KNToosi.in - همکلاســــی

وبلاگ گروهی دانشجویان ِ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

KNToosi.in - همکلاســــی

وبلاگ گروهی دانشجویان ِ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

تدوین شعار انتخاباتی اصلاح‌طلبان با رویکرد اجتماعی-اقتصادی

«شمس‌الدین وهابی» پیشنهاد دفتر دائمی انتخابات جبهه مشارکت را تشریح کرد:
تدوین شعار انتخاباتی اصلاح‌طلبان با رویکرد اجتماعی-اقتصادی


نوروز: «شمس‌الدین وهابی» رییس دفتر دائمی انتخابات جبهه مشارکت با تشریح مباحث و پیشنهادهای مطرح شده در جلسه اخیر دفتر سیاسی این حزب در جهت تدوین شعار انتخاباتی اصلاح‌طلبان گفت که اولویت پیشنهادی ما، طرح شعارهای اقتصادی و اجتماعی است.

وهابی که تحلیل دفتر دائمی انتخابات جبهه مشارکت را به دفتر سیاسی ارائه کرده، در گفت‌وگو با خبرنگار نوروز توضیح داد: با توجه به حضور اصلاح‌طلبان در قالب ائتلافی در انتخابات مجلس هشتم، تعیین شعار انتخاباتی اساسا توسط ائتلاف صورت می‌گیرد و احزاب پیشنهادها و تحلیل‌های خود را در اختیار ستاد قرار می‌دهند و پس از بررسی پیشنهادها در ستاد،‌ نتیجه نهایی بیرون می آید.

وی افزود: در جبهه مشارکت معمولاً روال این بوده که تحلیلی از شرایط اجتماعی و انتظارات مردم را داشته باشیم و این تحلیل‌ها جهت تصمیم‌گیری در دفتر سیاسی مطرح شود. بنابرهمین رویه، این مسایل در دفتر سیاسی مطرح شد تا در حقیقت برنامه‌های اصلاح‌طلبان مشخص‌تر شود و چون یکی از مبانی برنامه‌ها، انتظارات مردم است، با تحلیل این انتظارات خودبه‌خود می‌توان به محتوای شعار انتخاباتی دست پیدا کرد.

رییس دفتر دائمی انتخابات جبهه مشارکت در ادامه گفت: جلسه اخیر دفتر سیاسی حزب در ادامه جلساتی بود که به ارائه تحلیل‌ از وضعیت کنونی جامعه و انتظارات مردم اختصاص داشت. آنچه در این جلسه مطرح شد، آن بود که مردم در حوزه‌های اقتصادی و اجتماعی بیشترین دغدغه را دارند و بعضی دغدغه‌ها در دو سال گذشته فزونی گرفته و منجر به آن شده که آینده برای مردم مبهم باشد. به عبارتی، مردم نمی‌توانند تصویر روشنی از آینده داشته باشند و نمی‌دانند که روند رو به بهبود خواهد بود یا نه؟

وهابی در عین حال گفت که بنابر تحلیل ارائه شده در جلسه دفتر سیاسی جبهه مشارکت، مردم عمدتاً طرفدار تغییرات،‌ تحولات و اصلاحات هستند و آن را امکان‌پذیر می‌دانند. وی گفت که بنابر نظرسنجی‌های موجود، بیش از 60 درصد مردم طالب اصلاحات در چارچوب نظام هستند و این اصلاحات و تغییر و تحول را در شرایط فعلی عمدتاً در حوزه های اقتصادی و اجتماعی خواستار هستند.

وی با بیان اینکه «دو مساله مهم تورم و مسکن را می‌توان عناصر کلیدی و مورد دغدغه مردم دانست»، گفت: با توجه به این وضعیت، اولویت مجلس آینده باید اقتصادی و اجتماعی باشد و از این جهت، باید مجلسی باشد که بتواند نظارت قوی بر عملکرد دولت داشته باشد؛ به گونه‌ای که دولت اجرای برنامه‌های مصوب را در اولویت قرار دهد تا فضای آتی برای مردم امیدآفرین باشد. چرا که باید شاخص امید به آینده در بین مردم تقویت شود.

وی با اشاره به بحث تورم در جلسه دفتر سیاسی جبهه مشارکت و نسبت آن با مجلس هشتم گفت: تناسب افزایش حقوق مزدبگیران با نرخ تورم یکی از مسایل مورد بررسی بود. ما تاکید داریم که مجلس و دولت باید این موضوعات را جدی تلقی کنند و مجلس آینده دنبال کاهش نگرانی مردم به‌ویژه در عرصه اقتصادی باشد.
رییس دفتر دائمی انتخابات جبهه مشارکت معتقد است: یکی از ابزارهای مجلس برای برآوردن این انتظارات، انتخاب هیات وزیرانی است که اجرای مصوباتی مثل برنامه چهارم پایبندی و پاسخ‌گویی داشته باشند و علاوه بر این، نظارتی مستمر و جدی بر عملکرد دولت در این زمینه داشته باشد.

وهابی با بیان اینکه «غیر از مسایل اجتماعی و اقتصادی، سایر حوزه‌ها هم در جلسات بعدی دفتر سیاسی بررسی خواهد شد»، گفت: با انجام این بررسی‌ها، در آینده شعارهای مشخص‌تری را به ستاد ائتلاف ارائه خواهیم کرد؛ اما معتقدیم که قبل از تدوین شعار، باید به انسجام تحلیلی از شرایط کشور برسیم تا بعد از آن به مصادیق شعارها دست یابیم.

وی در پاسخ به این پرسش که «آیا تحلیل‌ها و ارزیابی‌های دفتر دائمی انتخابات بر نظرسنجی‌های میدانی و علمی استوار است»، گفت: در حال حاضر، برخی مؤسسات نظرسنجی‌هایی را انجام داده‌اند. مثلا چند وقت پیش مؤسسه «ایسپا» (وابسته به خبرگزاری ایسنا) نتایج نظرسنجی خود از شرایط اجتماعی، انتظارات مردم و موقعیت گروه‌های سیاسی را اعلام کرد.بنابراین، فعلا یکی از منابع اصلی ما اعتماد به همین نظرسنجی‌هایی است که وجود دارد. اما درعین‌حال، بحث برای انجام نظرسنجی‌های مستقل از سوی حزب و یا ائتلاف اصلاح‌طلبان نیز در دستور قرار دارد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد