KNToosi.in - همکلاســــی

وبلاگ گروهی دانشجویان ِ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

KNToosi.in - همکلاســــی

وبلاگ گروهی دانشجویان ِ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

شهبازخانی: قطعنامه‌های شورای امنیت ظاهرا کاغذ پاره نبودند

شهبازخانی: قطعنامه‌های شورای امنیت ظاهرا کاغذ پاره نبودند


بزرگ‌نمایی درزمینه‌ی کسب دست آوردهای هسته‌ای در دولت نهم، به علت ناکامی در شعارهایی مانند بهبود وضعیت اشتغال و تورم است که اخیرا هم ناکارآمدی شان را در این حوزه‌ها پذیرفته و به آن اعتراف کرده‌اند.
بیژن شهبازخانی نماینده ملایر در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با باران، با بیان مطلب بالا گفت: عدالتی که شعار دولت است، حکم می‌کند وقتی راجع به انرژی هسته‌ ای حرف به میان می‌ آورند از تلاش‌های سه دولت گذشته نیز ذکری به میان بیاید، زیرا یک شبه این دستاوردها ایجاد نشده و پایه‌گذاری‌اش در دولت های قبل بوده است و این دولت هم حمایت کرده که مورد تایید است .

وی با بیان اینکه ما در سیاست خارجی دفاع از دستاوردهای علمی کشور را یک سیاست راهبردی می‌دانیم گفت: به خصوص دفاع از دستاوردهای علمی در زمینه فناوری هسته ای که حاصل تلاش دولت‌های مختلف کشور بوده است برای ما بسیار مهم است و همه‌ی دولت‌ها از جمله دولت نهم نیز از این دستاوردهای علمی و ملی دفاع کرده‌اند.ما این دفاع را هم وظیفه دولت می‌دانیم و هم تایید می‌کنیم، اما رویکردهای تهاجمی، حرکت‌ها،‌ برخوردها و کلام‌های تحریک آمیز که در سطح بین‌المللی منتشر و برای کشور و منافع ملی هزینه ایجاد کند را قطعا مطابق با منافع ملی نمی‌دانیم.

عضو فراکسیون اقلیت مجلس با اشاره به اینکه سیاست کلی کشور در چشم‌انداز، تنش زدایی و همچنین روابط دو جانبه با همه کشورها به جز اسرائیل است، تصریح کرد: مطرح کردن بحث‌هایی مثل هولوکاست که باعث وحدت دشمنان نظام، مظلوم نشان دادن اسرائیل در سطح دنیا و منجر به صدور قطعنامه به نفع اسرائیل در سازمان ملل شد، روش درستی نیست و بهتر است که از این روشها اجتناب کنیم.

شهبازخانی ضمن بیان تاثیر حرکت‌های تهاجمی بر صدور قطعنامه در شورای امنیت علیه ایران،‌ ابراز داشت: خود رییس جمهور در مصاحبه اخیر خود گفت که صدور قطعنامه‌ها روی سرمایه‌گذاری خارجی و همچنین بالا رفتن نرخ بیمه‌ی کالاهای وارداتی تاثیرگذار بوده و یکی از دلایل گرانی کالاهاست. وی ادامه داد: این گرانی قطعا فشارش به آحاد ملت وارد می‌شود و آن وقت باید در مجلس تلاش‌های زیادی بکنیم که به صورت ناقص آن را جبران کنیم.

وی اذعان داشت: بنابراین این قطعنامه‌ها، ظاهرا کاغذ پاره نبودند و اثراتی روی وضعیت اقتصادی کشور و معیشتی و همکاری نهادهای مالی و شرکت های خارجی در ایران داشته و آنها را محدود کرده‌اند.
وی تاکید کرد: سیاست تهاجمی نباید به گونه‌ای باشد که منافع‌ و شجاعت برای فرد محسوب شده و فشارهای اقتصادی و معیشتی را به ملت تحمل کند.


   پایان خبر

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد