KNToosi.in - همکلاســــی

وبلاگ گروهی دانشجویان ِ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

KNToosi.in - همکلاســــی

وبلاگ گروهی دانشجویان ِ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

گزارش کامل ششمین کنگره‌ حزب جوانان ایران اسلامی

گزارش کامل ششمین کنگره‌ حزب جوانان ایران اسلامی
پیام محمد خاتمی و اظهارات موسوی‌لاری، مهدی علیخانی و مجید انصاری



ششمین کنگره‌ حزب جوانان ایران اسلامی روز پنجشنبه با پیام حجت‌الاسلام و المسلمین سیدمحمد خاتمی و سخنرانی مهدی علیخانی دبیرکل این حزب و حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالواحد موسوی لاری رییس ستاد ائتلاف اصلاح‌طلبان برگزار شد.

خاتمی: نیازمند تشکل‌های مردمی مستحکم هستیم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) سیدمحمد خاتمی در پیام خود به این کنگره‌ خطاب به دبیرکل حزب جوانان ایران اسلامی آورده است: نیازمند تشکل‌های مردمی مستحکم هستیم که با درک شرایط تاریخی و نیاز مبرم جامعه از حق و حرمت انسان و نهادینه‌کردن مردم‌سالاری و پاسداری از جمهوری اسلامی و مردم‌سالاری سازگار با دین دفاع کنند.

اولا خدای را سپاسگزارم که به شما و دوستان خوبتان توفیق داد تا با تشکیل حزب جوانان ایران اسلامی نسبت به سرنوشت کشور و اعتلای جامعه به‌ویژه جوانان عزیز بیندیشید و بکوشید. ثانیا جامعه‌ی نوپا و رو به آینده‌ی ما که در سایه‌ی انقلاب اسلامی خواسته دیرینه‌اش برای استقرار جامعه‌ای آزاد و آباد و پیشرو در صورت جمهوری اسلامی تحقق یافته است، نیازمند تشکل‌های مردمی مستحکم است که با درک شرایط تاریخی و نیاز مبرم جامعه از حق و حرمت انسان و نهادینه‌کردن مردم‌سالاری و پاسداری از جمهوری اسلامی و مردم‌سالاری سازگار با دین دفاع کند و این اندیشه را بارور و برای بهبود امور برنامه‌ریزی کند و امیدوارم حزب خوب شما در این مسیر موفق باشد.

ثالثا با وجود اشتیاق برای حضور در جمع شما در روز جمعه ‌14 /10 /1386 و علی‌رغم قولی که دادم گرفتار بیماری زمین‌گیرکننده شدم، شرمسارم که این اتفاق مرا از فیض حضور محروم کرد.

برای این گردهمایی و یکایک دست‌اندرکاران عزیز حزب آرزوی توفیق و سربلندی و برای ایران و اسلام طلب سرافرازی و بلندآوازگی می‌کنم.

علیخانی: انتخابات روشن‌ترین جلوه‌گاه دموکراسی است

دبیرکل حزب جوانان ایران اسلامی نیز طی سخنانی اظهار کرد: تحزب ابزار اصلی بسترسازی و نهادینه‌سازی دموکراسی در یک نظام سیاسی است و دموکراسی بدون حزب بی‌معناست. به همین دلیل انتخابات که روشن‌ترین جلوه‌گاه دموکراسی است، بدون رقابت واقعی و آزاد احزاب معنایی ندارد.

به گزارش ایسنا مهدی علیخانی با بیان این‌که " تحزب از عقلانیت سخن می‌گوید" تصریح کرد: مهمترین مزیت وجود رقابت آزاد میان احزاب این است که نخبگان سیاسی همواره خود را مجبور به پاسخگویی و مسوولیت‌پذیری در قبال مردم می‌پندارد و در این حالت است که منافع و مصالح مردم بیش از هر زمانی تامین می‌شود. ولی در یک فضای توده‌ای و احساسی که جریان‌های ناشناخته به میدان انتخابات می‌آیند هیچ یک در مورد عملکرد خود پاسخگو نخواهند بود.

وی هدف انقلاب اسلامی ایران را حاکمیت مردم بر سرنوشت خود دانست و افزود: نظام سیاسی جدید برپایه جمهوریت و اسلامیت برای برقراری دموکراسی شکل گرفت و بدون شک فعالیت احزاب تضمینی برای بقا و دوام یک حکومت است و براین اساس تقویت تحزب در ایران نیز به معنای تقویت نظام جمهوری اسلامی است.

وی با انتقاد از برخی دیدگاه‌ها نسبت به احزاب اظهار کرد: نتیجه اقدامات و شعارهای احساسی و عوام پسندانه این است که اقشار مختلف مردم روز به روز شاهد بدتر شدن وضعیت خود می‌شوند.

علیخانی ایران را کشوری با بالاترین ظرفیت‌ها برای رشد و توسعه اقتصادی در منطقه و جهان دانست و نسبت به سیاست‌های اقتصادی و تاثیر آن بر میزان نرخ تورم شدیدا انتقاد کرد.

وی با اشاره به میزان جذب سرمایه‌گذاری خارجی در کشور اظهار کرد: ریسک سرمایه‌گذاری در ایران در حالی که در دولت اصلاحات به رقمی بین 3 و 4 درصد رسیده بود امروز به رقم 6 درصد افزایش یافته است و با توجه به این‌که ایران کشوری در حال توسعه است به این سرمایه گذاری‌ها نیازمند است.

وی هم‌چنین با انتقاد از سیاست خارجی و با بیان این که " دولت اصلاحات تلاش زیادی برای ارتقای جایگاه و منزلت جمهوری اسلامی ایران در نظام بین‌المللی داشت" "سیاست‌های ماجراجویانه" دارای تاثیر منفی به شان ملت ایران در عرصه بین‌المللی دانست.

علیخانی گفت: بدون شک بخش مهمی از دستاوردهای امروز ما در دستیابی به فناوری هسته‌یی حاصل تلاش‌های دولت‌های گذشته به ویژه دولت آقای خاتمی و بهره‌گیری از الگوهایی همچون تنش‌زدایی، اعتمادسازی و گفت‌وگو در عرصه بین‌المللی بوده است.

دبیرکل حزب جوانان ایران اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به قرارداشتن در آستانه برگزاری هشتمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی این انتخابات را مهم و سرنوشت‌ساز دانست و گفت: آن‌چه در وهله اول باید مورد توجه قرار گیرد، لزوم رعایت حقوق انتخاب کنندگان و نیز حقوق انتخاب شوندگان در کلیه مراحل انتخابات مجلس شورای اسلامی است؛ از این رو نهادهای نظارتی و اجرایی انتخابات باید دقت کنند که ضمن پرهیز از دخیل کردن تعلقات جناحی و سیاسی خود، انتخاباتی آزاد، رقابتی و سالم را برگزار کند که در نتیجه آن تقویت نظام را شاهد باشیم.

وی در ادامه به ارایه پینشهادات و رویکردهای حزب متبوع خود پرداخت و گفت: با توجه به نقش و کارکردهای متصور برای یک حزب، تغییر نگاه برخی نسبت به تحزب ضروری است؛ چراکه هرچه تعداد احزاب قوی و فعال افزایش یابد و فرهنگ کار جمعی و تشکیلاتی نهادینه گردد، گزینه‌های انتخابی مورد نظر مردم در درون خود نظام افزایش خواهد یافت.

علیخانی " توجه به نظرات نخبگان و اندیشمندان اقتصادی کشور، اجرا و وفاداری نسبت به برنامه توسعه چهارم و سند چشم‌انداز 20 ساله کشور، توجه به سیاست آزادسازی اقتصادی و بحث خصوصی، توجه به فلسفه ایجاد صندوق ارزی، تلاش برای کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی، تلاش برای جلب اعتماد بین‌المللی به منظور افزایش سرمایه‌گذاری خارجی و اجتناب از سیاست‌های تبلیغاتی و عوام‌پسندانه و به جای آن تقویت زیربناهای اقتصادی" را از جمله ضرورت‌های شرایط کنونی اقتصادی کشور بر شمرد.

وی " ارتقای شان و منزلت جمهوری اسلامی و ملت ایران، اجتناب از ماجراجویی و جلوگیری از بروز تنش در روابط با دیگر کشورها، به ویژه قدرت‌های بزرگ بین‌المللی، همکاری با نهادها و سازمان‌های بین‌المللی به منظور تضعیف بهانه‌جویی‌های قدرت‌های بزرگ" را خواستار شد.

وی با تاکید بر " رعایت قانون در جریان برگزاری انتخابات" اظهار کرد: فراهم کردن زمینه مناسب برای فعالیت موثر و مقتدر احزاب زمینه را برای شفاف شدن فضای رقابت و انتخاب آگاهانه از سوی شهروندان فراهم می‌کند.

علیخانی با اشاره به وظیفه رسانه ملی در دوران انتخابات تاکید کرد: در این بین رسانه ملی وظیفه دارد موجبات شناخت بیش از پیش مردم را از اهداف و برنامه‌های احزاب و ائتلاف‌ها فراهم کند و ضرورت دارد تا وزارت کشور نیز نسبت به احیای میز نظارت احزاب بر انتخابات در ستاد انتخابات کشور و استانداری‌ها اقدام و این سنت حسنه دولت اصلاحات را رعایت کند.

دبیرکل حزب جوانان ایران اسلامی در پایان اعلام کرد: ما نیز به عنوان یک حزب سیاسی تلاش کرده‌ایم تا ضمن بیان دیدگاه‌ها و مواضع خود نسبت به اوضاع کشور به تحقق کارکردهای واقعی یک حزب جامعه عمل بپوشانیم و به رقم محدودیت‌ها به راه خود ادامه خواهیم داد و با زنده نگه داشتن روند خود انتقادی به پویایی و شکوفایی هرچه بیشتر فعالیت‌های‌مان کمک خواهیم کرد.

موسوی لاری: احزاب اصلاح‌طلب احساس کرده‌اند باید مشترکاتشان را بیشتر کنند

هم‌چنین سیدعبدالواحد موسوی لاری طی سخنانی در ششمین کنگره‌ سراسری حزب جوانان ایران اسلامی با اشاره به سابقه‌ دیرینه‌ تحزب و گرایش به شکل‌گیری نهادهای مدنی، اظهار کرد: این سابقه در کشور ما نیز به قبل از مشروطه و جریان آزادی‌خواهی و استعمارستیزی مردم در آن دوره برمی‌گردد.

به گزارش ایسنا، رییس شورای سیاست‌گذاری ستاد ائتلاف اصلاح‌طلبان با اشاره به افت و خیزهای فراوان احزاب و تشکل‌های سیاسی در ایران افزود: این افت‌وخیزها ادامه داشت تا جایی که به دلیل انحراف مسیر احزاب از هدف واقعی خود در درون حکومت پهلوی، احزاب واقعی به کلی از گردونه‌ی تأثیرگذاری خارج شدند و احزابی که برای تایید رفتار حاکمان آن روز به وجود آمدند، ذائقه‌ی مردم را در این حوزه بسیار تلخ کردند.

وی با بیان این‌که در مقاطعی از دوران گذشته، انتساب به حزب برای افراد دارای فکر آزاد و شخصیت مستقل نوعی توهین تلقی می‌شد، اظهار کرد: این به معنای منفی بودن اصل تحزب نبود، بلکه به این معنا بود که تحزب واقعی شکل نگرفته بود و احزابی که می‌خواستند در جهت اعتلای کشور کار کنند، ساکت شده بودند.

موسوی لاری با بیان این‌که قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران برای احزاب و تشکل‌ها جایگاهی واقعی در نظر گرفته است، تصریح کرد: احزاب دارای کارکردی دوگانه هستند که یکی از آنها قرارگرفتن به عنوان نهاد مدنی واسط بین حاکمان و مردم است و دیگری بیان دیدگاههایی است که می‌خواهند با چارچوب مشخص و روشن نمایان شود.

وی شکل‌گیری احزاب دوران اصلاحات را احترام واقعی به رأی مردم دانست و تصریح کرد: وجود احزاب شناسنامه‌دار بیانگر این واقعیت است که نظام اسلامی، افکار مختلف را به رسمیت می‌شناسد و احترام به آن‌ها را سرلوحه‌ی خود قرار داده است.

رییس شورای سیاست‌گذاری ستاد ائتلاف اصلاح‌طلبان نقد قدرت را یکی از ویژگی‌های اصلی احزاب واقعی دانست و افزود: اگر احزاب بتوانند قدرت را نقد و سره را از ناسره مشخص کنند، هم‌چنین مسیرهایی را که به مصلحت ملی منتهی نمی‌شود، افشا کنند، قطعا به وظیفه‌ی خود عمل کرده‌اند.

موسوی لاری افشای مسیرهای غلط را از جمله ویژگی‌های اساسی احزاب اصیل دانست و افزود: اگر جریانی جلوی این رفتار احزاب را بگیرد در مقابل قانون اساسی ایستاده است.

موسوی لاری رکن دیگر فلسفه‌ی شکل‌گیری احزاب را شفاف‌سازی دیدگاه‌ها و برنامه‌ها برشمرد و گفت: در طول نزدیک به 30 سال گذشته شاهد اتخاذ تصمیمات، سیاست‌ها و برنامه‌های مختلفی بوده‌ایم، هر جا این تصمیمات برخاسته از یک فکر منسجم بوده و حامیان آن فکر با شناسنامه‌ی واقعی خود وارد عرصه شده‌اند، جوابگوی عملکرد خود نیز بوده‌اند.

وی ادامه داد: ولی آن‌جا که معلوم نیست چه کسی چه حرفی می‌زند، برخی صاحبان قدرت موفقیت‌ها را از آن خود کرده و شکست‌ها را به گردن دیگران انداخته‌اند.

موسوی لاری با بیان این‌که امروز خوشبختانه مسیر حرکت جامعه‌ی ما به سمتی است که دو اردوگاه تقریبا مشخص شکل گرفته است، اظهار عقیده کرد: یکی اردوگاه محافظه‌کاری است و دیگری اصلاح‌طلبی، خط امام و اردوگاهی است که طرفدار منش و روش امام خمینی(ره) در اداره‌ی کشور است.

به گزارش ایسنا، موسوی لاری در ادامه وجود احزاب و تشکل‌های مختلف را نه یک تهدید بلکه یک فرصت توصیف کرد و گفت: گردهم آمدن احزابی که نزدیکی فکری بیشتری دارند در یک جبهه‌ی واحد، گام دیگری است که در جهت تحقق تحزب واقعی برداشته شده است.

وی با اشاره به ایجاد جبهه‌ی متحد اصول‌گرایی و جبهه‌ی متحد اصلاح‌طلبی، اظهار کرد: هر چه این احزاب در درون یک جبهه‌ی واحد جمع شوند، بازتاب صدای آنها بیشتر می‌شود و دیدگاه‌های شفاف آن‌ها راه را از بیراهه مشخص می‌کند.

رییس شورای سیاست‌گذاری ستاد ائتلاف اصلاح‌طلبان، با بیان این که احزاب اصلاح‌طلب در یک سال اخیر با بررسی وضعیت کشور این ضرورت را احساس کرده‌اند که باید مشترکات خود را بیشتر کنند، تاکید کرد: ائتلاف اصلاح‌طلبان در راستای برداشتن گام جدی برای شکل‌گیری یک جبهه‌ی واحد است.

موسوی لاری با اشاره به نقش رسانه‌ی ملی از روش آن انتقاد کرد و گفت نباید به طور یکجانبه به تفکری خاص پرداخته و در جهت تخریب سلایق دیگر حرکت شود.

رییس شورای سیاست‌گذاری ستاد ائتلاف اصلاح‌طلبان، در ادامه با تاکید بر حفظ احترام افراد و حقوق شهروندی، اظهار کرد: احترام به حقوق همه‌ی آن‌هایی که در ایران فعالیت می‌کنند بهتر است و این که مسیر صحیح را طی کنیم یا پرداختن به زندگی خصوصی افراد و مسائلی از این قبیل؟

وی با اشاره به طرح امنیت اجتماعی و برور برخی اختلافات در نحوه اجرای آن افزود: چطور است که یک نفر می‌گوید سه جلسه را با حضور نمایندگان دولت داشته‌ایم و دیگری اعلام بی‌خبری می‌کند.

رییس شورای سیاست‌گذاری ستاد ائتلاف اصلاح‌طلبان، با بیان این که برخی پرداختن به توسعه‌ی سیاسی و آنچه نپرداختن به معیشت مردم می‌نامند را چماقی بر سر دولت اصلاحات ساخته‌اند، تصریح کرد: دوران اصلاحات دولتی را تحویل داد که کمتر از 64 میلیارد دلار نقدینگی داشت و توانسته بود نرخ تورم را کاهش دهد و به 12 درصد برساند و برنامه‌ی آن یک رقمی کردن این نرخ بود.

موسوی لاری با بیان این مطالب، شفاف‌سازی مسائل مختلف و بازگو کردن واقعیات برای مردم و آماده کردن آنها برای پذیرش واقعیات را از دیگر کارکردهای احزاب دانست.

رییس شورای سیاست‌گذاری ستاد ائتلاف اصلاح‌طلبان، با بیان این که انتخابات مختلف عرصه‌هایی برای تجلی اراده‌ی مردم است، از برخی روشها در قبال انتخابات انتقاد کرد.

وی افزود: مردم باید در انتخابات حرف اول را بزنند و این یعنی این که هر شهروند ایرانی حق دارد خود را برای انجام وظیفه‌ی ملی و تعیین سرنوشتش داوطلب کند.

موسوی لاری حق دیگر مردم در انتخابات را انتخاب آزادانه‌ی سلایق، برنامه‌ها و افراد منتسب به این دیدگاه‌ها دانست و تاکید کرد: قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران بر این حقوق تاکید کرده است و مدیریت کشور در حوزه‌های اجرایی و نظارتی زمانی به وظیفه‌ی خود عمل کرده‌اند که این حق را محترم بشمارند.

رییس شورای سیاست‌گذاری ستاد ائتلاف اصلاح‌طلبان، با اشاره به بحث‌های مطرح شده مربوط به انتخابات در مجلس شورای اسلامی در سالهای اول انقلاب اظهار کرد: در آن جلسات مقرر شد تا یک دستگاه نظارتی شکل بگیرد و بر جریان امور مربوط به انتخابات نظارت کند؛ از این رو شورای نگهبان به عنوان یک جایگاه بی‌طرف برای این امر مشخص شد.

وی شان نزول نظارت را دفاع از حق مردم دانست و گفت: تکلیف و وظیفه‌ی اصلی ناظران این بوده که حق انتخاب‌شدن و انتخاب‌کردن مردم را به رسمیت بشناسند و در قوانین موضوعه‌ای که بعد از آن تصویب شد مسوولیت رسیدگی به صلاحیت داوطلبان به عهده‌ی دستگاه‌های اجرایی گذاشته شد و دستگاه ناظر وظیفه‌ی نظارت بر هیات‌های اجرایی را خواهد داشت.

موسوی لاری با بیان این که دستگاه نظارت، مرجع رسیدگی به تظلمات مردم است، اضافه کرد: یعنی اگر حقی از کسی ضایع شد برای دادخواهی به این دستگاه‌ها مراجعه کند.

رییس شورای سیاست‌گذاری ستاد ائتلاف اصلاح‌طلبان با بیان این که شورای نگهبان در موقعیتی است که باید اصل را بر صحت مراحل یا عدم صحت آن بگذارد، تصریح کرد: اصل بر صحیح بودن مراحل انجام شده است مگر این که خلاف آن ثابت شود و اگر کسی اعلام کرد که حقی از او ضایع شده آن وقت است که شورای نگهبان باید وارد عمل شود.

موسوی لاری اضافه کرد: اکثر اصلاح‌طلبان معتقدند همه‌ی شهروندان حق دارند در تعیین سرنوشت خود شرکت کنند و تنها قانون می‌تواند مسیر درست را مشخص کند و تشخیص این امر هم به عهده‌ی کسانی است که در پی انگیزه‌خواهی نباشند.

وی برخی تفکرات را در جهت تصمیم‌گیری به جای مردم دانست و در پایان گفت: معتقدم شکل‌گیری احزاب و جبهه‌ها کمک می‌کند اداره امور کشور شفاف و همه‌ی این بحث‌ها به روشنی مطرح و برای مردم امکان گزینش راه فراهم شود.

انصاری: برنامه جامعی با روح حاکم بر سند چشم‌انداز تهیه کرده‌ایم

یک عضو شورای مرکزی مجمع روحانیون مبارزنیز گفت: مجموع گروه‌های عضو ائتلاف اصلاح‌طلبان کمیته‌ای را متشکل از کارشناسان خبره به مسوولیت آقای بی‌طرف، وزیر نیروی دولت آقای خاتمی ، تشکیل داده‌اند و کار کارشناسی سنگینی انجام شده است.

به گزارش ایسنا حجت‌الاسلام و المسلمین مجید انصاری پس از پایان ششمین کنگره حزب جوانان ایران اسلامی در جمع خبرنگاران ادامه داد: یک برنامه جامع برای مجلس هشتم تهیه کرده‌ایم که روح حاکم بر سند چشم‌انداز 20 ساله است. در عرصه‌های مختلف نیز راهبردها و اولویت‌های برنامه چهارساله خود را مشخص کرده‌ایم که احتمالا ظرف دو هفته آینده در اختیار رسانه‌ها قرار خواهد گرفت.

وی درباره گرایش مردم به اصلاح‌طلبان گفت: در عمل باید ببینیم چقدر می‌توانیم اعتماد مردم را جلب کنیم و چقدر زمینه‌های جلب اعتماد فراهم می‌شود، ولی پیش‌بینی بنده این است که ان‌شاءالله استقبال خوبی خواهد شد.

وی در ادامه رقابت سالم را رعایت قانون در انجام رقابت و پرهیز از تخریب دیگران، پرهیز از افراط و تفریط و ارائه یک برنامه واقع‌گرایانه و جامع برای پیشبرد کشور و صداقت در گفتار و رفتار سیاسی عنوان کرد.

انصاری با بیان این‌که " در هر دوره از انتخابات مجموعا عملکرد جریان سیاسی کشور مطلوب بوده است" افزود: ولی متاسفانه بعضا بداخلاقی‌ها و تعدی از جاده عدل و انصاف و قانون وجود داشته و حقوقی ضایع شده است.

این عضو مجمع روحانیون مبارز اظهار کرد: امیدوارم در انتخابات مجلس هشتم با توجه به بلوغ سیاسی جامعه ما و تاکیدات بزرگان کشور مخصوصا مقام معظم رهبری بر اتحاد ملی و نیز ضرورتی که احساس می‌کنیم، شاهد یک رقابت سالم و الگو باشیم.

وی با بیان این‌که " همواره بر تخریب نکردن افراد و گروه‌ها تاکید داشته‌ایم و براین اصل پایبند بوده‌ایم" افزود: تخریب دیگران یک گناه کبیره و یک بداخلاقی سیاسی است؛ چراکه در این تخریب‌ها، تهمت، غیبت، استهزاء، افشای اسرار دیگران و اشاعه منکر وجود دارد.

انصاری تخریب‌ها را نشانه عدم صداقت و عدم بلوغ سیاسی اسلامی دانست و گفت: بنابراین کاندیداها، طرفداران آن‌ها، احزاب و رسانه‌ها باید به اخلاق اسلامی در تبلیغات انتخاباتی پایبند باشند و صرفا نقاط قوت و برنامه‌های خود را اعلام کنند.

وی اضافه کرد: نقد عملکردها جدا از بحث تخریب است مشروط بر این که عالمانه و منصفانه باشد.

این عضو مجمع روحانیون مبارز در موردنتیجه انتخابات مجلس هشتم اظهار کرد: اگر همه شرایط طبیعی مهیا باشد و عرصه انتخابات سالم باشد، اقبال مردم به جریان اصلاحات را مثبت ارزیابی می‌کنم.

وی تصریح کرد: انتقادات جدی در حوزه مدیریت کشور وجود دارد و فکر می‌کنم این مساله شانس بیشتری را برای جریان اصلاح طلب فراهم کند.

انصاری در پایان با بیان این‌که "برای مجلس خبرگان کاندیدا نمی‌شوم" تاکید کرد: برای کاندیداتوری انتخابات مجلس هشتم نام نویسی خواهم کرد.

انتهای پیام   

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد