KNToosi.in - همکلاســــی

وبلاگ گروهی دانشجویان ِ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

KNToosi.in - همکلاســــی

وبلاگ گروهی دانشجویان ِ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

معاون آموزشی دانشگاه تهران: رتبه دانشگاه تهران مطمئنازیر 500 است

معاون آموزشی دانشگاه تهران:
رتبه دانشگاه تهران مطمئنا زیر 500 است
دوره کارشناسی دانشگاه تنها در رشته‌های موردنیاز و میان رشته‌ای توسعه می‌یابد


خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
سرویس: آموزشی

معاون آموزشی دانشگاه تهران گفت: در صورت جمع‌آوری کلیه آمار و اطلاعات، مطمئنا رتبه دانشگاه تهران در بین دانشگاه‌های جهان زیر 500 خواهد بود.

به گزارش خبرنگار صنفی آموزشی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، دکتر کمره‌ای در حاشیه سی‌و‌پنجمین همایش معاونان آموزشی دانشگاههای سراسر کشور با بیان اینکه رتبه دانشگاه تهران بالاتر از رتبه‌ایست که اخیرا از سوی یکی از موسسات معتبر رتبه‌بندی اعلام شده است، گفت:‌ برای اعلام رتبه حقیقی دانشگاه‌ها نیازمند اطلاعات زیادی هستیم که در این میان به دلیل نبود آمادگی، بسیاری از اطلاعات دانشگاه تهران اعلام نشده بود که در صورت اعلام، دانشگاه رتبه و جایگاه بهتری را کسب می‌نمود.

وی با اشاره به برخی از شاخص‌های قابل توجه در این رتبه بندی‌ها، اظهار کرد: به عنوان نمونه کسب جوایز معتبر بین‌المللی توسط فارغ التحصیلان دانشگاه‌ها یکی از این شاخصهاست که متاسفانه دانشگاه تهران با وجود گذشت 73 سال از عمر این دانشگاه، هنوز آمار دقیقی از این نوع جوایز جمع آوری نکرده است ولی در صورت وجود این اطلاعات رتبه دانشگاه تهران ارتقای بیشتری کسب می‌نمود.

وی افزود: همچنین مقالات و کتابهای متعددی توسط دانشگاهیان دانشگاه تهران منتشر شده است که بعضا به نام دانشگاه نبوده و برخی به نام فرد یا دانشکده منتشر شده است که در مدت زمان کوتاه، امکان جمع آوری این اطلاعات نیز وجود نداشت و در صورتی که این اطلاعات به طور کامل در اختیار موسسات رتبه بندی قرارگیرد رتبه دانشگاه تهران بسیار بالاتر و مطمئنا زیر 500 خواهد بود.

دکتر کمره‌ای با بیان اینکه همین موسسه حدود 2 سال قبل رتبه دانشگاه تهران را بالای 2000 اعلام کرده بود، گفت:‌ با جمع‌آوری و ارایه اطلاعات، هر ساله رتبه دانشگاه تهران نسبت به سال گذشته ارتقا یافته است، به گونه‌ای که امسال رتبه دانشگاه به 539 رسیده است.

وی، این ارتقا را به دلیل جمع‌آوری و ارایه اطلاعات و همچنین افزایش فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه عنوان کرد و گفت: ‌تبادلات علمی و بین‌المللی، تعداد دانشجویان و اساتید خارجی، نسبت بودجه کل دانشگاه به بودجه ای که از سوی وزارت علوم به دانشگاه اختصاص می‌یابد و نسبت استاد به دانشجو از دیگر معیارهای مورد توجه این موسسات رتبه‌بندی دانشگاهی محسوب می شود.

به گفته وی، درحال حاضر نسبت استاد به دانشجو در دانشگاه تهران یک به 18 است که در حد استانداردهای بین المللی می‌باشد.

دکتر کمره ای ابرازامیدواری کرد که سال به سال اطلاعات دانشگاه به نحو مطلوبتری جمع‌آوری شود، همچنین طی ادغام فعالیت‌های دانشگاه‌های تهران و علوم پزشکی تهران، رتبه بالاتری توسط دانشگاه کسب شود.

معاون آموزشی دانشگاه تهران با اشاره به وضعیت دانشگاه تهران در رتبه بندی دانشگاههای جهان اسلام ، ‌تصریح کرد: هنوز نتایج این رتبه‌بندی به صورت رسمی اعلام نشده است با این حال تاجایی که بنده اطلاع دارم رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان اسلام به چند نوع مختلف انجام شده است که از نگاه عمومی، تعداد مقالات بین المللی و انتشارات، 6 رتبه اول را دانشگاه‌هایی از ترکیه و بلافاصله بعد از ترکیه، دانشگاه تهران کسب رتبه کرده است.

به گفته وی در نوع دیگر این رتبه بندی دانشگاه تهران، ‌دانشگاه دوم جهان اسلام معرفی شده است ولی این اطلاعات هنوز قطعیت ندارد.

دوره کارشناسی دانشگاه تنها در رشته‌های موردنیاز و میان رشته‌ای توسعه می‌یابد

دکتر کمره‌ای با اشاره به سیاست‌های دانشگاه تهران در خصوص ایجاد رشته‌های میان رشته‌ای اظهار کرد: سیاست دانشگاه تهران برای گسترش رشته‌های مقطع کارشناسی تنها در بخش میان رشته ایست.

وی با بیان اینکه تعداد ورودیهای دانشجویان دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی با مقطع تحصیلات تکمیلی برابری می‌کند، تصریح کرد: به گونه‌ای که در سال گذشته حتی ظرفیت دوره‌های کارشناسی ارشد و دکترای دانشگاه تهران از ورودیهای مقطع کارشناسی بیشتر بوده است.

وی با بیان اینکه سیاست دانشگاه توسعه و گسترش دوره‌ای تحصیلات تکمیلی است، ‌گفت: حفظ دوره‌های کارشناسی موجود و افزایش کیفیت آنها سیاست دیگر دانشگاه است و در این راستا توسعه رشته های جدید کارشناسی منوط به این خواهد بود که رشته مذکور مورد نیاز مردم جامعه و یا رشته‌ای میان رشته‌ای باشد.

دکتر کمره‌ای در خاتمه با بیان اینکه دانشگاه تهران به بحث ارزیابی و نظارت بر کلیه ارکان دانشگاه توجه جدی نشان می دهد، گفت: مرکز ارزیابی کیفیت دانشگاه کلیه فعالیت‌های دانشگاه را از نظر آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، اداری و مالی و غیره مورد ارزیابی قرار می دهد.

انتهای پیام

کد خبر: 8609-01254

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد