گزارش پایانی سفر رییسجمهور به اردبیل
- بازنگری دولت در سیاستهای فرهنگی
-100 مصوبه برای استان اردبیل
- بازدید از محلههای محروم
خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
سرویس: سیاسی
دکتر محمود احمدینژاد، رییسجمهور کشورمان پنجشنبه شب پیش از ترک اردبیل به مقصد تهران و اتمام سفر دو روزهی خود، در فرودگاه اردبیل در جمع خبرنگاران به تشریح نتایج دومین سفر دور دوم سفرهای استانی پرداخت.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر محمود احمدینژاد در ابتدای سخنانش با ابراز خرسندی از این که توانسته به استان اردبیل سفر کند، اظهار داشت: در جلسهی هیات دولت تصمیمات خوبی برای پیشرفت و آبادانی استان در زمینههای مختلف گرفته شد.
رییسجمهور با اشاره به برنامههایی که در طول سفر دو روزهی خود به اردبیل داشته و همچنین برگزاری جلسات تخصصی در زمینهی اشتغال، مسکن و صنعت، گفت: با توجه به بازدیدی که از پروژهها انجام شد و اطلاعات ارایهشده روند اجرای پروژهها در استان اردبیل خوب بوده است.
رییسجمهور گفت: من در طول این سفر توانستم به یکی از روستاهای استان اردبیل بروم و همچنین به برخی از مناطق محروم شهرستان سری بزنم؛ البته علاقه داشتم به شهرستانهای این استان نیز سفر و با مردم دیدار و گفتوگو کنم.
رییسجمهور در ادامه با اشاره به برگزاری جلسهی هیات دولت در روز پنجشنبه در این استان، گفت: در این جلسه علاوه بر مصوباتی که در سفر اول به اردبیل داشتیم، موارد جدیدی به تصویب رسید.
وی گفت: بعضا در اجرای برخی مصوبات دور اول مشکلات یا پیچیدگیهایی وجود داشت که سعی کردیم آنها را حل کنیم تا این پروژهها نیز مانند پروژههای دیگر مسیر خود را به خوبی طی کنند.
رییسجمهور در ادامه به تصمیمات جدید دولت در استان اردبیل در امور زیربنایی و عمرانی اشاره کرد و گفت: تصمیمات خوبی نیز در زمینهی حمل و نقل و صنعت در این استان گرفته شد.
رییسجمهور همچنین با تشکر از حضور باشکوه مردم اردبیل، اظهار داشت: ما دیدیم که روز چهارشنبه مردم اردبیل چه صحنهی حماسی را ایجاد و یک حماسهی بزرگ را خلق کردند. مردم اردبیل همیشه حماسهساز بودهاند.
وی گفت: با حضور حماسی مردم اردبیل در صحنه، اگر دشمن در دل امید ضعیفی داشت که بتواند با تبلیغات در قضیهی هستهیی از ما امتیاز بگیرد، مردم این امید ضعیف را به یاس تبدیل کردند و در واقع ما در روز چهارشنبه از اقیانوس مردم عبور میکردیم و مردم فریادهای انقلابی در دفاع از آرمانهای خود سر میدادند.
رییسجمهور با بیان این که مردم ما پیرو عدالت هستند و میخواهند عدالت در جهان برقرار شود، گفت: ما همه موظف هستیم پیرو خواست مردم حرکت کنیم.
وی گفت: مردم با حضور باشکوه خود در صحنههای مختلف عزت، عظمت و ارادهی خود را به جهانیان نشان میدهند و این رمز جاودانگی ملت ماست.
احمدینژاد همچنین از مسوولان محلی این استان و خبرنگاران تشکر کرد.
رییسجمهور پس از مصاحبهی مطبوعاتی به سفر دو روزهی خود به استان اردبیل پایان داد و به تهران بازگشت.
برنامههای روز پنجشنبه رییسجمهور
در جمع علما و روحانیون
دکتر محمود احمدینژاد در جمع روحانیون استان اردبیل موضوع فرهنگ را یکی از دغدغههای اصلی دولت توصیف کرد و گفت: مهمترین و اساسیترین دغدغه انبیاء و اولیاء الهی فرهنگ و فرهنگسازی در جامعه بوده است.
به گزارش ایسنا، رییسجمهور صبح پنجشنبه در دیدار علما و روحانیون این استان اظهار داشت: بزرگانی در اردبیل حضور داشته و دارند که مثل خورشیدی در جهان اسلام میدرخشند.
احمدینژاد با تبریک میلاد امام رضا (ع)، یاد علما و مراجع عظیمالشان استان اردبیل را گرامی داشت و خاطرنشان کرد: امروز اگر مردم این استان با همه وجود حسینی و کربلایی هستند بخش اصلی آن حاصل تربیت علما و بزرگان این دیار است.
وی با اشاره به اینکه مهمترین و اصلیترین دغدغه همه انبیا و اولیا فرهنگ و فرهنگسازی در جامعه بوده است، افزود: همه آنها آمدهاند تا دست انسانها را بگیرند و آنان را از میان جاذبههای مادی به کمال مطلوب سوق دهند.
رییسجمهور دغدغه فرهنگ را دغدغه همیشگی مصلحان و انسانهای خداجو دانست و تاکید کرد: اگر امروز تلاشهایی در بخش اقتصاد و دیگر حوزهها برای توسعه صورت میگیرد، مقدمهای برای تربیت انسانهاست.
وی افزود: دغدغه همیشگی مصلحان و عالمان، فرهنگ بوده است و فرهنگ همواره زیربنای رشد و توسعه در سایر زمینهها از جمله اقتصاد در هر جامعهای است.
رییسجمهور یادآور شد: خطر غفلت همواره انسان را تهدید میکند و انبیا آمدهاند تا انسان را بیدار و هوشیار کنند و از این غفلت بیرون آورند تا به نقطه کمال برسد.
احمدینژاد شرایط امروز دنیا را با 200 سال پیش بسیار متفاوت دانست و تصریح کرد: سطح سواد، آگاهی و شناخت مردم در دنیای امروز بسیار افزایش یافته و خواستهها و نیازهای مردم نیز متفاوت شده است. علما و روحانیون باید بر اساس شرایط جدید خود را تجهیز کنند تا بتواند نیازهای انسانهای امروز را برآورده سازند.
رییسجمهور ادامه داد: امروز در جامعه ایران روحیه نشاط، امید، شجاعت و قدرت تشخیص حق از باطل بسیار تقویت شده است به طوری که کودکان دبستانی هم میدانند باید در مقابل آمریکا ایستاد و چنین روحیهای باید عمیق و نهادینه شود.
رییسجمهور در ادامه با مقایسه شرایط صدر اسلام و دوران قبل از انقلاب اسلامی با دنیای امروز، تاکید کرد: شرایط و زمینهها برای رشد و پیشرفت اسلام در سراسر دنیا امروز بسیار فراهمتر از آن زمان است و اگر پیامبر گرامی اسلام و امام راحل توانستند در آن شرایط سخت جامعه را متحول کنند امروز عالمان شرایط مساعد و مناسبی برای فعالیت دارند.
وی وظیفه مهم علما و روحانیون را بیدار کردن فطرت الهی و روشن کردن نور ایمان در دلهای مردم دانست و تصریح کرد: علما میتوانند انسانها را برای رسیدن به کمال یاری دهند.
احمدینژاد گفت: اتصال به ولایت امیرالمومنین علی (ع) که امروز در وجود حضرت مهدی (عج) تبلور یافته و دل سپردن به امام زمان (عج) راه رسیدن به این کمال معنوی را تسریع و تضمین میکند.
رییسجمهور با اشاره به مصادیق و نمونههایی که در دنیای امروز در حال وقوع است، تاکید کرد: همه این امور با تدبیر و خاص امام زمان (عج) پیش میرود و ایشان اشراف تمام بر امور جهان دارند.
وی در این سخنرانی با اشاره به اقدامات دولت برای گسترش فرهنگ در جامعه، یادآور شد: دولت امسال بیش از 1900 میلیارد تومان برای کارهای فرهنگی هزینه کرده است و برای دستیابی به رشد و پیشرفتهای فرهنگی در حال بازنگری در سیاستهای فرهنگی است.
به گزارش ایسنا، در ابتدای این دیدار حجتالاسلام عاملی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل دیدگاههای علما و روحانیون استان اردبیل را در زمینههای گوناگون تشریح کرد.
بازدید از محلههای محروم
رییس جمهور صبح پنج شبنه از برخی محلههای محروم اردبیل بازدید کرد.
به گزارش ایسنا، رییسجمهور به اتفاق استاندار و شهردار اردبیل با یک خودرو جمعی ضمن بازدید از برخی مناطق و محلات محروم این شهرستان، از روند اجرای بعضی طرحهای عمرانی و نوسازی شهری نیز بازدید و آنها را از نزدیک بررسی کرد.
رییسجمهور در محله محروم گل مغان و در جمع تعدادی از اهالی این محله رهنمودهای فنی لازم را برای اجرای چند طرح عمران و آبادی به استاندار و شهردار اردبیل ارائه کرد و نسبت به کمک و همکاری دولت در این مورد به آنها اطمینان داد.
وی با تاکید بر اینکه باید در بازسازی و نوسازی مناطق محروم شهری نوعی انقلاب صورت گیرد، به دست اندرکاران امر دستور داد تا با همکاری مردم نسبت به رفع محرومیت محیط زندگی آنان اهتمام جدی بورزند و حتیالمقدور از قطع درختان در حین فعالیتها خودداری کنند.
احمدینژاد همچنین در مسیر بازدید از محلات محروم و طرحهای عمرانی شهر در گفتوگو با شهردار اردبیل در جریان برنامهها و فعالیتهای مربوط به مدیریت شهری اردبیل نیز قرار گرفت.
دیدار چهره به چهره با مردم
رییسجمهور صبح دومین روز از سفر به استان اردبیل را به شنیدن درد دلهای مردم و رفع مشکلات و گرفتاریهای آنان اختصاص داد.
به گزارش ایسنا، دکتر محمود احمدینژاد پس از بازدید سرزده از برخی محلات شهر اردبیل و آشنایی با کاستیهای شهر و گرفتاریهای شهروندان اردبیلی با حضور در محل استانداری، دیداری صمیمانه و چهره به چهره با اهالی استان که از نقاط مختلف این استان به استانداری آمده بودند، داشت.
رییسجمهور در این دیدار که از ساعت 9 و 30 دقیقه صبح آغاز شد و تا نزدیک حدود ساعت 14 ادامه داشت به مشکلات مختلف مردم رسیدگی و دستورهای لازم را صادر کرد.
بر اساس این گزارش، بیشتر مراجعهکنندگان به رییسجمهور پیش از طرح گرفتاریهای شخصی خود مسائل و مشکلات روستا، شهر، محله یا همکاران خود را در محل کار بیان میکردند. تامین مسکن، جهیزیه، درمان، تجهیزات کشاورزی و اشتغال از جمله مواردی بود که از سوی مردم درخواست میشد و دکتر احمدینژاد نیز پس از آنکه با دقت به سخنان مراجعهکنندگان گوش میداد دستورهای مقتضی را برای رفع مشکلات و گرفتاریهای مردم صادر میکرد.
رییسجمهور همچنین در گفتوگویی بر ضرورت و اهمیت اینگونه دیدارها تأکید کرد و گفت: در انقلاب اسلامی و اندیشهی اسلامی دیدار و ارتباط با مردم یک اصل مدیریتی است و حتی اگر به نقطهای برسیم که به لحاظ مادی و از لحاظ دیگر مردم مشکلی نداشته باشند، باید اینگونه روابط وجود داشته باشد؛ زیرا در حقیقت روابط دولت و ملت را مستحکم میکند.
وی افزود: در اینگونه دیدارها مشکلات مردم را دریافت میکنیم و در حقیقت سازوکارهای لازم برای حل این مشکلات اندیشیده میشود.
رییسجمهور گفت: این امکان تصمیمگیری را مردم در اختیار ما گذاشتهاند و ما بدهکار این مردم هستیم و باید در راستای حل مشکلات آنها تلاش کنیم.
وی اظهار داشت: ساختار اجرایی کشور ما بعضا متناسب با نیازهای کشور و وظایفی که انقلاب بر دوش ما گذاشته طراحی نشده است و بعضا قوانین و پیچیدگیهایی وجود دارد که این دیدارهای چهره به چهره باعث میشود ما مشکلات مردم را دریافت کنیم و سازوکارهایی را برای رفع این مشکلات بیندیشیم.
همچنین در این دیدارها سعیدلو، معاون اجرایی رییسجمهور، زریبافان مشاور رییسجمهور و غرقی رییس مرکز رسیدگی به شکایات مردمی، اعلایی مشاور دفتر رییسجمهور نیز حضور داشتند و به مشکلات مردم در کنار رییسجمهور رسیدگی میکردند.
در این دیدار بیش از 100 نفر برای رسیدگی به مشکلات خود مراجعه کرده بودند.
در گلزار شهدا
رییسجمهور کشورمان همزمان با آغاز هفتهی بسیج بر سر مزار شهدای شهرستان اردبیل حضور پیدا کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر محمود احمدینژاد همزمان با آغاز هفتهی بسیج بر مزار شهدا در استان اردبیل حضور پیدا کرد و ضمن ادای احترام به قرائت فاتحه برای این شهیدان بزرگوار پرداخت.
جلسه استانی دولت
رییسجمهور عصر پنجشنبه در دومین جلسهی استانی هیات دولت در استان اردبیل گفت: گامهای بلندی برای پیشرفت و آبادانی استان اردبیل برداشته شده است.
دکتر محمود احمدینژاد در جلسهی استانی هیات دولت در اردبیل تصریح کرد: گامهای بلندی برای آبادانی و پیشرفت استان اردبیل برداشته شده است که آثار آن در زندگی مردم نمودار خواهد شد.
رییسجمهور در ابتدای این جلسه با تبریک ولادت امام رضا (ع) به ملت ایران و قدردانی از استقبال حماسی و باشکوه مردم اردبیل گفت: اگر بنا بود صحنهی سیاسی تدارک شود تا کمر دشمن شکسته شود مردم اردبیل با آگاهی و ایمان این صحنه را خلق کردند.
احمدینژاد مردم استان اردبیل را یکدل و انقلابی توصیف کرد و افزود: مردم اردبیل باقیماندهی امید دشمنان را نیز به یاس تبدیل کردند و با شور و نشاط و مشتهای گره کرده، عزت و سرافرازی ملت ایران را فریاد زدند.
وی با اشاره به آگاهی و شعور مردم اردبیل اظهار کرد: شعارهای مردم اردبیل عمدتا مطالبات آرمانی بود که همین مسوولیت دولت را برای خدمت بیشتر به مردم سنگینتر میکند.
احمدینژاد همچنین ایمان، روشنبینی و شجاعت مردم اردبیل را یادآور شد و گفت: مردم این خطه در راه دفاع از انقلاب فداکاریهای زیادی کردند و با تقدیم سه هزار شهید و هزاران جانباز و آزاده بهترین فرزندان خود را فدای نظام و کشور کردند.
رییسجمهور، مردم اردبیل را کم توقعترین و پرنشاطترین و آگاهترین انسانها دانست و گفت: خدا را سپاسگزارم که در عرض یک سال و سه ماه با همت و تلاش مسوولان و مردم اقدامات فراوانی انجام و گامهای بلندی برای آبادانی و پیشرفت این دیار برداشته شده است.
شرکت در دعای کمیل
رییسجمهور بعد از اتمام جلسه هیأت دولت، در مراسم پرفیض دعای کمیل در اردبیل شرکت کرد.
به گزارش ایسنا، رییسجمهور در مراسم پرفیض دعای کمیل که در مصلای شهر اردبیل برگزار شده بود، شرکت کرد.این مراسم با مداحی حاج منصور ارضی برگزار شد.
در سفر دو هفتهی قبل رییس جمهور به بیرجند نیز پنجشنبه شب مراسم دعای پرفیض کمیل با مداحی حاج منصور ارضی و حضور رییسجمهور برگزار شده بود.
در این مراسم که بعد از نماز مغرب و عشاء برگزار شده بود، اقشار مختلف مردم حضور پرشکوه داشتند.
مصوبات جلسه دولت در اردبیل
دکتر محمود احمدی نژاد رییس جمهور و اعضای کابینه عصر پنج شنبه به مدت 3 ساعت درباره مهمترین طرحها و پیشنهادات برای پیشرفت و عمران استان اردبیل بحث و تبادل نظر کردند که حاصل آن 100 مصوبه بود.
به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاعرسانی ریاستجمهوری، در این جلسه استاندار، امام جمعه و نمایندگان استان اردبیل در مجلس شورای اسلامی حضور داشتند.
مهمترین مصوبات جلسه استانی هیات دولت در اردبیل به این شرح است:
1. عمرانی و زیر بنایی
• پیش بینی اعتبار مبلغ 140 میلیارد ریال از محل اعتبارات مقاومسازی و تخریب مدارس غیر استاندارد در سال 1387 جهت تخریب و مقاوم سازی مدارس استان.
• احداث سالن مسافری (ترانزیت) در گمرک بیله سوار.
• تعیین تکلیف نهایی فعال نمودن بازارچههای مرزی آزادلو، تازه کند، بیله سوار و پایانه مرزی اصلاندوز.
• پیشبینی اعتبار به مبلغ 40 میلیارد ریال جهت تکمیل و راه اندازی سیلوی 50 هزار تنی دشت مغان.
• کمک به ایجاد پایانه صادراتی از محل جوایز صادراتی.
• افزایش سهمیه سیمان استان در سال 1386 و اختصاص 50% از سهمیه سیمان 6 ماهه دوم سال در 6 ماهه اول با توجه به شرایط آب و هوای استان.
• واگذاری زمین، ساختمان و انبار بذرگیری اردبیل جهت ایجاد پارک شهری مشروط به تأمین زمین، احداث ساختمان و انبار توسط استان در خارج از شهر اردبیل.
• اختصاص مبلغ 10 میلیارد ریال جهت تکمیل تصفیه خانه آب آج اشمه.
• ایجاد یک واحد صنعتی مادر در استان و مشارکت در احداث واحد صنعتی در هر شهرستان مشروط به عدم سرمایه گذاری بخش غیر دولتی
• اختصاص 60 دستگاه اتوبوس، 250 دستگاه مینی بوس، 660 دستگاه ون و 2160 دستگاه تاکسی (شامل: 60 دستگاه جایگزین تاکسی فرسوده، 1700 دستگاه جایگزین مسافربرهای شخصی و 400 دستگاه جدید).
• واگذاری مالکیت بخش اعیانی نمایشگاه بین المللی اردبیل به سازمان همیاری شهرداریهای استان.
• واگذاری زمین در محدوده شهرها جهت اجرای 32 هزار واحد مسکونی و اصلاح بافتهای فرسوده شهری.
• واگذاری زمین معوض با همکاری شهرداری (درصورت وجود) برای آزادسازی و تملک املاک اطراف بقعه شیخ صفی.
• واگذاری زمین برای احداث مصلی در پارس آباد.
• شروع عملیات اجرایی سد عمارت و تأمین اعتبار مورد نیاز شروع عملیات اجرایی سد بفرآجرد.
• تسریع در تکمیل طرحهای آبرسانی به شهرهای مشگین شهرو اردبیل، ایستگاه پمپاژ و خط انتقال آب خلیل لو و شهرهای نمین، عنبران و سرعین.
• شروع اجرای سد احمد بیگلو.
• مطالعه طرحهای تأمین و انتقال آب درمحدوده شرکت سهامی آب منطقهای، مطالعه و اجرای ساماندهی رودخانه مرزی ارس.
• شروع اکتشاف نفت مغان در سال 1387.
• واگذاری حق استفاده 3 هزار متر مربع از اراضی متعلق وزارت نفت در شهر خلخال به منظور توسعه مصلای شهر.
• ایجاد خط انتقال سوخت از انبار نفت اردبیل به نیروگاه برق این شهر
• گازکشی به روستای گلستان
• واگذاری زمین برای حوزههای علمیه خواهران در استان با قیمت منطقهای
• اختصاص زمین به مساحت 700 هکتار جنب فرودگاه اردبیل جهت ایجاد منطقه ویژه اقتصادی اردبیل پس از تصویب لایحه پیشنهادی دولت
2. مالی و اعتباری
• معافیت موضوع ماده 132 قانون مالیاتهای مستقیم برای شهرکهای صنعتی داخل شعاع 30 کیلومتر مرکز استان.
• اختصاص مبلغ 10 میلیارد ریال یارانه علاوه بر سهم استان به منظور افزایش سهیمه شیر یارانهای (خانوار) استان.
• اختصاص تسهیلات ارزان قیمت از محل کمکهای فنی و اعتباری جهت انتقال صنوف آلاینده از مراکز شهری استان به حاشیه شهرها (شهرکهای صنفی) در سال 1387.
• تأمین اعتبار مکانیزاسیون امور مرتبط تجارت الکترونیک در سطح استان.
• اختصاص مبلغ 25 میلیارد ریال جهت تأمین سرمایه مورد نیاز ایجاد واحدهای تعاونی استان.
• اختصاص حداقل مبلغ 15 میلیارد ریال تسهیلات بانکی به شرکتهای تعاونی فارغ التحصیلان و بانوان با 10 درصد سهم آورده (با اختصاص 3 درصد یارانه دولتی).
• اختصاص مبلغ 15 میلیارد ریال جهت سرمایه درگردش به واحدهای تعاونی استان.
• تأمین اعتبار جلوگیری از زهدار شدن بیش از 5 هزار هکتار از اراضی کشاورزی دشت مغان.
• پیش بینی مبلغ 2000 میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات موضوع قانون مدیریت سوخت و حمل و نقل درون شهری و برون شهری جهت اجرای پروژههای: تسریع در اجرای خط راه آهن استان اردبیل، تسریع در اجرا و ارتقای راههای مواصلاتی استان، افزایش اعتبار به منظور ارتقای مشخصات راه اردبیل- فیروزآباد- سرچم، بهسازی 10 کیلومتر راه کوثر به خلخال.
• اختصاص مبلغ 8 میلیارد ریال جهت ایجاد دو خانه مهر در استان.
• تأمین تعداد 500 جهیزیه جهت توزیع متناسب بین افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی استان.
• اختصاص مبلغ 60 میلیارد ریال جهت ایجاد زیرساختهای مورد نیاز شرکتهای صنعتی استان.
• فراهم کردن تمهیدات لازم جهت فروش مجتمع شوینده ساوالان شیمی به بخش غیردولتی.
• تأمین یارانه سود و کارمزد حداقل 3000 میلیارد ریال تسهیلات بانکی از محل تسهیلات بنگاههای اقتصادی زودبازده در سال 1387 (مانده تسهیلات سالهای 1385 و 1386 تا پایان سال 1386 قابل پرداخت است).
• اختصاص مبلغ 250 میلیارد ریال جهت کمک به بهبود حمل و نقل شهرهای استان.
• اختصاص مبلغ 20 میلیارد ریال وام قرض الحسنه جهت اجرای طرح های درآمد زا در شهرهای استان.
• اختصاص مبلغ 10 میلیارد ریال کمک بلاعوض جهت عمران شهری شهرداریهای شهرهای استان.
• اختصاص مبلغ 20 میلیارد ریال جهت تأمین ماشین آلات خدمات شهری و عمرانی شهرداریهای استان.
• افزایش سهمیه تسهیلات بانکی ارزان قیمت به منظور احداث 15 هزار واحد مسکونی روستایی.
• اختصاص 140 میلیارد ریال تسهیلات جهت شهرداری اردبیل
• افزایش اعتبار ارزی و ریالی جهت تکمیل شبکه پایاب 10 هزار هکتار اراضی سدهای سبلان، خدا آفرین، یامچی، گیوی، تفرچی و شبکه آبیاری و زهکشی مغان.
• تسریع در بررسی طرح انتقال آب قزل اوزن به دشت اردبیل.
• اختصاص ده میلیارد ریال تسهیلات جهت آزادی محکومان دیه و معسران مالی
3. بهداشتی و درمانی
• اختصاص مبلغ 15 میلیارد ریال جهت احداث مراکز سلامت در شهرستانهای کوثر و نیر
(10 تختخوابی).
• اختصاص مبلغ 12 میلیارد ریال در سال 1386 و پیش بینی مبلغ 20 میلیارد ریال در سال 1387 جهت تکمیل دانشکده علوم پایه دانشگاه علوم پزشکی اردبیل.
• اختصاص مبلغ 40 میلیارد ریال جهت احداث 25 تخت سوختگی BICU (تروما) در بیمارستان حضرت امام خمینی (ره) اردبیل.
• مطالعه احداث بیمارستان جایگزین بیمارستان فاطمی در سال 1387 و پیشبینی اعتبار در لوایح بودجه سنواتی.
• پشتیبانی و حمایت از متقاضیان واحدهای داروسازی در سطح استان.
• تامین مبلغ 8 میلیارد ریال جهت احداث، تعمیر و تجهیز خانههای بهداشت و مراکز بهداشتی در سطح استان
• تامین مبلغ 7 میلیارد ریال جهت بی خطرسازی پسماندهای بیمارستانی
• اختصاص مبلغ 5 میلیارد ریال جهت تهیه دستگاههای تشخیص طب هستهای
• اختصاص مبلغ 4 میلیارد ریال جهت تجهیز دانشکدهها و آموزشکدههای دانشگاه علوم پزشکی اردبیل
• اختصاص مبلغ 5 میلیارد ریال جهت راهاندازی بخش جراحی قلب در اردبیل
• احداث بیمارستان پارسآباد مغان در سال 87
4. فرهنگی و آموزشی
• اختصاص مبلغ 10 میلیارد ریال جهت اجرای طرح محرومیت زدایی بی سوادان (سواد آموزی) در مقاطع سنی 10 تا 50 سال استان.
• اختصاص مبلغ 20 میلیارد ریال به منظور تکمیل اردوگاه دانش آموزی مقدس اردبیلی
• اختصاص مبلغ 30 میلیارد ریال جهت خرید تجهیزات آزمایشگاهی، کارگاهی و کامپیوتر برای مدارس استان
• اختصاص مبلغ 25 میلیارد ریال جهت احداث تالار بزرگ شهر و پردیس سینمایی و مطالعه موزه هنرهای معاصر استان.
• اختصاص مبلغ 5/ 7 میلیارد ریال جهت کمک به مجموعههای فرهنگی و تشکلهای مردمی ، مساجد استان و تکمیل و تجهیز کتابخانه عمومی اردبیل.
• اختصاص مبلغ 80 میلیارد ریال جهت ساماندهی بقعه شیخ صفی و شیخ حیدر و سایر ابنیه فرهنگی و تاریخی میراثی استان.
• اختصاص مبلغ 30 میلیارد ریال جهت مطالعه و احداث موزه صفویه استان
• ایجاد مناطق نمونه گردشگری در 26 نقطه استان و تامین زیر ساختهای این مناطق
5. ورزشی
• اختصاص مبلغ 26 میلیارد ریال جهت تکمیل استادیوم 20 هزار نفری اردبیل
• اختصاص مبلغ 5 میلیارد ریال برای احداث ورزشگاههای استان
• اختصاص 4/ 2 میلیارد ریال برای احداث ورزشگاههای استان
• اختصاص مبلغ 30 میلیارد ریال جهت تکمیل استخر 50 متری در مجموعه ورزشی 20 هزار نفری اردبیل.
• اختصاص مبلغ 5 میلیارد ریال جهت اجرای پیست تارتان استادیوم ورزشی 20 هزار نفری تختی اردبیل.
• اختصاص 17 سالن ورزشی در شهرهای استان
• اختصاص 26 میلیارد ریال برای احداث سالن 20 هزار نفری
انتهای پیام