میرحسین موسوی در اولین کنفرانسی خبری:
در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری،
گشتهای ارشاد را متوقف و
آزادی فکر و بیان در چارچوب قانون
را دنبال میکنم.
به گزارش خبرگزاریهای ایران، نخستوزیر پیشین ایران که امروز در یک نشست خبری سخن میگفت، افزود در صورت پیروزی، آسیبهای وارد به دستگاههای تصمیمگیری را جبران کرده و فضایی «برای گردش اطلاعات» فراهم خواهد کرد.
آقای موسوی همچنین اظهار داشت: «حفظ آزادی فکر، بیان، مطبوعات، آزادی در نشر کتابها در چارچوب قانون» از دیگر برنامههایی است که در صورت پیروزی به آنها عمل خواهد کرد.
وی در بخش دیگری از سخنانش با انتقاد غیرمستقیم از دولت محمود احمدینژاد گفت: «شرایطی به وجود آوردهاند که با دادن صدقه مردم را تحقیر میکنند.»
به گفته نخستوزیر پیشین ایران، مهمترین مشکل دولت دهم در ایران «مسئله تورم و بیکاری» است.
آقای موسوی همچنین طرحهای «امنیت اجتماعی» پلیس در دو سال گذشته را «تامین کننده اهداف نظام» ندانست و گفت: «در صورت پیروزی در عرصه انتخابات، بحث گشتهای ارشاد و امنیت اجتماعی را جمع خواهم کرد.»
در طرحهای «امنیت اجتماعی»، پلیس ایران صدها دختر و پسر را به خاطر رعایت نکردن پوشش اسلامی دستگیر کرده و به دادگاه فرستاده است.
در این طرحها دهها نفر نیز به اتهام «اخلال در نظم عمومی» به دار آویخته شدند.
آقای موسوی در بخش دیگری از این کنفرانس گفت که قصد دارد در صورت پیروزی در انتخابات «دستگاه دیپلماسی خود را فعال و از حالت پدافندی خارج» و چهره جمهوری اسلامی را در «جهان احیا» کند.
میرحسین موسوی، اسفند ماه سالجاری پس از ۲۰ سال دوری از معادلات سیاسی، اعلام کرد که خود را نامزد انتخابات ریاست جمهوری دهم ایران کرده است.
وی که به عنوان فردی نزدیک به آیتالله خمینی شناخته میشود، طی سالهای ۱۳۶۰ تا ۱۳۶۸ پست نخست وزیری ایران را بر عهده داشت.
البته موسوی که قطعا رییس جمهور نمیشه! ولی اگه بشه چه بلایی سر مردم میادا!
فکرشو بکنین از فرداش دیگه دخترا نمی تونن با خیال راحت از خونه خارج بشن، همش دغدغه اذیت شدن از طرف آدمای لاابالی و بی سروپا رو دارن. دیگه اون موقع حتی پلیشم اجازه نداره امنیت اجتماعی رو حفظ کنه و هر چی لات و لوت و بی سر وپا هست میریزه تو خیابونو کسی هم جرات اعتراض نداره!
چقدر بده که یه رییس جمهور طرف اشرار جامعه باشه و بهشون آزادی بده که هر غلطی دوس دارن بکنن
طرح امنیت اجتماعی سه وجه کلی داره:
1 - مبارزه با اراذل و اوباش
2- مبارزه با معتادین
3 - ترویج حجاب اجباری
مورد اول و دوم قبلا هم اجرا میشده و اصولا وظیفه ی مشخص و تعریف شده ی نیروی انتظامی در تمام دنیاست!
منتها مورد اول و دوم رو هم به کلیت طرح اضافه کردند و بعد از شروع طرح شدت عمل در این دو مورد رو افزایش دادند تا به نوعی زیرکانه عوام فریبی نمایند!
این کار انجام شد تا طرح از دید عوام داری دو نقطه مثبت هم باشد، غافل از آنکه مبارزه با اراذل و اوباش و معتادین وظیفه ی مسلم پلیس است و اگر نخواهد این دو کار را انجام دهد دیگر پلیس نیست!
اما آنچه که وظیفه ی پلیس نیست و طبق این طرح وظیفه ی پلیس شد، ترویج حجاب اجباری است که بدون تردید موجب کاهش امنیت اجتماعی است!
در مورد مضرات حجاب اجباری پیش از این متن های زیادی نوشته شده و فکر نمی کنم لازم به تکرار باشد!
وقتی سیاستمدارن صحبت از طرح امنیت اجتماعی می کنند، طبعا منظورشان به حجاب اجباری است!
چرا که اگر مبارزه با معتادین و اراذل نباشد، یعنی اینکه پلیس هم نباشد!
از طرفی نباید فراموش کرد که نیروی انتظامی از ریاست جمهور دستور نمیگیرد و مستقیما زیر نظر ولایت فقیه است و اگر اشتباها فرض کنیم که منظور میرحسین از طرح، هر سه مورد بوده است، می توان گفت میرحسین شعاری فرای قوانین داده که این با عقل جور در نمی آید!
اما طرح حجاب اجباری از آنجاییکه جزء وظایف اصلی و تعریف شده ی نیروی انتظامی نیست، می تواند در دوره ای اجرا و در دوره ای با آن مبارزه گردد، این بستگی به دید رئیس جمهور دارد!
آن پسرانی که دختر آزاری میکنند از همین جامعه هستند، برادران همین دخترانند، تعدادشان یکی دو تا نیست، مشکل فراگیر تر از این حرفاست، پس نمی توان آن را نادیده گرفت، کارشان قابل توجیه نیست اما چه چیز باعث شده که دختر آزاری کنند؟ چه چیز منشاء تجاوز به عنف است!؟
عدم توجه به نیازهای جوانان!
برای توجه به این نیازها لازم است که ابتدا باور کنیم که مشکلاتی هست، اما متاسفانه عیب بزرگ حجاب اجباری آن است که به مردم این باور را القاء می کند که مشکلی نیست!
درسته
ممنون
زمان خاتمی خوب بود همه با شلوارک میومدن
موسوی انتخاب میشه...
آفرین موسوی
موسوی دوست داریم
افعال معکوس نباشه!!! ولی چون هم اسم دوستمه دوستش دارم
منم دوست دارم
زنده باد موسوی
رادیو زمانه !

حمید خان هم نظرش جالب بود.
میر حسین پرچشمش بالاست !
آقای موسوی همچنین اظهار داشت: «حفظ آزادی فکر، بیان، مطبوعات، آزادی در نشر کتابها در چارچوب قانون» از دیگر برنامههایی است که در صورت پیروزی به آنها عمل خواهد کرد.
مهندس در چارچوب این قانون، انجام این کارها
مثل آوردن نفت به سفره هاست...
فرق فوکوله
ایشالا همه چی خوب شه!
!!
ایشالا
http://www.webneveshteha.com/weblog/?id=2146309995
مرسی
طرح امنیت اجتماعی و گشت ارشاد یکی از نقاط ننگ دولت احمدی نژاد بود که فقط برای ایجاد فشار بر قشر جوان جامعه طراحی شده بود که در سایه آن بتوانند خیلی از بگیر و ببندها و اعدامهای سیاسی را راحتتر انجام دهند.
درود بر میر حسین موسوی
شعاره عوام فریبانه است
:))
اصلا به اون ربطی نداره ...
نیرو انتظامی که زیره نظر اون نیست..
:)) خاتمی هم خیلی وعده داده بود..
:))
این طرح با دستور مستقیم رییس جمهور تدوین و در اردیبهشت ۸۶ به نیروی انتظامی ابلاغ شده است
یک جوری باید سر مردم را باید گرم کرد روز های اول به چند تار مو گیر میدادند حالا چی عدالت اجتماعی کجا رفت حقوق کارگران و زحمتکشان کجا رفت آزادی های قانون اساسی به کجا رسید .
. ما ، و دنیا ی ما نمی تواند 75 سال ، و 1400 سال به عقب باز گردد . هر کوششی در این رجعت ، جز ارتجاع کور معنی نمی دهد ، و سر نوشتی جز شکستی تلخ نخواهد داشت .
اصلا گشت های ارشاد زیر نظر دولت نیست که میر حسین خان اونو متوقف کنه
این یه شعار عوام فریبانه ست.
پس زیر نظر کیه؟
هر کار بو داری که دولت میکنه گردن اینو اون میندازن
یه بار مسولین دیگر یه بار رهبر یه بار امام زمان
این طرح با دستور مستقیم رییس جمهور تدوین و در اردیبهشت ۸۶ به نیروی انتظامی ابلاغ شده است
فایل تصویری :
http://www.youtube.com/watch?v=QeG64KpZl1I