KNToosi.in - همکلاســــی

وبلاگ گروهی دانشجویان ِ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

KNToosi.in - همکلاســــی

وبلاگ گروهی دانشجویان ِ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

مدعیان عدالت پاسخ دهند

دوست دارم همه دانشجویان نظر خودشون رو در مورد  این سه خط بنویسند

۱ صندوق رفاه وزارت علوم :به علت محدودیت مالی قادر به دادن وام به دانشجویان الکترونیکی نیستیم       

۲وزیر آموزش پرورش: به علت محدودیت مالی قادر به پرداخت حقوق معلمان نیستیم و نیروی جدید نمیتوانیم استخدام کنیم

 

۳ دولت ۲ میلیارد دلار یعنی (۲۰۰۰۰۰۰۰۰۰*۹۵۰=۱۹۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰)یعنی

 

یک تیلیاردو نه صد میلیارد تومان کمک بلا عوض به دولت سریلانکا کرد

عجب پول نفت بر سر سفره ما آمد

شرایط تابعیت سریلانکا رو کسی بلده؟

حمید توکلی عزیز لطفا اجازه بده این پست بدون ادامه مطلب باشه تا اونهایی هم که سرسری وبلاگ رو نگاه میکنند عمق فاجعه رو ببینند فقط همین یکبار

ممنون

نظرات 17 + ارسال نظر
پویا صفری, IT, صنعتی خواجه نصیر چهارشنبه 11 اردیبهشت 1387 ساعت 13:02 http://kntu.blogsky.com/

با درود بر جناب ناعمه عزیز...

به واقع که تأسف آور است...
این بود حاصل شعائر دولت مهرورز...؟!!!

در دوران تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری نهم در سال ۸۴ تنها نامزدی که «برنامه» عملیاتی خود را برای اداره کشور در صورت انتخاب شدن و به عهده گرفتن مسوولیت قوه مجریه ارائه نداد، آقای احمدی‌نژاد بود، اما در عوض ایشان با نگاهی کاملاً انتقادی و حتی نفیی نسبت به عملکرد دولت های پس از انقلاب «شعارها» و «وعده ها»ی بسیاری داد و با تکیه کلام «شدنی» است و «ما می توانیم» چشم اندازی را به روی مخاطبان خود می گشود که گویا در همه سال های پس از انقلاب ناگشوده بوده است، و دولت های پس از انقلاب هر یک به دلایلی (خوش بینانه، غفلت یا تغافل و بدبینانه؛ آلوده شدن به مفاسد و اشرافی گری و...) از پس انجام آن برنیامده اند و ایشان با تشکیل «دولت اسلامی» و استفاده از نیروهای خالص و انقلابی به تحقق این «شعارها» و «وعده ها» موفق خواهد شد.

شعارهایتان را که آقای احمدی‌نژاد فراموش نکرده‌اید؟!!!
شاید طرفدارانتا فراموش کرده باشند٬ بی‌راه نیست تا برخی از آنان را مستند یاد آوری نماییم:

بخشی از این «شعارها» و «وعده ها» به نقل از دو روزنامه حامی ایشان در آن ایام (کیهان و رسالت) به این شرح است؛
«رفع مشکلات جوانان از قبیل اشتغال، مسکن، ازدواج، ایجاد فرصت بالندگی آنها، تامین نیازهای فرهنگیان، واگذاری امور به مردم و مدیریت کم هزینه از اولویت های برنامه من است.» (9/3/84) «بسیاری از لوله هایی که به خزانه وصل است و اموال مردم را می مکد، قطع خواهم کرد.» (12/3/84) «اگر دولت در اختیار اصولگرایان قرار گیرد، اولویت اصلی آن، تامین نیازهای آموزش و پرورش و معلمان خواهد بود.» (12/3/84) «حل مشکلات معیشتی مردم از اولویت های اصلی برنامه دولت آینده است.» (16/3/84) «با یک درصد صرفه جویی در بودجه ظرف پنج سال می توان بسیاری از مشکلات کشور را رفع کرد.» (17/3/84) «آنقدر درباره مشکلات نظام بانکی فریاد می زنم تا درست شود.» (17/3/84) «باید جامعه نمونه اسلامی و عاری از فقر و تبعیض در کشور ایجاد کنیم.» (22/3/84) «ما آن توسعه اقتصادی را می خواهیم که آثارش در سفره همه ملت قابل مشاهده باشد.»(24/3/84) «آزادسازی اقتصادی یعنی اینکه فرصت در اختیار همه مردم قرار بگیرد و دولت از ضعیف ترها حمایت کند.» (25/3/84) «اختصاص یک درصد بودجه برای جوان ها» (25/3/84) «برنامه های خود با محوریت عدالت، مبارزه با فساد و رانت خواری و باز کردن میدان برای ورود جوانان به عرصه مدیریت را بعد از انتخابات در چند جلد چاپ می کنم.» (25/3/84) «رسیدگی به وضعیت کشاورزان و روستانشینان از اولویت های کاری اینجانب است.» (29/3/84) «عواید و پول حاصل از توسعه صنعت نفت باید سر سفره های مردم قابل مشاهده باشد.» (31/3/84) «با ایجاد ثبات سیاسی و اقتصادی به ویژه از طریق ثبات در قوانین و مقررات و سیاست ها در حمایت از تولید شرایط مناسبی را برای رونق اقتصادی و سرمایه گذاری گسترده اقتصادی فراهم خواهم کرد.» (31/3/84) «به صاحبان سرمایه اعم از خرد و کلان اطمینان می دهیم از منابع مالی آنان به نحو بهینه در پروژه ها و برنامه های اقتصادی به خوبی بهره خواهیم گرفت.» (31/3/84) «حفظ کرامت انسان ها، جلوگیری از توسعه فقر و فساد و تبعیض و از بین بردن بی عدالتی از محورهای مورد تاکید است.» (31/3/84) «دست مافیای قدرت و قبیله را از سر نفت کوتاه خواهم کرد و حاضرم جانم را پای این قضیه بگذارم.» و «معتقد به شفاف سازی معاملات نفتی کشور و نحوه هزینه کردن پول حاصل از آن هستیم.» (31/3/84) «مردم باید اثرات افزایش قیمت نفت را در سر سفره هایشان مشاهده کنند.» و «عدالت گستری، مبارزه با فقر و فساد و تبعیض از شعارهای اصلی من است.» (5/4/84) و پس از انتخاب در دور دوم انتخابات باز «شعارها» و «وعده ها» این گونه ادامه می یابد؛ «ما می خواهیم جلوی رانت ها را بگیریم.»، «سطح رفاه را به حداکثر می رسانیم.»، «توزیع عادلانه امکانات و فرصت ها در کشور»، «رسیدگی سریع به مشکل مسکن و ازدواج جوانان»، «کاهش هزینه ها و کوچک نمودن دولت»، «اعطای تخفیف آب، برق، گاز و تلفن»، «با رویکرد لیبرالیستی اقتصاد باید مبارزه شود.»، «اقتصاد باید توسط مردم و با محوریت عدالت اداره شود.»، «نرخ سود بانکی باید کاهش یابد.»، «بانک ها باید اصلاح شوند و با کمترین هزینه بیشترین خدمات را بدهند.»، «باید با ویژه خوارها برخورد شود.» و «بودجه ها باید بر اساس محرومیت توزیع شود.» (8/4/84)...

کجاست حاصل این شعائر؟!!!
آیا فراموش شدند...؟!!!
جالب آنکه همچنان از مرثیه سرایی و شعارهای عبث و بی پایه ابایی هم ندارند و همچنان می‌گویند٬ ولی در عمل...!!!
دیگر بس است این شعار ها کمی عمل کنید و این پول نفت را در راه تولید و سازندگی آورید و نه بر سر سفره دیگر ملل...

با سپاس از جناب ناعمه عزیز و آرزوی روزهایی بهتر
تا درودی دگر بار بدرود...

روزبه ناعمه, , چهارشنبه 11 اردیبهشت 1387 ساعت 13:10

چند نکته

اون ۹۵۰ قیمت دلار به تومان هست که میشه ۹۵۰

گر به هر دانشجو در هر ماه ۵۰۰ هزار تومان وام بدهند هر دانشجو ۹ ترم درس بخواند در پایان برای ۴۰۰ دانشجو میشود مبلغ یک ملیارد و هشتصد ملیون تومان
۵۰۰۰۰۰*۹*۴۰۰=۱۸۰۰۰۰۰۰۰۰
تازه ما حاضریم این وام ها رو برگردونیم بلا عوض نمیخواهیم با بهره هم بدهید

بقیه پول رو ببخشید به سریلانکا و بقییه کشورها ما راضی هستیم به خدا

خدااااااااایا دردمون رو به کی بگیم

A.A, , چهارشنبه 11 اردیبهشت 1387 ساعت 13:20

خدا لعنتشان کند فقط همین کافیه!!!!!!!!!!

انشالله هدایتشون کنه

روزبه ناعمه, , چهارشنبه 11 اردیبهشت 1387 ساعت 13:47

راستی یه بخش از محاسبات فراموش شد
۱۹۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰رو از ۱۸۰۰۰۰۰۰۰۰ میشود ۱۸۹۸۲۰۰۰۰۰۰۰۰
یعنی یک تیلیاردو هشتصدونودو دو ملیارد میمونه برای برادران و خواهران تازه کشف شده سریلانکایی

, , چهارشنبه 11 اردیبهشت 1387 ساعت 13:53

وطن یعنی من و تو در محافل ز درد اجتماع خویش غافل

وطن یعنی اداره ، زیر میزی اگه بیشتر بدی ؛ بیشتر عزیزی !

وطن یعنی هزاران پشت کنکور فدای مدرک از گهواره تا گور

وطن یعنی امیر قلعه نوعی! ( اونم ما رو گیر آورده به نوعی! )

وطن یعنی هزاران خونه خالی زن کوچه نشین ، مرد زغالی

وطن یعنی حقوق حقه زن : همه خوبن به جز مادر زن من!

وطن یعنی یه دانشگاه آزاد که کلی شهر ها رو کرد آباد!

وطن یعنی لباس برمودایی ( ولی تیپ قشنگ

سامان, , چهارشنبه 11 اردیبهشت 1387 ساعت 14:39

اخه طفلک سریلانکایی ها از دانشجوهای ایرانی واجب ترن ...
واقعا متاسفم واقعا.....

تقدسی, , چهارشنبه 11 اردیبهشت 1387 ساعت 14:52

مدعیان عدالت پاسخ دهند؟ چرا این پست باید بدون ادامه مطلب باشه؟! بهتره هر کسی عدالت رو از خودش شروع کنه.

روزبه ناعمه, , چهارشنبه 11 اردیبهشت 1387 ساعت 15:04

با سلام نمیدونم این مطلب چرا به دوست گرامی اقای تقدسی بر خورد

آیا ایشون این قضییه رو تبعیض و ظلم در حق مردم نمیدونند

در مورد اینکه عدالت رو باید از خودمون شروع کنیم هم حرفتون کاملا درسته ولی مسئولین وظایف مشخصی در مورد مردم دارند

شاید شما مورد مهرورزی دولت عدالت گستر قرار گرفته اید و زندگی بر شما فشاری نمی آورد ولی من و امثال من که برای تهییه هزیینه دانشگاه باید ساعت ها کار کنیم و فقط شب امتحان میتوانیم درس بخوانیم شنیدن این اخبار مانند آن است که نمک بر زخممان میپاشند
موفق باشید

حسین, , چهارشنبه 11 اردیبهشت 1387 ساعت 15:28

به جز سریلانکا افغانستان و عراق رو هم بگو ...

تقدسی, , چهارشنبه 11 اردیبهشت 1387 ساعت 15:41

مطمئن باش مسئولین رده بالای کشور از جمله رئیس جمهور محترم، بیشتر از شما و امثال شما به فکر عزت و رفاه این مردمند. با فرض صحیح بودن این خبر که نمیدونم از چه منبعی ذکر شده و نمیتوان بهش اعتماد کرد، مطمئن باشید بیشتر از چیزی که از دست دادیم حتما برای کشور منفعت داشته است، وگرنه چه دلیلی دارد که بخواهیم به کشور سریلانکا کمک کنیم؟! پس لطفا دایه مهربانتر از مادر نشید!
ضمنا مظلوم نمایی هم نکنید، هر کسی مشکلات خاص خودشو داره.

اولا من و امثال من چرا این رفاه و آسایشی که شما مدعیش هستید رو نمی تونیم احساس کنیم؟ البته جواب سوال روشنه! این رفاه و آسایش متعلق به شما و امثال شماست که چشم هایتان را بر واقعیت ها بستید و به مدح و ستایش دولتمردان می پردازید.
آیا منظور شما از رفاه و آسایش گوشت کیلویی 10000 تومان است یا تخم مرغ دانه ای 150 تومان؟ با بنزین سهمیه بندی چه می کنید؟ شاید هم لیتری 400 تومان می خرید؟ و یا از سهمیه ی عنایات ویژه استفاده می فرمایید؟

منبع : تمام خبرگزاری های کشور ولی برای شما کیهان و صذا و سیما هم افاقه می کند.

دلیل این کار را باید از رییس جمهور محبوب ، محترم ، مهرورز و بخشنده ی شما پرسید. لکن در عجبم چرا در طول 30 سال گذشته علی الخصوص 3 سال گذشته عواید این منفعت ها که حضرت عالی مدعی آن هستید نصیب ملت شریف ایران نشده است. در ضمن من، روزبه ناعمه، متولد 1360 صادره از تهران تابعیت ایرانی دارم. من ادعای دایه بودن ندارم. من فرزند این خاکم. من ادعای سهم دارم. از پولی که حق من و خواهران و برادران منست و نصیب غیر ایرانیان می شود.

منظور شما را از مظلوم نمایی متوجه نشدم. اصولاهر کس در باند شما باشد مظلوم و غیر از آن، مظلوم نماست. خدمت دیگر دانشجویان عزیز دیگر که پیگیر رفع مشکلات دانشجویان هستند عرض کنم وقتی در جواب پیگیری های شما به شما می گویند خیلی از دانشجویان از وضع موجود راضیند، لطفا به جای علامت سوال، علامت تعجب را در بالای سر خود نمایش دهید چون واقعا دانشجویانی هم چون ایشان هستند که از وضع موجود بسیار راضیند. راستی، جناب تقدسی! آیا شما شهریه دانشگاه را پرداخت می کنید؟ یا ...؟

تقدسی, , چهارشنبه 11 اردیبهشت 1387 ساعت 17:51

عزیزم فکر نمیکنم درست باشه اینقدر خودتو کوچیک میکنی. خیلی ها خیلی مشکلات بدتر از شما دارن ولی هیچ کس خبردار نمیشه! کرامت نفس هم خوب چیزیه. لطفا بهتون بر نخوره ها، کلا میگم.
من کی مدعی رفاه و آسایش کامل شدم ؟! مطمئن باش اگر جان خودم رو هم از دست بدم باز از حق حمایت میکنم و دلیل حمایت من، رفاه و آسایشی که شما مدعی آن هستید، نیست. من ازون آدمایی نیستم که طرز تفکرشون با قیمت گوجه فرنگی تغییر کنه. البته از این حرفا به ما زیاد میزنن، انشاءالله خدا هدایتشون کنه.
در مورد بنزین هم خدمتتان عرض کنم که ما معمولا از حمل و نقل عمومی برای رفت و آمد استفاده میکنیم. به همین دلیل، بنزین زیادی هم داریم. اگر نیاز داشتید در خدمتیم.
در مورد شهریه دانشگاه هم اگر از من کمکی بر میاد، بدون تعارف بفرمائید.
فقط یک نکته هم عرض کنم، اگر مشکلاتی وجود داره، به دنبال ریشه و علتهای آن گشت، نه اینکه هر کسی رو بدون سند متهم کرد. کمی تقوا و انصاف این مساله رو حل میکنه.
کمی هم احتمال دهیم که غیر از ماها افراد دیگری هم به فکر این مردم هستند.
ببخشید کمی تند جواب دادم. فکر کردم نیازه!

سلام
البته بازهم نمیدونم به کجای نوشته های من اشاره میکنید و میگید کوچیک کردن خودم حتما طبق تعریف شما عقل ناقص من قد نمیده

از دوستان دیگه خواهش میکنم در جهت فهم این مطالب به من کمک کنند

خیلی جالبه در زمان انتخابات طرز فکری میگفت باید پول نفت بیاد سر سفره مردم و دغدغه مردم دموکراسی و غیره نیست وقتی میگفتند پول نفت بایدسرمایه گذاری بشه میگفتند مردم محتاج نان شب هستند

تورم داره اونها رو له میکنه اصلا تو کله اونها حرف اقتصاد کلان وارد نمیشد
حتی وقتی هر ساله طبق معیارهای توسعه اقتصادی باید اجناس کمی افزایش قیمت داشته باشه که متناسبه با رشد توسعه اقتصادی است داد انها بالا می امد که مردم کمرشون داره خم میشه و در مجلس قانون جلوگیری از افزایش قیمت رو تصویب کردند که نتایج وحشتناکش الان داره مشخص میشه
وقتی توانستند با این تبلیغات مخرب و امداد های غیبی هر سه قوه رو در اختیار بگیرند تازه دیدند ای داد بیداد این حکومت داری چقدر سخته ما چی فکر میکردیم چی شد فکر میکردند اداره حکومت مثل اداره یک بقالیه که با یه چرتکه سر وتهشو هم اورد ولی وضع سختر از آن بود که فکر میکردند
ولی هم قسم شدند که بر مشکلات فائق بیاییند ولی نمیدونم چی شد هر روز یکی استعفا کرد هر ثانیه یک مدیر و یا یه وزیر
آقای تقدسی نمیدونم اسم این رو شما چه میزارید ولی تا جایی که عقل ناقص من همیاری میکنه به این میگن عدم ثبات در مدیریت و تصمیم گیری
از منتقدین خود فروش و جاسوس بی سابقه انقلابی و جبهه نرفته جناحمقابل که رد بشیم
آیا در جناح مورد علاقه شما بقیه منتقدین اقتصادی دولت هم بهره از علم اقتصاد نبرده و فقط به خاطر افزایش قیمت گوجه فرنگی دادشان به هوا رفته

اسم این منتقدین جهت یادآوری خدمتتون عرض میشود

دکتر خوش چهره( همون که شب آخر مناظره از طرف احمدی نژاد اومده بود و تونست دکتر نوبخت رو که از طرف هاشمی لاومده بود شکست بده) الان شده منتقد اصلی دولت
دکتر عماد افروغ
دکتر فرهاد رهبر
دکتر داوود دانش جعفری
و خیلی های دیگه که من فقط این افراد رو که مورد وثوق دولت بودند نام بردم
آیا همه تصمیم غلط میگیرند و فقط یکنفر تصمیم درست میگیره

نمیخواستم در اینجا به این نکته اشاره کنم ولی چون بنده رو متهم به عدم کرامت نفس کردی و گفتی طرز تفکرم به خاطر قیمت گوجه فرنگی بالا و پایین میره این لینک رو برات میزنم بخون بد نیست تا نظر امام خمینی رو در مورد افزایش نان که برخی میخواستند در زمان حیات ایشون افزایش بدهند بدونیاونوقت ببینم آیا امام امت رو هم محکوم میکنی به اینکه با افزایش قیمت نان طرز فکرش عوض میشه یا نه متوجه میشی که در عین حال که باید به پشرفت فکر کرد از درد زیر دستان هم نباید غافل بودhttp://tabnak.ir/pages/?cid=9891

در مورد بنزین اهدای شما هم ضمن تشکر از بذل و بخشش حضرت عالی خدمتتون عرض کنم این حقیر به علت اینکه سعی کرده ام تا این لحظه نان بازوی خود رو میل کنم و مدح کسی رو نکنم تا این لحظه موفق به خرید خودروی شخصی نشده ام و فعلا از خط ۱۱ استفاده میکنم شما بنزین رو نگه دار هر وقت بهتون حکم دادند امثال ما به علت انتقاد مرتد هستند با ریختن ان روی ما و سوزاندن ما ضمن ادای تکلیف دینی و عرق ملی برگ زرین دیگری را در تاریخ رقم بزنی

در مورد مشکلات دانشگاه هم عرض کنم من هم تا امروز حداقل در مورد مسائل اقتصادی انتقادی نکرده بودم و بعد این هم زیاد دنبال این مسائل نیستم ولی برایم جالب بود من و دوستان دیگر باید به بهانه نداشتن بودجه از گرفتن وام که از حقوق مسلم ما است بی بهره بشویم ولی براحتی آب خوردن دیگران از آن بهره مند شوند والبته مشکلات اقتصادی در جای خودش توسط آگاهان مطرح میگردد ولی خوب کو گوش شنوا
در این که غیر ما کسانی هم به فکر مردم هستند شکی نیست من به این اعتقاد دارم و میدونم هیچ دولت و مدیری علاقمند نیست در نظر مردم منفور بشه و دوست داره محبوب ترین شخص باشه
ولی من میگم در جایی که میشه کمک کرد به اهل خانه چرا کمک میره دست دیگران
راستی تا یادم نرفته خدمتتون عرضکنم این نفس بی عزت فقط در محلشون قیمت گوجه فرنگی نیست که بالا رفته اقلام زیر هم هست در محله شما چی؟
تخم مرع
گوشت
نان
اجاره مسکن
کرایه حمل ونقل
آب برق گاز تلفن
مواد شوینده
راستی اگه نگی بهم بچه سوسول میگم قیمت بستنی هم گرون شده آخه میگن لبنیات مثل شیر و پنیر هم گرون شده
میوه هم چندان افزایش قیمت نداشته نهایت ۲ الی سه برابر شده
از این که فکر کردید نیازه کمی بهم تند جواب بدید ممنون من اصولا از جواب شنیدن و انتقاد شنیدن ناراحت نمیشم چیزی که من رو ناراحت میکنه اینه که حرف های من با منظور دیگه برداشت بشه دوست عزیز
ولی امیدوارم در موارد مورد بحث من اشتباه کرده باشم ووشما همچنان بر حق باشد
برات آروزی موفقیت دارم

فتاحیان, , چهارشنبه 11 اردیبهشت 1387 ساعت 18:53

سلام
ببینید آقای ناعمه بنده اصلا مشکلات رو نفی نمی کنم اما باور کنید شیوه های انتقادیتون توهین آمیزه البته فقط منظورم شما نیستید بلکه برخی افرادی است که در این وبلاگ مطالب انتقادی می نویسن.
البته بازم به انصاف شما یه نکته های مثبتی رو هم متذکر شدید
اما این کشور مال ماست و مشکلاتش هم مربوط به همه است
اصلا نمی گم مردم شرایط خیلی خوبی دارن و ما اصلا مشکل نداریم اما این قضیه نفت و به قول یک عده قیمت افسانه ای آن اگر چه بوجود آمد اما ما تنها صادر کننده نفت یا دیگر محصولات نیستیم بلکه در خیلی از موارد وارد کننده فرآورده ای نفتی و.... هستیم با توجه که تمام نفت ما به قیمت روز جهانی خریداری نمیشه و فرآورده های نفتی قیمت بالاتری دارند پس تورم در کشور به تورم جهانی نیز مربوط است که در این چند سال شاید بی سابقه بوده !
در ضمن دولت بدون همکاری مردم کاری از پیش نمی برد .
توی همین وزارت علوم که ما برای حل مشکلات رفته بودیم آقای محترمی!!! که باید برای رسیدگی به مشکلات ما رو راهنمایی می کرد سر اختلاف نظرهای شخصی با رئیس جمهور می فرمودند برید به رئیس جمهورتون بگید که می خواست گرانی رو برداره و ............
در صورتی که اگر هر کس در جایگاه کاری خود کارش را درست انجام دهد و سر اختلاف نظر با مسئولین منتخب مردم دست از کارشکنی بردارند اوضاع ما خیلی بهتر از اینها خواهد شد.

شما خودتون هم می بینید که من انتقاداتم رو در قالب طنز یا صریح بیان می کنم اما باید انتقاد دلسوزانه باشد نه از سر اینکه حالا چون رئیس جمهور مورد نظر ما روی کار نیامده ما هم علیه این دولت هر چه می خواهیم بگوییم.
کمی انصاف کمی انصاف!
چرا یک بار مخالفین دولت از کارهای مثبت این دولت نمی گویند
چرا دائما روی زشتی ها و بدی ها متمرکز می شوند!؟؟
فقط کمی انصاف برای بیان دیدگاه بهتر کافیــــــــــست!

سلام

قبلا هم چند باری گفتید که من توهین امیز انتقاد میکننم از شما خواهر محترم سپاسگذار میشوم که این موارد رو مشخص کنید تا نسبت به رفع انها اقدام کنم
ولی آیا شما در انتقاد همیشه محترمانه اقدام کرده اید آیا بر فرض صحیح بودن سخن شما که من توهین امیز انتقاد میکنم آیا توهین شما به مرجع بزرگواری چون ایت الله صانعی زشت تر نیست
من میدونم تورم مختص به دولت ما نیست و تو این پست هم منظورم تورم نبود من میگم وقتی ما خودمون به منابع مالی احتیاج داریم مثل وام دانشجویی چرا این بذل و بخشش ها باید به دست دیگران برسه
وام دانشجویی رو بیخیال شما که مطمئن هستم یک عدالتخواه واقعی هستید چرا به این امر اعتراض نمیکنید که در مناطق محروم کشور افراد بسیاری نیاز مند این کمک ها هستند اگر مایل باشید یک روز به همراه تعدادی از این دوستان به برخی از این مناطق که در همین نزدیکی ها هم فراوان است سر بزنیم و ببینیم آیا این بذل وبخشش ها که به همه کشورها صورت میگیرد در داخل کشور صاحبان لایق تری ندارد

در مورد مسائل اقتصادی و کارهای خوب و بد دولت انشالله یک روز در کاننون دانشگاه صحبت میکنیم تا ببینیم کدام دولت پس از انقلاب بیشتر مورد عنایت بوده وصدا و سیما را بیشتر در اختیار داشته

, , چهارشنبه 11 اردیبهشت 1387 ساعت 18:59

خانوم فتاحیان چرا خودتون مشکلات ما را بیان نمی کنید؟

, نرم افزار, چهارشنبه 11 اردیبهشت 1387 ساعت 19:27

به نظر من اینها فقط یه نوع باج هستش که به این کشورها میدن تا ازشون حمایت سیاسی کنن بابای من با وزیر نفت سابق رفیقه و از قول اون میگه اینا باج هایی از دریای خزر به روسیه و بقیه دادن که حالا حالا ها کسی نمی فهمه و مطمئن باش تاریخ این خیانتها رو معلوم میکنه واقعا صد رحمت به ناصر الدین شاه حالا اگه خواستید این نظر و پاک کنید وظیفم بود که بگم

با سلام
از قول من به بابات بگوبه وزیر نفت بگه همه فهمیدن که خزر فروخته شده ولی دیگر مردان دلیرکم پیدا میشوند مردان دلیر مملکت ما را رژیم منفور صدام به شهادت رساند و امروز ما چه میکنیم و ایندگان چه قضاوتی در مورد ما خواهند کرد

ایلیا, , چهارشنبه 11 اردیبهشت 1387 ساعت 19:54

وای به حال پدرتون که با وزیر نفت سابق رفیقه!

اره احتمالا جزئ مافیای نفتیه

علی رستمی, , چهارشنبه 11 اردیبهشت 1387 ساعت 22:53

هر چی می خواهیم خدا هدایتشون کنه . نمی کنه !!!!! خدایا آیا با ما قهری ؟

با سلام
خداوند هیچ وقت بد بندگانش رو نمیخواهدذ ولی خودش فرموده سرنوشت هیچ قومی را تغییر نمیدهد مگر به اراده ان قوم

تقدسی, , پنج‌شنبه 12 اردیبهشت 1387 ساعت 11:21

اینقدر بی ادبانه حرف زدی که ترجیح میدم جوابتونو ندم. شما که اینقدر راحت به بقیه اتهام میزنید، بعید نیست که حرفای دیگرتون هم در این راستا باشه. فقط ازتون میخوام یک دور دیگه حرفای خودتون و من رو بخونید و خودتون قضاوت کنید. کمی فقط کمی هم به دیگران حق بدیم!

با سلام

یا من معنی بی ادبانه رو نمیدونم یا شما

ولی چند بار دیگه هم میخونم ولی شما هم به توصیه خودتون عمل کنید و کمی و فقط کمی به دیگران هم حق اظهار نظر بدید

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد