KNToosi.in - همکلاســــی

وبلاگ گروهی دانشجویان ِ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

KNToosi.in - همکلاســــی

وبلاگ گروهی دانشجویان ِ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

ادامه فشار وزارت اطلاعات بر دستگاه قضایی: حسین موسویان و دانشجوی

ادامه فشار وزارت اطلاعات بر دستگاه قضایی: حسین موسویان و دانشجویان دانشگاه امیرکبیر مجرمند 


خبرنامه امیرکبیر: در پی سخنان محمود احمدی نژاد مبنی بر فشار بر قاضی جهت تبرئه جاسوسان هسته ای، محسنی اژه ای، وزیر اطلاعات، اعلام کرد جرم حسین موسویان برای آن وزارتخانه محرز است.

 

به گزارش خبرنامه امیرکبیر وزیر اطلاعات امروز در مجلس در جمع خبرنگاران گفت: «موسویان مسایلی را برخلاف مصالح و امنیت کشور در اختیار افراد بیگانه و از جمله سفارت انگلستان قرار داده است و این از نظر اطلاعاتی محرز است. من امروز از نظر وزارت اطلاعات می‌گویم که قضیه برای ما محرز و قابل اثبات است.»

 

این در حالی است که هنوز پرونده موسویان در مرحله تحقیق است و در حال حاضر حتی کیفرخواست نیز برای وی صادر نشده است. ولی به نظر می رسد مجموعه دولت و وزارت اطلاعات قصد دارند با اعلام مجرمیت موسویان، قبل از تشکیل دادگاه، فشارهایی جهت محکومیت وی در دادگاه به قاضی وارد کنند.

 

محسنی اژه‌ای در پاسخ به این سوال که گفته می‌شود فشارهایی برای مجرم شناخته شدن موسویان وجود دارد، اظهار داشت: «اعمال نفوذ معمولا برای تبرئه است و نه اعلام مجرمیت. کسی علاقه ندارد به یک قاضی فشار بیاورد که شخصی را مجرم معرفی کند. البته پشت سر موسویان جریانات و افراد متنفذی وجود دارند که مایلند او را از اتهامات وارده تبرئه کنند.»

 

وزیر اطلاعات در حالی عنوان می کرد که «کسی علاقه ندارد به یک قاضی فشار بیاورد که شخصی را مجرم معرفی کند»، که از انگیزه محمود احمدی نژاد و خود او در خصوص اصرار بر مجرمیت این شخص سخنی به میان نیاورد.

 

محسنی اژه‌ای در پاسخ به این سوال که شما می‌گویید افراد متنفذ و جریانات سیاسی پشت سر موسویان قرار دارند و از سوی دیگر هم وزارت اطلاعات و رییس‌جمهور مقابل آن افراد هستند، نتیجه‌ این مساله چه می‌شود؟، با دفاع از احمدی نژاد و حمله به حامیان موسویان، گفت: «حتی یک بار هم رییس‌جمهور با این قاضی تماس نگرفته، ولی افرادی که به دنبال رفع اتهام ایشان هستند چندین مرتبه قاضی را خواسته‌اند و ما ادعا می‌کنیم هر فرد برخلاف منافع ملی اقدام کند پی‌گیری می‌کنیم و سر حرف خودمان ایستاده‌ایم.»

 

وزیر اطلاعات همچنین در پاسخ به این سوال که وضعیت سه دانشجوی بازداشت شده دانشگاه امیرکبیر چه می‌شود؟ گفت: «بسیاری از مردم از وزارت اطلاعات بررسی اتفاق بدی که در دانشگاه رخ داده و حریم دانشگاه و دانشجو را خدشه‌دار کرده خواستار شدند. بسیاری از مراکز و حوزویان نیز خواستار پی‌گیری این مساله شدند و سربازان گمنام امام زمان نیز تلاش فراوانی برای پی‌گیری مساله کردند و افرادی که تحت عنوان دانشجو و دانشگاه این عمل زشت را انجام داده بودند خودشان اذعان کردند و این پرونده تکمیل شده است.»

 

دانشجویان پیش از بازداشت و از زمان ارتباط با خانواده های خود در زندان بارها بر این که در انتشار نشریات دانشجویی دخالتی نداشتند، تاکید کردند. کلیه شواهد و قراین، که در بیانیه تحلیلی شماره پنج انجمن اسلامی امیرکبیر به تفصیل تشریح شده است، حاکی از آن است که جعل نشریات دانشجویی از ابتدا پروژه ای بوده که توسط تیم امنیتی برای سرکوب دانشجویان طراحی شده بود.

 

بازجویان وزارت اطلاعات در مدت بازداشت دانشجویان با زیر شکنجه قرار دادن ۸ دانشجوی در بند از ایشان خواستند به دروغ علیه خود اعتراف کنند. دادگاه تشکیل شده برای دانشجویان علیرغم آن که هیچ گونه مستنداتی جز اعترافات اخذ شده تحت شکنجه جهت محکومیت دانشجویان وجود نداشت، احکام سنگین حبس برای ایشان صادر کرد.

 

بسیاری از ناظران و تحلیلگران دخالت و اصرار تیم امنیتی طراح این پروژه و تیم بازجویی که شکنجه دانشجویان به دست آن ها انجام شده است را علت صدور این حکم و در بازداشت ماندن سه دانشجوی بیگناه، مجید توکلی، احمد قصابان و احسان منصوری، تلقی می کنند. شنیده ها حاکی از آن است که تیم امنیتی طراح این پروژه و تیم بازجویی پس از آن که طرح مسئله شکنجه دانشجویان موجب رسوایی آن ها در سطح رسانه های عمومی شد اصرار عجیبی بر ادامه بازداشت سه دانشجوی دانشگاه امیرکبیر و صدور احکام سنگین برای ایشان دارد.

 

وزیر اطلاعات در پایان در پاسخ به این سوال که شما از افراد متنفذ و یا جریاناتی برای رفع محکومیت موسویان و یا دانشجویان یاد می‌کنید، این افراد چه کسانی هستند؟ گفت: «هر شخصی که منافعی در جهت فردی خود داشته باشد در این راستا تلاش می‌کند.» این در حالی است که محسنی اژه ای، از دخالت وزارت اطلاعات و فشار بر قاضی توسط مامورین این وزارتخانه جهت محکومیت برخی متهمین صحبتی نکرد.

 

از زمان روی کار آمدن دولت نهم، فشار دولت از طریق وزارت اطلاعات بر قوه قضاییه جهت صدور احکام سنگین برای مخالفین دولت به نحو چشمگیری تشدید شده است. چندی پیش علیرضا آوایی، رئیس دادگستری استان تهران، در مصاحبه ای تاکید کرد که دانشجویان دانشگاه امیرکبیر دخالت در انتشار نشریات موهن(جعلی) را تکذیب می کنند اما وزارت اطلاعات اصرار بر مجرمیت آن ها دارد.

 

در فصل تابستان علیرغم آن که هاشمی شاهرودی دستور آزادی سه دانشجوی در بند دانشگاه امیرکبیر را داده بود اما با دخالت و نفوذ وزارت اطلاعات، دانشجویان در بند ماندند و شعبه ششم دادگاه انقلاب با اصرار وزارت اطلاعات برای ایشان حکم سنگین چندین سال حبس صادر کرد. اظهار نظر اخیر محسنی اژه ای و احمدی نژاد در خصوص پرونده حسین موسویان و دانشجویان در بند دانشگاه امیرکبیر حکایت از ادامه روند غیرقانونی دخالت دولت در پرونده های قضایی است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد