مزاحمت خیابانی؛ شوخی بامزه یا آزار اجتماعی؟
مزاحمتهای خیابانی به هر نوع عمل و لفظی که به نوعی آرامش و احساس امنیت عابران را از بین ببرد و نوعی احساس نگرانی و ناراحتی برای فرد عابر ایجاد کند، اطلاق میگردد؛ مزاحمتهایی که براساس قوانین و مقررات مصوب قانون مجازات اسلامی، ازجمله رفتارهایی هستند که ...
مزاحمتهای خیابانی به هر نوع عمل و لفظی که به نوعی آرامش و احساس امنیت عابران را از بین ببرد و نوعی احساس نگرانی و ناراحتی برای فرد عابر ایجاد کند، اطلاق میگردد؛ مزاحمتهایی که براساس قوانین و مقررات مصوب قانون مجازات اسلامی، ازجمله رفتارهایی هستند که جزء مفاسد اجتماعی تلقی شده و مشمول مجازات میشوند. مستفاد از مادهی 619 قانون مجازات اسلامی: «هر کس در اماکن عمومی یا معابر، متعرض یا مزاحم اطفال یا زنان شود، یا با الفاظ و حرکات مخالف شئون و حیثیت، به آنان توهین نماید، به حبس از 2 تا 6 ماه و تا 74 ضربه شلاق محکوم خواهد شد».
<!--[if !vml]--><!--[endif]-->علیرغم وجود مادهای در قانون در این خصوص، باز هم روزانه شاهد مزاحمتهای زیادی برای دختران و زنان هستیم که حضور در جامعه را برای آنان مشکل میسازد.
مزاحمت خیابانی بخشی از تجربهی اجتماعی بسیاری از دختران و زنان است. این مزاحمتها معضلات اجتماعی زمان ما نیست، بلکه قدمتی بس طولانی دارد و در جوامع شهری بیشتر به چشم میخورد.
مزاحمت خیابانی از عمده رفتارهای نابههنجار اجتماعی است که در ایجاد ناامنی اجتماعی و سلب آرامش افراد، نقش مهمی را ایفا میکند. متلکپرانی، ولگردی، تنهزنی و اعمال غیراخلاقی در مجامع عمومی و هتک حرمت به نوامیس مردم از مصادیق مزاحمتهای خیابانی است.ادامه دارد....
چه مزاحم های باادبی
یک بار با آل طعمه داشتیم می رفتیم هوا فضا یک دفعه یک پرایدیه شیشش رو داد پایین به آل طعمه گفت چطوری جی...
ببین یارو چه جراتی داشته به آل طعمه و مهندس سلمان تیکه پرونده

به من نه به آل طعمه عسل
فقط به اطفال و خانم ها؟!





یعنی به پسر ها تیکه بندازیم مجازات نداره؟
جایزه چی؟ داره؟؟!!
چقدر دختر بودن باحاله!!
راستی.....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
در خدمت باشیم
متاسفانه!
یکی از حقیقت های تلخ جامعه!!!