دانشجوی IT بودن در دانشگاهی که مسئولینش فرق IP و Link را نمی دانند!
نویسنده : Ali Rostami در ساعت ٤:٥٥ ق.ظ روز ۱۳۸٦/٦/٢٦
اینجا رو درست کردم تا بچه های گروه مهندسی فناوری اطلاعات (مجازی) دانشگاه خواجه نصیر ورودی سال 86 با هم بیشتر آشنا بشن !
نویسنده : Ali Rostami در ساعت ٢:۳٦ ق.ظ روز ۱۳۸٦/۱٢/٢٥
یادش بخیر . ۲۶ شهریور این وبلاگ رو ساختم ... اون موقع هیچکس رو نمی شناختم ولی کم کم علیرضا . مرتضی و..... کلی دوست پیدا کردم . یاد اون کنفرانس ها بخیر ! ما بچه ها خیلی زود همو پیدا کردیم . چه قدر شوق و ذوق داشتیم . یاد اون روزا بخیر ......
http://www.khajenasirtoosi.persianblog.ir/
بین انتشار این دو متن علی رستمی زحمات زیادی برای افزایش ارتباطات دانشجویان الکترونیکی کشید که زمینه ساز خیلی از خاطره ها شد!
http://www.itkntu.blogfa.com/ هم وبلاگ بعدی علی بود که به عنوان اولین اثر دانشجویان IT دانشگاه خواجه نصیر، در دنیای اینترنت پخش شد و الان توی خیلی از وبلاگ ها و سایت ها با اسم دانشجوی مهندسی فناوری اطلاعات دانشگاه خواجه نصیر لینک شده!
شاید بتوان گفت مرتضی قاسم پور هم اولین عکاس ورودی های ۸۶ بود!
تجمع ۲۹ مهر هم اولین اجتماع پرخاطره و شیرین ما بود که خیلی ها در آن اجتماع همدیگر را شناختند، هرچند بعد ها این روز به یادماندنی شد، اقدام علیه امنیت ملی!
دانشجویان الکترونیکی ورودی ۸۶ از هر سه رشته به مرور زمان اسم دانشگاه صنعتی خواجه نصیر را در جای جای اینترنت ثبت کردند ، دانشگاهی که حتی سایت رسمی اش لنگ است، آنقدر لنگ که مدیر روابط عمومی سابق ترجیح داد به جای انتشار متن در آن سایت کند و عجیب، اخبار را در یک وبلاگ منتشر کند ! http://prkntuacir.blogfa.com/
در عرض چند ماه نام این دانشگاه که وقتی در گوگل سرچ می شد ، نتیجه ای جز سایت رسمی، وبلاگ انجمن کوهنوردی و خبرنامه ی امیرکبیر نداشت، توسط دانشجویانش در خیلی از وبلاگ ها و سایت های دانشجویی پیچید.
و در دنیای مجازی ای که از آنجا دنیای واقعی را مدیریت می کنند، به عنوان یک دانشگاه فعال در عرصه ی رسانه های الکترونیک معرفی شد!
هرچند بعد ها آنقدر به این دانشجویان فشار آوردند که خیلی ها مجبور شدند اول وبلاگ هایشان بنویسند که این وبلاگ هیچ ارتباطی با دانشگاه ندارد، مساله ختم نشد تا آنکه وبلاگ نویسی طبق نظر آقای نوربخش جرم مسلم اعلام شد، حتی تبادل لینک هم جرم شد!
و کار به جایی رسید که برخورد مسئولین دانشگاه خواجه نصیر با رسانه های الکترونیک ، مضحکه ی رسانه ی های بین الملی شد!
کیه که قدر مارو بدونه؟؟؟؟ .......
کسی که هدف داشته باشه و براش تلاش کنه حتما به نتیجه و هدفش میرسه. دانشجویان ورودی ۸۶ واقعا با انگیزه و استعداد هستند. امیدوارم دانشگاه خواجه نصیر این استعداد های مجازی رو به موقع کشف کنه و کمک به رشدشون کنه. اگر استعدادی از مجازی ها کشف بشه این به عنوان یک پیروزی بزرگ در تعامل مجازی دانشگاه و دانشجو خواهد بود. امیدوارم . ....
دوستان تلاش کنید. این جمله رو من همیشه به یاد دارم:
بکوش تا عظمت در نگاه تو باشد نه در آن چیز که با آن مینگری! از آندره ژید. در واقع فکر نکنید چون مجازی هستید نمیشه پیشرفت کرد ٬ ایمان داشته باشید به خودتون.
سربلندی تک تکتون آرزوی قلبی منه. یا حق.
اینکه فلان مسئول نمی دونه لینک یعنی چی، اون یکی نمی دونه آی دی یعنی چی و اون یکی هم ...
نباید مانعی برای ما باشه!
قرار نیست ما خودمون رو با این آقایون وفق بدیم، اونا باید خودشونو وفق بدن، دانشگاهی که اینهمه مصره که حتما واژه ی صنعتی در کنار اسمش بیاد، باید یه دوره ی آموزشی ساده مثل ICDL ، برای مسئولینش بزاره تا بیش از این مضحکه ی خاص و عام نشه!
این نیز بگذرد
مهم اینه که ما الان رفاقتمون از خیلی از بچه های روزانه بیشتره
و بر خلاف تصوری که من چند روزه دچارش شده بودم دوستامون تا آخرین لحظات باهامونن و تنها نمیذارنمون
من که بازم سعی میکنم که .... خودتون بهتر میدونید
افسوس از داشتن چنین مسئولانی که قدر چنین بچه های باهوش و با استعداد اموزش الکترونیک را نمی دانند وبا به بدترین شکل برخورد میشود.به امید ایندهای روشن....
vaghan in hame baxe khOOb az sareshOonam ziyade !!roshOon ke kam nemishe ........
مضحکه ی خاص و عام شدن واسه اینا عیب نیست!
بهش افتخار هم می کنن!
بیچاره ها!
<قدیم به کسی که خواندن و نوشتن بلد نبود می گفتند بی سواد!
در زمان حاضر به کسی که با اصطلاحات کامپوتر و اینترنت آشنا نباشد می گویند بی سواد!!>
بیچاره ها!!
بیچاره ها!!!