KNToosi.in - همکلاســــی

وبلاگ گروهی دانشجویان ِ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

KNToosi.in - همکلاســــی

وبلاگ گروهی دانشجویان ِ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

رد صلاحیت نامزدان اصلاح طلب در هیات های نظارت

رد صلاحیت نامزدان اصلاح طلب در هیات های نظارت (با آخرین تغییرات )

اخبار رسیده از شهرستان‌های مختلف و نامه‌های ارسال شده به کاندیداهای ردصلا‌حیت‌شده توسط هیات‌های اجرایی حکایت از آن دارد که درصد کمی از ردصلا‌حیت‌شدگان هیات‌های اجرایی توسط هیات‌های نظارت تایید صلا‌حیت شده‌اند و برای برخی ردصلا‌حیت‌شدگان نیز بندهایی به عنوان دلیل تازه ردصلا‌حیت افزوده شده است. از سوی دیگر تعدادی از کاندیداهای شاخص سیاسی تایید صلا‌حیت شده توسط هیات‌های اجرایی به دست هیات نظارت ردصلا‌حیت شده‌اند.

 

 اساسی آخرین گزارش های دریافتی  صلاحیت محسن آرمین( نماینده مجلس ششم و سخنگوی سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی )، ابراهیم امینی ( نماینده مجلس ششم ) ، الیاس حضرتی ( نماینده سابق مجلس )بهزاد نبوی( نایب رئیس مجلس ششم و عضو سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی ) ، علی مزروعی ( نماینده مجلس ششم) ، علی شکوری‌راد (نماینده مجلس ششم)، جهانبخش خانجانی (سخنگوی وزارت کشور دولت خاتمی )، عبدالله ناصری (سخنگوی ستاد ائتلاف اصلاح طلبان و مدیر خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران در دولت خاتمی) ، زهرا نژاد بهرام ( معاون سابق فرماندار تهران ) ، مصطفی تاج زاده ( معاون سیاسی وزارت کشور در دولت خاتمی و عضو جهبه مشارکت و سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی )،  علیرضا تابش( مدیر کل دفتر وزارتی وزارت ارشاد در دولت خاتمی ) ، حسن یونسی (فرزند حجت‌الاسلام و المسلمین علی یونسی و وکیل دادگستری ) ،کسری نوری (سردبیر روزنامه ایران در دولت خاتمی)، رسول منتجب‌نیا (نماینده ادوارمجلس) ،جواد اطاعت(نماینده سابق مجلس)، محمدجواد حق ‌شناس (مدیر کل سیاسی سابق وزارت کشور) ،ابوالفضل شکوری (نماینده سابق مجلس ) ، مسعود سلطانی فر (استاندار در دولت خاتمی) ، اعظم سقطی( عضو حزب اعتماد ملی )
در هیات  نظارت تهران رد شده است .


موسوی لاری: به دنبال اقلیتی قدرتمند در مجلس هشتم هستیم

 

موسوی لاری که این روزها چندان هم امیدی به مهلت یافتن اصلاح‌طلبان برای رقابت ندارد، خود زمانی مجری امر انتخابات بوده و شاید بیش از هر شخص دیگری بتواند درباره فضای رقابت انتخاباتی اظهارنظر کند؛ گذشته از اینکه اکنون در راس جریانی قرار گرفته که تحت نام ائتلاف اصلاح‌طلبان تصمیم به حضور جدی در انتخابات دارند. وی در گفتگو با آفتاب از چند و چون پروژه ردصلاحیت‌ها گفت، از مجریان و ناظران انتخابات سوالاتی کرد و بالاخره اینکه از ریاست مجلس هفتم به دلیل ضعف در مقابل دولت انتقاد کرد. حجت‌الاسلام عبدالواحد موسوی‌لاری، رییس ستاد ائتلاف اصلاح‌طلبان درباره هفته‌‌‌ای که پس از اعلام نتایج صلاحیت‌ها بر اصلاح‌طلبان گذشت، گفت: «اصلاح‌طلب‌ها در هفته‌ای که گذشت، روزهای پرکاری را پشت سر گذاشتند و جلسات متعددی درباره موضوع انتخابات داشتند. جلسه ستاد مرکزی ائتلاف اصلاح‌طلبان، کمیته سیاسی، ستاد و دبیران کل احزاب عمده، جلسه سراسری ستادهای استانی و همچنین دیداری که با آقای خاتمی داشتیم، همه در جهت تبادل نظر در موضوع ردصلاحیت‌ها بود تا به یک جمع‌بندی واحد برسیم».

موسوی لاری با تاکید بر اینکه "مجلس هشتم مجلس اصلاح‌طلب نخواهد بود"،‌ افزود: «امیدی نداریم که هیات‌های نظارت آرایش انتخاباتی را به گونه‌ای تغییر دهند که رقابت جدی رخ دهد».

وی در پاسخ به این سوال که "مگر اقلیت مجلس هفتم را نیز اصلاح طلبان تشکیل نمی‌دادند؟" اظهار داشت: «اقلیت اصلاح‌طلب مجلس هفتم اگرچه حضورش بسیار مفید بود اماصدایش رسا نبود ولی با این حال در بسیاری از مراحل توانست صدای یکدست مجلس هفتم و دولت  نهم را بشکند و صدایی متفاوت را نیز از مجلس به گوش ملت برساند»...


سخنگوی ائتلاف اصلاح‌طلبان: به هوشیاری مردم امیدواریم

 

عبداله ناصری سخنگوی ائتلاف اصلاح‌طلبان در گفتگو با سایت بهارستان ایران اعلام کرد: بدتر از آنچه در هیأت‌های اجرایی رخ داد، در هیأت‌های نظارت دیده شد. وی اعلام کرد: پس از آنکه بیش از دو سوم از اصلاح‌طلبان ثبت‌نام کرده در سراسر کشور ابتدا در هیأت‌های اجرایی رد شدند، احتمال می‌دادیم هیأت‌های نظارت با بررسی دقیق‌تر، عملکرد هیأت‌های اجرایی را تعدیل کنند. اما متأسفانه هیأت‌های نظارت، شورای نگهبان رفتار غیرقانونی و غیرقابل قبول هیأت‌های اجرایی را تحت‌الشعاع قرار دادند. سخنگوی ائتلاف اصلاح‌طلبان گفت: در مرحله اول بدین نتیجه رسیدیم که به جای مشارکت در انتخابات دویست و نود نفری باید برای حدود یک‌سوم کرسی‌های مجلس رقابت کنیم اما متأسفانه عملکرد هیأت‌های نظارت شرایطی را پیش آورد که اینک در خوشبینانه‌ترین برای 10% کرسی‌های مجلس می‌توانیم مشارکت و رقابت کنیم. ناصری تأکید کرد: وضعیت پیش آمده توسط اعضای محترم هیأت‌های اجرایی و نظارت، ائتلاف فراگیر ما را بی‌معنا کرده و امکان حضور سازمان‌یافته از سوی اصلاح‌طلبان به عنوان صاحبان اصلی انقلاب را سلب کرده است و فقط در تعدادی حوزه‌های انتخابیه احتمال شرایط رقابتی وجود دارد. ناصری گفت: هنوز اصلاح‌طلبان به حضور و مشارکت مردم در سراسر کشور امیدوارند و معتقدند مردم با حضور هوشمندانه و هوشیارانه خود می‌توانند این بازی از پیش تعیین شده و ترسیم شده را بر هم بزنند، و در آستانه سی‌ام سال پیروزی انقلاب اسلامی اجازه ندهند بزرگترین دستاورد امام و انقلاب یعنی احترام به رأی مردم آسیب ببیند. وی اعلام کرد: در جلسه امروز شورای سیاست‌گذاری ائتلاف اصلاح‌طلبان به عنوان بالاترین مرجع تصمیم‌گیری ضمن بررسی وضعیت نامزدهای اندک باقی‌مانده و احتمال اینکه وضعیت اصلاح‌طلبان حتی در ادامه بررسی‌ها در مراجع بالاتر بدتر شود، تأکید شد به رغم نارضایتی نامزدهای باقیمانده برای ادامه فعالیت باید احزاب اصلاح‌طلب عضو ائتلاف زمینه حضور مردم و رأی به نامزدهای اندک اصلاح‌طلب و حتی مستقلین را فراهم کنند و فعالیت‌های گسترده خود را برای تحکیم حضور سیاسی و اجتماعی دنبال کنند. در پایان اعضای شورای سیاست‌گذاری ائتلاف تأکید کردند تمام احزاب عضو ائتلاف تابع تصمیم جمعی ائتلاف هستند و بالطبع با جمع‌بندی نظرات احزاب عضو ائتلاف تصمیم نهایی را اتخاذ خواهند کرد...

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد