KNToosi.in - همکلاســــی

وبلاگ گروهی دانشجویان ِ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

KNToosi.in - همکلاســــی

وبلاگ گروهی دانشجویان ِ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

متن اولین سخنرانی تلویزیونی موسوی

موسوی در اولین سخنرانی تلویزیونی:
بانک‌ها حیاط‌ خلوت دولت شده اند
جام جم آنلاین: اولین سخنرانی تلویزیونی مهندس میر حسین موسوی با مردم ایران ساعت 21:45 دقیقه جمعه شب از شبکه اول سیما پخش شد.میرحسین موسوی در بخشی از این سخنرانی گفت: من خود را مدیون شهدا و خانواده شهدا می‌دانم و هرآنچه داریم به دلیل خون‌های بسیار زیادی است که در راه انقلاب و دفاع مقدس ریخته شده است. 

میرحسین موسوی کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در اولین سخنرانی انتخاباتی تلویزیونی خود با بیان اینکه مدتهاست بعد از اتمام وظیفه‌ام در دولت از سال 68 امکان حضور در تلویزیون نداشته‌ام گفت:‌ این به دلیل محدود کردن تصویر من بود ولی در این مدت با حضور در جمع مردم در کوچه و خیابان در بین مردم بودم و با آنها ارتباط داشتم.

موسوی خاطرنشان کرد: این از آرزوهای من است که مردم بتوانند از طریق رسانه‌ها خصوصاً رسانه ملی دور یکدیگر بنشینند و دوستی‌هایشان را با هم تقسیم کرده و به تبادل‌نظر بپردازند چرا که این مسئله فضای ملی را شادتر می‌کند.

وی با اشاره به سفرهای انتخاباتی خود در برخی از استان‌های کشور اظهار داشت:‌جا دارد از پیشواز مردم در شهرهای مختلف تشکر کنم و من شرمنده آنها هستم چرا که اینها برای شنیدن حرفها و نقد مسائل کشور از سر وظیفه انجام می‌شود.

این کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: من ماشینی نفرستاده‌ام تا مردم را بیاورند و امکاناتش را هم نداشتم و پول نقد هم در اختیارم نبود و یقین دارم که این مردم به خاطر این امکانات نیست که به استقبال ما آمدند بلکه در قبال انقلاب و مملکت احساس مسئولیت می‌کنند.

خود را مدیون شهدا و خانواده شهدا می‌دانم

موسوی ادامه داد: جا دارد از استقبال مراجع عظام تشکر کنم چرا که اینها ستون معنوی جامعه و مایه آرامش هستند و به مردم معنویت و سکینه می‌بخشند و کشور را در راستای ارزش‌های انقلاب و معنویت هدایت می‌کند.

وی ضمن تشکر از برخی شخصیـت‌های سیاسی که از او حمایت کرده‌اند گفت: به دلیل آنکه این افراد دارای مسئولیت هستند نام آنها را نمی‌برم اما جا دارد از آقای دکتر خاتمی تشکر کنم و من ایشان را فردی می‌دانم که همواره به صیانت از آزادی‌های تصریح شده در قانون اهتمام می‌ورزد و ایشان شخصیتی دارند که نشاندهنده روح صلح‌طلبی و ارتباط با جهان دارند و سرمایه بزرگی برای کشور هستند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین از خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران که در راه انقلاب و دفاع مقدس تلاش کرده‌اند تشکر کرد و گفت: من خود را مدیون شهدا و خانواده شهدا می‌دانم و هرآنچه داریم به دلیل خون‌های بسیار زیادی است که در راه انقلاب و دفاع مقدس ریخته شده است.

موسوی با اشاره به نزدیکی انتخابات ریاست جمهوری گفت: نقد و صحبت در آستانه انتخابات همواره به همراه احترام به دیگر رقبا است و این نشاندهنده آزادی و فضای خوب در کشور است و انتخابات زمینه‌ای را فراهم می‌کند که بتوانیم به نقد وضعیت موجود و گذشته بپردازیم و نگاهی به آینده داشته‌ باشیم.

وی خاطرنشان کرد:‌در آستانه انتخابات حساسیت در کشور فراگیر می‌شود و مردم به وضعیت موجود در گذشته نگاه می‌کنند و این فرصت در اختیارشان قرار می‌گیرد که آیا در این انتخابات وضع موجود را تثبیت کنند و یا یک دگرگونی در وضعیت ایجاد کنند.

