انتقاد مجدد سخنگوی احمدی نژاد از طرح امنیت اجتماعی در آستانه انتخابات مجلس
غلامحسین الهام سخنگوی دولت در سرمقاله امروز روزنامه ایران به طرح ارتقای امنیت اجتماعی انتقاداتی وارد کرد.
به گزارش «فردا»، سخنگوی دولت احمدی نژاد در یادداشتی با عنوان "محبت بیامد، مجریمت ببرد، منتشره در روزنامه ایران ارگان مطبوعاتی دولت با اشاره به قانون مجازات اسلامى پیرامون "زنانى که بدون حجاب شرعى در انظار عمومى ظاهر شوند" نوشت: اگر نیروى انتظامى در مقام اعمال این حکم قانون جزایى باشد، طبیعى است که ضابط دادگسترى است و باید طبق ضوابط و معیارهاى آن و تحت نظر مقامات قضایى عمل نماید.
وزیر دادگستری در ادامه با اشاره به عدم لزوم اجازه ضابطان برای فعالیت های خود از سوی دولت افزود: سیاست کیفرى و قضایى در اختیار قوه قضاییه بوده و طبیعى است که این قوه سیاست هاى مناسب خود را در این بخش باید پى بگیرد. ارزیابى ثمرات و رفع نواقص و اشکال هاى آن با اصلاح قانون یا ساختار یا رفتار نیز از همین طریق دنبال مى شود؛ لذا چنانکه قبلاً اعلام شد، دولت به معناى رئیس جمهور یا هیأت وزیران فارغ از این مسئولیت است.
نکته مهم دیگر آن است که اگر طرح جامعى تدارک شده که اعم از بخش قضایى است و سیاست تربیتى، اصلاحى و بازدارندگى را دنبال مى کند که مداخله همه بخش ها را لازم دارد و به نحوى اتخاذ همه ظرفیت ها و استعدادهاى فرهنگى، اجتماعى، براى اصلاح یک رفتار فرهنگى است، باید به دولت نیز ارائه شود که چنین نشده است.
وی در ادامه افزوده است: رئیس جمهور، چندین بار از طریق وزیر کشور از نیروى انتظامى خواسته است که طرح خود را در این خصوص ارائه کنند و هنوز هم انتظار برنامه جامع این نیرو را در این خصوص دارد، اگر نیروى انتظامى خود را متولى طرح جامع مى داند دولت آماده دریافت و بررسى طرح است چون تاکنون چنین برنامه جامعى ارائه نشده است.
غلامحسین الهام همچنین در این یادداشت مدعی شده است: با فاصله زمانى دو سال از انقلاب اسلامى، بى هیچ بخشنامه دولتى، مردم ایران همگان حجاب و پوشش اسلامى را برگزیدند. با انقلاب فرهنگى و پس از بازگشایى دانشگاه ها، چهره دانشگاه ها به طور طبیعى تغییر کرد و پوشش اسلامى فراگیر شد آن هم با غلبه چادر. بى پشتوانه دستور ادارى و تحکم حکومتى.
الهام همچنین با اشاره ضمنی به فیلم منتسب به خاتمی که در آن وی با یک خانم غیر ایرانی دست داده است، از صدا و سیما انتقاد کرد و نوشت : نمى توان یک پوشش را در کوچه و خیابان «جرم» دانست و در صدا و سیما، آن را الگوى پوشش مترقى و روز، تعریف کرد. یکى را به خاطر این پوشش به تذکر و اخطار و بند کشید و دیگرى را با همین سلک و ... تشویق و تمجید کرد. یکى را فحشا دانست و دیگرى را هنر! نمى شود، «دست دادن» (مصافحه) مردان با زنان و دختران از یک سو موجه باشد و با لبخند اهل دین و نظر مواجه شود و در جاى دیگر نگاه کردن گناه و قابل تعزیر!
الهام البته بدون اشاره به حضور برخی از دولتمردان دولت نهم در مجالس رقص در کشورهای خارجی ادامه داد: (نمی شود) در خیابان نوع خاصى از پوشش تبرج باشد و در مراسم دیگر «رقصیدن» مباح! «حلال» و «حرام» الهى تعارف بردار نیست!
وی ضمن توصیه به اینکه امور فرهنگى و اخلاقى و خصوصاً دینى را نباید وجه المصالحه اهداف و اغراض سیاسى و حزبى نمود. ادامه داد: رفتار انتظامى یا قضایى صرف یک مشکل یا معضل فرهنگى را حل نمى کند. رفتار قضایى یا انتظامى به عنوان آخرین راه و در حداقل لازم باید مورد استفاده قرار گیرد.
الهام در پایان یادداشت خود می نویسد: غیرت دینى و حمیت فرهنگى برادر عزیزم جناب احمدى مقدم را مى ستایم ولى بگویم که جامعه ایرانى اسلامى ما سرشار از این غیرت است. بنده نیز مسلمانم. حجاب را از احکام مسلم دین حنیف مى دانم؛ هم قلباً باور دارم، هم عقلاً آثار آن را در سلامت و تهذیب و ارتقا و کمال جامعه مؤثر یافته ام و ادامه میدهد: فکر مى کنم بخشى از مشکل خود ما هستیم. اگر جناب احمدى مقدم عزیز، باور دارد که مسأله فرهنگى ابعادى فراانتظامى و امنیتى دارد و خود را متولى حل مشکل مى داند طرح جامع خود را به دولت ارائه دهد و اگر تصور آن دارد که نیازى به ارائه طرح به دولت نیست چرا انتظار دارد دولت را به روش هایى بکشاند که نمى دانیم به کجا مى انجامد و چه بسا برخى نگرانى هاى ناشى از آن نیز محسوس است.
|
پایان خبر |
همه می دانند که این طرح فقط برای سرپوش گذاشتن بر خواسته های مردم است.