معاون پژوهشی بنیاد ملی نخبگان اعلام کرد: موسساتی که محققان آنها در جشنوارههای علمی
کشوری رتبههای برتر را کسب کنند به عنوان موسسات نخبهپرور از بودجه و تسهیلات ویژه بنیاد بهرهمند میشوند.
به گزارش خبرنگار «پژوهشی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر فخرایی که صبح امروز در مراسم تجلیل از برگزیدگان سیزدهمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی سخن میگفت در تبیین رئوس برنامههای حمایتی و تشویقی بنیاد برای حمایت از نخبگان از جمله برگزیدگان جشنوارههای علمی گفت:
یکی از این برنامهها، حمایتهای برنامهیی از موسسات نخبهپرور است که در قالب تخصیص اعتبارات ویژه برای برنامهریزی علمی و تسهیلات رفاهی در اختیار آنها قرار میگیرد.
وی پشتیبانی فردی از استعدادهای برتر را از دیگر محورهای حمایتی بنیاد خواند و اظهار داشت: استادیاران جوان برگزیده که در سه سال اول فارغالتحصیلی هستند از جمله دریافتکنندگان اعتبار ویژه بنیاد هستند. دانشجویان نخبه دوره دکتری نیز از مقرریهای مستمر مالی، سفر حج، پشتیبانی از طرحهای پژوهشی، شرکت در همایشهای خارجی و داخلی و فرصتهای مطالعاتی و تسهیلات خروج بدون وثیقه از کشور برخوردار میشوند که علاوه بر این تسهیلاتی نیز برای دانشجویان کارشناسی ارشد و کارشناسی در نظر گرفته شده است.
فخرایی یکی دیگر از برنامههای حمایتی بنیاد ملی نخبگان را که در هیات امنای بنیاد تصویب شده شناسایی و تشویق اساتید برگزیده کشور عنوان و خاطرنشان کرد: این تسهیلات شامل اعتبار پژوهشی برای پیشبرد تحقیقات و همچنین جوایز فردی و معرفی برای دریافت نشانهای دولتی است.
به گزارش ایسنا معاون پژوهشی بنیاد ملی نخبگان خاطر نشان کرد: از دیگر تسهیلات در نظر گرفته شده برای نخبگان جوان امکان انجام خدمت سربازی حین انجام تحقیقات تحصیلات تکمیلی است که در این راستا دانشجویان نخبه پروژه ای را که میتواند موضوع پایان نامه آنها باشد، به ستاد کل نیروهای مسلح ارائه میکنند و به عنوان خدمت سربازی خود آن را اجرا میکنند.