KNToosi.in - همکلاســــی

وبلاگ گروهی دانشجویان ِ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

KNToosi.in - همکلاســــی

وبلاگ گروهی دانشجویان ِ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

مثلث برمودا

مثلث برمودا!

 

3tpdu4olf8mdj50nfn3y.jpg

 

مثلث برمودا واقعاً یک مثلث نیست ، بلکه شباهت بیشتری به یک بیضی ( و شاید هم دایره‌ای بزرگ ) دارد که در روی بخشی از اقیانوس اطلس در سواحل جنوب شرقی آمریکا واقع است .

 

 

رأس آن نزدیک برمودا و قسمت انحنای آن از سمت پایین فلوریدا گسترش یافته و از پورتوریکو گذشته ، به طرف جنوب و شرق منحرف شده و از میان دریای سارگاسو عبور کرده و دوباره به طرف برمودا برگشته است . طول جغرافیایی در قسمت غرب مثلث برمودا ۸۰ درجه است ، بر روی خطی که شمال حقیقی و شمال مغناطیسی بر یکدیگر منطبق می‌گردند . در این نقطه هیچ انحرافی در قطب نما محاسبه نمی‌شود . « وینسنت گادیس » که مثلث برمودا را نام گذاری کرده ، آن را به صورت زیر توصیف می‌کند :« یک خط از فلوریدا تا برمودا ، دیگری از برمودا تا پورتوریکو می‌گذرد و سومین خط از میان باهاما به فلوریدا بر می‌گردد . »

 

 

این محل فتنه انگیز و تقریباً باور نکردنی ، اسرار غیر قابل توصیف جهان را به خود اختصاص داده است . مثلث برمودا نامش را در نتیجه‌ی ناپدید شدن شش هواپیمای نیروی دریایی همراه با تمام سرنشینان آن ها در پنجم دسامبر ۱۹۴۵ کسب کرد .

پنج فروند از این هواپیماها به دنبال اجرای مأموریتی عادی و آموزشی ، در منطقه‌ مثلث ،‌ پرواز می‌کردند که با ارسال پیام های عجیبی در خواست کمک کردند .

هواپیمای ششم برای انجام عملیات نجات ، به هوا برخاست که هر شش هواپیما به طرز فوق‌العاده مشکوکی مفقود شدند .

در بیشتر اتفاقات مثلث برمودا ، اکثر هواپیماها در حالی ناپدید شدند که تماس رادیویی خود را با ایستگاه های مبدأ‌ و مقصدشان تا آخرین لحظه حفظ کرده اند و یا برخی دیگر در لحظات آخر پیام های غیر عادی مخابره کرده اند که حاکی از عدم کنترل آنان بر روی د‌ستگاه و ابزارها بوده است و یا چرخش عقربه های قطب نما به دور خود و تغییر رنگ آسمان اطراف به زردی و مه آلودی ، آن هم در روز صاف و آفتابی و یا تغییراتی غیر عادی در آب ها که تا لحظاتی قبل آرام بوده اند ؛ بدون بیان هیچ دلیل روشنی از چگونگی این وقایع . این پبام ها رفته رفته ضعیف تر و غیر قابل تشخیص تر شده و یا سریعاً قطع شده اند . دقیقاً مثل این که چیزی ارتباط رادیویی را قطع کرده باشد و یا چنانچه اظهار عقیده شده ،‌ در حال دور شدن و عقب رفتن از فضا و زمان بوده و دورتر و دورتر شده اند. در برخی موارد ، گزارش ها حاکی از آن بود که نوری ناشناخته و غیر قابل تشریح رویت شده است .همچنین توده‌ی سیاه و تاریکی در سطح دریا که پس از مدتی ناپدید شده ، در جریان اتفاقات مزبور گزارش شده است .

در مواردی هم گزارش شده که نقطه‌ی تاریک بزرگی در میان ستارگان در آسمان دیده شده که نوری متحرک از طرف زمین به آن قسمت وارد شده و سپس هر دو ناپدید شده‌اند .

در تمام مدت دیده شدن تاریکی ، دستگاه ها و سایر ابزارهای قایق های ناظر از کار افتاده بودند که پس از رفع تاریکی آسمان ، دوباره شروع به کار کرده اند .

در یک مورد هم پیامی عجیب از یک کشتی باری ژاپنی بدین مضمون دریافت گردید .
« خطری همانند یک خنجر هم اکنون…به سرعت می‌آید…ما نمی‌توانیم فرار کنیم… »
در هر حال بدون این که مشخص شود منظور از گفتن کلمه‌ی خنجر چه بوده است…

 

 

حادثه ای در اثر اختلال زمانی در فرودگاه میامی رخ داد که هرگز توضیحی قابل قبول برای آن وجود نداشته است . این واقعه مربوط به یک هواپیمای مسافربری بود که برای فرود در باند آماده بود و با رادار مرکز کنترل هوایی ردیابی می‌گردید که ناگهان ده دقیقه از صفحه‌ی رادار ناپدید شد و سپس دوباره ظاهر گشت . هواپیما بدون هیچ واقعه ای فرود آمد و خلبان و خدمه از آنچه افراد پایگاه می‌گفتند ابراز تعجب کردند ؛ زیرا تا آنجا که به خدمه مربوط می‌شد ، هیچ اتفاق غیر عادی نیافتاده بود .

جالب این که ساعت های همه‌ی آنها حدود ده دقیقه از زمان واقعی عقب تر بود . در حالی که هواپیما درست ۲۰ دقیقه قبل از این واقعه وقت اصلی را کنترل کرده بود و در آن هنگام هیچ اختلاف زمانی وجود نداشت!!

 

 

چندی پیش یک دانشمند ژئوفیزیک ساکن شهر وارونژ روسیه مدعی کشف یک علت طبیعی برای حوادث ناگوار مثلث برمودا شد .
« ولادیسلاو بوکریف » ، در این زمینه گفت :

« ویژگی عجیب مثلث برمودا توسط طبیعت برنامه ریزی شده است . یکی از شعبه های جریانات گرم گلف استریم ، با گردش در جهت عقربه های ساعت در منطقه‌ی دریای سارگاسو ، روی می‌دهد . این حرکت به یاد آورنده‌ی پرتاپ کننده دیسک است که در آغاز خود می‌چرخد و تنها در لحظه‌ ای که بالاترین سرعت زاویه ای را به دست آورد ، دیسک را به جلو پرتاب می‌کند . »

به نظر وی وجود میکرو و ماکرو گودال هایی در این منطقه ، مولد آشفتگی های جاذبه ای و مغناطیسی می‌باشد که در نتیجه‌ی آن دستگاه ها از کار افتاده و ارگانیزم انسان سنگینی ای را تحمل می‌کند که گاهی مرگبار است.

 

 

وی می‌گوید : « چون در این منطقه ، گردش آب در جهت عقربه های ساعت است ، برمودا همانند گرداب ، اشیاء را به سمت خود می‌کشد . یعنی بردار جاذبه به سمت عمق دریا و مرکز زمین است . برمودا برای وسایط نقلیه‌ی هوایی و دریایی تنها در زمان وقوع جزر در دریا خطرناک است . در این فاز ، ابتدا گدال های آبی و پس از آن گدال های هوایی پدیدار می‌شوند . این وضعیت همانند فنجانی است که به طور ناگهانی انتهای آن را باز کنند . آب به سمت شکاف حرکت می‌کند و حرکتی گردشی به خود می‌گیرد و در امتداد خود ، جریان هوا را می‌راند . »

این دانشمند ژئوفیزیک روسیه می‌افزاید : « با دانستن فاز جریان مد و ویژگی تشکیل جریانات ،‌ می‌توان روشی را ایجاد کرد که وقوع حادثه را در این مثلث نا آرام ، همچنین در سایر نقاط خطرناک جهان هشدار دهد . »

 

 

 

منبع!

نظرات 6 + ارسال نظر
حمید توکلی، IT شنبه 2 شهریور 1387 ساعت 21:42 http://www.kntoosi.com

چیز عجیبیه!

تازه از نزدیک ندیدید!

فائزه غلامی شنبه 2 شهریور 1387 ساعت 22:30

جالب بود.
ممنونم رویا جان.

ممنون از نظرت فائزه جان!!

برمودا شفیعی شنبه 2 شهریور 1387 ساعت 22:39 http://estesgha.blogfa.com

ممنون دخترم.

خواهش می کنم برمودا جان!!

هادی بدری‌زاده شنبه 2 شهریور 1387 ساعت 23:05

منم لذت بردم. همیشه از بچه‌گی اون موقع که یه دفتر علمی داشتم یکی از جذاب‌ترین چیزا برام مثلث برمودا بود.
ممنون ازت.

همیشه موضوع جالب و مرموزی بوده و خواهد بود!
ممنون از نظرتون!!

سید عباس آل طعمه شنبه 2 شهریور 1387 ساعت 23:52

man darmored in mosalas kheili tahghigh karde boodam.bazi az ketabai ke khondam migoftan ke masalae siasye va mahramanas ama axaran jazebei ro bazgoo mikardan ke in bakhsh kore zamin dare va hame ajsam ro be tarafe khodesh jazb mikone va amvaji ke oon nahie dare baes ghate ertebat mishe.nokte in chiza ke goftam bazmandegan bermoda bood.bazmandegan ke angosht shomaran va besiari az anha chiz ziadi be khater nadaran.ama oonai ke be yaddashtan baz ham chiz ziadi bara goftan nadashtan.
vaghean bermoda hanooz baraye man besiar jalebe va khandane mataleb dar mored bermoda baraye man besiar hayajan angize
kheili mamnoon

طبق تحقیقات دبیرستان من چیزی جز همون جاذبه و درواقع مثال (فنجون چایی) نمی تونه باشه!
ولی با این حال همیشه از هر چیز غیرطبیعی تر دیگه ای مرموز تر بوده!

چه جالب٬ بحث سیاسی اش رو نشنیده بودم!

ممنون از نظر خوبتان!!

زهرا یکشنبه 3 شهریور 1387 ساعت 18:32

شاید بتونیم برمودا رو مثل یه سیاهچاله تو فضا در نظر بگیریم که اشتباهی اومده رو زمین

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد