دلالان عفت را با ما چه کار آید
!
روی ادامه ی مطلب کلیک کنید ...
به نام خدا
بیایید تکلیف خودمان را با آیه ی «تِلکَ حُدودُ الله فَلا تَقرَبوهُم» مشخص کنیم.
آیا حجاب از حدود الهی هست یا خیر ؟
الحمدلله در بین هیچ یک (تأکید می کنم ، هیچ یک) از فِرَق مسلمین اختلافی در وجوب حجاب وجود ندارد . یعنی اگر مسلمین در خیلی چیزها متفرق باشند ، ولی در مورد مسأله حجاب متفق القولند.
نمی خواهم در اینجا آیات مربوط به حجاب در سوره های نور و احزاب و غیره را مطرح کنم، آنهایی که علاقه دارند، خود دنبالشان بروند. ولی برای آن دسته که معتقدند در قرآن مسأله ی حجاب صراحت ندارد ، می گویم : قرآن در مورد کدام مسأله شرعی آن صراحت لهجه ای که هوای نفس این عده دنبالش هست را دارد، که حال در این مورد داشته باشد؟ کتاب خدا در بسیار و بسیاری از موارد به ذکر کلیات بسنده کرده و البته پیغمبر خدا تبیین آنها را به عهده عترت گذاشته. و اصلا به همین دلیل است که کتاب ا... و عترت از هم جدایی ناپذیرند.
مَثَل این دسته از افراد که این طور دنبال دستور مستقیم و مؤکد خدا می گردند تا به آن عمل کنند کَمَثلِ قوم نوح است که پایشان را کرده بودند در یک کفش که الا و باا... ما تا عذاب خدا را نبینیم ایمان نمی آوریم . میدانید چرا؟ چون اصلاً نمیخواستند!!! ایمان بیاورند.
قرآن فقط برای کسانی هدایت است که در اولین قدم ایمان به غیب داشته باشند . (ذلک الکتاب لاریب فیه هدی للمتقین، الذین یؤمنون بالغیب) یعنی این که این کتاب تنها وقتی هدایتت می کند که به آن ایمان داشته باشی! ایمان
از همین جهت است که تمام مسلمانان مذهبی دنیا حجاب را قلباً! پذیرفته اند. ولی خدا نیاورد روزی را که کسی ایمان نداشته باشد! آن وقت باید مرتب بنشیند و مغلطه کندومدعی شود تا خدا خودش نیاد به من نگوید،من قبول نمی کنم. تا حداقل این طور وجدانش را راضی که نه! ساکت کند! فریب دهد! خاموش کند! باشد ، عیب ندارد! تاریخ از این آدم ها که مثل بنی اسرائیل ، موسی را کلافه کرده بودند، کم نداشته! خیالی نیست بنشینند تا عذاب خدای نوح بیاید و راضیشان کند !
صد چلچراغ دارد و بی راهه می رود بگذار تا بیفتد و ببیند سزای خویش
خدا چه قشنگ گفته که :
وَ مایُجادِلُ فی آیات الله اِلا الذینَ کَفروا فَلایَغرُرکَ تَقلَبُهُم فی البلِاد .
وجز کسانی که کفر ورزیده اند در آیات خدا مجادله نمیکنند، پس تکثرِ رفت و آمد آنان در جامعه تو را بیمناک نکند.
روایات و احادیث در باب حجاب ، الحمدلله الی ما شاءا... وجود دارد که کیفیت و حدود و صغور حجاب هم در آنها آمده و صراحت هم دارند شکر خدا .
پیغمبر هم تکلیف را روشن کرده که «اِنهما لَن یَفتَرِقا حَتی یَرِدَ عَلیَ الحَوض» و همانا قرآن و عترت در با هم بودن به کار ما آیند .
اگر بعضی می گویند کل روایات حجاب دروغ است، لطفاً بگویند چرا احادیث معصومین به سمت بی بند و باری جعل نشده؟ اشتباهی که روحانیون اکثر ادیان الهی مرتکب آن شده اند. طبیعتاً اگر انگیزه ای برای جعل یک سخن مقدس الهی که از یک معصوم نقل شده وجود داشته باشد، این انگیزه باید مادی باشد!
کمی فکر کنیم! ، آخر در گذشته که جمهوری اسلامی وجود نداشته که حجاب بخواهد به صورت دولتی اعمال شود؟ پس به نفع چه کسی بوده؟ و اصلاً چه نفعی بوده؟ تا بخواهند احادیث معصومین علیهم السلام را این گونه جعل کنند؟ مگر جماعت روحانیون نمی توانستند منبر وعظ و خطابه شان را با حدیث های دیگری پر کنند و مردم را هم دور خود داشته باشند؟ اصلاً همین امروز هم اگر تکلیف شرعی بودنش را کنار بگذاریم ، مسأله اجبار حجاب چه چیزی جز دردسر برای جمهوری اسلامی داشته؟ جدای از این همه، اهل تسنن که اصلاً به احادیث و روایات اعتقاد ندارند، پس چرا سُنی های مذهبی هم محجبه اند ؟
ضرورت حجاب آنجاست که تو وقتی از عوارضی اتوبان تهران-کرج عبور کردی لاجرم مقصدت کرج است. حال اگر این اتوبان جاده ی انحطاط باشد، حدود ا... در حکم عوارضی آن است . اگر از عوارضی رَد شدی بدان که مقصد کرج است! مگر این که جایی در راه به خودت بیایی و از یک فرعی دور بزنی ! والا مقصد اتوبان جز کرج نیست! مثلاً جامعه ی آمریکا 100 سال پیش وارد این اتوبان شد و امروز نزدیکیای مقصد است! باور نمی کنید؟
یک مقایسه ساده بین پوشش زنان در فیلم های 70 سال پیش آمریکا با امروزشان ، همه چیز را معلوم می کند. اتفاقاً فاسده ای به نام رِبِکا که در سال 1953 برای اولین بار فحشا را با فیلم from here to eternity وارد سینمای هالیوود کرد، همین چند هفته پیش مُرد. باورتان میشود؟ تمام این راه را در همین 50 سال طی کرده اند! منتهی جامعه آمریکا فرقی با ایران ما دارد ! آمریکایی ها امام حسین و ائمه را نداشتند ! محرم و صفر نداشتند ! آمریکایی ها شب زنده داری های شب های قدر ماه رمضان را حس نکرده بودند که این مسیر برایشان به این سرعت طی شد!
بله ، اگر کسی حدود خدا را شکست فرقی نمی کند که حجابش نیمه باشد یا اصلاً نباشد! در هر صورت هر دوی این آدم ها دنبال عمل به حدود عقل خودشان رفته اند. فقط اولی حدود ا... را 20 سانت جابجا کرده و دومی 30 سانت یا مثلاً آن بدکاره ی غربی ، این حدود مظلوم را صدهزار متر جابجا کرده و تقریباً در بی نهایت نصب اش نموده! شاید شدت مجازات این آدم ها فرق کند ولی جنس کارشان یکیست! همه اصالت را به تشخیص عقل خود داده اند.
خلاصه دیر و زود دارد ولی سوخت و سوز ندارد! هر ماشینی از عوارضی رد شد بداند که لاجرم به جایی نمی رسد، جز مقصد همان اتوبان!
اوضاع بقیه جوامع دنیا هم که دارند جا پای جامعه ی غربی می گذارند ، همین است! ترکیه ، مصر ، امارات ، ژاپن فرقی نمی کند ، فقط غرب مدت ها پیش آمده در بزرگراه ، امروز رسیده به مقصد ، این جوامع بدبخت هم به تناسب عمق و ریشه ی عقاید و آداب و رسوم و سنت های نگهدارنده شان مثل کانون خانواده، شاید فردا ، پس فردا ، یا چند روز بعد برسند! اینها را برای کسانی گفتم که می گویند چرا حجاب در ایران مثل بقیه ی کشورهای اسلامی آزاد نیست ، چون اگر قرار باشد در جامعه حدودی غیر قوانین الهی حاکم باشد آن وقت به تعداد آدم ها حَد داریم در واقع یعنی هیچ حدی نداریم!
آن وقت اگر بگویند پوشانیدن موها آزاد باشد ولی لطفاً پوشش بدن کامل حفظ شود، فردا کسی میگوید من می خواهم با فلان لباس نیمه عریان بیرون بروم! اگر مقبول بیفتد اما به عنوان آخرین حد، پس فردا دیگری مدعی می شود که می خواهد با لباس شنایش به پارک برود! اگر از نظر بعضی دوستان همه ی اینها جزو مصادیق آزادی باشد! با ادعای عریان راه رفتن در خیابان چه می کنند؟؟ لطفاً نگویند که هیچ کسی در ایران این ادعا را نخواهد داشت! فقط بگویند اگر چنین ادعایی بوجود آمد چاره شان چیست؟ با چه منطقی میخواهند برای مدعی حد بگذارند؟ می بینید؟!! در شئونات اجتماعی یا باید حدی را اعمال کرد با این منطق که از حدودالله است، یا باید سواحل چالوس بشود شبیه سواحل هاوایی! و تنها پارامتر در این مساله گذر زمان است.
دوستان فکر نکنید آنچه گفته شد زائیده های یک ذهن خیال پرداز است! و بسیار بعید! در زمان مسابقات همین جام جهانی گذشته تصویری دیدم که یک هوادار فوتبال برزیلی روی کاغذی نوشته بود :
"Give me one ticket and I give you my sister for one hour!"
آری از بنی بشر هیچ چیز بعید نیست ! مگر اینها که گفته شد در غرب امروز جاری و ساری نیست؟ اگر خوب چشمهایمان را باز کنیم، تسلیم شدن دانه به دانه ی جوامع دنیا در مقابل فرهنگ منحط غرب را به وضوح می بینیم. حال می خواهد برزیلی باشد یا یک فرهنگ غنی شرقی مثل ژاپن. آیا فیلم آخرین سامورایی را ندیده اید؟ که چه زیبا در این فیلم زانو زدن فرهنگ سامورایی های ژاپنی را کوروساوا در آن به تصویر کشیده؟ به گفته ی خود این کارگردان، آن مسلسلی که با چرخاندن اهرمش به راحتی و مثل برگ خزان سامورائیها را روی زمین می ریختند در واقع تجسم تهاجم فرهنگی غرب بود که روحِ هم وطنانش را می کشت نه جسمشان را ! چرا که به لحاظ تاریخی چنین جنگی اصلاً اتفاق نیفتاده است.
چندی پیش در اخبار شنیدم که در ایتالیا کشیدن سیگار برای مربیان فوتبال در کنار زمین ممنوع شد، چرا که باعث گسترش سیگار در بین جوانان دوستدار فوتبال ایتالیایی می شود و این مسأله به سلامت بدن و روح آنها آسیب زده به تبع آن خساراتی را به جامعه تحمیل می کند.
خوب طبیعی است که چرا فحشا در اروپا آزاد است چون آنها در مکتب مادی خود اصلاً اعتقادی به ضرر داشتن بی بند و باری برای آدمی، ندارند! اما ما که این اعتقاد را داریم! می بینید؟ آنها برای ممنوع کردن سیگارِ کنار زمین، رأی گیری نکردند فقط آن را اعمال کردند. خوب مسلم است اگر غربی ها هم واقعاً به خانمانسوز بودن بی عفتی معتقد بودند ، حجاب را اجبار می کردند.
حجاب در جامعه امروز ما مثل یک سد است که جلوی انبوهی از آب و گل و لای را گرفته! آری این سد نشتی هم دارد که همان هایی هستند که با ظاهرهای آن چنانی همه ی مان در خیابان دیدیمشان. اما این سکه روی دیگری هم دارد و آن پایین دست سبز و زیبائیست که به واسطه ی همین سد به وجود آمده. بیایید به این نشتی ها نگاه نکنیم و آن اثر زیبای حجاب که در شب های قدر انبوه مردم ما را در مقیاس وسیع به مسجدها می کشد را به نظاره بنشینیم. حال آیا رَواست با شکستن این سد نگهدارنده آن پایین دست زیبا را زیرلجن و گل و لای مدفون کنیم تا خیابان های شهرمان تازه بشود مثل خیابان های پاریس؟ کجای دنیا سراغ دارید این همه اشک را که به دفعات متعدد در شب های سال و در مقیاسی به بزرگی یک ملت برای توبه و بازگشت به خدا از چشم ها جاری شود و یک باره تمام رشته های شیطان را پنبه کند؟ لبنان؟ سوریه؟ ترکیه؟ کویت؟ یا نروژ و لهستان و کا نادا؟
دوستان، حکومت وظیفه دارد شرایط را برای کسانی که می خواهند خوب باشند فراهم کند تا اگر کسی نخواست دنبال گناه برود، لااقل گناه به دنبال او نیاید. و الا جماعت فی قلوبهم مرض را که هر کاریشان بکنی هم به راه خود می روند، پارتی هایشان را مخفیانه برگزار می کنند، اگر چیزی بخواهند بخورند، مخفیانه کوفت می کنند، از دود و دمشان هم نمی مانند، غلط های دیگرشان هم به راه است. ولی خوب میدانند حق ندارند ذره ای از این نوع زندگی کثیفشان را در جامعه بیاورند.
شاید امر برایشان مشتبه شود که حکومت می خواهد به زور دیندارشان کند و یا با اصرار به بهشت هُلشان دهد... نَخِیییر!!! لطفاً یکی بیدارشان کرده و بِشان بگوید که هدف و البته وظیفه ی حکومت تنها این است که اگر گمراهی خواست تخته گاز به تَهِ جهنم برود، خدای ناکرده سرِ دیگر طنابِ دور گردنش را به گردن فرد دیگری نیاندازد! حکومت تنها ضامنیست برای اینکه این فرد خودش تنها برود! آری حتماً بشان بگویید که بعضی ها اگر زوری هم بخواهند وارد بهشت شوند،اصلاً راهشان نمی دهند!
چه رسد به اینکه بخواهند زوری وارد بهشتشان کنند.
از سوی دیگر، بسیاری شرکت ها ، ادارات و مراکز آموزشی در سراسر دنیا وجود دارند که نوع خاصی از پوشش در آنها به صورت قانون وجود داشته و اعمال می شود .
حال اگر اصلاً تمامی آنچه گفته شد را نشنیده بگیریم همین کافیست که در دانشگاه های کشور ما به صراحت و با جزئیات کامل الگوی قانونی پوشش خانم های دانشجو به عنوان فصل الختام قید گردیده ، که این محیط ، دانشگاه است و نه کافی شاپ، پارک طالقانی و یا دربند .
پس آن کسی که با همه این حرف ها باز هم به حجاب اعتقاد نداشته و دوست ندارد جهنم را با چیزی عوض کند باید این را بفهمدکه اینجا دانشگاهِ یک کشور شیعه مذهب است که برای تک تک دانشجوها در آن کلی پول از بیت المال هزینه شده ، و جدای از تمام بحث های عقدیتی و عقلی همه ی ما موظفیم به رعایت قوانینش!
نتیجه این که مسئولین موظف دانشگاه دیگر لازم نیست برای اعمال قانون به کسی جواب پس بدهند و یا بحث نظری کنند . در اینجا مسئولین برقراری قانون در دانشگاه از حراست گرفته تا ریاست موظفند به اجرای قانون . نه یک کلام کم و نه یک کلام زیاد . والسلام!
براستی واقعاً چند درصد دانشجویان دختر ما محجبه اند و چند درصد بی حجاب؟ اگر خوب دقت کنیم مکشوف می شود که در همین دانشگاه هم عده ی بسیار قلیلی فی قلوبهم مرضند و اکثریت الحمدلله خدا و پیغمبر را می شناسند و می فهمند محرم و نامحرم یعنی چه؟ بنابراین آب پاکی همین که، به هیچ وجه قرار نیست به خاطر مشتی گمراه که دوست دارند در دانشگاه راحت باشند حتی یک قطره از خون به خاک افتادگان این مرز و آیین لگدمال شود!
مسئولین هم نگران این دلالان عفت و به تعبیر قرآن مشتریان ضلالت نباشند ، شکر خدا با انتقال مکانیک ، تمام دانشکده های دانشگاه خواجه نصیر در منطقه هایی از تهران واقع شده اند که با بهترین کافی شاپ ها و پارک ها تنها چند دقیقه فاصله دارند. کسی از گناهش باز نمی ماند!
در جامعه نیز بعضی ها فکر نکنند که اکثریت را بی حجاب ها و بی حیاها تشکیل می دهند. به لطف خدا عظمت و کثرت زنان و مردان باغیرت و با حُجب و حیای این مملکت بارها و بارها و در ایام خاص مثل شب های قدر و عاشورا به رخ جماعت از خدا بی خبر کشیده شده! اما از این جهت در بقیه اوقات این کِثرت در خیابان ها دیده نمی شود که اصلاً جای یک دختر یا پسر درست و حسابی در خیابان نیست. برای مثال همین خانم های محجبه ی دانشگاه از منزل که بیرون می آیند مستقیماً در دانشگاهند و پس از فراغت از کلاس و سایر فعالیت های علمی یا فرهنگیشان به منزل برمی گردند و دیگر توی کوچه و خیابون و دانشگاه و ... وِلو نیستند. آری بهترین تعبیر برای بعضی همین وِلو بودن است! حال بگذریم از این که وقتی مچ همان جماعت وِلو را سر هر کاری که بگیری رَگِ گردن می ترکانند که این کار یک کار فرهنگی بوده و تو با کار فراهنگی هم مخالفی و یا این که کارهای عِلمیشان را هم بیشتر به خاطر همان جنبه های فرهنگیش!! دوست می دارند و خلاصه این که در بازارشان همه چیز یافت می شود، از هنرمندانی گرفته که هنر مُسلِه می کنند تا اندیشمندانی که اندیشه را به مسلخ می برند .
سخن آخر را با یک سؤال شروع می کنم:
می دانید یک فرهنگ و تمدن غنی چند هزار ساله ی عریض و طویل که کلی هم کبکبه و دبدبه دارد با چه چیز فرو می ریزد ؟ با blue tooth های چند کلیوبایتی!
ریشه ی کامل این داستان همین جاست، در موسیقی های آنچنانی – در فیلم های سانسور نشده – در عکسهای نیمه عریان!... که اگر کسی پا در این مسیر گذاشت مرحله ی بعدیَش بی نمازیست، روزه خوریست، بی غیرتیست و بی حیایی! خوب که در مستیِ عِشرت ، در این جاده جلو رفت کم کم به این تکاپو می افتد که یک وجاهت و منطقی ، برای توجیه عمر از دست رفته اش دست و پا کند. آن وقت تازه میشود یکی از همین به اصطلاح انجمنی های دانشگاه خودمان!و در این ورطه است که پس از اتمام توجیه درمانی دیگر فیلم های بدون سانسور راضی نگه اش نمی دارد ، و قربانی تهاجم دشمن، آنگاه با فیلم های فلان و بهمان تیشه به ریشه اش می زند، مدتی دیگر که گذشت کار بدآنجا می رسد که اصلاً دیگر صدا و تصویر ارضایشان نمی کند... چه کسی جرات انکار وجود چنین جاده ای را در جامعه امروز ما دارد؟ شاید همه ی وارد شدگان به این جاده به آخر آن نرسیده باشند ولی یقیناً همه ی آنها که به آخر آن رسیده اند از همین مسیر عبور کرده اند.
به خدا قسم که نویسنده خود بیش از همه نیازمند توجه به این نوشته است، پس لطفاً از آن برداشت شخصی نکنید. ولی دوستان، به آزادگی قسم، اگر کسی نماز نخواندن آزارش نمی دهد تا دیر نشده به حال خودش فکری کند، اگر دیدن تصاویر مستهجن شرمسارش نمی کند، سؤالاتی جدی وجود دارد که باید از خودش بپرسد! راستی تا صحبت از تصاویر مستهجن به میان می آید چند مورد خاص در ذهنمان نیاید ، وَا... که اگر دیدن زن بی حجاب در تلویزیون جمهوری اسلامی هم بر روح من هیچ اثری ندارد به این معنی نیست که این موضوع حل شده و مشکلی وجود ندارد ، بلکه همان بخش کوچک از روحِ من که قرار بوده با دیدن این تصویر آسیب ببیند به جهت تکرار این دیدن، دیگر تخریب شده و چیزی از آن باقی نمانده!
داستان ، همان داستان پارچه ی سفید و اولین لکه جوهر است که تأثیرش به وضوح دیده می شود، اما اگر این پارچه ی سفید به لجن کشیده شد دیگر هرچه لکه روی آن بریزی اثری نمی بینی!
مدیر مسئول و صاحب امتیاز: احمد صالحی سردبیر: مسعود حیدر زاده Mail: Mayamin1@yahoo.com SMS: 0912-5710828
نشریه میامین
ویژه نامه حجاب آذر 86
مدیر مسئول : میثم صالحی
چه "مغلطه" ای کرده اید! (برای اینکه بهتر بفهمید مغلطه یعنی چه، یعنی اینکه درست و غلط را با هم گفتن، یعنی چیز درست و چیز غلط را کنار هم چیدن، یعنی نظر غلط خود را کنار حق گذاشتن)
سلام
به به،مغلطه ی شما را در مورد متن خودم
دیدم.
اگر بعضی می گویند کل روایات حجاب دروغ است، لطفاً بگویند چرا احادیث معصومین به سمت بی بند و باری جعل نشده؟ اشتباهی که روحانیون اکثر ادیان الهی مرتکب آن شده اند. طبیعتاً اگر انگیزه ای برای جعل یک سخن مقدس الهی که از یک معصوم نقل شده وجود داشته باشد، این انگیزه باید مادی باشد!
کمی فکر کنیم! ، آخر در گذشته که جمهوری اسلامی وجود نداشته که حجاب بخواهد به صورت دولتی اعمال شود؟ پس به نفع چه کسی بوده؟ و اصلاً چه نفعی بوده؟ تا بخواهند احادیث معصومین علیهم السلام را این گونه جعل کنند؟ مگر جماعت روحانیون نمی توانستند منبر وعظ و خطابه شان را با حدیث های دیگری پر کنند و مردم را هم دور خود داشته باشند؟ اصلاً همین امروز هم اگر تکلیف شرعی بودنش را کنار بگذاریم ، مسأله اجبار حجاب چه چیزی جز دردسر برای جمهوری اسلامی داشته؟ جدای از این همه، اهل تسنن که اصلاً به احادیث و روایات اعتقاد ندارند، پس چرا سُنی های مذهبی هم محجبه اند ؟
شاید امر برایشان مشتبه شود که حکومت می خواهد به زور دیندارشان کند و یا با اصرار به بهشت هُلشان دهد... نَخِیییر!!! لطفاً یکی بیدارشان کرده و بِشان بگوید که هدف و البته وظیفه ی حکومت تنها این است که اگر گمراهی خواست تخته گاز به تَهِ جهنم برود، خدای ناکرده سرِ دیگر طنابِ دور گردنش را به گردن فرد دیگری نیاندازد! حکومت تنها ضامنیست برای اینکه این فرد خودش تنها برود! آری حتماً بشان بگویید که بعضی ها اگر زوری هم بخواهند وارد بهشت شوند،اصلاً راهشان نمی دهند! چه رسد به اینکه بخواهند زوری وارد بهشتشان کنند.
دوستان، به آزادگی قسم، اگر کسی نماز نخواندن آزارش نمی دهد تا دیر نشده به حال خودش فکری کند، اگر دیدن تصاویر مستهجن شرمسارش نمی کند، سؤالاتی جدی وجود دارد که باید از خودش بپرسد! راستی تا صحبت از تصاویر مستهجن به میان می آید چند مورد خاص در ذهنمان نیاید ، وَا... که اگر دیدن زن بی حجاب در تلویزیون جمهوری اسلامی هم بر روح من هیچ اثری ندارد به این معنی نیست که این موضوع حل شده و مشکلی وجود ندارد ، بلکه همان بخش کوچک از روحِ من که قرار بوده با دیدن این تصویر آسیب ببیند به جهت تکرار این دیدن، دیگر تخریب شده و چیزی از آن باقی نمانده!
داستان ، همان داستان پارچه ی سفید و اولین لکه جوهر است که تأثیرش به وضوح دیده می شود، اما اگر این پارچه ی سفید به لجن کشیده شد دیگر هرچه لکه روی آن بریزی اثری نمی بینی!