برنج کشاورز در انبار مانده، برنج باسماتی وارد می‌شود

این کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: در برخورد با مردم در سفر‌های استانی متوجه شدم که مردم برای درس گرفتن از ما نمی‌آیند بلکه می‌آیند تا به ما درس بیاموزند.

موسوی خاطرنشان کرد: به شعارهایی که از طریق مردم داده می‌شد نگاه می‌‌کردم و در ملاقاتها می‌دیدم که تمام آن ارزش‌ها و مسائلی که مدنظر دارند بیان می‌کنند و آنها هستند که ما را هدایت می‌کنند تا چه خطی را ببینیم و در این ملاقات‌ها برایم روشن شد که مردم علاوه بر مسائل خود مسائل ملی را نیز مدنظر دارند.

وی با اشاره به سفر انتخاباتی به شمال کشور گفت: در شمال یکی از بحث‌‌ها این بود در حالی که برنج کشاورزان در انبار مانده بازار با برنج‌های باسماتی هند پُر می‌شود و در حالی که هنوز پرتقال کشاورزان بر درخت‌ها است در بازار پرتقال‌های خارجی فروخته می‌شود که اینها وضعیت کشاورزان را مشکل کرده است.

این کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: در باغ‌های چای که رفتم هم کشاورزان بودند و هم متخصصان و در حالی که گفته می‌شود بیش از 180 هزار تن چای در بازار باقی مانده چای خارجی بازار را پر کرده و امکان رقابت برای تولیدکننده داخلی نیست.

موسوی خاطرنشان کرد: همین مسائل را در کرمان هم مشاهده کردم و در صنعت ابریشم هم که یک موقعی اقتصاد دوران صفوی را می‌‌گرداند و شاه‌ عباس صفوی یکی از بزرگترین تاجران ابریشم بود که بواسطه آن برخی فرصت‌های دیگر نیز برای کشور ایجاد می‌کرد در سال‌های اخیر این صنعت در حال نابودی است که این امر منجر به عدم اشتغال و بالار رفتن بیکاری در جامعه شده است.

هم کارخانه‌دار مشکل دارد و هم کارگر

وی با بیان اینکه این مشکلات فقط مربوط به کشاورزی نیست چرا که در صنعت و در کل اقتصاد ملی نیز از این دشواریها رنج می‌بریم با اشاره به موضوع شکر در کشور گفت: اطلاع دارم که 600 هزار تن شکر حداکثر نیاز واردات کشور است اما وقتی نزدیک به 3 میلیون تن شکر وارد می‌کنیم شکرها در انبارها می‌ماند و سفره‌ کشاورزان کوچکتر می‌شود و اقتصاد ملی هم آسیب می‌بیند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به سفر خود به اراک این شهر را از شهرهای صنعتی کشور دانست و گفت: در آنجا نیز با صنایع دولتی مثل آلومینیوم سازی و ماشین‌ سازی اراک مشکلاتی وجود دارد در حالی که از افتخارات دوران جنگ این است که با 100 هزار دلار این کارخانه‌ها تأسیس شد که البته همت مدیران قوی نیز در این امر مؤثر بود اما اینها امروز در معرض خطر و بی‌توجهی به کارگران قرار دارد که بواسطه آن هم کارخانه‌دار مشکل دارد و هم کارگر و نرخ بیکاری نیز بالا رفته است.

موسوی ادامه داد: نحوه اجرای اصل 44 نیز چون به صورت همه‌جانبه دیده نشده، بیکاری را در استانی صنعتی وسعت داد و در ساوه که جمعیت قابل توجهی جمع شده بودند دیدم که اکثریت آنها از قشر کارگری بودند و از اخراج و ناکافی بودن حقوق خود ناله می‌‌کردند و حق داشتند که عصبانی باشند.

وی ادامه داد: برخی از آنها از سرمایه‌گذاران شکایت می‌کردند اما من گفتم با این وضعیت سرمایه‌گذاران هم به خاطر نبودن روش مناسب امکان کار ندارند و هم کارآفرینان و هم کارگران مشکل دارند.

این کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تأکید کرد: فکر نکنید اینها مسائل کوچکی است و فقط متوجه کارگران می‌شود بلکه در سطح ملی هم این موضوعات مشکلاتی بوجود خواهد آورد و بداخلاقی‌ها، اعتیاد، مشکلات جوانان به خاطر همین مشکل بیکاری است که از آن رنج می‌برند و مهمترین آنها مسائل اقتصادی است.

موسوی گفت: اگر دولتها بتوانند این مسائل را حل کنند، می‌شود مشکلات فرهنگی را در خصوص جامعه حل کرد و ما نمی‌توانیم از جوانان بخواهیم بداخلاقی و مشکلاتی فرهنگی نداشته باشند در صورتی که برای آنها شغل و چشم‌انداز روشنی از آینده ترسیم نکنیم.

دغدغه اساسی باید رفع تورم و بیکاری باشد

میرحسین موسوی افزود: احساس عدم امنیت فقط این نیست که دزدی و یا جنایت‌کاری اسلحه بر سینه شما بگذارد، وقتی دختران و پسران این کشور وضعیت بازار کار، فرصت‌های شغلی کم، رانت‌خواری و سفره‌پروری و گزینش‌های تبعیض‌آمیز را می‌بینند، طبیعی است که احساس امنیت نکنند و ما نیازمند به آرامش در جامعه هستیم و این آرامش به دست نمی‌آید مگر در زمانی که اقتصاد اصلاح و سامان داده شود.

وی ادامه داد: همه ما از دوران مشروطیت بر داشتن اقتصاد ملی نیرومند تأکید داشته‌ایم و در جمهوری اسلامی نیز دغدغه اساسی باید این باشد که مشکلات تورم و بیکاری و معضلات اقتصادی در اولویت قرار گیرد.

موسوی با اشاره به زندگی امیرکبیر، وی را از شمار شهدا خواند و اظهار داشت: یکی از کارهای امیرکبیر ایجاد اشتغال، کارآفرینی و فرصت برای کار در کشور بود تا بر مبنای آن مشکلات حل شود.

این کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان خاطره‌ای ناظر بر سفر وی به استان اصفهان در سالهای دوره نخست وزیری برای یافتن معادنی با هدف جایگزینی آن به جای فروش نفت به علت قیمت پایین نفت در سال‌های جنگ بیان کرد: در آن سالها به مجموع تلاش‌هایی برای یافتن معادن طلا در نزدیکی اصفهان برخوردیم که مردم آن منطقه آن را منتسب به دوران امیرکبیر می‌دانستند، البته با مجموعه تلاش‌هایی که شد در زمان ریاست جمهوری برادر عزیزم آقای هاشمی رفسنجانی فرصت بهره‌برداری از این معادن فراهم شد.

تورم 25 درصدی یعنی کوچک شدن سفره مردم

وی گفت: با نگاهی به بازار، صنعت و کسب‌وکار متوجه می‌شویم که ما نسبت به این مسائل بی‌اعتنا بوده‌ایم و باید برای مدیریت جهانی ابتدا کشور را ساخت و ما زمانی می‌توانیم از برادران لبنانی و آرمان فلسطین دفاع کنیم که خودمان قوی باشیم. ما زمانی می‌توانیم با کشورهای آمریکای لاتین پیوندهای تجاری و اقتصادی برقرار کنیم که بازارهای منطقه را در دست گرفته و پیش‌رو در این حوزه‌ها باشیم. ما موقعی می‌توانیم در خلیج فارس با طمع‌ها مقابله کنیم که از عمق استراتژیک‌مان در منطقه بهره برده باشیم.

موسوی خاطرنشان کرد: مردم از گرانی می‌نالند و هرچه ما بگوییم که گرانی نیست، اما مردم 25 درصد تورم را درک می‌کنند و این میزان از تورم یعنی کوچک شدن ظرفیت و سفره مردم و اینها موجب بدبینی به نظام می‌شود و هر دولتی باید یکی از بزرگترین دغدغه‌های خود را مسئله گرانی و تورم قرار دهد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: ما در یک زمانی در افزایش قیمت سیگار با واکنش امام (ره) مواجه شدیم و پس از بحث فراوان از سوی مجلسی‌ها امام (ره) راضی شدند که قیمت سیگارهای لوکس بالا برود اما الان 25 درصد تورم داریم و بحث‌مان این است که دیگر این میزان تورم رشد نمی‌کند، اما باید بدانیم که 25 درصد تورم یعنی کاهش قدرت خرید مردم و من ظن این را دارم که وزارت رفاه برای پوشش مشکلات افراد زیر خط فقر آن‌را اعلام نمی‌کند و مجموعه معضلات و مشکلات در ذهنیت و احساس مردم نسبت به نظام تأثیر می‌گذارد و انتظار از دولت اسلامی این است که مثل و مشابه همه دولتهای جهان مسئله کنترل تورم و بیکاری در اولویت باشد.

