
یک شیشه عطر به قیمت 215 هزار دلار آمریکا، گرانقیمت ترین عطر دنیا لقب گرفت.
مدلی از عطر امپریال مجستی(Imperial Majesty) که در یک ظرف بلوری 500 میلی لیتری از کریستال باکارا قرار دارد و با یک الماس پنج قیراطی در یک حلقه طلای 18 قیراطی تزئین شده است، در تعداد محدودی ارائه شد.
این عطر که توسط شرکت انگلیسی Clive Christian تولید شده است، توسط رکوردهای جهانی گینس به عنوان گرانترین عطر جهان نامیده شد.
قیمت این شکلات معادل 2600 دلار برای هر پوند (450 گرم) است. شکلات سازی نیپشیلد Knipschildtدر سال 1999 در کانکتیکات آمریکا، تاسیس شد. گران ترین محصول آن یک ترافل (شکلاتی با مغز کرمی) دو لایه است که تنها با سفارش قبلی تهیه میشود. این ترافل دانه ای 250 دلار قیمت دارد و به طور دستی و از بهترین مواد تهیه میشود.
این مجموعه شکلاتهای نوکا Noka به قیمت 854 دلار در ازای هر پوند به فروش میرسند و از بهترین نوع شکلات سیاه هستند و از 75% کاکائوی یک دست و خالص، کره کاکائو و شکر تهیه میشوند. در ساخت این شکلات از هیچ ماده امولسیون ساز مانند لسیتین استفاده نمیشود و وانیل هم ندارد. این شکلات سازی در دالاس، تگزاس قرار دارد.
شکلاتهای دلافی Delafee با قیمت هر پوند، 508 دلار به فروش میرسند و محصول سوییس هستند. این شکلات ها برای کسانی مناسب هستند که به اشیا درخشان علاقه دارند، زیرا علاوه بر اینکه از بهترین کاکائو تهیه شده اند، هر یک با برگه های نازک طلای 24 عیار خوراکی تزیین شده اند.

این شکلات سازی مشهور که ابتدا در بلژیک تاسیس شده است و اکنون شعبه هایی در شهرهای مهم جهان دارد، به تازگی مجموعه ای را به نام " G" Collectionتهیه کرده که هر پوند این مجموعه شکلاتهای قلبی شکل، در طعمهای مختلف و تزیینات زیبا 120 دلار قیمت دارد.
شکلات ریشارRichartمحصول لیون، فرانسه، از 70% کاکائوی کریولو Criolloمحصول ونزوئلا، که بهترین کاکائوی جهان به شمار می اید، تهیه میشود. این شکلات طعمی ملایم اما بسیار پرمایه دارد و تنها با بهترین مواد از جمله بادام، ادویه های نامتعارف و تمشک همراه شده است. بهای هر پوند این شکلات 120 دلار است
پیر مارکولینی
هر پوند ترافل های پیر مارکولینی Pierre Marcoliniمحصول بلژیک، 102.50 دلار قیمت دارد و علاوه بر بهترین کاکائو، شامل موادی است که در هر ترافل متفاوت است. برای مثال ترافل برزیلی، خمیری مرکب از 66% کاکائوی خالص و خمیر بادام ایتالیایی است که با شکلات شیری پوشیده شده و روی آن بادام کاراملی قرار گرفته است.
دوباو و گاله
شکلاتهای دوباو و گاله Debauve & Gallais، محصول فرانسه به طور سنتی، شکر کم و کاکائوی عالی و فراوان دارند. در این شکلاتها از هیچ ماده امولسیون ساز مانند لسیتین استفاده نمیشود و علامت مشخصه آنها استفاده از بهترین افزودنیهای جهان است، از جمله : فندق پیه مونت، بادام اسپانیایی، کشمش ترکیه و بلوط تورین. هیچ گونه رنگ و ماده نگه دارنده به این شکلاتهای 94 دلاری(هر پوند) اضافه نمیشود.

نام شکلات سازی چو آوو Chuaoواقع در کالیفرنیا، برگرفته از منطقه ای به همین نام در ونزوئلا است که بهترین کاکائوی جهان را تولید میکند. در اینجا با استفاده از روشهای اروپایی، شکلاتهای ونزوئلایی دست ساز تولید میشود که هر پوند آن 79 دلار قیمت دارد و از بهترین مواد و بدون هیچ ماده نگه دارنده ساخته میشود.
ریچارد دانللی Richard Donnelly، در سال 1988، پس از آموختن روشهای شکلات سازی نزد استادان پاریسی و بلژیکی، کارگاه خود را در سانتاکروز/کالیفرنیا تاسیس کرد و به تهیه شکلاتهایی دست ساز با طعمهایی ساده و عالی پرداخت. هر پوند از شکلاتهای دانللی، 75 دلار قیمت دارد.
شکلاتهای ووژه Vosge، طعمهایی بی نظیر دارند که در تولید آنها از ادویه های تندی چون کاری، زنجبیل، چیلی و دارچین استفاده میشود. در این میان شکلاتهایی به نام فینوکیو Finnochioکه از شکلات سیاه و گرده رازیانه وحشی ساخته شده است و همچنین بالزامیکو Balsamicoکه با شکلات سیاه، فندق سیسیلی و سرکه بالزامیک ده ساله تهیه میشود، نیز وجود دارند. هر پوند این شکلاتها 69 دلار قیمت دارند و در شیکاگو تولید میشوند.
لا مزون دو شوکولا (خانه شکلات)
هر پوند این شکلاتهای فرانسوی 65 دلار است، خانه شکلات علاوه بر شکلاتهای تولیدی خود، به فروش شکلاتهای والرونا Valrhonaکه یکی از قدیمیترین و بهترین تولید کنندگان شکلات فرانسه است، نیز میپردازد. این شکلات سازی برای تولید شکلاتهای مخلوط خود، از کاکائوی کریولو و بهترین کره کاکائو استفاده میکند.
شکلاتهای پاریسی میشل کلویزه Michel Cluizel، از محصولات خاص ده کشور، از جمله ماداگاسکار، ونزوئلا، جاوه، غنا و اکوادور تهیه میشوند. درصد کاکائوی این شکلاتها از 33 تا 99% متفاوت است و با کره کاکائو، شکر و دانه های وانیل تهیه میشود. کلویزه هرگز از مواد نگهدارنده، امولسیون ساز ها و کاکائویی که با کود شیمیایی تولید شده باشد استفاده نمیکند. قیمت هر پوند محصولات آن، 65 دلار است.
شکلاتهای ژاک توره Jacques Torres، قیمتی معادل 50 دلار برای هر پوند دارند و در بروکلین نیویورک تولید میشوند. این شکلاتها تنها با مواد تازه ساخته میشوند و به خاطر طعمهای جدید خود شهرت دارند. مانند Bandol Breezeکه محتوی از بادامهایی است که بر روی پوره هلو قرار گرفته و همچنین Wicked Funکه از شکلات سیاه و ادویه جات تند تهیه میشود.
منبع : www.itech2.org
وای چه کاکائوهای خوشمزه ای
!!
!!!
چقدرم خوشگل هستن آدم دلش نمی آد بخورتشون
شکلات اولیه خوشمزه تره!
منم می خوام!
میخوامممممممممممممممممممم
شکلااااااااااات!!

میخوااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
کافی میکس !