KNToosi.in - همکلاســــی

وبلاگ گروهی دانشجویان ِ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

KNToosi.in - همکلاســــی

وبلاگ گروهی دانشجویان ِ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

وضعیت ریاست فدراسیون کاراته

ثبت‌نام نامزدهای ریاست فدراسیون کاراته از 20 آذر ماه آغاز شد و اول دی ماه به پایان رسید. اسامی 20 نامزد ثبت نام کرده در اختیار سازمان تربیت بدنی قرار گرفت تا در فرصت باقی مانده تا زمان انتخابات (دهم بهمن ماه)، صلاحیت آنها اعلام شود.
این در حالی است که تا کنون ( قبل از انتخابات ریاست فدراسیون کاراته ) فقط صلاحیت یازده تن اعلام شده است.
بر این اساس یک منبع آگاه از کتیرایی، آهی، حبیبی، کاکاوند، حسنلویی، میرزا عبدا...، عیوضی، آشتیان، شریعت، نخعی و حامدی به عنوان افرادی نام برد که صلاحیتشان تایید شده بود . 
زمانی، باغدارنیا، زعیم کهن، علی سوری، جهانبخش ناصری، علی اکبری، احمد صافی، احمد پناهی، کامران هروی، دیگر نامزدهایی هستند که هنوز تایید صلاحیت‌هایشان نیامده است.
جالب این است که در گروه دوم بیشتر نام اهالی کاراته به چشم می خورد.

بعد از آمدن تایید صلاحیت تمامیه نامزدهای احراز فدراسیون کاراته حدود نیمی از نامزدها از شرکت در انتخابات انصراف دادند .

در این میان بحث مدیریت و تخصص طی مدت اخیر جهت انتخاب رئیس جدید بسیار مطرح شده است و افرادی بر این عقیده اند که رئیس فدراسیون باید از اهالی این رشته بوده و تخصص کافی را داشته باشد. برخی هم با این عقیده مخالف هستند و بیش از هر چیز به مدیریت و برنامه مناسب توجه داشته و اعلام می دارند که رئیس جدید باید مدیری کاردان و کاربلد باشد تا بتواند کاراته را به جایگاهی که رشته های چون کشتی ،تکواندو و... در جهان دارند ،برساند؛ چرا که کاراته این پتانسیل را دارد که بتواند همچون رشته هایی که در بالا از آنها نام بردیم همه ساله بر سکوهای جهان تکیه بزند.

حال باید پرسید که چرا شخصیتهایی همچون مجید باغدارنیا ٬ عباس احمدی پناهی از شرکت در انتخابات ریاست فدراسیون کاراته انصراف داده اند ٬ و چرا عده ای دیگر نیز در دقایق آخر به نفع آقای بهزاد کتیرایی که تخصص خاصی در رشته کاراته ندارد کنار رفته اند .

و چرا  اعضای مجمع فدراسیون کاراته که حدود ۴۶ نفر می باشند باید به شخصی که در رشته کاراته تخصص خاصی ندارد رای اعتماد بدهند.

با توجه به جواب انتخابات ریاست فدراسیون کاراته می توان این را استنباط کرد هیچ شخصی از اهالی کاراته وجود ندارد که با داشتن تخصصهای مدیریتی بتواند فدراسیون مربوطه را به سمت رسیدن به قله های ترقی هدایت کند .

آیا واقعا هیچ شخصی از اهالی کاراته نیست که بتواند سکان هدایت فدراسیون را در دست بگیرد حتما باید شخصی که از خانواده یک رشته ورزشی دیگر است بر صندلی ریاست فدراسیون کاراته تکیه بزند ؟؟!!؟؟

نظرات 2 + ارسال نظر

چرا عده ای دیگر نیز در دقایق آخر به نفع آقای بهزاد کتیرایی که تخصص خاصی در رشته کاراته ندارد کنار رفته اند ?

این سوالی است که خود من نیز با نوشتن این متن می خواهم به جواب این سوال برسم .

جالب این است که بدانید اگر سوابق ورزشی آقای کتیرایی را هم پیگیری کنید ایشان حتی دو روز هم کاراته تمرین نکرده اند .
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد