سخنگوی ستاد ائتلاف اصلاح طلبان با بیان اینکه رسانه رسمی و حکومتی کشور به همراه سایر تریبون های عمومی قادرند تحت هر شرایطی سهم قابل توجهی از واجدین شرایط رأی را در روز رأی گیری به پای صندوق ها آورده و شکوهی را به نمایش بگذارند، گفت: رفتار صداو سیما در جانبداری از یک جریان سیاسی کشور مصداق بی توجهی به اخلاق انتخاباتی است.
سخنگوی ستاد ائتلاف اصلاح طلبان در نامه ای خطاب به رییس سازمان صدا و سیما از رویکرد یک جانبه این سازمان در قبال جریانات سیاسی انتقاد کرد.
متن نامه عبدالله ناصری به رییس سازمان صدا و سیما بدین شرح است:
جناب آقای عزت الله ضرغامی
رییس محترم سازمان صدا و سیما
با سلام و احترام
همانطور که مطلعید به فرموده مقام معظم رهبری و با تأکید سایر بزرگان، کشور در شرایط بسیار حساس و پیچیده ای قرار دارد. شرایطی که به زعم بسیاری از صاحب نظران و نخبگان کشور دامنه حساسیت آن روز افزون است و بسیاری از همین صاحب نظران و نخبگان بر این باورند که برگزاری یک انتخابات شکوهمند با حضور گسترده مردمی که اطمینان به روند سالم و قانونی اجرای آن دارند می تواند از این حساسیت بکاهد. انتخاباتی که عدالت در همه مراحل آن مشهود باشد. بدون شک رسانه رسمی کشور به همراه سایر تریبون های عمومی قادرند تحت هر شرایطی سهم قابل توجهی از واجدان شرایط رأی را در روز رأی گیری به پای صندوق ها آورده و شکوهی را به نمایش بگذارند. اما باید پذیرفت که فروغ انتخابات که رهبری معظم بر ان تأکید کردند بخشی از آن در چارچوب رفتار منصفانه و عادلانه همه اجزای حکومت با احزاب و تشکل های قانونی که خود عامل شکوه و فروغ سیاسی اند تعبیر می شوند. به تعبیر دیگر نه رواست که مسئولان اجرایی و نظارتی بی دلیل و غیر موجه مانع حضور نامزدهایی از یک جناح اصلی کشور در صحنه انتخابات شوند و نه معقول و جایز است که رسانه های عمومی و ملی در فعالیت خود جانبداری از یک جریان را نمایش دهند.
این هر دو یقینا مصداق بی توجهی به اخلاق انتخاباتی است. همانطور که انعکاس اخبار مخرب و تحریف شده یا ناقص با جهت گیری خاص مصداق بداخلاقی انتخاباتی است. مانند زمانی که نام رسمی یک حزب یا یک ائتلاف بر زبان رسانه جاری نمی شود و تحقیر کنان از واژه های دیگر استفاده می شود ( مانند گروه های دوم خردادی به جای جبهه اصلاحات یا ائتلاف اصلاح طلبان) و در عوض جبهه رقیب سیاسی همسو با دولت با شناسنامه رسمی خود تعبیر می شود.
جناب آقای ضرغامی!
زمانی که در یک گفتگوی انتخاباتی در مورد یک موضوع مشخص مانند شکل گیری احزاب خلق الساعه از جناح اصلاح طلبان یک نفر و از جناح هم سوی جناب عالی سه نفر (که به همراه وزیر محترم کشور که گرایش سیاسی ایشان نیز مشخص است چهار نفر می شوند) انتخاب می شوند، این بی عدالتی عین بی اخلاقی قلمداد می شود (توجه جناب عالی را به بخش خبری ساعت 20 شبکه خبر در روز یکشنبه 16دیماه86 جلب می کنم) جناب عالی و بعضی از همکارانتان با این منشی که در پیش گرفته اید نه تنها به فروغ انتخابات کمک نخواهید کرد، ممکن است خدای نا کرده اراده مردم را در خلق شکوه خردمندانه یک انتخابات ملی- آن هم در سال اتحاد ملی- سست نمایید.
اینک که به برکت هشت سال اصلاحات که ریشه در تفکر ناب و اصیل بنیانگذار جمهوری اسلامی داشت مردم سالاری دینی و به تعبیر امروز دموکراسی دینی تبیین و تا حدودی تعمیق شده، صدا و سیما با بیان بی طرفانه دیدگاه مردم، نخبگان و احزاب به تعمیق فرهنگ مذکور کمک خواهد کرد. مردمی که درد مشترک خود را به استناد نظرسنجی های علمی، بحران های شدید اقتصادی دانسته و مطالبات مشروع خود را چه در عرصه اقتصاد و چه در سایر حوزه ها روشن و صادقانه بیان می کنند و این صداقت و روشنی خود، نشان از تأثیر پذیری از اصلاحات است. نخبگانی که در آرزوی رفتار جامع حکیمانه و عزت فراگیر ملی هستند. احزابی که هنوز امیدوارند رعایت بی طرفی از سوی رسانه های عمومی و بخش های دیگر حکومت باور و عملی شود.
جناب آقای ضرغامی!
جبهه گسترده اصلاحات و خصوصا ائتلاف اصلاح طلبان که بر محور قرائت سیاسی- اجتماعی از واقعه شکوهمند و پرفروغ دوم خرداد گرد آمده اند از جناب عالی تقاضا دارند ترتیبی اتخاذ فرمایید تا هر چه کمتر جانبداری از یک جریان سیاسی کشور دیده شود. به امید آن روز