قائم مقام دبیرکل جبهه مشارکت در نشست فصلی حوزه شرق تهران جبهه مشارکت ایران اسلامی با اشاره به اهمیت حضور در انتخابات مجلس هشتم تاکید کرد: مسئولیت تمامی رد صلاحیتها بر عهده دولت است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی منطقه تهران جبهه مشارکت (طراوت)، دکتر عبدالله رمضان زاده فعالیت تشکیلاتی و قانونمند را تنها راه حل برون رفت از شرایط فعلی دانست و با اشاره به این مطلب که «جبهه مشارکت تعهد دارد فعالیتش را در مسیری طی کند که کمترین هزینه را برای مردم داشته باشد»، گفت: چارهای جز کار جمعی هماهنگ برای آگاهسازی مردم و تشویق آنها برای حضور جدی در صحنه نداریم هر راه دیگر جز این، هزینه های سنگینی برای مردم به همراه خواهد داشت.
وی با دعوت به کاندیداتوری از تمامی افرادی که خود را واجد شرایط می دانند، مسئولیت هرگونه ردصلاحیتی را متوجه دولت دانست و ادامه داد: در میان اصلاحطلبان آنقدر نیروی توانا وجود دارد که هیچ هراسی از ردصلاحیتها نخواهیم داشت.
قائم مقام دبیرکل جبهه مشارکت با اشاره به انتخابات نهمین دوره ریاست جمهوری افزود: کسانی با این تصور که با قهر کردن از مسئولیتهای اجتماعی و بیتوجهی به وضعیت جامعه، شرایط بهتر خواهد شد پای صندوقهای رأی حاضر نشدند و شرایطی به مراتب بدتر حاکم شد.
وی افزود: امروز هیچ انسان منصفی وجود ندارد که به وخامت اوضاع اذعان نداشته باشد و مسئولیت بخشی از این وخامت بر عهده کسانی است که با صندوقهای رأی قهر کردند و زمینه را برای انتخاب رئیسجمهور با رأی اقلیت فراهم نمودند و شاید اگر تنها 10درصد از تحریمیها پای صندوقها میآمدند، شرایط به گونهای دیگر رقم میخورد.
رمضان زاده ضمن بحرانی خواندن شرایط کشور گفت: شرایط به گونهای شده است که کشور در بهترین شرایط مالی تاریخ، در بدترین شرایط اقتصادی به سر میبرد. در زمینه سیاست خارجی هم در شرایطی که میتوانستیم صحنه گردان تعاملات بینالمللی باشیم، در انزوای کامل قرار گرفتهایم و حداکثر روابط خارجیمان با ونزوئلاست و التماس میکنیم شیوخ خلیج فارس ما را به اجلاسشان دعوت کنند.
وی ادامه داد: در داخل نیز فشاری که بر کارگران، دانشجویان، فعالین حقوق زنان و سایر گروههای اجتماعی میرود قابل وصف نیست و در خارج هم با وجود تحریمهای متعدد ، تعهدات بانکی ایران را نمیپذیرند.
رییس منطقه تهران جبهه مشارکت با قابل نقد دانستن عملکرد اصلاحطلبان گفت: ما کمکاری کرده ایم و نتوانستیم پیاممان را به مردم منتقل کنیم. رئیس مجلس هفتم که رأی اول را در انتخابات به دست آورد، نفر 33 مجلس ششم بود و بررسی آراء نشان میدهد که در هر دوی این انتخابات رأی وی ثابت بوده است. جناح مقابل رأی ثابتی در انتخابات دارد و اگر ما بتوانیم پیاممان را به مردم برسانیم، پیروز خواهیم بود.
وی با تاکید بر اینکه «به طور قطع در هر انتخاباتی که مشارکت مردمی بیش از 65درصد باشد، پیروزی از آن اصلاحطلبان است»، افزود: مسئله بزرگ کشور امروز، نا کارآمدی دولت است زیرا به هیچ متخصص و نخبه ای احترام نمیگذارد و اعتماد ندارد مگر اینکه تابع باشند.
سخنگوی دولت اصلاحات افزود: بزرگترین مشکل کشور مدیریت ناکارآمد مبتنی بر روشهای غیر علمی است.انتظار ما از دولت فقط یک چیز است: بپذیرند که مملکت را بر مبنای اصول علمی و عقلایی اداره کنند.
وی با ابراز تردید نسبت به ایرادی که بر اصلاحطبان گرفته میشد مبنی بر اینکه «در انتخابات شعار اقتصادی ندادند»، اضافه کرد: در سال 79 نرخ تورم 5/19درصد بود که کارشناسان اعلام کردند اگر برنامه اقتصادی دولت صحیح اجرا شود، نرخ تورم در سال 84 به 15درصد خواهد رسید.در حالی که در عمل این نرخ در سال 84 به 12درصد رسید و ما موفقتر از برنامه عمل کردیم و مصمم بودیم که باید نرخ تورم را به زیر 10درصد رسانید.
رمضان زاده ادامه داد: ما بر اساس جمع بندیهای علمی به این نتیجه رسیدیم که اگر به مشکلات اقتصادی دقیق و کارشناسی نگاه شود،20 سال با مالزی و ترکیه فاصله داریم که این برآورد برای سال 84 بود و امروز فاصلهمان با آنها به 30 سال رسیده است. این در حالی است که دولت نهم قول داده بود که نرخ تورم را تک رقمی کند؛ در صورتی که امروز نرخ تورم بر اساس آمار دولتی به 24درصد رسیده است.
قائم مقام دبیرکل جبهه مشارکت با وخیم خواندن شرایط اقتصادی کشور، نسبت به افزایش خارج از کنترل نرخ تورم هشدار داد و افزود: خوشحالیم که احمدینژاد برای اولین بار پذیرفت که گرانی وجود دارد و امیدواریم که سایر اشتباهاتشان را هم بپذیرند و فرافکنی نکنند. به هر حال برای دولتی با این درآمد بالا، جای سؤال دارد که چرا اکنون دولت در پرداخت حقوق کارمندانش هم دچار مشکل است.
وی در بخش دیگری از سخنانش با خاطر نشان کردن وظایف اصلاحطلبان، ارتباط مستمر با مردم را لازمه بهبود شرایط موجود دانست و تاکید کرد: اگر می خواهیم فشارهای اجتماعی کمتر شود، اگر میخواهیم روابط خارجی بهبود یابد و اوضاع اقتصادی متحول شود باید با مردم در ارتباط باشیم. باید همت کنیم و مردم را به صحنه بیاوریم.
رمضانزاده افزود: اکنون شرایط به گونهای است که هیچ رسانه مکتوبی در اختیار نداریم و تنها وسیله ارتباطیمان برنامه 20:30 شده است! برخورد رسانه ملی دوگانه است و تنها ابزار ارتباطیمان با مردم سایتهای اینترنتی است. البته شرایط انتخاباتی رقیب را وادار خواهد کرد تا بگذارند ما نیز حرفمان را بزنیم.
این استاد دانشگاه تهران انتخابات مجلس هشتم را آزمون بزرگی برای دولت دانست و گفت: این انتخابات معیاری است برای آزمودن راستگویی احمدی نژاد در دانشگاه کلمبیا. هرگونه رد صلاحیت غیرقانونی نشانگر برخورد دوگانه دولت خواهد بود و صحت سخنان رییس جمهور را در دانشگاه کلمبیا که گفته بود «ایران آزاد ترین کشور دنیاست» را زیر سؤال خواهد برد.
عبدالله رمضانزاده ضمن تحلیل شرایط در نهمین انتخابات ریاست جمهوری، گفت: در این انتخابات، در دور اول دکتر معین 4 میلیون رای به دست آورد و احمدینژاد 5 میلیون رای و این در حالی است که ما در نیمی از شهرهای کشور فاقد ستاد انتخاباتی بودیم اما علیرغم تمام مشکلات مالی و کارشکنیها، بیش از 1000 سخنرانی در کشور برگزار کردیم و 4 میلیون رای کسب نمودیم. بنابراین، کم کاری از جانب ما بود وگرنه رقیب ما قدرت و پتانسیل پیروزی را نداشت.
قائم مقام دبیرکل جبهه مشارکت با انتقاد از مشی پوپولیستی دولت نهم گفت: ما به شعور ملت ایران ایمان داریم و معتقدیم اگر پیام ما به مردم برسد، تشخیص خواهند داد که چه کسی صادق است و خود قضاوت خواهند کرد. ما پوپولیستی عمل نمیکنیم و وعدههای پوچ نخواهیم داد. وعده ما به ملت این است که جلوی روند رو به ازدیاد تخریب اقتصاد ملی را خواهیم گرفت، امنیت و اعتماد را به مردم باز میگردانیم، فشارهای اجتماعی را کاهش میدهیم و روابط خارجی را قطعا بهبود میبخشیم.
وی با اشاره به تجربیات حزب مشارکت یادآور شد: جمله اصلی ما تلاش، همت، پشتکار و حرکت در چارچوب قانون است. ما ملتزم به قانون هستیم و حرکتمان قانونی و تدریجی است و هیچ شعار انقلابی و رادیکالی نخواهیم داد.
سخنگوی دولت خاتمی، جبهه مشارکت را موفقترین و منسجمترین تشکل سیاسی کشور دانست و افزود: بنابر اعتراف رقبا، موفقترین حزب کشور هستیم اما این امر باعث غرور ما نخواهد شد. ما گستردهترین تشکیلات و قدرتمندترین نیروهای تشکیلاتی را داریم اما برای رسیدن به موفقیت نیازمند تلاش و پشتکار و نظم بیشتری هستیم.
وی در پاسخ به سؤال یکی از حاضرین درباره اظهارات اخیر بادامچیان در مصاحبه با سایت رجا نیوز که گفته بود «مجلس هشتم جای ترسوهایی مثل رمضانزاده نیست»، گفت: به حرمت نکاتی که از ایشان آموختهام، پاسخی به ایشان نمیدهم.
وی در سؤال دیگری در ارتباط با برخوردهای اخیر با دانشجویان، این برخوردها را از نظر جبهه مشارکت محکوم دانست و اضافه کرد: هیچ دلیل منطقی برای اینگونه برخوردها وجود ندارد و در هیچ جامعه آزادی این امر رخ نمی دهد. حال عجیب است که این اتفاق در «آزادترین کشور دنیا» میافتد از نظر ما هیچ کس را نباید با اینگونه اتهامات بازداشت کرد و حتی در صورت رخ دادن این امر باید مطابق قانون و عدالت با آنان برخورد شود.
رمضانزاده در بخشی دیگر از پاسخهایش به اعضای حوزه شرق تهران جبهه مشارکت، درباره پرونده هستهای ایران یادآور شد: 25درصد از پروژه هستهای در زمان دولت هاشمی و 65درصد در زمان دولت اصلاحات انجام شد و تنها 10درصد این پروژه برعهده دولت نهم بوده است.در زمان دولت خاتمی اگرچه فعالیتها در حال تعلیق بود، اما در تحریم نبودیم و بسیاری از نیازهایمان را تأمین کردیم اما امروز ضربههایی که تحریمها به تکمیل پروژه هستهای ایران زده بسیار زیانبار بوده است.
قائم مقام دبیرکل جبهه مشارکت در پایان با اشاره به حضور خانواده «ابراهیم مددی» ـ نایب رئیس سندیکای رانندگان شرکت واحد ـ در این مراسم و ابراز خوشحالی از آزادی وی، ابراز امیواری کرد که «منصور اسانلو» نیز به زودی از بند رهایی یابد.