KNToosi.in - همکلاســــی

وبلاگ گروهی دانشجویان ِ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

KNToosi.in - همکلاســــی

وبلاگ گروهی دانشجویان ِ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

اساسنامه ی کانون فیلم و عکس دانشگاه خواجه نصیر


اساسنامه ی کانون فیلم و عکس دانشگاه خواجه نصیر


مقدمه:


از آنجه که دانشگاه محل رشد واعتلای علم و فرهنگ است و قشر متشکل آن اعم از دانشجویان و اساتید، از اقشار روشن و مترقی جامعه هستند و همچنین از آنجا که هنر هفتم یعنی هنر سینما و فیلم و در کنار آن عکس، از هنرها و علوم والا و ارزشمند هستند، نیاز به وجود و رشد آنها به صورت غنی ، سالم و عمیق، به شدت در محیط دانشگاه احساس می شود.


بنابراین وجود واحد یا ارگانی در این زمینه که بتواند فعالیت در عرصه فیلم و عکس را در دانشگاه به صورت صحیح، سالم و علمی هدایت نماید، لازم و ضروری می نماید.


ماده 1- کلیات:


1-1- کانون فیلم و عکس دانشگاه خوجه نصیر الدین طوسی، که در این آیین نامه از این پس کانون نامیده خواهد شد، ارگان هماهنگ کننده و برنامه ریز در زمینه فیلم و عکس است، که زیر نظر مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه قرار دارد.


این کانون احکام مقامات بالاتر از خود(در سیستم اداری دانشگاه) را تنها از مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه وقت دریافت می دارد. بدیهی است مواردی که در حیطه اختیارات مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه است، نیاز به تایید از طرف مراجع بالاتر وجود ندارد.


تبصره: در صورت ایجاد اختلاف بین مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه  و مقامات دیگر دانشگاه، کانون تنها جوابگوی مافوق مستقیم خود، مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه خواهد بود.


2-1- اهداف و وظایف:


اهداف و وظایف کانون به قرار زیر است:


الف) نظارت، هماهنگی، ارزیابی و نمایش فیلم یا برگزاری نمایشگاه عکس(و یا هر بارنامه دیگر مرتبط با این موضوعات) در دانشگاهها و خوابگاهها.


ب) بالا بردن سطح درک عمومی از فیلم و عکس در محیط دانشگاه.


پ) ارتقاء سطح دانش تخصصی و تجارب اعضاء.


ت) برقراری ارتباط با دیگر کانونهای فرهنگی دانشگاه خواجه نصیر و همچنین کانونهای فیلم و عکس سایر دانشگاهها.


تبصره: شورای مرکزی کانون مختار است تا با توجه به نیاز، اهداف کوتاه مدت دیگری را، برای فعالیت کانون تعریف کند. بدیهی است که در صورت وجود تضاد میان این اهداف کوتاه مدت با اهداف چهارگانه اصلی، اولویت با اهداف اصلی فوق خواهد بود.


شورای مرکزی کانون موظف است در جهت اجرایی شدن اهداف مذکور، آیین نامه های اجرایی داخلی را تنظیم نموده و برای رای گیری در مجمع عمومی یا فوق العاده کانون، جهت تصویب، ارائه نماید.


3-1- شرح وظایف:


الف) نمایش فیلم و عکس


ب) برگزاری جلسات نقد فیلم و عکس


پ) پخش مستمر و برنامه دار فیلمها اعم از خارجی یا داخلی، عکس و اسلاید


ت) ایجاد آرشیو فیلم به صورت VCD و DVD ، کتاب، مجله، عکس ، اسلاید و ...(برای استفاده اعضاء)


ث) تشکیل کلاسهای آموزشی مرتبط با موضوعات فیلم و عکس


ج) ارائه سخنرانیهای عمومی در مورد فیلم و عکس


چ) بازدید از رویدادهای مرتبط با فیلم و عکس در خارج از دانشگاه نظیر جشنواره ها و نمایشگاهها


ح) چاپ نشریه


خ) برپایی مسابقات در زمینه های مرتبط با فیلم و عکس


د) برگزاری اردوهای آموزشی


ذ) تشکیل هسته های تخصصی و پژوهشی برای مطالعه عمیق تر در زمینه فیلم و عکس


ر) شرکت در جشنواره های دانشجویی و غیر دانشجویی


ز) برقراری ارتباط با مراکز فعال و تخصصی فیلم و عکس برای انتقال تجربیات علمی و اجرایی توسط استادان فن


ژ) شرکت در برنامه ها و مراسم امور فوق برنامه دانشگاه


س) همکاری متقابل با کانونهای فرهنگی فعال زیر حوزه مدیریت امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه


ش) برگزاری برنامه های نمایش فیلم و عکس، کلاسها و کارگاههای آموزشی مشترک، با کانونهای فیلم و عکس دانشگاههای دیگر


ماده 2- ارکان و تشکیلات:


1-2-ارکان کانون فیلم و عکس دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی به قرار زیر است:


1- هیئت مؤسس


2- مجمع عمومی


3- شورای مرکزی


2-2- تعریف رکن 1 (هیئت مؤسس):


هیئت مؤسس در کانون شامل تعدادی از نخبگان و علاقه مندان به عرصه فیلم و عکس است که مطابق آیین نامه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در نیمسال دوم تحصیلی 86-85 با ارائه اساسنامه به مدیریت فرهنگی و موافقت آن مرجع، اقدام به تأسیس این کانون نموده اند.


3-2-تعریف رکن 2(مجمع عمومی):


مجمع عمومی از همه اعضای کانون تشکیل شده است.


1-3-2-تعریف عضو:به هر یک از دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی(ره) اطلاق می‌شود که بدون محدودیت به عضویت کانون در می آیند و در چارچوب اساسنامه کانون به فعالیت می‌پردازد.


تبصره 1:شورای مرکزی کانون موظف است حداقل دو هفته قبل از پایان دوره فعالیت خود ، فرم‌های درخواست عضویت در کانون را در اختیاردفاتر خود در دانشکده‌ها و یا دفاتر دیگر تشکل‌های دانشجویی فعال در دانشکده‌ها قرار دهد و در یک اطلاعیه محل دریافت و تحویل فرم‌های درخواست عضویت در کانون را به اطلاع دانشجویان در همه دانشکده‌ها برساند و پس از 15 روز فرم‌های درخواست عضویت را از همان دفاتری که اعلام نموده جمع‌آوری نماید.


تبصره 2:عضوگیری در تمام طول سال تحصیلی توسط دفاتر کانون در دانشکده‌ها انجام می‌شود ولی تنها افرادی حق شرکت در مجمع عمومی آن سال را دارند که در مدت تعین شده در تبصره 1 به عضویت کانون در آمده باشند.


تبصره 3:افرادی که قبلا به عضویت کانون درآمده‌اند نیاز به درخواست عضویت مجدد ندارند و در صورت اشتغال به تحصیل در سال تحصیلی جدید،به طور خودکار به عضویت کانون درمی‌آیند.


تبصره 4:شرح وظایف و اختیارات اعضا در بند1-4و2-4 آورده شده است.


2-3-2-مجمع عمومی به صورت زیر تشکیل می‌گردد:


الف-مجمع عمومی کانون:


این مجمع حداقل یکبار در سال تشکیل جلسه می‌دهد و در طی آن تصویب اساسنامه و آیین‌نامه‌های داخلی کانون و تغییرات آنها،انتخاب اعضای اصلی و علی‌البدل شورای مرکزی کانون ، دریافت و بررسی گزارش سالانه شورای مرکزی کانون ، بررسی روند حرکتی کانون در راستای اهداف کلی و اولویت‌بندی کردن ااهداف کانون، صورت می‌پذیرد.


تبصره 1:جلسات مجمع عمومی با حضور حداقل  اعضا کانون رسمیت خواهد یافت و مصوبات آن با رأی اکثریت نسبی حاضرین معتبر است.


تبصره 2:در صورت عدم رسمیت جلسات مجمع عمومی،جلسه فوق‌العاده،باید حداکثر دو‌هفته بعد و با فراخوان جدیدتشکیل گردد.این جلسه با حضور هر تعداد از اعضا رسمی خواهد بود و مصوبات آت لازم اجراست.


