در اولین جلسه ی شورای هماهنگی که با حضور ِ رویا خدابخش، الیار عاصمی زاده، پویا صفری، عارفه خوشبخت مروی ، حسن نوروزی، احسان یوسف بیک ، پویا لطفیان و ... برگزار شد، اساسنامه ی پیشنهادی پس از اعمال تغییرات توسط اعضا ، به تصویب
رسید، متن اساسنامه به شرح زیر می باشد :
نتیجه ی ویرایش دوم توسط اعضای شورای هماهنگی :
بسمه تعالی
اساسنامه شورای هماهنگی انجمن های دانشجویان الکترونیکی
دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
اهداف : شورای هماهنگی انجمن های دانشجویان الکترونیکی، به هدف ایجاد هماهنگی بین شوراهای مرکزی ِ انجمن های دانشجویان ِ الکترونیکی، برنامه ریزی جهت اجرای برنامه های مشترک بین دو یا چند انجمن ، اجرا ، نظارت و تائید ِ انتخابات ِ انجمن ها و در نهایت تعیین اهداف و راهکارهای کلی برای حل ِ مشکلات آموزشی و صنفی دانشجویان ِ الکترونیکی تشکیل شده است .
عضو : اعضای شورای هماهنگی ، دبیران ِ انجمن ها هستند، اعضای شورای مرکزی ِ انجمن ها می توانند به نمایندگی از دبیر انجمن ، در جلسه ی شورای مرکزی شرکت نمایند ، مسئول گروه پیگیری نیز عضو ِ شورای هماهنگی است.
انتخاب ِدبیر : اعضای شورای هماهنگی می بایست با رای گیری به انتخاب دبیر ِ شورای هماهنگی اقدام نمایند .
دبیر شورای هماهنگی می بایست از بین دبیران انجمن ها و یا نمایندگان ِ دبیران ِ انجمن ها، انتخاب شود و مسئول گروه پیگیری نمی تواند دبیر باشد .
دبیر شورای هماهنگی برای مدت یک ترم تحصیلی انتخاب می شود.
در صورتی که تعداد اعضای ِشورای هماهنگی 25 درصد افزایش یابد ، رای گیری ِ مجدد برای انتخاب دبیر شورای هماهنگی الزامی است .
وظایف دبیر : دبیر شورای هماهنگی باید در هر جلسه زمان و مکان تشکیل جلسه یا جلسات ِ آتی ِ شورای هماهنگی را تعین نماید .
مدیریت ِ جلسه های شورای هماهنگی به عهده ی دبیر ِ شواری هماهنگی می باشد .
دبیر می بایست یکی از اعضای داوطلب را به عنوان منشی جلسه انتخاب نماید .
منشی : منشی جلسه می بایست ، مسائل مطرح شده و مصوبات هر جلسه ی شورای هماهنگی را به طور دقیق مکتوب نماید ، و اعضای شورای هماهنگی می بایست در انتهای جلسه مصوبات جلسه را امضاء نمایند .
اساسنامه : اعضای شورای هماهنگی در اولین جلسه ی خود می بایست ، پس از انتخاب دبیر اساسنامه های پیشنهادی را بررسی نموده و یک اساسنامه را برای شورای هماهنگی انتخاب نمایند .
شورای هماهنگی می تواند در صورت لزوم به اضافه کردن بند های جدید، حذف و یا اصلاح ِ بند های قبلی ِ اساسنامه ی شورای هماهنگی اقدام نماید .
هر طرح در شورای هماهنگی با حداقل نصف به علاوه ی یک حق رای، تصویب خواهد شد .
جلسه ی شورای هماهنگی با حضور و امضای حداقل 3/2 اعضا رسمیت می یابد.
انتخابات انجمن ها : اجرا، نظارت و تائید انتخابات ِ انجمن ها ، از حوزه ی اختیارات ِ شورای مرکزی ِ انجمن ها و شورای موسس ِ انجمن ها خارج شده و می بایست در شورای هماهنگی در مورد آن تصمیم گیری شود .
شورای هماهنگی باید برای برگزاری و تائید انتخابات ِ هر انجمن حداقل یک دانشجوی الکترونیکی را به نمایندگی از شورای هماهنگی انتخاب نماید .
گروه ِ پیگیری : شورای هماهنگی می بایست ، حداقل سه دانشجوی الکترونیکی را به عنوان ِ گروه ِ پیگیری ِ کلیه مشکلات ِ آموزشی و صنفی ِ دانشجویان الکترونیکی، در دانشگاه و وزارت علوم و... انتخاب و به شورای عمومی معرفی نماید .
شورای هماهنگی باید برای گروه پیگیری، یک مسئول تعیین کند.
اعضای ِ گروه پیگیری با حداقل 3/2 آرا مشخص می شوند.
شورای هماهنگی ( به جز موارد تعریف شده در اساسنامه شورای هماهنگی ) ، حق دخالت در امور داخلی انجمن ها را ندارد و هر انجمن با دبیر و اعضای شورای مرکزی ِخود مدیریت می شود .