رمضانزاده:
برای مناظره آمادهام
برخی احزاب حتی از داشتن نشریه محروم هستند
خبرگزاری دانشجویان ایران - اصفهان
سرویس: سیاسی
قائممقام دبیر کل جبهه مشارکت در جمع دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان و در جلسهای که به دعوت انجمن اسلامی این دانشگاه برگزار شد، گفت: برای مناظره با کابینه دولت نهم در صدا و سیما یا نشریات آزاد آمادهایم.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران، ایسنا، «عبدالله رمضانزاده» با اشاره به نکاتی که در نقد دولت باید به آن توجه کرد، اظهار داشت که در این حوزه باید ببینیم این دولت چه چیزی را تحویل گرفته و به کجا رسیده است.
وی افزود: در حوزه سیاست داخلی دولت کشور را در شرایطی تحویل گرفت که در امنیت کامل بود و هیچ نقطه بحرانی و تنشزایی وجود نداشت و دولت قبلی مدافع آزادیها از جمله آزادی احزاب، آزادی مطبوعات و فعالیتهای مدنی بود و تشکلهای مدنی اجازه داشتند در زمینههای مختلف فعالیت کنند که این حوزه شامل تشکل های دانشجویی نیز میشود. در حوزه سیاست خارجی نیز کشور در شرایطی به دولت نهم تحویل شد که تقریبا به جز ایالات متحده آمریکا و رژیم غاصب اسرائیل با همه دنیا ارتباط نزدیک داشتیم و روابط گسترده اقتصادی برپا شده بود، همچنین ایران در تمام نهادهای منطقهای حضور فعال داشت و در سطح بینالمللی به عنوان منادی گفتوگو و صلح شناخته شده بود و با وجود مشکلات موجود توانسته بودیم از سیاست خارجی به عنوان وسیلهای برای پیشبرد اهداف توسعه ملی استفاده کنیم. در حوزه اقتصاد نیز با وجود تمام مشکلات اقتصادی کشور و درآمدهای تقریبا محدود، ایران چهار سال مداوم رشد اقتصادی مثبت را در حوزههای مختلف تجربه کرد و برنامه سوم توسعه با موفقیت نسبی حدود ٨٠-75 درصدی به مرحله عمل در آمد، همچنین نرخ تورم و گرانیها مطابق برنامه سوم از حدود ٢١ درصد به حدود ٥/١٤ درصد کاهش یافت و نرخ بیکاری به حدود ١/٢ رسید بود و سرمایهگذاری در منابع تولیدی نیز به شدت توسعه یافته بود.
وی در ادامه با انتقاد از سیاستهای دولت در حوزههای مختلف، به آنچه آن را تحدید فعالیتهای مدنی خواند پرداخت و با انتقاد از آزادی هاله اسفندیاری به قید وثیقه و دو متهم دیگر پرونده موسوم به انقلاب مخملین و خروج برخی از آنان از کشور اظهار عقیده کرد: این درحالیست که برای تعدادی از فعالان حوزه حقوق زنان وثیقههای سنگین و حکم زندان صادر شد.
رمضانزاده همچنین با بیان این که برخی احزاب امروز حتی از داشتن نشریه نیز محروم هستند و یارانه احزاب هم قطع شده از تعطیلی برخی مطبوعات انتقاد کرد.
سخنگوی دولت خاتمی در ادامه با انتقاد از بیان برخی مطالب درباره سیاست خارجی دولت قبل گفت که
برخی میگویند دولت اصلاحات و رییسجمهور اصلاحطلب افرادی ترسو بودند و اهل عزت نبودند و بدون رعایت مصلحت کشور در حال فروختن کشور بودند و حتی مطرح میکنند که رییسجمهور سابق در روز کمتر از چهار ساعت کار میکرده است! وی به بیان این مطالب اعتراض کرد.
وی همچنین با انتقاد از آنچه آن را کنارگذاشتن کارشناسان و نخبگان از حوزه تصمیمگیری در مسائل خارجی خواند، گفت: سیاست خارجی در دنیا جزئی از اهداف ملی هر کشور است و در تمام دنیا از این سیاست در جهت گسترش روابط ، جذب منابع و شکوفایی اقتصاد ملی در کنار بالابردن عزت و وجهه ملی استفاده میشود. حال آیا اهداف سیاست خارجی دولت نهم در خدمت اقتصاد ملی بوده است؟
انتهای پیام