اکنون برای بازگشت کشور در مسیر آزادی، توسعهی سیاسی و اقتصادی و همچنین برونرفت از چالشهای بینالمللی نیاز به رییسجمهوری توانا، عملگرا، شجاع و با مشاورانی خردمند به شدت احساس میشود تا با جسارت لازم به مبارزه با اقتدارگرایان و خودکامگان داخلی برخیزد و در اجرای کامل قانون اساسی همت گمارد و با خردمندی خود و تیم همراه، کشور را از بحران سیاسیِ ساخته و پرداختهی احمدینژاد و بحران اقتصادی بینالمللی برهاند. در میان کاندیداهای موجود آقای مهدی کروبی، ضمن دارا بودن سابقهی طولانی در عرصه سیاسی کشور و مدیریتی مدبرانه در کنترل چالشهای فراروی اصلاحات و خصوصا مجلس ششم...
در زمان ریاست مجلس و تلاشهای مداوم ایشان در چهارسال گذشته در دفاع از حقوقشهروندیِ همگی شهروندان خصوصا دانشجویان، فعالین حقوق زنان و کارگری و همچنین ارائه ی برنامهی مدون برای ادارهی چهارسال آینده کشور که دربیانیههای اقتصادی و حقوقشهروندی ایشان متبلور است و ضمن همراهی تیم کارشناس و خبره با حضور آقایان عبدی، مهاجرانی، ابطحی، کرباسچی، سحرخیز، نجفی، باقی، خانم کدیور و... که نشان از حضور نخبگان در دایرهی مشاوران ایشان می باشند، ما را براین داشت که از ایشان به عنوان بهترین گزینه در انتخابات پیشرو حمایت نماییم...
پس از گذشت سیسال از انقلاب اسلامی ایران در سال ۵۷، همچنان هممیهنانمان چشمانتظار استقلال، آزادی و عدالت نشستهاند، خواستهای که در نتیجهی سیطرهی اقتدارگرایانِ خودکامه تنها در حد آرزویی دست نیافتنی باقی ماندهاست و قانوناساسی که با خون هزاران شهید به ثمر نشستهاست چنان بازیچهی دست قدرتمداران و تمامیتخواهان شدهاست که قانون را به دلخواه خود گلچین و آن را به سود خود بهرهبرداری میکنند. کسانی که چنان در توهم توطئه فرورفته اند که هر اعتراض و انتقادی را به منزلهی براندازی نظام و اقدام علیه امنیتملی سوءتعبیر میکنند و بدینترتیب با حذف تمامی نیروهای منتقد و ایجاد فضای ارعاب، تهدید و خفقان، خواهان معرفی باورهای کجاندیشانهی خود به عنوان خواستهی ملت هستند.
اوج این کجرویها را میتوان در چهارسال گذشته، زمانی که محمود احمدینژاد مقیم کاخ ریاستجمهوری شد، به وضوح مشاهده کرد. لبه ی تیغِ حذفِ مخالف و منتقدِ او و یارانش، چنان تیز بود که هیچ فرد و گروه منتقدی از گزند آن بینصیب نماند. بهگونهای که زخم این تیغ برندهی جفاکار بر تن فعالین دانشجویی، فعالین حقوق زنان و حتی فعالین کارگری به وضوح قابل مشاهده است.
دولت مهروز و قانونستیز نهم چنان در خشونت علیه زنان کمرهمت بسته که گویی با دشمن متجاوز به خاک میهن در جنگ است. ارسال لایحهی حمایت از خانواده به مجلس، طرح سهمیهبندی جنسیتی ، بومیگزینی و بازداشت مکرر فعالین حقوق زنان تنها بخشی از مهرورزیشان را به نمایش میگذارد. همچنین دستدرازی دولت خشونتگرای نهم در دانشگاه چنان گسترده بودهاست که اخراج اساتید دگراندیش، تعطیلی تشکلهای مستقل دانشجویی، بیش از ۱۰۰ترم تعلیق فعالان دانشجویی، ستارهدار و محروم از تحصیل کردن دانشجویان منتقد و بازداشت آنان، چاپ نشریات جعلی به بهانهی برخورد با فعالین دانشجویی دانشگاه امیرکبیر و این اواخر هم انتساب اتهام ارتباط با سازمانمجاهدینخلق ابتدا به دانشجویان دانشگاه صنعتیخواجهنصیر و سپس به دانشجویان دربند دانشگاه امیرکبیر، تنها بخش کوچکی از ستمهایی است که بر این نهاد علمی کشور رفتهاست. اما رقتانگیزتر از همه برخورد دولت با جمعی است که همواره خود را خادم آنان میداند، آری! حتی فعالین کارگری هم که تنها به دنبال لقمه نانی برای خانوادهشان هستند، در این چهارسال از مهروزی دولت در امان نماندهاند. بازداشت، سرکوب و اخراج کارگران از زمستان سال ۸۴ در برخورد با اعضای سندیکای شرکت واحد اتوبوسرانی آغاز شد و در تمام این چهارسال ادامه داشته، که آخرین مورد این نوع برخوردها در شنبهی گذشته،۱۲اردیبهشت ۸۸، با بازداشت حدود ۱۰۰ تن از کارگران در روزجهانی کارگر در تجمعی در پارک لاله تهران مشاهده شدهاست تا تلاش دولت در ستیز با طبقهی کارگر را بیش از پیش به معرض نمایش عموم بگذارد.
اما ستیز احمدینژاد با ملت تنها به این موارد ختم نمیشود، بیبرنامگیها و اتخاذ سیاستهای اقتصادی غیرعلمی و غیرکارشناسانه منجر به تجربهی نرخ تورم ۲۷درصدی برای کشوری شد که به واسطهی پول نفت سودآورانهترین سالهای تاریخ خود را سپری میکرد و اقتصاد کشور چنان در سراشیبی سقوط قرارگرفت که شعار "آوردن پول نفت بر سر سفرهی مردم" با آوردن سیبزمینی بر سرسفره مردم تحقق پیداکرد!
سیاستهای متهورانه و نابخردانه ی رییس دولت بحرانساز نهم در حوزه ی سیاست خارجه چنان کشور را در عرصهی بینالملل منزوی کرد که برای یافتن متحد بینالمللی دست به دامن کشورهای آفریقایی و آمریکایلاتین شدیم و این انزوای بینالمللی چنان کشورهای عرب همسایه را گستاخ کرد که در دوبی به هتک حرمت مسافرین ایرانی پرداختند و وزیر عربستانی، ایران را "ببرکاغذی با پنجههای فولادی" خواند و در هر نشست سران کشورهای عربی داعیهی جزایر سه گانه سردادند و خلیجفارس را خلیج عربی خواندند.
اما اکنون برای بازگشت کشور در مسیر آزادی، توسعهی سیاسی و اقتصادی و همچنین برونرفت از چالشهای بینالمللی نیاز به رییسجمهوری توانا، عملگرا، شجاع و با مشاورانی خردمند به شدت احساس میشود تا با جسارت لازم به مبارزه با اقتدارگرایان و خودکامگان داخلی برخیزد و در اجرای کامل قانون اساسی همت گمارد و با خردمندی خود و تیم همراه، کشور را از بحران سیاسیِ ساخته و پرداختهی احمدینژاد و بحران اقتصادی بینالمللی برهاند. در میان کاندیداهای موجود آقای مهدی کروبی، ضمن دارا بودن سابقهی طولانی در عرصه سیاسی کشور و مدیریتی مدبرانه در کنترل چالشهای فراروی اصلاحات و خصوصا مجلس ششم در زمان ریاست مجلس و تلاشهای مداوم ایشان در چهارسال گذشته در دفاع از حقوق شهروندیِ همگی شهروندان خصوصا دانشجویان، فعالین حقوقزنان و کارگری و همچنین ارائهی برنامهی مدون برای ادارهی چهارسال آینده کشور که دربیانیههای اقتصادی و حقوقشهروندی ایشان متبلور است و ضمن همراهی تیم کارشناس و خبره با حضور آقایان عبدی، مهاجرانی، ابطحی، کرباسچی، سحرخیز، نجفی، باقی، خانم کدیور و... که نشان از حضور نخبگان در دایرهی مشاوران ایشان می باشند، ما را براین داشت که از ایشان به عنوان بهترین گزینه در انتخابات پیشرو حمایت نماییم.
بدین وسیله تشکیل ستاد حامیان آقای کروبی در دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی را اعلام میداریم
به امید ایرانی آزاد و سربلند
دانشجویان حامی مهدی کروبی در دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدینطوسی
زنده باد کروبی
کروبی با اتخاذ مواضع هر چه روشن تر روز به روز بر تعداد حامیانش میفزاید.