سخنگوی ستاد ائتلاف اصلاحطلبان پیشنهاد داد:
صدا و سیما با دعوت از نمایندگان دو جناح طرح آشتی ملی را بررسی کند
خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
سرویس: سیاسی
سخنگوی ستاد ائتلاف اصلاحطلبان گفت: آشتی ملی، یعنی آشتی با این پندار که تمام احزاب قانونی دو جناح سهم یکسانی در اطلاعرسانی داشته باشند و پیشنهاد مشخص ما این است که "صدا و سیما" با دعوت از نمایندگان دو جناح، به بررسی این طرح بپردازد.
عبدالله ناصری در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) اظهار کرد: اندیشه سیاسی اصلاحطلبان بر پایه یقین و اعتماد بر مشیشان استوار است و به آنچه که در اثبات حق و حقیقت میگویند عمل میکنند، نه برای کسب یا اظهار قدرت و یا ترس از مغلوب شدن بلکه آنها بر دوری از سستارادگی، خودباختگی و تسلیم در برابر رویدادها تاکید دارند و در این چارچوب به مقوله آشتی ملی نگاه میکنند.
وی افزود: چنانچه بارها گفتیم اگر طرح "آشتی ملی" یک تاکتیک تبلیغاتی انتخاباتی و یک مشغله صرف سیاسی نباشد، حتی از آن استقبال میکنیم، مشروط بر اینکه مقدمات آن، تامین و تضمین شود.
ناصری با بیان اینکه " اگر اصول و حقوق ملی متجلی در قانون اساسی، مورد توجه قرار نگیرد، سخن گفتن از آشتی ملی، چه از سوی عقلای دو جناح و چه احزاب ثمری ندارد" خاطر نشان کرد: اگر اصل "قانون اساسی یعنی میثاق ملی را زیر پا بگذاریم، آشتی ملی و وحدت ملی بیفایده است و با از بین رفتن اصل، فرع آن دیگر بقایی ندارد.
وی ادامه داد: درشرایطی که یک جناح سیاسی از همه امکانات برخودارند و جناح دیگر در محرومیت کامل، گفتوگوی دو طرف به منزله گفتوگوی فقیر و غنی است. فقیری که معتقد است حقوق اولیهاش از سوی غنی پایمال شده، بنابراین اصلاحطلبان البته با اقبال که ازسوی نخبگان و مردم مشاهده میکنند و نمونه آن استقبال مردم از سفرهای استانی آقای خاتمی است، امیدوارند که در انتخابات آتی، بتوانند کرسیهای قابل توجهی را در مجلس کسب کرده و از آن طریق بتوانند گامهای اساسی برای تقویت آشتی ملی بردارند.
ناصری اضافه کرد: من به عنوان سخنگوی ستاد ائتلاف اصلاحطلبان، اعلام میکنم که پیشنهاد مشخص ما این است که رسانه فراگیر صدا و سیما در یک برنامه تلویزیونی، ابعاد این طرح را در گفتوگوهای زنده مورد بررسی قرار دهد، البته با دعوت از نمایندگان اصلی دو جناح.
سخنگوی ستاد ائتلاف اصلاحطلبان با بیان اینکه " محور آشتی ملی باید بر اساس رعایت اخلاق سیاسی و فضایل اخلاقی باشد" تاکید کرد: آشتی باید بر اساس اخلاق و صفات نیکوی اخلاقی که مورد توصیههای اخلاقی و دینی بنیانگذار جمهوری اسلامی نیز بوده است، باشد؛ چراکه به نظر من، جامعه احساس فقر معنوی و اخلاقی دارد و آشتی ملی، یعنی آشتی با این پندار که تمام احزاب قانونی دو جناح سهم یکسانی در اطلاعرسانی داشته باشند و مردم قضاوت و تصمیمگیری کنند. از نظر ما اصلاحطلبان آشتی ملی یعنی آشتی با قانون اساسی.
وی تاثیر آشتی ملی را بر سلامت انتخابات موثر دانست و گفت: وقتی هیاتهای اجرایی و نظارت در آستانه انتخابات قانونی عمل کنند، عملا آشتی ملی ایجاد و به طور قطع سلامت انتخابات هم تضمین میشود.
انتهای پیام