تبصره 3:تصویب تغییرات اساسنامه با رأی  حاضرین، امکان‌پذیر است و هرگونه اعمال تغییرات توسط مجمع عمومی در اساسنامه تأیید شده کانون، باید در چارچوب آیین‌نامه وزارت علوم،تحقیقات و فناوری در مورد کانون‌های فرهنگی،هنری صورت گیرد.


تبصره 4:تغییرات اعمال‌شده در اساسنامه و یا آیین‌نامه‌هایداخلی کانون،پس از تأیید مدیرامور فرهنگی و فوق‌برنامه دانشگاه اعتبار پیداه کرده و لازم‌اجراست.


 ب-مجمع عمومی فوق‌العاده:


این مجمع عمومی بر اساس دعوت شورای مرکزی و یا به پیشنهاد  اعضای کانون تشکیل خواهد شد.این مجمع در مواقعی که اتخاذ تصمیم نیاز به رجوع به آرای عمومی داشته باشد تشکیل خواهد شد.


4-2-تعریف رکن 3 (شورای مرکزی کانون فیلم و عکس):


1-4-2-شورای مرکزی کانون شورایی است متشکل از 5 نفر اعضای کانون به عنوان اعضای اصلی و 2 عضو دیگر از اعضای کانون به عنوان اعضای علی‌البدل،که به منظور برنامه‌ریزی و مدیریت بر اجرای سیاست‌های مصوب کانون ، توسط مجمع عمومی و بر اساس مواد مندرج در ماده3 این اساسنامه تحت عنوان«قانون انتخابات شورای مرکزی» انتخاب می‌شوند.


2-4-2-جلسات شورای مرکزی کانون حداقل ماهی یک بار و حداقل با حضور 4نفر از اعضای شورای مرکزی تشکیل می‌شود و مصوبات آن با رأی اکثریت نسبی حاضرین معتبر است.


تبصره 1: هر زمان که به حضور مدیرامور فرهنگی و فوق‌برنامه و یا نماینده ایشان در یکی از جلسات شورای مرکزی نیاز بود،شورای مرکزی می‌نواند از ایشان جهت شرکت در جلسه دعوت به عمل بیاورد.


تبصره 2:هر زمان که به حضور یکی از اعضای در یکی از جلسات شورای مرکزی نیاز بود،شورای مرکزی می‌نواند از او جهت شرکت در جلسه دعوت به عمل بیاورد و در صورت موافقت اکثریت نسبی اعضای شورای مرکزی به آن فرد در جلسه مورد نظر حق رأی داده شود.


تبصره 3:کلیه مصوبات کانون باید منطبق با اساسنامه کانون،سیاست‌ها،اولویت‌ها و برنامه‌های کلی مجمع عمومی و مصوبات شورای هماهنگی کانون‌ها باشد.


3-4-2-در اولین جلسه شورای مرکزی کانون،اعضای شورا یک نفر را از میان خود به عنوان دبیر کانون انتخاب و به مدیر امور فرهنگی و فوق‌برنامه معرفی می‌نمایند.وظایف واختیارات دبیر کانون در بند 3-4 آمده است.


ماده3-قانون انتخابات شورای مرکزی


1-3- 5عضو اصلی و 2عضو علی‌البدل شورای مرکزی کانون از میان اعضای کانون از طریق برگزاری انتخابات در جلسه مجمع عمومی و با کسب  بالاترین تعداد  آرا در میان کاندیداها برای مدت یک سال انتخاب می‌شوند و باید دارای شرایط بند 2-3 باشند.


تبصره:از میان نامزدها،2 نفری که بعد از 5 نفر اول در انتخابات(اعضای اصلی شورا)،بالاترین تعداد آرا را به خود اختصاص داده باشند،به عنوان اعضای علی البدل انتخاب می‌شوند که در صورت پیش آمدن شرایط خاص طبق بند 5-2 جایگزین اعضای اصلی می‌شوند.


2-3-شرایط لازم بزای نامزد شدن در انتخابات شورای مرکزی:


الف)حداقل 14 واحد درسی گذرانده باشد.(ویژه دانشجویان مقطع کاردانی و کارشناسی)


ب)داشتن سابقه عضویت به مدت حداقل شش ماه


پ)تا پایان دوره فعالیت شورا،دانشجو باد.


ت)در نیم سال قبل از تقاضای عضویت در شورای مرکزی کانون،مشروط نشده باشد.


ث)ظرف دو سال اخیر در کمیته انضباطی دانشگاه حکم قطعی منجر به محرومیت از تحصیل به مدت یک نیمسال یا بیشتر نداشته باشد.


تبصره 1:شورای مرکزی هر دوره مجری انتخابات دوره بعد شورای مرکزی و مسئول بررسی و تأیید صلاحیت نامزدها بر اساس آیین‌نامه وزارت علوم و اساسنامه کانون می‌باشد.


تبصره 2:مرجع معتبر جهت استعلام  برای احراز شرایط الف،پ و ت اداره آموزش دانشگاه می‌باشد.


تبصره 3:مرجع معتبر جهت استعلام  برای احراز شرط ث کمیته انضباطی دانشگاه می‌باشد.


تبصره 4:ناظر انتخابات شورا مرکزی کانون و مرجع ذی صلاح جهت رسیدگی به شکایات نسبت به انتخابات،مدیر امور فرهنگی و فوق‌برنامه و یا نماینده منتصب ایشان می‌باشد.


3-3- نحوه اعلام درخواست نامزد شدن در انتخابات شورای مرکزی کانون:


کسانی که تمایل دارند تا به عنوان یکی از نامزدهای انتخابات شورای مرکزی شاخه کانون حضور داشته باشند،باید محلی که برای همین منظور در فرم درخواست عضویت در کانون فیلم‌وعکس در نظر گرفته شده،علامت بزنند.


شورای مرکزی کانون موظف است در مدت یک هفته صلاحیت نامزدها را بررسی کرده و حداکثر تا سه روز قبل از برگزاری مجمع عمومی کانون،اسامی نامزدهای تأیید صلاحیت شده را طی اطلاعیه‌ای در همه دانشکده‌ها اعلام نماید.


تبصره:افرادی که قبلا در کانون عضویت داشته‌اند و خواستار شرکت در انتخابات باشند باید در مدت 15روز مشخص شده در بند1-3-2 به مراکز اعلام شده مراجعه و جهت ثبت نام اقدام نمایند.


4-3-زمان برگزاری انتخابات شورای مرکزی شاخه کانون:


انتخابات هر دوره از جمله دوره اول در نیمه اول آبانماه سال تحصیلی جدید برگزار می‌گردد.


شورای مرکزی کانون حداقل دو هفته قبل از پایان دوره مسئولیت اعضایش موظف است.مجمع عمومی سالانه کانون را تشکیل دهد.


تبصره:هیئت مؤسس وظیفه اداره کانون ، عضو گیری و برگزاری انتخابات را تا تشکیل اولین جلسه مجمع عمومی کانون بر عهده دارد.


ماده4-وظایف و اختیارات


1-4-وظایف اعضای عادی:


الف)پاسخ به درخواست کانون برای مشارکت در برنامه‌های کانون اعم از پخش فیلم،برگزاری نمایشگاه عکس،جلسات نقد و ...


ب) کسب خبر از فعالیت‌های داخلی کانون و مصوبات شورای مرکزی.


تبصره 1:لیست اعضای کانون هر ترم یک‌بار توسط شورای مرکزی اعلام می‌شود.


تبصره 2:اخراج دائم یا موقت (تعلیق) هر یک از اعضای عادی توسط نهادهای ذی‌ربط دانشگاه باعث اخراج وی از کانون می‌شود.


2-4-اختیارات اعضای عادی:


الف)درخواست توضیح از شورای مرکزی کانون در مورد عملکرد آنها


ب)ارائه پیشنهاد و انتقاد به کانون


3-4-وظایف و اختیارات اعضای شورای مرکزی کانون:


1-3-4-دبیر کانون:


الف)نظارت بر عملکرد دیگر اعضای شورای مرکزی و بازخواست در برابر انجام وظایف آنان طبق آیین‌نامه داخلی کانون


ب)ایجاد هماهنگی میان اعضای شورای مرکزی


پ) تشکیل و دبیری جلسات مجمع عمومی کانون


ت)تشکیل و دبیری جلسات شورای مرکزی


ث)نظارت بر اجرای موصوبات کانون


ج)رکت در جلسات هماهنگی کانون‌ها


چ) ارائه گزارش مستمر به شورای هماهنگی کانون ها


ح) دریافت نظرات شورای هماهنگی کانون ها


خ) پاسخ گویی به انتقادات، پیشنهادات و پرسشهای اعضای کانون به صورت انفرادی و یاد در مجمع عمومی


د) ارائه مشاوره به شورای هماهنگی کانون ها جهت تعیین میزان بودجه اختصاص یافته به کانون


ذ) مذاکره جهت گرفتن فضای دائمی موردنیاز به عنوان دفتر، انبار و ... برای کانون


ر) هماهنگی با اعضای شورای مرکزی کانون جهت حضور آنان در ساعت مشخص در دفتر کانون


ز) صدور نامه کتبی (پاراف) جهت دادن اموال کانون به اعضا یا غیر اعضا


ژ) تشکیل جلسات اضطراری شورای مرکزی کانون


س) تشکیل جلسات فوق العاده مجمع عمومی


ش) برعهده گرفتن مسئولیت سایر امور حقوقی، اداری و قانونی کانون.


2-3-4- سایر اعضای شورای مرکزی کانون


وظایف سایر اعضای شورای مرکزی کانون طبق آیین نامه های داخلی در جهت عملی شدن اهداف و زیر اهداف کانون و ترتیبی که قبلا ذکر شد، تقسیم می شود.


هم چنین اعضای شورای مرکزی برای عمل به وظایف خود، دارای اختیارات لازم هستند، تا جایی که این اختیارات مغایر با آیین نامه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درباره کانون های فرهنگی هنری دانشگاهها، اساسنامه کانون و آیین نامه های داخلی کانون نباشد.


اعضای شورای مرکزی کانون مسئول نظارت بر عملکرد اعضای عادی کانون می باشند و در صورت عدم فعالیت اعضای عادی در برنامه ها، عدم پایبندی به اساسنامه و آیین نامه های داخلی کانون و... با اکثریت نسبی آرا، موظف به اخراج عضو عادی کانون می باشند.


تبصره: اعضای عادی اخراج شده، به مدت یک سال از تاریخ اخراج، حق عضویت مجدد در کانون را ندارند.


ماده 5- عزل و جایگزینی اعضای شورای مرکزی


1-5- شرایط عزل و جایگزینی اعضای شورای مرکزی


الف) اخراج دائم یا موقت (تعلیق) عضو توسط نهادهای ذیربط در دانشگاه


ب) غیبت غیرموجه در بیش از 3 جلسه از جلسات عادی شورای مرکزی


پ) عدم اجرای وظایف


ت) عدم التزام به مصوبات شورای مرکزی کانون


ث) عدم شرکت در جلسات شورای مرکزی بیش از 5 جلسه (موجه)


ج) استعفای شخصی در صورت پذیرش توسط شورای مرکزی با اکثریت نسبی آرا


چ) به اثبات رسیدن عدم دارا بودن یکی از شرایط مذکور در بند 2-3 برای یکی از اعضا، در حین فعالیت وی در شورای مرکزی کانون، برای اکثریت اعضای شورای مرکزی.


2-5- نحوه عزل و جایگزینی اعضای شورای مرکزی کانون


1-2-5- در صورت برخورد با یکی از بندهای الف، ب، ث و چ، عضو بدون رای گیری اخراج خواهد شد.


تبصره: تشخیص موجه بودن غیبت بر عهده دبیر کانون است.


2-2-5- در صورت برخورد با بندهای پ، ت و ج، تصمیم نهایی با رای اکثریت نسبی از 4 عضو دیگر شورای مرکزی اتخاذ خواهد شد.


3-2-5- در صورت درخواست 3 نفر از 5 نفر اعضای شورای مرکزی نسبت به بررسی صلاحیت هریک از اعضای شورای مرکزی، شورای مرکزی موظف است ظرف یک هفته نسبت به تشکیل جلسه و بررسی درخواست نسبت به ابقا یا عزل این عضو، اقدام به رای گیری نماید.


4-2-5- در صورت در خواست ۲/ از اعضای عادی کانون نسبت به بررسی صلاحیت هریک از اعضای شورای مرکزی، دبیر کانون موظف است ظرف مدت دو هفته نسبت به برگزاری مجمع عمومی فوق العاده و رای گیری دوباره جهت عزل یا ابقای اعضای شورای مرکزی اقدام نماید.


تبصره 1: منظور از اکثریت نسبی آن است که آراء موافق و مخالف برابر نشود. در صورت تساوی آرا، موافقین و مخالفین با هم تبادل نظر کرده، مجددا رای گیری می نمایند و اگر دومرتبه آرا به تساوی رسید، عضویت وی ابقا می شود.


تبصره 2: حداکثر تعداد جلسات غیبت برای دبیر کانون 4 جلسه (موجه) و 2 جلسه (غیر موجه) است.


3-5- هرگاه عضوی از اعضای شورای مرکزی بنا بر هریک از دلایل فوق برکنار شود، شورای مرکزی موظف است پس از ابلاغ حکم به وی، نسبت به تعیین جایگزین برای او از میان دو نفر اعضای علی البدل، ظرف یک هفته تصمیم گیری نماید.


تبصره1: در صورتی که قبلا دو عضو علی البدل، جایگزین اعضای اصلی معزول شده باشند، شورای مرکزی موظف است ظرف مدت حداکثر یک ماه با تشکیل مجمع عمومی فوق العاده، اقدام به انتخاب یک نفر عضو اصلی و 2 نفر عضو علی البدل، برای شورای مرکزی بنماید. بدیهی است اعضایی که قبلا از همین دوره شورای مرکزی عزل شده اند، نمی توانند به عنوان نامزد در انتخابات شرکت کنند.


تبصره2: اگر یکی از اعضای عزل شده نسبت به رای شورای مرکزی نسبت به خود، اعتراض داشته باشد، می تواند حداکثر دو هفته پس از دریافت حکم عزل خود، اعتراضش را به دبیر کانون اعلام نماید. دبیر کانون موظف است ظرف حداکثر دو هفته، پس از بررسی علل عزل وی، پس از مذاکره با سایر اعضای شورای مرکزی نسبت به رای گیری مجدد اقدام نماید، نتیجه رای گیری موجب ابطال حکم قبلی خواهد شد.


ماده6


مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه، مرجع تفسیر این اساسنامه بوده و وظیفه نظارت بر حسن اجرای آن بر عهده شورای هماهنگی کانون هاست. هم چنین مجمع عمومی کانون اختیار تصویب دستورالعمل های تکمیلی در حوزه فعالیت های کانون را دارد.


ماده 7


1-7- تا زمان تصویب آیین نامه های داخلی در مجمع عمومی، آیین نامه های قبلی در مورد امور مرتبط به فیلم و عکس که در دانشگاه بوده، لازم الاجراست. هم چنین آیین نامه های داخلی ای که هیئت موسس تا قبل از تصویب در مجمع عمومی، تهیه و تدوین کرده نیز تا آن زمان (تصویب در مجمع عمومی) لازم الاجراست.


2-7- تا زمان برگزاری اولین دوره مجمع عمومی، 6 نفر که به عنوان هیئت موسس معرفی شده اند، موظف اند فعالیت های کانون را انجام دهند.

 

 


ماده 8


 این اساسنامه در 8 ماده ، 30 بند و 25 تبصره توسط هیئت موسس متشکل از سهیل رعیت دوست، محیا استوار، ایمان حسین زاده، محمدرضا صادقی، علی عسگری و نوشین حمیدیان، تهیه و تدوین و در تاریخ 10/ 4/ 86 به مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه تقدیم شد. کانون فیلم و عکس دانشگاه پس از تایید این اساسنامه توسط مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه مجوز رسمی آغاز فعالیت خواهد داشت.

نظرات 2 + ارسال نظر
رویا, IT, پنج‌شنبه 13 دی 1386 ساعت 11:15

مطالب خیلی خیلی مفیدی بود!!
دست شما درد نکنه!!

احسان یوسف بیک, کامیوتر, شنبه 29 دی 1386 ساعت 15:47

هنوز جواب رسیدگی به اساسنامه نیومده؟!! من رو در جریان بزارید...

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد