2 - بعد از انتخاب یک دامنه و اطمینان از آزاد بودنش، برای ثبت دامنه در شرکتی که مسئولینش را می شناسید یا به اندازه ی کافی معتبر هست اقدام نمایید! مثلا من مارون هوست را می شناسم و یا میدانم که رادکام شرکت معتبری است!
3 - بعد از خرید دامنه، کنترل پنل دامنه در اختیار شما قرار خواهد گرفت و شما باید نام سرور را برای دامنه تعیین کنید!
۴ - برای تعیین نام سرور به صورت زیر به کنترل پنل دامنه وارد شوید:
5 - روی Modify Name Server کلیک کنید!
6 - هر دو نام سرور بلاگ اسکای را وارد کنید!
۷ - نام سرورهای بلاگ اسکای:
Name Servers :
ns1.blogsky.com
ns2.blogsky.com
۸ - روی Submit کلیک کنید!
(همه ی پنل های دامنه عینا شبیه به هم نیستند، این تصاویر متعلق به پنلی است که مارون هوست در اختیار شما قرار می دهد، در صورتی که پنل شما متفاوت بود، دنبال گزینه ای به اسم Name Server بگردید!)
۹ - حالا به کنترل پنل وبلاگ خود وارد شده و روی اتصال دامین به وبلاگ کلیک کنید!
۱۰ - دامنه را ثبت کرده و چند ساعت منتظر بمانید تا اتصال دامنه انجام بگیرد!
۱۱ - برای ایجاد زیر دامنه(ساب دامین، دامنه فرعی، Subdomain) باید یک وبلاگ دیگر ایجاد کنید و در قسمت اتصادل دامنه، نام یک زیر دامنه ی مطلوب را ثبت کنید، به سادگی زیر دامنه به وبلاگ دوم شما وصل خواهد شد، هر تعداد که بخواهید می توانید وبلاگ ایجاد کرده و زیر دامنه های مختلف برایش تعریف کنید!
۱۲ - همچنین شما می توانید در بلاگ اسکای، یک وبلاگ را به چند دامنه متصل کنید، البته فکر نمی کنم این کار برای یک سایت یا وبلاگ کار مفیدی باشید، بهتر است یک دامنه ی خوب داشته باشید و تبلیغ سایت خود را روی همان دامنه متمرکز نمایید!
۱۳ - ممکن است بخواهید برای احتیاط، وقتی دامنه ای چون kntoosi.com دارید، دامنه ی kntusi.com را هم ثبت کنید تا اگر کسی آدرس سایت را اشتباه تایپ کرد به سایت ارجاع داده شود، در اینصورت پیشنهاد میکنم که kntusi.com را مستقیما به سایت وصل نکنید، بلکه به صفحه ای وصل کنید که بازدید کننده علاوه بر دستیابی به آدرس صحیح سایت، متوجه اشتباه خود نیز شده و بار دوم اشتباه تایپ نکند!
۱۴ - مثلا این امکان وجود داشت که هر سه زیر دامنه ی jozavat.kntoosi.com، jozvat.kntoosi.com و jozve.kntoosi.com، مستقیما به یک وبلاگ خاص متصل شوند، اما برای ایجاد تمرکز، یکی از آنها به وبلاگ مربوطه وصل شد و دو تای دیگر به صورت غیر مستقیم بازدید کننده را به وبلاگ مذکور ارجاع می دهند!
۱۵ - رنک گوگل برای زیر دامنه از رنک دامنه مستقل است، یعنی اگر رنک دامنه شما 5 باشد، وقتی زیر دامنه ایجاد میکنید، زیر دامنه در ابتدا رنک 0 خواهد داشت، بنابراین بهتر است بدون هدف و صرفا برای قشنگی، زیر دامنه ایجاد نکنید! (رنک الکسا برای زیر دامنه و دامنه تفاوتی نمی کند!)
۱۶ - چنانچه سوالی باقی مانده در نظرات بفرمایید!
دیدم یکی طلب آموزش کرده بود
ممنون
خیلی کاربردی بود. ممنونم حمید جان.
ممنون!
ممنونم مهندس حمید. از ما که گذشت. شما کمکی کن مردممون بیشتر بدونن
مگه چند سالته محمد جان!؟ D:
نکنه زن گرفتی دچار پیری زودرس شدی!
آقای توکلی با عرض پوزش که این مطلب و اینجا میگم(چاره ی دیگه ای نداشتم)
می خواستم ببینم ممکن کسی برنامه های الگوریتم هایی که استاد درخشان در جزوشون گفتند رو داشته باشه و بخواد یک کمکی به همکلاسی هاش کرده باشه و برنامه ها روتوی همکلاسی قرار بده (البته نه به خاطر اینکه استاد گفتند برنامه ی ۱۰ تا الگوریتم وبیارید بلکه به خاطر اینکه باید برنامه های این الگوریتم هارو برای امتحان بلد باشیم)
سلام
خیلی ممنون
توضیح کامل و مفیدی بود
همه چیز رو گرفتم
سلام دوست عزیز!
لطف دارید!
حمید جان به نظر من بهتر بود شرکت هایی رو معرفی میکردی که نماینده انلاینیک نباشند. دومین های انلاینیک ارزون ترین دومین ها هستند ولی یه بچه ۲ ساله هم میتونه به اونا دسترسی بگیره یعنی سطح امنیتی پایینی دارند.
مجتبی جان، اگه میشه یکی دو تا شرکت امن و معتبر بهم معرفی کن!
ممونم!
ممنون آقا حمید. اگر اجازه بدهید این مطلب رو توی وبلاگ admin قرار میدهم. اجازه هست؟
خواهش میکنم، نیازی به اجازه نبود!
ممنون از سرویس خوبی که ارائه میدید!
موفق باشید!
این پنل آنلاین نیک نیست
مارون هاست : دایرکتی هند
رادکام :توکاز کادانا
هر دو معتبر اولی مناسب تر
سلام دوست عزیز
اول یه سوال دارم ازت !!!
تو یه فامیل نزدیک که تو دانشگاه آزاد شهریار شهرقدس که کامپیوتر میخونه داری؟
دوم تشکر !!!
آموزش جالبی بود شاید به مغز هیچ کسی خطور نمی کرد که بشه تو بلاگ اسکای همه ی وبلاگ ها رو به یه دامنه (SUBDOMAIN) وصل کرد.
اگه دوست داشته باشی میتونید با ما همکاری کنید ، راستی من و دوستام یه تیم توسعه open source داریم و بزودی یک CMS(سیستم مدیریت محتوای فارسی) با مجوز گنو/جی پی ال به بازارهای جهانی معرفی میکنیم و پروژه ما هم تحت حمایت دولت جمهوری اسلامی ایران قرار داره.
با سپاس فراوان
مدیریت تیم توسعه آشیانه ایرانیان / اف اف پی تیم
خوشحال میشم بتونم از نظرات شما بهره مند بشم
سلام دوست گرامی!
بهنام توکلی پسر عموی من هست! sito.ir
خواهش میکنم، لطف داری!
در زمینه ی مذکور اطلاعات خاصی ندارم که بتونم در خدمت باشم!
موفق باشی!
کسی با من کاری داشت؟
سلام بهنام! D:
این کار در سرویس دهنده میهن بلاگ هم جواب میدهد.
باعث شد برم به میهن بلاگ و این روش رو امتحان کنم چند ساب دامین از جمله theme.top98.ir رو روی دامینم امتحان کردم فکر کنم برای دیگر سیستمهای معتبر مثل بلاگفا هم جواب بده فقط یک سوال دارم ازدیاد ساب دامین ها ضرری به دامین اصلی و وبلاگ نمیزنه؟
واقعا ما رو مدیون کردی این معرفی روش شما رو که فکر کنم خود بلاگ اسکایی ها هم نمیدونستن
و سوال دوم اینکه در صورتی که من یک ساب دامین روی یک وبلاگ ایجاد کنم و آن وبلاگ مثلا با نام name.kntoosi.com تخلف کند و فیلتر شود خود سایت هم (kntoosi.com) فیلتر میشود؟
و مسئله دوم که خیلی بده اینه که همه ی کاربرای بلاگ اسکای میتونن روی دامین شما هر ساب دامینی که میخواهند ایجاد کنند.
مدیران بلاگ اسکای(آقای مرتضی توکلی و آقای چنگیزی) قطعا میدونستن، فقط فرصت نداشتن یه متن راهنما در موردش بنویسن!
ایجاد غیراصولی زیردامنه به دامنه اصلی ضرر میزنه، چون رنک گوگل زیردامنه ها از هم جداست!
با فرض اینکه گوگل به ازای هر 10 لینک، یک رنک بالاتر می برد، یک مثال میزنم:
admin.kntoosi.com را 10 سایت دیگر لینک می کنند و پیج رنک این زیردامنه می شود 1
j.kntoosi.com را 20 سایت دیگر لینک می کنند و پیج رنک این زیر دامنه می شود 2
www.kntoosi.com را 30 سایت دیگر لینک می کنند و پیج رنک دامنه اصلی می شود 3
حالا اگر دو زیردامنه ی مذکور وجود نداشتند، مجموع لینک های دامنه ی اصلی در سایر سایت ها به 60 می رسید و رنک دامنه اصلی 6 می شد!
بنابر مثال فوق، ایجاد زیردامنه در حالتی به صرفه است که یا سایت خیلی قوی باشد، مثل yahoo که هر زیردامنه ای ایجاد کند، رنکش بالا می رود، و یا اینکه ایجاد زیردامنه باعث عدم تمرکز و کاهش لینک دامنه اصلی در سایر سایت ها نشود!
j.kntoosi.com یک مثال خوب است، اگر به این زیر دامنه وارد شوید، خواهید دید که لینک متن های درسی همکلاسی در این زیردامنه دسته بندی شده اند، و یک فهرست به وجود آمده است!
چرا این زیردامنه ایجاد شد؟
1 - بازدید دامنه ی اصلی را کم نمی کند، بلکه زیاد تر هم می کند، چون اصل متن های درسی در دامنه ی اصلی منتشر می شود و آنجا فقط لینکهایش جمع آوری می شود!
2 - راحت شدن کار برای کسانی که دنبال جزوات هستند، باعث افزایش سودمندی و نهایتا افزایش بازدید همکلاسی می شود!
3 - برخی از سایت ها و وبلاگ ها حاضر نبودند همکلاسی را لینک کنند چون در آن هر متنی یافت می شود، مثلا ممکن است مدیر یک سایت طنز و سرگرمی از همکلاسی خوشش بیاید اما به خاظر وجود متن های سیاسی آن را لینک نکند، یا مدیر یک سایت اصلاح طلب از برخی متن ها خوشش بیاید اما به خاطر متن های ضد اصلاحات همکلاسی را لینک نکند و مهمتر از همه ممکن است سایت های درسی از جزوات همکلاسی خوششان بیاید اما به خاطر سایر متن های بی ربط به درس آن را لینک نکنند!
نهایتا با افزوده شدن این زیردامنه، تعدادی از سایت های درسی و علمی که قبلا حاضر به لینک دادن به همکلاسی نبودند، اقدام به لینک زیردامنه می کنند، درواقع پیش بینی این بود که ایجاد این زیردامنه از لینک های صفحه اصلی نمی کاهد ولی زیردامنه مستقلا در برخی سایت ها لینک خواهد شد!
نتیجه: چون ایجاد زیردامنه ی مذکور بازدید همکلاسی را زیاد میکرد و آمار لینک دادن به دامنه اصلی همکلاسی را کاهش نمیداد، ایجادش از لحاظ فنی به صرفه بود، (البته در ایجاد این زیردامنه راحتی دانشجویان بیش از این مسائل در نظر گرفته شده است اما سعی شد با رعایت نکات فنی حداکثر بازدهی، هدف قرار بگیرد!)
حالا اگر قرار بود متن های درسی مستقیما در j.kntoosi.com منتشر شوند، اولا بازدید همکلاسی کاهش می یافت و مخاطبان متن های درسی را از دست میداد، ثانیا لینک های دامنه ی اصلی هم کاهش پیدا می کردند، چون بودند سایت های علمی که همکلاسی را با نام و یا به عنوان جزوات دانشگاهی لینک کرده بودند که اینها نهایتا لینک زیردامنه را جایگزین می کردند و تمرکز از بین می رفت!
عملکرد کمیته ی فیلترینگ، آنطور که پیداست، مجموعه ای از کارهای بی اصول و بی برنامه است، بنابراین شاید بهتر باشد در این مورد نظر قطعی داده نشود، در هر صورت اصولا دامنه ها فیلتر می شوند نه زیر دامنه ها به صورت مستقل اما استثناء هم هست، مثل سرویس های وبلاگ که فیلتر نمی شوند اما زیردامنه هایشان که وبلاگ ها هستند، دونه دونه فیلتر می شوند(بگذریم از اینکه سرویس های ما هم هر کدام در مقطعی فیلتر را تجربه کرده اند و برخی سرویس ها هنوز هم فیلتر هستند)!
اینطور نیست، سایرین نمی توانند برای دامنه ی kntoosi.com زیر دامنه ایجاد کنند، اگر من kntoosi.com را به وبلاگی متصل کنم، زیر دامنه ها را به وبلاگ هایی می توانم متصل نمایم که با همان نام کاربری ساخته باشم! (در بلاگ اسکای می توان با یک نام کاربری تعداد زیادی وبلاگ داشت و هر وبلاگ را به یک زیردامنه متصل کرد!)
موفق باشید!
ما کاری نکردیم، پیش بینی مدیران بلاگ اسکای بوده است!
موفق باشید!
باز هم سلام و تشکر زیاد از شما
شرمنده بازم مزاحم میشم
بنده قراره تا آخر تابستون طی تماسی که با آقای توکلی و چنگیزی داشتم تا آخر تابستان حدود 20 قالب وبلاگ برای قالبهای پیشفرض بلاگ اسکای طراحی کنم ( منظورم اینه که بلاگ اسکای سیستم خوبیه ) اما در حال حاظر از میهن بلاگ استفاده میکنم که هر کسی میتواند روی دامنه اصلی من ساب دامین ایجاد کند
مسئله بعد اینه که من منظورم اینه که وبلاگی کاملا مجزا با وبلاگ اصلی بسازم به فرض
top.blogsky.com کاملا تفریحی
dars.blogsky.com کاملا آموزشی
و حالا برای هر کدام در پروفایلم ساب دامین ایجاد کنم در این صورت ضرری به دامین اصلی میزنند؟؟؟
سلام دوست عزیز!
همیشه مراحمید!
در این صورت ضرری نمیزند، از طرفی اگر مجموع وبلاگهای خوبی باشند، در رنک الکسا هم تاثیر مثبت دارد!
موفق باشید!
سلام بر حمید توکلی عزیز.بدون شک مجموعه وبلاگ همکلاسی از مفید ترین و جالب ترین وبلاگهای بلاگ اسکای هست.همیشه یادمان می ماند که اولین نوآوری ها از طریق همکلاسی معرفی شده است.اینکه چرا مدیران بلاگ اسکای از کاربران خود در این زمینه عقب ترند جای سوال دارد والبته برای شما جای تبریک و تحسین . همیشه موفق و پایدار باشید.
سلام برشما دوست عزیز!
ممنونم از لطف شما، ریشه ی موفقیت های همکلاسی، گروهی بودنش است و قطعا یک نفر به تنهایی نمی تواند وبلاگی چون همکلاسی را ایجاد کند!
مدیران بلاگ اسکای عقب تر از کاربران نیستند، فکر میکنم متن آقای مرتضی توکلی در وبلاگ مدیران باعث شده که چنین برداشتی بکنید!
"گاهی اوقات کاربران بلاگاسکای کارهایی برای سایت میکنند که خود ما از آن غافلیم."
منظور ایشان از غفت آن بوده که نسبت به آموزش استفاده از امکانات سایت غفلت کرده اند، نه آنکه چیزی از بنده ی حقیر یاد گرفته باشند!
سلامت باشید!
سلام عزیزم
راستی برای زیر دامنه نیازی به تغییرات در مدیریت دامینمون نیست ؟
فقط باید مدیریت وبلاگمون تغییرات انجام بشه ؟
مرسی بابت آموزشت ...
سلام دوست عزیز!
برای ایجاد زیر دامنه تنظیمات پنل بلاگ اسکای کافی است و نیازی به تنظیم پنل دامنه نیست!
موفق باشید!
سلام و خسته نباشید
راستی مطابل و تغیرات اید دامنه ها چه گونه و در کدام سرورو انجام می شود مثلا : اگه به خوایم یه مطلب جدید admin.nooresabz.com بزاریم؟
سلام دوست عزیز
به علت اشتباه تایپی در برخی کلمات، فکر میکنم متوجه منظور شما نشده باشم، در هر صورت پاسخ میدهم اما اگر پاسخ نگرفتید، بهتر است مجددا نظر دهید!
وقتی وبلاگی در بلاگ اسکای ایجاد شده و دامنه ای مستقل به آن وصل می کند، همه ی مطالب و تنظیمات وبلاگش در سرورهای بلاگ اسکای باقی می ماند، درواقع هزینه ی نگهداری مطالب و ... برای او رایگان تمام می شود، آی پی سایتش با آی پی بلاگ اسکای یکی است ولی دامنه اش مستقل از بلاگ اسکای است، دامنه ای که اگر بعد ها آن را تمدید نکرده و رهایش کند، اصل وبلاگ و مطالبش در بلاگ اسکای باقی خواهد ماند!
موفق باشید!
میشه بگین اصلا دامین چیه و چه کاربردی داره؟.
دامین یا دامنه(Domain) همون آدرس صفحه اصلی سایت هست!
دامنه ی گوگل = آدرس سایت گوگل = www.google.com
زیردامنه، قسمتی از یک دامنه است = mail.google.com
هر وبلاگی خودش در ابتدا یک زیردامنه است، مثلا admin.blogsky.com یک زیر دامنه از سایت www.blogsky.com است، وقتی زیردامنه است، آدرسش طولانی تر است، برای ساده تر شدن ادرس و دلایل دیگر، می توان یک دامنه خریداری کرد و آن را به وبلاگ وصل نمود!
مثلا: admin.blogsky.com => www.admin.com
موفق باشید!
خیلی دیر بود . . دیگه این یکی به کار ما نمیاد از ما گذشت
سلام
میخواستم بدونم برای ثبت یک دامنه به وبلاگم (در بلاگفا) نیازی به خرید هاست دارم ؟
سلام
سلام داداش ممنون از شما


فقط این عکس نگاه کنید ببینید درست ثبت کردم یا نه......http://up.p30day.com/images/80941546235598234772.png
بعدش از اون سایتی که سرور گرفتم قبل از اینکه اینو وارد وبلاگ کنم....این تو ایمیل برام اومده.....
..........................
متن پاسخ پشتیبانی :
با سلام و درود
لطفاً وارد وبلاگ شوید و دامین را از داخل تنظیمات وبلاگ متصل کنید سپس دی ان اسی که در آنجا نوشته شده را هم در همی نبخش برای من ارسل کنید
...............
یعنی چی یعنی اونی که پایین همون بخش هست براش بفرستم ...منظور اینه ....
Name Servers :
ns1.blogsky.com
ns2.blogsky.com
ممنون پاسخ بنده رو بدید