند.

مهدی برق صنعتی شریف یکشنبه 14 تیر 1388 ساعت 11:41

برای دیدن عکس های منزل ایت الله صانعی وزندگی بسیار ساده ایشان می توانید به ادرس های زیر مراجعه فرمایید:

http://www.aftab.ir/photoblog/adv_images/7f264b424e8519264c427669a70f9df6.jpg


http://www.rezaee.ir/files/fa/news/1388/2/9/1178_534.jpg

مهدی برق صنعتی شریف یکشنبه 14 تیر 1388 ساعت 11:43

این هم گوشه ای از فعالیت های انقلابی ایشان:


اغلب مبارزات سیاسی و فعّالیتهای انقلابی صانعی در قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، تلاش در ابعاد فرهنگی و تبلیغاتی بوده‌ است. این تلاشها از طریق تبلیغ، سخنرانی، حضور در تظاهرات و راهپیماییها و صدور اعلامیه و بیانیه‌های سیاسی انجام می‌گرفت.

بر اساس آنچه در جلد سوم کتاب اسناد انقلاب اسلامی منتشر شده‌است، نام و امضای یوسف صانعی، در ذیل حدود سی اعلامیه سیاسی و انقلابی به ثبت رسیده‌است که اولین آن، نامه‌ای است که پس از انتقال روح‌الله خمینی از ترکیه به نجف اشرف، از سوی علمای قم، خطاب به وی نوشته شده‌است. تاریخ انتشار این نامه مهر ماه ۱۳۴۴ است. همچنین آخرین بیانیه‌ای که نام و امضای وی و دیگر همراهان انقلاب در ذیل آن به چشم می‌خورد، اعلامیه‌ای است که در مخالفت با دولت بختیار، در تاریخ ۱۳۵۷/۱/۱۷ صادر شده‌ است.

شاید مهم‌ترین بیانیه شدیداللحن مبلغان مذهبی در قم در قبل از انقلاب، بیانیه مربوط به «خلع ید شاه از حکومت» است که به تأیید جمعی از فضلا و مدرّسان حوزه علمیه قم رسیده‌ است و نام و امضای آیه‌الله صانعی نیز در ذیل آن به چشم می‌خورد.

مهدی برق صنعتی شریف یکشنبه 14 تیر 1388 ساعت 11:47

برای مشاهده کامل تر زندگی نامه ایشان می تواند به ادرس زیر مراجعه فرمایید:

http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A2%DB%8C%D8%AA_%D8%A7%D9%84%D9%84%D9%87_%D8%B5%D8%A7%D9%86%D8%B9%DB%8C

آقای خامنه‌ای هم که الان مورد قبول شما واقع نشدند هم زندگی‌ای چون ایشون داشتند.

maryam یکشنبه 14 تیر 1388 ساعت 12:35

merci aghaye mehdiiii khub javabeshuno dadi!

مهدی برق صنعتی شریف یکشنبه 14 تیر 1388 ساعت 16:24

اقای کیایی اصلا منظورتون را نمی فهمم؟

منظور اینه که این کارا ملاک مقبول بودن کسی نیست. همون طور که رهبر هم زندگی ساده‌ای دارند و کم هم به انقلاب خدمت نکردند اما الان عده‌ای قبولشون ندارند.

سلیمه IT یکشنبه 14 تیر 1388 ساعت 23:07

ولی از من از وقتی یادمه آقای صانعی رو مرجع تقلید درباری لقب میدادن و مورد تایید مراجع دیگه نیودن!
ایشون حامی مجمع روحانیون مبارز هستن و اونا هم که معلومه که....

ولی جدای از این بحثا حیف این انقلاب نیست که به قیمت ریخته شدن خون میلیون ها نفر به پیروزی رسیده و تا به امروز حفظ شده، که حالا بخواد با 4 تا شبهه افکنی و رنگ بازی نیست و نابود بشه؟؟؟؟
حیف خون شهدا نیست؟؟؟؟
اما باکی از این وقایع نیست، که امام زمان (عج) صاحب این کشور و این انقلاب هستن و محاله بذارن نابود بشه تا زمان ظهور .... انشالا

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد