قلیه ماهی
انوشیروان اسلامی
مدرس و کارشناس غذا و نوشابه
ماهنامه بینالمللی گردشگر- مردادماه ۱۳۸۷
قلیه ماهی یکی از غذاهای لذیذ مردم خونگرم و میهمان دوست نوار ساحلی استانهای جنوبی کشورمان میباشد که اغلب با ماهی و گهگاهی نیز با میگو طبخ میگردد...
-----
مواد لازم: برای 4 نفر
فیله ماهی (شیر ـ حصوم ـ سنگسر) 1000 گرم
گشنیز 600 گرم
شنبلیله 150 گرم
تره 100 گرم
سیر 4 حبه
پیاز 120 گرم
تمبر هندی 1 بسته حدود 150 گرم
زردچوبه حدود 15 گرم
روغن، نمک، فلفل سیاه و قرمز به مقدار مورد نظر
نحوه پخت:
ابتدا سبزیجات را پاک کرده و میشوییم و به صورت ساطوری خرد کرده، تمبر هندی را در ظرفی جداگانه با حدود cc350 (5/1 لیوان) آب خیس میکنیم، سیر و پیاز را خلال کرده در روغن تفت داده سپس سبزیجات خرد شده را افزوده و خوب سرخ میکنیم، زردچوبه را نیز در این مرحله اضافه کرده و میگذاریم تا کمی تفت بخورد، سپس تمبر هندی خیس شده را از صافی رد کرده و آبش را به مخلوط فوق اضافه کرده، روی حرارت ملایم میگذاریم تا قوام آید. فیله ماهی را در ابعاد حدود cm5 تکه کرده در ظرفی جداگانه سرخ میکنیم و پس از سرخ شدن، به این مخلوط ادویه اضافه کرده و روی حرارت ملایم حدود 20 دقیقه میگذاریم تا کاملاً قوام آید. در این هنگام خوراک شما آماده سرو است. شما میتوانید این غذا را به همراه چلو و یا نان نوش جان کنید.
* پیشنهاد: جهت خوش طعم تر شدن در صورت تمایل میتوانید مقداری آب نارنج به غذای فوق اضافه نمایید.
هییییی.....اموزش اشپزی به همکلاسی هم اومد
بسیار عالی بود
ممنون
حالا جدا خوش مزه میشه اینی که تو می گی؟؟؟
مرسی!!
نوآوری در همکلاسی
----------------
ممنون
هر چیزی در همکلاسی جا دارد
با آرزوی توفیق روز افزون
من یک جنوبی هستم .
ما در شهرمان قلیه ماهی زیاد میل می کنم .
من عاشق این نوع وعده غذایی هستم .
با تشکر از شما دوست عزیز بابت این مطلب
براتون آرزوی موفقیت دارم .
قربانت حسین جان
خواهش میکنم
با آرزوی توفیق روزافزون