KNToosi.in - همکلاســــی

وبلاگ گروهی دانشجویان ِ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

KNToosi.in - همکلاســــی

وبلاگ گروهی دانشجویان ِ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

محمدرضا باهنر: اصولگرایان در تهران از اصلاح‌طلبان جلوتر هستند

محمدرضا باهنر:
ـ زنان مجلس هفتم متحد نبودند
ـ اصولگرایان در تهران از اصلاح‌طلبان جلوتر هستند
ـ کارنامه عملکرد سه‌ساله مجلس تا یک‌ماه دیگر رسما منتشر می‌شود


خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
سرویس: سیاسی

دبیرکل جامعه‌ اسلامی مهندسین گفت: مجلس هفتم درصدد است که یک کارنامه از عملکرد سه ساله‌ خود تهیه کند و در این راستا اقداماتی انجام داده و به جمع‌بندی‌هایی رسیده‌اند و ان‌شاءالله ظرف یک ماه گذشته این کارنامه‌ عملکرد رسما منتشر می‌شود.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)محمدرضا باهنر طی سخنانی در جلسه ماهانه جامعه اسلامی مهندسین در تشریح عملکرد مجلس هفتم افزود: مجلس هفتم تلاش کرد که مهمترین دغدغه‌ مردم غیر از دفاع از آزادی، استقلال و اقتدار کشور یعنی مساله معیشت را مورد توجه خود قرار دهد؛ چراکه سطح قیمت‌ها، مساله تورم، نرخ بالای بیکاری و همچنین فساد اقتصادی و اجتماعی جزو دغدغه‌های اصلی مردم بعد از حفظ چارچوب نظام است.

دبیرکل جامعه‌ اسلامی مهندسین با بیان این‌که " یکی از محوری‌ترین عملکردهای مجلس هفتم این بود که توانست آرامش و در حقیقت امنیت سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی را به جامعه برگرداند" گفت: ما پیش از مجلس هفتم شاهد آن بودیم که مثلا سپاه پاسداران که مایه‌ اقتدار و امنیت جمهوری اسلامی است به بهانه‌های مختلف مورد هجمه‌ جدی قرار می‌گرفت.

وی با بیان این‌که " مجلس هفتم در ارتباط با دولت نهم مسامحه نکرده است" اظهار کرد: برخی مجلس هفتم را به این امر متهم می‌کنند که ارتباط مجلس هفتم با دولت نهم مسامحه‌آمیز بوده در صورتی که این‌گونه نیست و مجلس در این دوره به وظایف قانونی خود عمل کرد و در حقیقت سوالاتی که مجلس هفتم از دولت نهم پرسید بیشتر از سوالاتی بود که مجلس ششم از دولت قبل می‌پرسید.

باهنر افزود: نظارت دقیق و کارهای نظارتی که در مجلس هفتم صورت گرفت، نسبت به مجلس ششم خیلی بیشتر است و در این ارتباط مجلس هفتم کارهای خوبی را انجام داده است.

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین همچنین با دفاع از عملکرد مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی گفت: طرح و لایحه‌ای نبود که مرکز پژوهش‌های مجلس قبل از این‌که در مجلس آن را مورد بررسی قرار دهد نظر کارشناسی خود را روی میز نمایندگان قرار نداده باشد. تعداد زیادی از اساتید دانشگاه‌های مشهور تهران با مرکز پژوهش‌ها ارتباط داشته‌اند.

باهنر همچنین در پاسخ به سوالی در مورد زنان در مجلس هفتم گفت: مجلس دو - سه طرح و لایحه‌ خوب در مورد زنان به تصویب رساند. البته نمایندگان خانمی که در مجلس بودند با یکدیگر متحد نبودند و نتوانستند به عنوان فراکسیون زنان مجلس تاثیر چندان و شایسته و بایسته ایجاد کنند و با کمک همکاران مرد خود البته چند لایحه در مورد زنان به تصویب رساندند.

وی همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر احتمال وقوع جنگ گفت: سیاسیون معتقدند که برخورد نظامی و جنگ نظامی به وجود نمی‌آید. البته استراتژی نظامی‌ها این است که همیشه آماده باشند. فعلا صدور قطعنامه سوم به تاخیر افتاده است ولی اگر صادر شود، سخت‌تر از قطعنامه‌ اول و دوم خواهد بود.

باهنر به همکاری‌های خوب ایران با آژانس اشاره کرد و گفت: باید به شورای امنیت فشار آورد که پرونده‌ ایران را از نظر سیاسی بسته و این پرونده از بعد حقوقی آن را پیگیری کند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر نظرسنجی از عملکرد مجلس هفتم و موقعیت اصولگرایان و اصلاح‌طلبان گفت: در مورد عملکرد مجلس هفتم نظرسنجی واحدی صورت نگرفته است.

دبیرکل جامعه‌ اسلامی مهندسین ادامه داد: در مورد اصولگرایان و اصلاح‌طلبان نیز نظرسنجی‌های مختلف و متفاوتی صورت گرفته است ولی طبق این نظرسنجی‌ها در تهران اصولگرایان از اصلاح‌طلبان جلوتر هستند.

باهنر با تاکید بر این‌که " در انتخابات مجلس هشتم کاندیدا نمی‌شوم" گفت: مگر این‌که شرایط خاصی ایجاد شود یا حضور بنده در لیست انتخاباتی تهران مثلا خیلی تاثیرگذار باشد که البته فکر نکنم که این چنین باشد و هیچ‌کسی در تهران نیست که نتیجه آراء متوسل به حضور وی در لیست باشد.

وی گفت: در صورتی که تکلیف شرعی ایجاد شود، در انتخابات شرکت می‌کنم البته خیلی از دوستان چنین مطلبی را بیان می‌کنند و می‌گویند در صورتی که تکلیف شرعی ایجاد شود در انتخابات شرکت می‌کنیم. البته برخی از این دوستان وقتی چند نفر از دوستان‌شان دورشان جمع می‌شوند و می‌گویند در انتخابات شرکت کنید می‌آیند و می‌گویند تکلیف شرعی داریم که در انتخابات شرکت کنیم ولی تکلیف شرعی برای من این‌گونه نیست. تکلیف شرعی را برای من یک نفر مشخص می‌کند و آن مقام معظم رهبری است.

دبیرکل جامعه‌ اسلامی مهندسین، در پاسخ به سوالی مبنی بر تشکیل حزب جدید، به صورت تلویحی این امر را تایید کرد و گفت: در کشور ما بر اساس ساختار قانون اساسی مسوولان کشور یا مستقیم توسط مردم انتخاب می‌شوند یا با واسطه توسط نمایندگان مجلس خبرگان که منتخب از آرای مردم هستند، انتخاب می‌شوند. رییس‌جمهور توسط رای مردم به صورت مستقیم انتخاب می‌شود و ما با توجه به این ساختار نیازمند دو – سه حزب قدرتمند در کشورمان هستیم.

باهنر خاطرنشان کرد: حزب قدرتمند دارای خصوصیاتی است از جمله این‌که شناسنامه‌دار است، پاسخگوست و به تربیت کادر می‌پردازد و دیگر این‌گونه نیست که دست یک نفر را در خیابان گرفت و به وی گفت چون تو آدم خوبی هستید بیا وزیر فلان وزارتخانه شو. هنگامی که حزب شناسنامه‌دار وجود داشته باشد، تربیت کادر ایجاد می‌شود. مثلا کسی که وزیر می‌شود، مدتی استاندار و فرماندار بوده و این مراحل را طی کرده است.

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین گفت: آقای احمدی‌نژاد شعارشان این بود که مسوولان دولت خود را از بین افراد شایسته‌ای انتخاب کنند که قبلا سمت اجرایی چندان مهمی نداشته‌اند. این شعار ایشان بود ولی به نظر من این شعار برای همیشه مطلوب نیست. البته من نمی‌گویم کسانی که اکنون وزیر هستند نباید وزیر می‌شدند یا وزیر لایقی نیستند ولی معتقدم که باید کادرسازی شود و هرکس قبل از این‌که وزیر شود، مدتی مسوولیت اجرایی مانند استانداری، فرمانداری و مسوولیت‌های اینچنینی بر عهده داشته باشد.

وی گفت: اکنون در کشور ما دو جناح اصولگرا و اصلاح‌طلب مطرح هستند؛ ما می‌توانیم دو حزب داشته باشیم، حال مثلا به اسم اصلاح‌طلب و اصولگرا. البته در کنار این دو حزب می‌توانیم حزب میانه‌ای نیز داشته باشیم مثلا آقای هاشمی بیاید و حزب میانه‌ای ایجاد کند؛ چراکه آقای هاشمی و دوستان‌شان معتقدند که فراجناحی عمل می‌کنند. البته حزب کارگزاران خود را منتسب به آقای هاشمی می‌کند و وی را منتسب به این حزب می‌دانند. در صورتی که فکر نمی‌کنم آقای هاشمی قبول کند که مسوولیت این حزب را برعهده بگیرد و مسوولیت کارگزاران را برعهده بگیرد. مثلا خوب است که ایشان و دوستان‌شان که معتقد به عملکرد فراجناحی هستند، بیایند یک حزب میانه را ایجاد کنند و اصولگرایان که الان 6 + 5 را تشکیل داده‌اند و تشکل‌هایی مانند آبادگران، ایثارگران، جامعه اسلامی مهندسین و احزاب اصولگرا بیایند و یک حزب اصولگرا تشکیل داده و حزب اصلاح‌طلب نیز از مجمع روحانیون مبارز شروع شود تا حزب اعتماد ملی و مشارکت و دیگر گروه‌هایی که خود را اصلاح‌طلب می‌دانند.

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین با بیان این‌که " وقتی یک حزب قدرتمند ایجاد شود و از این حزب قدرتمند افرادی در مسوولیت‌های اجرایی قرار بگیرند این حزب در کنار این مسوولیت اجرایی به مردم پاسخگو خواهد بود ولی اکنون در کشور ما این‌گونه نیست مثلا دفاعی که ما از عملکرد دولت نهم می‌کنیم، بیشتر رفاقت‌گونه است و چون کارهای آن‌ها را می‌پسندیم حمایت می‌کنیم اما من مثلا هیچ موقع نمی‌آیم مسوولیت کارهای رییس‌جمهور را برعهده بگیرم یا رییس‌جمهور نیز نمی‌آید مسوولیت کارهای من را برعهده بگیرد. ولی در چارچوب یک حزب قدرتمند این‌گونه نیست. یک حزب قدرتمند پاسخگوی عملکرد خود که در مسوولیت‌های اجرایی قرار گرفته‌اند، می‌باشد.

باهنر خاطرنشان کرد: در ارتباط با یک حزب جدید مذاکراتی کرده‌ایم. البته از طرف دیگر نیز در چشم‌انداز بیست ساله جامعه‌ اسلامی مهندسین قید شده که این تشکل فراگیرتر شود و مثلا به حزب جامعه اسلامی مهندسین و دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها تبدیل شود. یعنی از فرهیختگان جامعه استفاده کنند و چنین پیشنهادی در مجمع عمومی آینده‌ جامعه‌ اسلامی مهندسین که در تیر ماه برگزار می‌شود، مطرح خواهد شد.

باهنر گفت: در صورتی که توانستیم یک حزب جامع داشته باشیم حتما از ظرفیت و اعضای جامعه‌ اسلامی مهندسین نیز استفاده می‌شود.

انتهای پیام

کد خبر: 8609-01486
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد