KNToosi.in - همکلاســــی

وبلاگ گروهی دانشجویان ِ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

KNToosi.in - همکلاســــی

وبلاگ گروهی دانشجویان ِ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

اساسنامه ی پیشنهادی برای شورای هماهنگی انجمن های دانشجویان الکتر


اساسنامه ی پیشنهادی برای شورای هماهنگی انجمن های دانشجویان الکترونیکی

شورای هماهنگی انجمن های دانشجویان الکترونیکی، تشکیل شد!


 

به نام خدا

اعضای شورای هماهنگی ، دبیران و هماهنگ کننده های انجمن ها هستند، همچنین اعضای اصلی ِ انجمن ها می توانند به نمایندگی از دبیر انجمن ، در جلسه ی شورای مرکزی شرکت نمایند .

 

اعضای شورای مرکزی می بایست با رای گیری به انتخاب دبیر ِ شورای هماهنگی اقدام نمایند .

 

دبیر شورای هماهنگی می بایست از بین دبیران انجمن ها انتخاب شود و هماهنگ کننده ها نمی توانند برای دبیری شورای هماهنگی کاندید شوند .

 

دبیر شورای هماهنگی برای مدت یک ترم تحصیلی انتخاب می شود. 

 

در صورتی که تعداد دبیران ِ شورای مرکزی 25 درصد افزایش یابد ، رای گیری ِ مجدد برای انتخاب دبیر شورای هماهنگی الزامی است .

 

اعضای شورای هماهنگی در اولین جلسه ی خود می بایست ، پس از انتخاب دبیر اساسنامه های پیشنهادی را بررسی نموده و یک اساسنامه را برای شورای هماهنگی انتخاب نمایند .

 

شورای هماهنگی می تواند در صورت لزوم به اضافه کردن بند های جدید، حذف و یا اصلاح ِ بند های قبلی ِ اساسنامه ی شورای هماهنگی اقدام نماید .

 

جلسه ی شورای هماهنگی با حضور  و امضای حداقل 3/2 اعضا رسمیت می یابد.

 

دبیر شورای هماهنگی باید در هر جلسه زمان و مکان تشکیل جلسه یا جلسات ِ آتی ِ شورای هماهنگی را تعین نماید .

 

مدیریت ِ جلسه های شورای هماهنگی به عهده ی دبیر ِ شواری هماهنگی می باشد .

 

دبیر می بایست یکی از اعضای داوطلب را به عنوان منشی جلسه انتخاب نماید .

 

منشی جلسه می بایست ، مسائل مطرح شده  و مصوبات هر جلسه ی شورای هماهنگی را به طور دقیق مکتوب نماید ، و اعضای شورای هماهنگی می بایست در انتهای جلسه مصوبات جلسه را امضاء نمایند .

 

هر طرح در شورای هماهنگی با حداقل نصف به علاوه ی یک حق رای، تصویب خواهد شد .

 

در تصمیم گیری های شورای هماهنگی ، حق رای ِ هماهنگ کننده های انجمن ها ، با حق ِ رای دبیران منتخب ِ انجمن ها برابر نیست ، حق رای هر دبیر انجمن دو برابر حق رای یک هماهنگ کننده است ( به طور مثال چنانچه دو دبیر موافق اجرای یک طرح و سه هماهنگ کننده مخالف اجرای آن طرح باشند ، آن طرح می بایست اجرا شود )

 

تعیین زمان و مکان انتخابات ، برگزاری انتخابات، نظارت و تائید آن و هرآنچه مربوط به انتخابات انجمن ها می باشد ، از حوزه ی اختیارات اعضای اصلی انجمن ها و هماهنگ کننده های انجمن ها خارج شده و می بایست در شورای هماهنگی مطرح و در مورد آن تصمیم گیری شود .

 

شورای هماهنگی باید برای برگزاری و تائید انتخابات ِ هر انجمن یک دانشجوی الکترونیکی را به نمایندگی از شورای هماهنگی انتخاب نماید .

 

تعداد اعضای اصلی که در انتخابات ِ انجمن ها انتخاب می شوند ، الزاما باید فرد باشد .(3 ، 5 ، 7 و ...)

 

در صورتی که دو یا چند دانشجو که برای دبیری ِ انجمنی کاندید شده اند با رای مساوی اکثریت آرا را کسب نمایند ، شورای هماهنگی می بایست برای تعیین دبیر از بین این دانشجویان ، به رای گیری در شورای هماهنگی اقدام نماید .

 

صحت ِ انتخابات ِ انجمن هایی که پیش از تشکیل اولین جلسه ی شورای هماهنگی به انتخاب دبیر و اعضای اصلی اقدام کرده و یا می کنند، نیازی به تائید ِ شورای هماهنگی نخواهد داشت .

 

از عمده وظایف شورای هماهنگی ، هماهنگ کردن انجمن های دانشجویان الکترونیکی است .

 

شورای هماهنگی می تواند در مورد نحوه ی ارتباط با سایر تشکل های دانشجویی از دانشکده های دیگر  ِ دانشگاه تصمیم گیری نماید.

 

در صورتی که انجمن هایی بخواهند ادغام شوند و یا جهت فعالیت تخصصی تر تجزیه شوند ، می بایست پیشنهاد خود را به شورای هماهنگی تقدیم نموده تا شورای هماهنگی در این مورد تصمیم بگیرد .

 

جهت تشکیل ِ انجمنی جدید برای دانشجویان الکترونیکی ، حداقل سه دانشجوی الکترونیکی ، که برای خود هماهنگ کننده ای انتخاب کرده اند ، می بایست خود را به عنوان ِ شورای موسس انجمن جدید به شورای هماهنگی معرفی نمایند و پس از تائید ِ شورای هماهنگی جهت عضو گیری اقدام نمایند ، و پس از رسیدن اعضا به حد نصاب ، درخواست ِ برگزاری انتخابات را تقدیم شورای هماهنگی نمایند ، هماهنگ کننده ی شورای موسس ِ انجمن جدید ، پس از تائید انجمن تا قبل از برگزاری انتخابات ِ انجمن جدید ، عضو شواری هماهنگی خواهد بود .

 

حد نصاب ِ اعضا برای برگزاری انتخابات ِ انجمن ، 15 نفر است .

 

شورای هماهنگی می بایست ، حداقل سه دانشجوی الکترونیکی را به عنوان ِ گروه ِ پیگیری ِ مشکلات ِ تشکل های دانشجویان الکترونیکی ( در دانشگاه و وزارت علوم و...) انتخاب و معرفی نماید .

 

شورای هماهنگی باید برای این گروه ، یک مسئول تعیین کرده و در صورت لزوم مسئول گروه را به جلسات شورای هماهنگی دعوت نموده و گزارش فعالیت ها را دریافت نماید .

 

در صورتی که اعضای اصلی هر انجمن اساسنامه ای را برای انجمن ِ خود تهیه کردند، آن اساسنامه پس از تائید ِ شورای هماهنگی رسمیت می یابد .

 

شورای هماهنگی ( به جز موارد تعریف شده در اساسنامه ) ، حق دخالت در امور داخلی انجمن ها را ندارد و هر انجمن با دبیر و سایر اعضای اصلی خود مدیریت می شود .

 



 

اساسنامه ی فوق تنها پیشنهاد یک همکلاسی است ، نظر تو چیست، همکلاسی ؟

آیا بند دیگری را پیشنهاد می کنی ؟

کدام بند مبهم است و یا باید حذف گردد ؟

 


لینک ثابت اخبار انجمن ها را به خاطر بسپارید :

 

 http://kntu.blogsky.com/?PostID=2692


نظرات 6 + ارسال نظر
عاصمی زاده, نرم افزار, خواجه نصیر دوشنبه 19 فروردین 1387 ساعت 15:20

بسم الله الرحمن الرحیم
بسیار خوشنودم که اندکی از مشکلات پیش آمده با مدیریتی صحیح در حال بر طرف شدن است به امید موفقیت همه عزیزان

محمد رشیدی, فناوری, دوشنبه 19 فروردین 1387 ساعت 15:47 http://www.KSNA.ir

سلام.
امیدوارم موفق و پیروز و سربلند باشید.
آیا برای تشکیل یک تشکل دانشجوئی هم باید طبق همین اساس نامه عمل کنیم؟ و آیا باید زیر نظر همین شورا فعالیت کنیم؟

با نهایت احترام. محمد رشیدی

سلام

این اساسنامه برای تشکل های دانشجویی نیست و تنها یک اساسنامه ی پیشنهادی برای شورای مرکزی انجمن ها است !

چنانچه شورای مرکزی اساسنامه ی پیشنهادی بنده را بپذیرد ، طبق این اساسنامه انجمن های دانشجویان الکترونیکی موکلفند زیر نظر این شورا باشند !

البته هنوز معلوم نیست که این اساسنامه ی پیشنهادی پذیرفته می شود و یا خیر !


موفق باشید !

رویا.خ , IT , دوشنبه 19 فروردین 1387 ساعت 15:59

خیلی خوبه!
امیدوارم همه ی انجمن ها کم کم اساسنامه هاشون رو بنویسند!

ممنون از پی گیری شما!!


شورا ها, , دوشنبه 19 فروردین 1387 ساعت 16:41

حمید عزیز با سلام
آنچه می بینی حرکت های خود جوش بچه ها در رفع مشکلاتشان می باشد ادامه آن به تشکیل شورای صنفی از پایین می انجامد. موازی با این فعالیت ها می بایست دنبال تائیدیه وزارت علوم بود ولی بدون پیگیری مستمر نمی توان این شورا ها را به آنها تحمیل نمود. درک تئوریک مسئله بسیار مهم است ولی تا بحال کلیه حرکت های بچه ها در ایجاد انجمن ها و بسط آنها درست بوده و باید به همه بچه ها ازین بابت تبریک گفت ولی این انجمن ها تا بحال نمود فیزیکی را به دانشگاه اثبات نکرده اند منظورم اینست که تا بحال هیچ مسابقه ای را بمعرض تبلیغ نگذاشته اید هر چند که توانایی آن را بخوبی دارید هم در زمینه ورزش های فردی هم در زمینه ورزش های جمعی لذا توصیه میکنم این راه را امتحان کنید و مطمئن باشید باعث همبستگی بیشتر شما خواهد شد.
موفق باشید

سلام بر تو دوست ِ عزیز!

پیگیری در وزارت علوم همچنان در حال انجام است و روند قطع نشده است !

در سالهای پیش دانشجویان الکترونیکی در مسابقات ورزشی شرکت کرده و پیروز شده اند اما به محض اینکه رقیبان متوجه شدند که آنها دانشجوی الکترونیکی هستند ، برای حذف آنها از تیم های ورزشی دانشگاه اقدام کردند !

اجازه ی مسابقات رسمی را نداریم !

اما می توانیم جاهایی دیگر خود را نشان دهیم ، مثلا ربات Golden گروه ِ RTL که در حال ساخت هستش !

در مورد دیگر فعالیت ها هم خود ِ انجمن ها با توجه به امکانات کمشون باید تصمیم بگیرند !

مطمئنم بهترین تصمیم ها توسط دوستان ِ نخبه ام اتخاد خواهد شد !

موفق باشی !

حسین رنجبر, نرم افزار, خواجه نصیر دوشنبه 19 فروردین 1387 ساعت 18:38

حمید جان به نظر بنده همین بند ها بسه...
شاید اگه زیادتر بشه کسی این پست رو نخونه...
موفق باشی خسته نباشی پیروز و سربلند...

پویا صفری, IT, صنعتی خواجه نصیر سه‌شنبه 20 فروردین 1387 ساعت 01:23 http://kntu.blogsky.com/

با درود بر دوستان عزیز و گرامی...

امید به آنکه تا بدین روز بهاران همواره لحظات نکویی را سپری نموده و شاد و سر افراز باشید...

به واقع جای خوشنودی است که سیر صعودی پیشرفت دانشجویان الکترونیکی شیب بیستری به خود گرفته و این امر ما را به آینده‌ای روشن و بهتر امیدوار می‌سازد...

تشکر ویژه‌ای دارم از حمید عزیز که با عزم راسخ خود چنین اسانامه‌ی پیشنهادی را نوشته تا ما را گامی به پیش رانده تا به اهدافمان نزدیک گردیم٬ و به پاس این زحمات خود را موظف دانستم تا آن را دقیق خوانده و با اندک اطلاعات خود آنچه به ذهنم خطور می‌نماید بیان داشته و نقدی را جاری و تقدیم دارم:

اما در باب اساسنامه‌ی پیشنهادی که البته باید در اولین جلسه‌ی این شورا طرح شده و احتمالا مورد ویرایش دوستان عضو قرار گرفته و یا به همین صورت به تصویب برسد:

نکته‌ و نقد اولی که به نظرم خطور نمود٬ در باب نام این شورا می‌باشد٬ که چندان نکو نمی‌نماید٬ بدین لحاظ که هر انجمن خود دارای ارکانی می‌باشد٬ مشتمل از شورای عمومی٬ شورای مرکزی٬ هیأت رئیسه‌ی شورای عمومی و نهادهای انجمن٬ لذا از آنجا که هر انجمن خود دارای شورای مرکزی می‌باشد و به حتم شورای مرکزی پیشنهاد شده نیز خود باید دارای یک شورای مرکزی باشد٬ این موضوع موجب خلط شوراها گردیده و مشکلاتی را پدید می‌آورد که به نظر می‌آید به تغییر نام این شورا به شورای هماهنگی و یا دیگر اسامی باید این مشکل رفع گردد.
البته در اینجا نکته‌ای طرح می‌گردد که می‌تواند مکمل این شورا گردیده و بحث را کامل سازد:

اگر ما کلیت انجمن‌ها و اعضایشان را شورای عمومی در نظر گیریم٬ و آنگاه دبیران و در واقع شورای مرکزی هر یک از انجمن‌ها را اعضای شورای مرکزی در نظر گیریم مشکل تا حل بسیار زیاد و چه بسا کاملی حل گردد.

بدین معنا که اگر ما ۱۵ انجمن داریم٬ و این ۱۵ انجمن شامل و هر انجمن به طور میانگین ۲۰ عضو دارد بنابراین در مجموع ۳۰۰ دانشجو حضور دارند که در این انجمن‌ها عضو می‌باشند ( که البته از میان این ۳۰۰ نفر تعدادی در انجمن‌های متوالی عضو می‌باشند که ما در فرض خود خالص فرض نمودیم هر یک از اعضا متمایز باشند) حال این ۳۰۰ دانشجو شورای عمومی کل را تشکیل می‌دهند٬ و اگر هر یک از انجمن‌ها را شورای مرکزی ۳ نفره‌ای قائل گردیم٬ در مجموع ۴۵ عضو شورای مرکزی را دارا می‌باشیم٬ که این افراد نیز شورای مرکزی کل (که نامش به دلیل ذکر رفته گر تغییر یابد بهتر می‌نماید) را تشکیل می‌دهند٬ که در واقع انجمن‌ها ساختار نهاد‌ها را بوجود می‌آورند٬ که این ساختار از استبدادی شدن نیز اجتناب می‌ورزد به دلایلی که ذکر خواهد رفت.
در واقع ساختار ذکر رفته شوای صنفی ما را شکل می‌دهد٬ که شورای عمومی اعضای کلیه‌ی انجمن‌ها را شامل می‌شود٬ شورای مرکزی اعضای شوراهای مرکزی انجمن‌ها را در بر می‌گیرد و در ساختاری مناسب به فعالیت می‌پردازند.

اما دلیل ذکر ساختار ذکر رفته٬ در ساختار موجود شورای مرکزی نیرویی نظارتی بر این شورای مرکزی موجود نمی‌باشد و این ساختار می‌تواند به استبدادی شدن آن کمک نماید٬ اما در صورتی که نیرویی نظارتی بر شورای مرکزی و یا هماهنگی نظارت داشته باشد٬ و چه بهتر که این نیرو از جانب کل اعضا (شورای عمومی) باشد تا هرچه بهتر و دقیق‌تر باشد٬ و هر نوع تخلف و تخطی از اصول را دیدند متذکر شده و از آن اجتناب ورزند.

اما در باب اعضای اصلی و هماهنگ کننده و حتی اعضا که ابهامات زیادی موجود می‌باشد:
در درجه‌ی اول ذکر رفته که اعضای این شورا از دبیران و هماهنگ کنندگان تشکیل می‌گردد٬ که در این بین دبیران مشخص می‌باشند که چه افرادی می‌باشند٬ ولی هماهنگ کنندگان دارای تعریف مشخصی نمی‌باشند!
به نظر می‌آید که باید در تعریف اعضا ویرایشی صورت پذیرد و همانطور که پیش‌تر نیز ذکر رفت٬ اعضای این شورای مرکزی و یا هماهنگی باید مشتمل از تمامی اعضای شوراهای مرکزی انجمن‌ها و یا نهادها باشد٬ که تعریفی است مشخص و شفاف٬ و اگر هدف آن است تا برخی از اعضای شاخص و یا مهمی از شوراهای عمومی انجمن‌ها که در اموری از انجمن‌ها نقش مؤثر و به سزایی را دارند حضور داشته باشند نیز باید تعریفی مشخص از آن داشت٬ به مانند آنکه این اعضا به عنوان اعضای غیر اصلی و به تشخیص شورای مرکزی آن انجمن مشخص شده و به شورای مرکزی و یا هماهنگی معرفی شده و هیأت رئیسه‌ی شورای مرکزی و یا عمومی با دیگر اعضا شور نموده و در مورد حضورشان تصمیم گیری می‌نمایند٬ و دیگر شبهه‌ی موجود در حق رأی آنان می‌باشد که به نوعی تبعیض قائل می‌گردد٬ و باید این امر نیز تبیین گردد٬ که اولا هدف از حضور این افراد چیست٬ و سپس این حقوق را برایشان قائل آمد.
به نظر می‌رسد که هدف از حضور این افراد وجود شور و مشورت بیشتر و طرح نمودن پیشنهادات است٬ بنابراین این افراد در بیان رأی سهمی را دارا نمی‌باشند٬ چراکه تنها به هدف مشورت صورت می‌گیرد.
ولی اگر هدف دیگری را دنبال می‌نمایند باید آن هدف تعیین گردد٬ و این مسئله که ارزش رأی آنان را نصف دیگر اعضا می‌نماید باید رفع گردد٬ چراکه این ساختاری تبعیض آمیز را بوجود می‌آورد که به استبداد نیز به دنبال آن خواهد بود٬ بنابراین باید هم تعریف این افراد به وضوح مشخص گردد٬ و هم هدف حضورشان و هم سهم حضورشان که باید به دور از هرگونه تبعیض باشد.

و همچنین دیگر نقدی که وارد است انتخاب دبیر است که تنها از میان دبیران انتخاب می‌گردد٬ که به نظر می‌رسد اگر این شورا از شوراهای مرکزی انجمن‌ها تشکیل شود٬ دبیر نیز باید از این اعضا انتخاب گردد.

مدت زمان یک ترمی برای اعتبار زمان دبیری در باب استبداد ستیزی بسیار مفید و نیک می‌باشد که از نقاط قوت این اساسنامه می‌باشد٬ و همچنین در صورت افزایش ۲۵٪ به اعضا که این امر نیز طبیعی و نیک می‌باشد.

از دیگر نواقص و شبهات تعداد ذکر شده برای برگزاری انتخابات می‌باشد که ۱۵ نفر ذکر شده٬ که این تعداد باید به مانند دیگر تعداد بصورت نسبیت طرح گردد٬ برای مثال ۵۰٪ که این عدد به دور از این نسبیت بوده و این مسئله را روشن نمی‌سازد.

از دیگر نقاط قوت این اساسنامه تشکیل گروهی سه نفره برای پیگیری مشکلات تشکل‌های دانشجویان الکترونیکی و در واقع مشکلات صنفی دانشجویان الکترونیکی است از طریق دانشگاه و دیگر نهادهای مربوطه.

اما دیگر نقد وارده در جهت استبداد گرا بودن این اساسنامه تصویب و اجرای برنامه بطور صرف در این شورا می‌باشد٬ که به استبداد گرایی آن کمک می‌نماید٬ لازم است تا کلیه‌ی طرح‌ها٬ مصوبات٬ اساسنامه‌ی نهایی و دیگر لوایح به صورت بسته‌ای پیشنهادی به شورای عمومی (نهاد نظارتی) پیشنهاد شده و در صورت تصویب٬ به اجرا در آید و در صورت لزوم به رأی عمومی گذاشته شود تا به استبداد ستیزی آن یاری شده و آن را از این نا ملایمات دور سازد.

با توجه به اندک آگاهی و نگاه کلی من به این اساسنامه نقدهای خود را جاری داشتم٬ و بیشتر نقاط ضعف را مورد اشاره قرار دادم٬ و نقاط مثبت بارز را بر شمردم٬ چراکه این اساسنامه نقاط قوا بسیاری داشت که گر خواهیم بر شماریم بسیار به درازا خواهد انجامید٬ لذا تشکری دارم از حمید عزیز که با همت والای خود این اساسنامه را تنظیم نموده و به دید همگان گذاشته تا در آینده‌ای نزدیک تقدیم اعضای شورای مرکزی برای تصویب قرار دهد٬ و به رأی اعضای شورای عمومی گذاشته شده و به تصویب رسد.

امید به آنکه نقد من نیز در جهت بارور نمودن این اساسنامه مفید واقع گشته و مورد عنایت دوستان واقع گردد.

با تشکر و آرزوی بهترین‌ها
تا درودی دگر بار بدرود...

خوشحالم که دوستانی دارم که هرگاه لازم باشد به من هدیه می دهند!

نقد خوبی بو د، موفق باشی!

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد