KNToosi.in - همکلاســــی

وبلاگ گروهی دانشجویان ِ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

KNToosi.in - همکلاســــی

وبلاگ گروهی دانشجویان ِ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

راهبردهای آموزش الکترونیکی در مقیاس‌های ملی و جهانی....

سومین کنفرانس آموزش الکترونیک برگزار می‌شود‌ 

سومین کنفرانس آموزش الکترونیکی‌ 4و 5 دی‌ در دانشکده مکانیک دانشگاه صنعتی خواجه نصیر‌الدین طوسی برگزار می‌شود. 

به گزارش فارس، 143 مقاله به دبیرخانه این کنفرانس رسیده که از بین این مقالات، 73 مقاله پذیرفته شده است و . در این کنفرانس 20 مقاله به شکل سخنرانی و 15 مقاله در قالب پوستر ارائه خواهد شد.

 

به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس، با توجه به رشد کمی و کیفی آموزش الکترونیکی طی چند سال گذشته و ضرورت هر چه بیش‌تر به کارگیری این شیوه نوین یاددهی و یادگیری در دانشگاه‌ها و سازمان‌های آموزشی کشور به منظور فراهم آوردن زمینه مناسب برای ارائه آخرین دستاوردهای علمی در موارد مختلف یاددهی و یادگیری سومین کنفرانس آموزش الکترونیکی در 4 و 5 دی در دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی برگزار می‌شود.  


محورهای اصلی این کنفرانس را «راهبردهای آموزش الکترونیکی در مقیاس‌های ملی و جهانی»، «ابزارهاو روش‌های فناورانه در آموزش الکترونیکی»، «استانداردهای آموزش الکترونیکی»، «طراحی محیط های یادگیری الکترونیکی»، «علم و هنر یاددهی و یادگیری الکترونیکی» و «سنجش و ارزیابی در آموزش الکترونیکی»، «موضوعات فرهنگی و اجتماعی آموزش الکترونیکی»، «مورد کاوی در راهبردهای توسعه آموزش الکترونیکی»، «موردکاوی در موانع و چالش‌های توسعه آموزش الکترونیکی» و «حقوق و مالکیت معنوی در آموزش الکترونیکی» تشکیل می‌دهد.

 

منبع: فارس  

 

http://3rdconference.kntu-elearning.ir

 

حمید توکلی، عضو وبلاگ گروهی همکلاسی 

نظرات 7 + ارسال نظر
حوریه جعفری-کامپیوتر جمعه 22 آذر 1387 ساعت 22:12

حقوق و مالکیت معنوی در آموزش الکترونیکی!!!!!!
این رو باید از ما بپرسند!!!

این یعنی اینکه دکتر عقیق مالک ماست، ما هم برده هاش! D:

مسعود جمعه 22 آذر 1387 ساعت 23:07

فکر کنم بین همه مسئولین آموزش الکترونیکی و اون آبدارچی هایی که به عنوان مراقب امتحان می آمدند و خانم زنیر و دیگر دوستان٬تقسیم کار شده است تا هر نفر به تعداد مشخصی مقاله جور کنه و بفرسته به دبیرخانه تا آبروی آموزش نوین و پیشرفته الکترونیکی خواجه نصیر با مدیریت لایق اون٬ نرود. مقاله ها نیز معلوم است. آقای زمانی در بخش جدایی خانم ها و آقایان در همایش ها و کلاس های حضوری و حوزه های مرتبط با این موضوع. خانم زنیر: در بخش مانکن و تیپ و قیافه و همچنین اعلام شروع امتحان به سبک مسابقه اسب دوانی آقای جعفری در زمینه و بخش لبخند زنی به دانشجویان و درد و دل با خانم یراقی. خانم یراقی در زمینه پاچه گیری و رکوردزنی در جواب ندادن به دانشجویان در مواقع حساس. خانم بداغی در زمینه و بخش پخش کردن برگه امتحان و گرفتن تقلب.آبدارچی ها در بخش جور کردن ناهار مسئولین محترم در زمان امتحانات و همچنین کمک به دانشجویان. خانم مالکی هم در زمینه بررسی ماکت و مجسمه بودن و رکورد زدن در زمینه بی فایدگی. کتر عقیق هم که شاهکار و چهره ماندگار این کنفرانس.
آرزوی موفقیت برای همه این عزیزان با این مقاله هایی که ارائه دادند.

محسن جمعه 22 آذر 1387 ساعت 23:40

باحاله...عجب

تا آنجایی که من مطلع هستم بعضا افرادی تحصیل کرده مقالات و حتی پایان نامه های خود را به این کنفرانس تحویل داده اند.
اما به نظرم ضعفی بزرگ دارد که آن هم بررسی شدن این نوع آزمایش از بیرون است.
افرادی که مقالبه دادند شاید فوق لیسانس آی تی یا کامپیوتر (کمتر یا بیشتر) باشند ولی هیچ گاه آموزش الکترونیک را ندیده اند....
فقط از روی اموخته های خود نظر داده اند...
مشکل دیگر هم این است که در این کنفرانس برای بسیاری از موارد (که لازم است) نظر خواهس شده از محقق ولی * دانشجو * اصلا در نظر گرفته نشده....یعنی جایی در این کنفرانس برای نظر دانشجویان در نظر گرفته نشده ..
***این مورد را به دکتر عقیق گفتم ، اگه درست یادم باشند گفتند بررسی تمامی عوامل (دولت ، سیاست گزاری ها ، امکانات کشور و...) در نظر گرفته شده و به نوعی رسوندند که دانشجو مهم نیست بلکه باید دانشجو با سیستم هماهنگ شود (این رو من برداشت کردم از نوع جوابشون) !
خلاصه می تونه کنفرانس خوبی باشد امااااااا
اما
یک جانبه و از بیرون به قضیه نگاه شده است ...!
به امید روزی که ارزش عمر ، جوانی و نظرات دانشجویان برای مسئولین بیشتر از این ها باشد و با هم به آبادی این سیستم اموزشی بپردازیم.
انشاءالله
موفق و سربلند باشید

مسعود جمعه 22 آذر 1387 ساعت 23:48

اگر میخواستند نظرات دانشجویان الکترونیکی را هم جویا شوند ۱۰۰٪ آبروی انها و دانشگاه خواجه نصیر رفته و همچنین بی لیاقتی مسئول این نوع آموزش ثابت می شد. به همین خاطر به قول شما فردی که ۱۴ سال به صورت حضوری و بدون اطلاع از این نوع آموزش و مشکلات آن مقاله ارائه کرده است.باید هم یک طرفه و به سود آنان و از بیرون قضاوت کند.
کی میخوان به حرف دانشجو هم گوش بدن خدا داند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

م.ر ای تی شنبه 23 آذر 1387 ساعت 00:01

به نظر من هم اگر این مقالات توسط دانشجویان الکترونیکی تهیه میشد مقالاتی بود که به واقعیت نزدیکتر بود!

سوسن sanaye شنبه 23 آذر 1387 ساعت 10:07

«موردکاوی در موانع و چالش‌های توسعه آموزش الکترونیکی»
این یعنی ما ؟

بیشتر باید درباره عقل کادر اجرایی و آموزشی آموزش الکترونیکی مورد کاوی بشه !

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد