با بررسی شرایط اقتصادی؛سیاسی؛اجتماعی موجود بیشتر به مواضع پشت پرده ی شهروند امروزی ها نزدیک میشوم.در شرایط موجود اقتصادی که بعضی کارشناسان از آن به زلزله ی اقتصادی تعبیر میکنند؛در شرایطی که خود مجلس تورمی را که در آن قیمت مسکن و ... محاسبه نمیشود را ؛۱۷ درصد اعلام می کند؛در شرایطی که مجلس هشتم به دست بعضی اصولگرایان تندرو و بی ثبات(بحث پس گرفتن امضا) است و به یقین در پیشبرد اهداف خاتمی عزیز سنگ اندازی می کنند؛ در شرایط اجتماعی و فرهنگی نابسامان فعلی که نارضایتی عمومی افزایش یافته و مشارکت عمومی مردم و احساس مالک حکومت
بودنشان کاهش یافته است.آیا سید محمد خاتمی عزیز ؛شخصیت محفوظ به حیا و محبوب ملی آیا بهترین گزینه برای ریاست جمهوری است؟؟؟؟یا حتی آقای کروبی گزینه ی مناسب است؟؟مطمئنا آقای کروبی بهترین گزینه نیستند اما بنده بعید میدانم حتی گزینه ی نسبتا مناسبی باشند.باید منتظر بود.شاید شرایط به یکباره به نحوی که حتی فکرش را هم نمی کنیم تغییر کند.
بابا این چیزارو ننویسید اخر میزنن میکشنتونو
ممنون از راهنمایتون؛اما فکر می کنم خدا رو شکر هنوز به این اندازه آزادی در ایران عزیز هست.
موفق باشید.
کروبی یعنی احمدی نژاد ضربدر صد!
البته آقای احمدی نژاد به طور کل بحثشون فرق میکنه.
آقای کروبی برای دانشجویان زندانی و بعضی زندانیان سیاسی فعالیتهایی نمودند.
خاتمی گند زد
جدی؟؟؟؟؟؟
محفوظ به حیا ؟! احتمالامنظورت ماخوذ به حیا! بوده
از توهین به افراد بپرهیزیم.
به گمانم آقای خاتمی با شروط جدید دو گانهشان یک قدم جلوتر از برخی هواداران ورودشان به انتخابات هستند، زیرا برخی از این هواداران، دو مساله اساسی "چه میخواهیم و چه میتوانیم بکنیم" را نادیده میگیرند.
آقای خاتمی از بسیاری از هوادارانشان واقعبینتر هستند و به مشکلات و موانع در عرصههای قدرت واجتماع پی بردهاند.
در عین حال دو شرط آقای خاتمی برای حضور در انتخابات دارای ابهاماتی بوده و نیازمند به توضیح بیشتری است.
این شرط آقای خاتمی که "بتوانم با ملت بر سرخواستههایشان تفاهم کنم"، توافق با ملت در عالم عینی کار سادهای نیست، زیرا ملت ایران یک یا دو نفر نیستند که در یک جا جمع شده و بتوان با آنها به توافق رسید٬ باید منظور دقیق این کلام مشخص گردد و روشن گردد که آیا منظور آقای خاتمی این است که منشوری به نام اصلاحات را در افکار عمومی مطرح کند و اگر مردم در انتخابات به اصلاحطلبان رای دادند، به معنای یک نوع تفاهم با مردم است؟
اما در باب شرط بررسی امکان عملی بودن برنامهها٬ به هر حال آقای خاتمی بهتر از هر کس دیگر، از موانع حقیقی و حقوقی برای پیشبرد اصلاحات اطلاع دارند ودرچند سال گذشته این موانع استحکام بیشتری پیدا کرده است، اگر منظور آقای خاتمی از این شرط نوعی تفاهم با قدرت باشد، این تفاهم باید طی قراردادی روشن با مراکز مورد نظر آقای خاتمی تنظیم شود و در اختیار مردم گذاشته شود.
با این تفاهم، منطقه چالش برانگیز و منطقه الفرار شناسایی شده و مشخص یامور مشغول شود.
آقای خاتمی برای بهبود امور در حوزههایی که با قدرت به توافق میرسد هم نیاز به این توافق دارد٬ و اگر توافق دوم صورت بگیرد یک گام به جلو از سوی آقای خاتمی است.
در نهایت اگر شرطهای آقای خاتمی به همین صورت فعلی، کلی و مبهم باقی بماند، نمیتوان نتیجه خاصی از این شروط گرفت، هرچند که همین دو شرط و مجموعه صحبتهای اخیر خاتمی نشان میدهد که ایشان از برخی هوادارانش یک قدم جلوتر است.
پویای عزیز از نظرت خیلی خیلی ممنونم.موفق باشی.
آره آره........
ماخوذ به حیا (لطفا تصحیح بفرمایین)
توهین ممنوع!!!