بانک‌ها حیاط خلوت دولت شده‌اند

موسوی توجه به مسئله بیکاری را نیز یکی از نیازهای جدی کشور عنوان کرد و افزود: این همه حاشیه‌نشینی و مهاجرت‌ها بواسطه بیکاری شکل گرفته و این کار مهار نخواهد شد تا مادامی که دولت‌ها قویاً قانون را رعایت کرده و بر مبنای برنامه عمل کنند نه اینکه بیایند و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی را منحل کنند و باید برای مهار مشکلات برنامه‌های مستقل و جامع تدوین کرد، نه اینکه شورای پول و اعتبار را در کنار 18 شورای بسیار حساس تعطیل کرده و بانکها را به حیاط خلوت دولت تبدیل کرد و در این شرایط نمی‌توان انتظار داشت که مشکلات مردم حل شود و بانکها در خدمت به مردم باشند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام پائین آمدن قدرت خرید مردم را به معنای ضعف و نابودی اقتصاد عنوان کرد و گفت: اگر امروز بواسطه گذرنامه‌ها و سندهایمان مشکل داریم همه بواسطه مسائل سیاست خارجی نیست بلکه بواسطه مشکلاتی است که وجود داشته و باید برای حل آنها اقدام کنیم.

ایران سرنوشتش فقر نبوده و نیست

موسوی ادامه داد: بنده مشاور آقای هاشمی رفسنجانی بودم و در دولت آقای خاتمی نیز به عنوان مشاور ایشان فعالیت می‌کردم و در اوایل دولت آقای احمدی‌نژاد می‌رفتم و مشکلات را از روی دلسوزی می‌گفتم و هیچ مشکلی نیز با کسی نداشتم اما اگر بخواهیم عظمت ایران را حفظ کرده و اگر می‌خواهیم کشوری با اقتصاد مطلوب و پیشرفته داشته باشیم باید اولویت‌هایمان را مشخص کنیم و با تمرکز بر مسائل اصلی این سؤال را از خودمان بپرسیم که چرا پروژ‌ه های اساسی کشور که می‌تواند اشتغالزایی ایجاد کند متوقف شده و در حوزه مسائل کوچک اعتبارات گسترده را هزینه کرده‌ایم؟ که بخشی از آن نیز موجب تورم شده است.

این کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بیان داشت: ایران سرنوشتش فقر نبوده و نیست و ما با اصلاحات در سیاست خودمان یقیناً می‌توانیم در ایجاد نشاط در مردم و مشکلات فائق آئیم و شعار من برای همه چه اغنیا و فقرا این است که همه ما باید مدافع منافع مستضعفان باشیم و منفعت همه نیز بر این است که به کشور خدمت کنیم و با کمک به اقتصاد ملی عرصه را برای رشد و توسعه فراهم آوریم و معتقدم همه دولت‌ها و قشرها باید فکر این باشند کشوری شاد، آباد و بانشاط با سیاست خارجی قدرتمند داشته باشیم تا بتوانیم از همه آرمان‌های شهدا در سطح داخلی و ملی دفاع کنیم.

 

جام جم آنلاین

نظرات 3 + ارسال نظر
حوریه جعفری - کامپیوتر شنبه 2 خرداد 1388 ساعت 15:37

ممنون!!

سیدحسین هاشمی یکشنبه 3 خرداد 1388 ساعت 10:28

tramaddfdsdf شنبه 13 تیر 1388 ساعت 00:38 http://buy+cheap+tramadol+online.wackwall.com

http://diflucan+yeast+infection.wackwall.com/ Diflucan yeast infection
http://buy+cheap+tramadol+online.wackwall.com/ buy cheap tramadol online
http://buy+generic+viagra.wackwall.com buy generic viagra
http://order+tramadol+online.wackwall.com order tramadol online
http://buy+vicodin+no+prescription.wackwall.com/ buy vicodin no prescription
<a href="http://diflucan+yeast+infection.wackwall.com/"> Diflucan yeast infection </a>
<a href="http://buy+cheap+tramadol+online.wackwall.com/"> buy cheap tramadol online </a>
<a href="http://buy+generic+viagra.wackwall.com"> buy generic viagra </a>
<a href="http://order+tramadol+online.wackwall.com"> order tramadol online </a>
<a href="http://buy+vicodin+no+prescription.wackwall.com"> buy vicodin no prescription </a>

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد