KNToosi.in - همکلاســــی

وبلاگ گروهی دانشجویان ِ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

KNToosi.in - همکلاســــی

وبلاگ گروهی دانشجویان ِ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

ولایتی: اصولگرایان از افراطی‌گری و سهم‌خواهی پرهیز کنند

ولایتی:
* نقدپذیری مسوولان نهادینه شود
* اصولگرایان از افراطی‌گری و سهم‌خواهی پرهیز کنند
* باید تعامل‌مان را با برخی کشورهای 1 + 5 تداوم دهیم


خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
سرویس: سیاسی

دکتر علی‌اکبر ولایتی، گفت: تشکیل جبهه‌ی متحد اصولگرایی، گام بزرگی برای نیل به موفقیت و تداوم خدمت به مردم است.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مشاور امور بین‌الملل مقام معظم رهبری، در دیدار اعضای شورای دانشجویی و جوانان جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی، افزود: وحدت اصولگرایان، در خصوص انتخاب پیش‌رو کار بزرگی است. ما بایستی این مقوله را از حالت «کاربردی» و «مقطعی» عمق بخشیده و وحدت را مبنایی و به صورت موضوعی ضروری به صورت مستمر دنبال کنیم.

وی اضافه کرد: وحدت اصولگرایان در انتخابات مجلس مقدمه است، آنچه از اهمیت بالاتری برخوردار است، تداوم انسجام، هماهنگی و حرکت تشکیلاتی و با برنامه‌ی اصولگرایان در درون مجلس است که اگر این موضوع در بررسی نامزدها و ارایه‌ی لیست مدنظر قرار گیرد و نمایندگان هماهنگ و منسجم وارد مجلس شوند، شاهد مجلسی مقتدرتر و کارآمدتر خواهیم بود.

ولایتی تاکید کرد: پرهیز از افراطی‌گری و تندروی، اجتناب از مواضع رادیکالی علیه رقیب سیاسی، خودداری از بالا بردن هزینه‌های نظام در اتخاذ پاره‌ای از مواضع نسبت به اشخاص، جریان‌ها، نهادها، مراقبت جدی از ارایه‌ی تصویری نامناسب از اصولگرایی که تحول در آن نادیده گرفته می‌شود، پرهیز از سهم‌خواهی و قدرت‌طلبی و بالاخره دوری و اجتناب از فردمحوری و استبداد رای، از جمله بایدها و نبایدها و خطوط قرمز اصولگرایان در انتخابات مجلس هشتم باید باشد.

وی به بررسی و نقد مجالس ششم و هفتم پرداخت و با بیان این‌که مجلس هفتم مخصوصا در ماه‌های پایانی از انسجام و همگرایی لازم برای پاسخ‌گویی به مطالبات مردم برخوردار نیست، گفت: بایستی با آسیب‌شناسی این موضوع در فرصت باقی مانده با تعامل سازنده با سایر قوا، همچون دو سال اول، گام‌های اساسی برای حل مشکلات مردم بردارد.

وی افزود: نمایندگان مجلس شورای اسلامی برابر با سوگند نمایندگی، خود را مکلف به پاسداری از ارزش‌های اصیل اسلامی و مورد احترام مردم می‌داند و برخلاف مجلس ششم که در ساختارشکنی و هنجارشکنی، حریم شیعه، مراجع، روحانیت و ... را بارها و بارها نادیده گرفت، اما مجلس هفتم، کارنامه‌ی خوبی در پاسداری از نظام اسلامی و ارزش‌های آن از خود ارایه کرد.

مشاور مقام معظم رهبری، با اشاره به تحولات هسته‌ای کشورمان، گفت: به نظر می‌رسد، کاخ سفید همه منابع خود را برای حفظ پرونده ایران در شورای امنیت و ایجاد فشارهای بیشتر علیه کشورمان بسیج کرده باشد.

وی افزود: چشم‌انداز مساله‌ی هسته‌یی بسیار پیچیده‌تر از گذشته است و حساسیت‌ها و سیاست‌های آمریکا برای اختلال در روند هسته‌ای کشورمان، نشان می‌دهد بایستی تلاش مضاعفی برای خروج از چالش هسته‌ای صورت گیرد.

وی اضافه کرد: ‌آمریکا و انگلیس خواستار فشار بیشتر شورای امنیت در الزام ایران در تعلیق فعالیت‌های هسته‌ای هستند؛ لیکن ما بایستی با تاکید بر حقوق اساسی کشورمان، در دست‌یابی به فن‌آوری‌های نوین مانند فن‌آوری هسته‌ای، همچنان تعامل خود را با برخی کشورهای 1 + 5، همچون روسیه، چین و فرانسه تداوم دهیم.

ولایتی با اشاره به عملکرد دولت نهم، گفت: بر این باورم که نقد از دولت نهم تا جایی ممکن و قابل پذیرش است که منجر به تضعیف و تخریب دولت و رییس جمهور نشود. بر همین اساس ضرورت دارد بر نهادینه شدن فرهنگ نقد، نقدپذیری مسوولان و هدایت انتقادها به سمتی که منافع ملی حفظ شود، تاکید نماییم.

وی افزود: دولت نهم خود را بی‌نیاز از نظرات کارشناسان و نخبگان نمی‌داند و لذا بایستی همچنان رویکرد افزایش کار کارشناسی و توجه به نخبگان مورد توجه باشد.

وی در خصوص نامزدی خود و دیگران در انتخابات مجلس هشتم، گفت: تاکنون در این خصوص تصمیم نگرفته‌ام، اعضای مرکزی جبهه‌ی متحد نیز معیارها و ضوابطی را برای افراد مورد نظر لیست اصولگرایان تعیین کرده‌اند که فارغ از سهم‌خواهی است و لذا اگر به درستی انجام گیرد، افراد شایسته‌ای از سوی اصولگرایان نامزد انتخابات خواهند شد.

انتهای پیام

کد خبر: 8610-04222
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد