رییسجمهور در مجلس:
این دولت پرچمدار نقد از خود است
کلید کار صنعتی هستهیی زده شده است
تحرکات آمریکاییها در خلیج فارس را زیر نظر داریم
خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
سرویس: سیاسی
رییسجمهور پس از گرفتن رای اعتماد مجلس برای وزیران پیشنهادی نفت و صنایع، درباره فعالیتهای هسته ای ایران و فعال شدن زنجیره سانتریفوژها، همچنین ادامه این روند گفت: کلید کار صنعتی در این زمینه زده شده است و ما طبق برنامه تنظیمشده و زیر نظر آژانس کارهایمان را توسعه خواهیم داد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران، ایسنا، وی که به همراه حداد عادل، رییس مجلس در جمع خبرنگاران حضور یافته بود، دربارهی قانون خدمات کشوری نیز گفت: این قانون از کارهای خوب و ماندگار دولت و مجلس و نقطه آغاز یک تحول بزرگ در سازماندهی اداری و گردش کارها و سلسله مراتب اداری خواهد بود، همچنین به گسترش عدالت در پرداختی کارکنان دولت منجر میشود.
وی همچنین گفت که این قانون به دلیل حساسیت مجلس و دولت مورد کارشناسی گستردهای قرار گرفته بود.
رییسجمهور دربارهی اصلاحات نهایی این قانون هم اظهار داشت: این لایحه در زمانی ارایه شده بود که دولت، اصلاحات در سازمان مدیریت و برنامهریزی را انجام نداده بود، به خاطر همین عنوان سازمان مدیریت و برنامهریزی در این لایحه آمده بود که برای اصلاح عبارتی، دولت آن را یک بار به مجلس برگرداند و پس از اصلاح به دولت بازگشت داده شد که دیروز این قانون ابلاغ شده و کارهایش آغاز میشود.
به گفتهی رییسجمهور 60 آییننامه باید برای این قانون تدوین و کارهای مقدماتی آن انجام شود.
احمدینژاد در همین ارتباط گفت که انجام کارهای مقدماتی برای اجرای این قانون حجم بزرگی از کار را میطلبد و افزود: دولت از نظر منابع برای اجرای این قانون مشکلی ندارد. بخشی به وسیله سهام عدالت و بخشی با افزایش سنواتی انجام و فاصلههای حقوقی جبران میشود.
وی در ادامه با انتقاد از برخی اظهارنظرها دربارهی این قانون گفت: برخی اظهارنظرهای خاصی از روی بی اطلاعی درباره این قانون انجام میدهند؛ در حالی که میتوانند از مسوولان و شخصیتهای ذیربط مانند نمایندگان و برخی مسوولان دولتی دربارهی این قانون پرسش و پاسخهایشان را دریافت کنند.
احمدینژاد در ادامه در پاسخ به اظهارنظر خبرنگار اعتماد ملی دربارهی سخنرانی اش در دانشگاه علم و صنعت به یک پاسخ کوتاه بسنده کرد و گفت: شما سوال نکردید؛ بلکه یک سخنرانی کردید.
وی در ادامه در پاسخ به پرسش یک خبرنگار چینی درباره روابط ایران و چین گفت: دیروز وزیر خارجه چین با من ملاقات داشت که طی آن روابط دوجانبه بررسی شد. جایگاه چین نیز در عرصه سیاسی، ویژه و دیدگاه هایش برای ما قابل احترام است. روابط ایران و چین هم آنقدر گسترده است که ابعاد مختلفی را در بر میگیرد.
رییسجمهور دربارهی پرونده هستهیی ایران نیز گفت: ما عضو آژانس انرژی هستهیی هستیم و تا امروز در چارچوب مقررات عمل کردهایم و خواهیم کرد. ما با همه دنیا و هر کس که علاقهمند باشد در این زمینه گفت و گو میکنیم و اگر هم سوالی داشته باشند، آن را با روی باز میشنویم و هر چقدر که با منافع ملی ما در ارتباط باشد، آن را گوش میکنیم.
رییسجمهور در ادامه، پس از پاسخ حداد عادل به سوال ایسنا درباره تعامل مجلس و دولت در شیوه جدید بودجهنویسی اظهار داشت: این لایحه هنوز به مجلس داده نشده. تعجب میکنم برخی خبرگزاریها و روزنامهها درباره چیزی که هنوز منتشر نشده، اظهار نظرهای قاطع و طوری مطالب را بیان میکنند که انگار بین مجلس و دولت دعوایی ریشهدار و حلنشدنی وجود دارد.
وی با بیان این که کار بزرگی در حال انجام است، ضرورت تعامل مجلس و دولت و انجام رایزنی را یادآور شد و با اشاره به این که همه باید کمک کنیم که کار بهتر و بهتر انجام شود، تصریح کرد: این امری منفی نیست که بخواهیم آن را به یک ماجرا تبدیل کنیم. رسانهها هم باید کمک کنند ما کار را بهتر و بهتر و به نفع مردم تمام کنم.
رییسجمهور در ادامه دربارهی احتمال تصویب قطعنامه سوم و روند پرونده هستهای ایران گفت: یکی دو کشور هستند که ملت ما در طول تاریخ همواره آنها را در مقابل خود دیده است. حتی زمانی که برای استقلال، تامین حقوق طبیعی، همچنین تعیین سرنوشت خود و ایجاد نوع نظام دلخواه حرکت کرد، این چند کشور را در مقابل خود دید. اینها در هر فرصتی، تمام توان خود را در مقابل ملت ما بسیج میکنند اما ملت ما با ایستادگی و اراده همواره در مقابل آنها موفق بوده است.
احمدینژاد گفت: امیدوارم این چند کشور از 28 سال گذشته عبرت و به جای بداخلاقی با ملت ما راه دوستی را در پیش بگیرند؛ اما اگر بخواهند رویه کنونی خود را ادامه دهند ملت ما در مقابل آنها ایستاده است.
رییسجمهور در ادامه گفت: شرایط عرصه بینالمللی در حال رقم خوردن به نفع ماست و منحنی شرایط به نفع ما شیب تندی گرفته است.
به گزارش ایسنا دکتر احمدینژاد افزود: از نظر ما مساله هستهیی حل شده است. این حرفهایی هم که زده میشود، برای این است که امتیازات حداقلی از ملت ما بگیرند.
وی ادامه داد: ما از ابتدا گفتهایم آژانس گستردهترین، دقیقترین و پیچیدهترین سوالها را از ما پرسیده و بیشترین سطح و گستردهترین همکاریها بین ایران و آژانس انجام شده است و گزارشی که ارایه شده کاملا شفاف و تایید کننده فعالیتهای ملت ایران در فناوری صلح آمیز هستهیی است، بدخواهان هم در این پرونده دستشان خالی است و خودشان اذعان دارند که با این کارها به نتیجهای نخواهند رسید. امیدوارم دو کشوری هم که در مقابل ملت ما ایستادهاند از گذشته عبرت بگیرند.
وی درباره حضور ناوهای آمریکایی در خلیج فارس و ارتباط آن با مسائل ایران گفت: ما در این زمینهها ربطی نمیبینیم؛ البته تمام تحرکات آنها را زیر نظر داریم و قوای ما با دقت همه شرایط را دنبال میکنند.
خبرنگاری پرسید که چرا از دیگران انتقاد میکنید ولی از خودتان انتقادی نمیکنید؟ رییسجمهور نیز پاسخ داد: رسم این نیست که مدیران ضعفهای خود را ببینند و ما در گذشته چنین چیزهایی نداشتیم، اما برای مزید اطلاع شما میگویم که این دولت پرچمدار نقد از خود است، وقتی از سیستم بانکی انتقاد میکنیم از چه کسی است؟
وی ادامه داد: رییسجمهور پرچمدار بیان نقطه ضعفها و مشکلات است، وقتی خود میگوییم که یک مدیریت خوب کار نکرده، چه زمانی دیدهاید که کسی ناکارآمدی کرده باشد و با او برخورد کند. این اوج بیان ضعفها و چارهاندیشیهاست. وقتی من کل نظام مدیریتی را زیر سوال می برم و راهکار ارایه می دهم. وقتی در بخش های کشاورزی سیستم شوراها و سازمان مدیریت خود مشکلات را می گویم و این که در بیکاری و تخصیص منابع بی عدالتی در بخش های گوناگون دیده می شود و راهکار حل آنها را ارایه می دهم به مفهوم این است که ما خود پرچمدار بیان مشکلات هستیم و برادران محترممان در مجلس نیز حرف های خود را مطرح می کنند. من برای مزید اطلاع شما می گویم این دولت پرچمدار نقد از خود است. دیروز به کسانی که بهترین نقدها را به دولت کرده بودند ـ نقدهایی که البته سازنده بود ـ جایزه دادیم. نقد یکی از آنها منشا تحول بزرگی در نظام بودجهریزی کشور شد. این نقد ، نقد تندی علیه من و دولت اما سازنده بود. این نقد را باید طلا گرفت.
احمدینژاد ادامه داد: حتی بسیاری از نقدهای مجلس دوستانه و برای اصلاح کشور است و این کشمکشهای سیاسی که در ذهن شما وجود دارد اصلا دخالت ندارد. در جلسات ما بحثهای جدی بین دولت و مجلس مطرح میشود، چانهزنی میشود ولی همه با هم دوست هستیم و تلاش میکنیم مشکلات حل شود.
وی از رای اعتماد مجلس به دو وزیر پیشنهادیش نیز تشکر کرد و گفت: دولت قدر این حسن اعتماد نمایندگان را میداند و در راستای حل مشکلات و اجرای افق چشمانداز و برنامهها عمل میکند.
دفاع از دو عضو جدید کابینه
رییسجمهور صبح چهارشنبه نیز در مجلس حضور یافت و از وزیران پیشنهادی نفت و صنایع که نهایتا رای اعتماد مجلس را گرفتند، دفاع کرد.
متن دفاعیات رییسجمهور در پی میآید:
دکتر محمود احمدینژاد، رییسجمهور، روز چهارشنبه با حضور در صحن علنی مجلس، وزرای پیشنهادی خود نوذری و محرابیان را به ترتیب برای تصدی وزارتخانههای نفت و صنایع به مجلس شورای اسلامی معرفی کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، رییسجمهور درابتدای سخنانش با تبریک ایام میلاد حضرت معصومه (س) خداوند را شاکر شد که یک بار دیگر فرصت دیدار و گفتوگو با نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی را یافته است.
دکتر احمدینژاد خطاب به نمایندگان با تاکید بر این که دو وزارتخانهی نفت و صنایع در برنامهی چهارم و افق چشمانداز ماموریتهای بسیار مهم و سنگینی را برعهده دارند، گفت: بخش نفت به عنوان یکی از پایههای اصلی اقتصاد کشور نیازمند چند کار بزرگ و تحول اساسی است.
به گفتهی رییسجمهور تحول اول در ساختار وزارت نفت و ساز و کارهای اتخاذ تصمیم و پیشبرد برنامهها است.
وی افزود: البته اکتشاف و توسعهی ظرفیت تولید به عنوان پشتوانهی قدرت سیاسی، اقتصادی کشور کار مهم دیگری است که وزارت نفت باید آن را در دستور کار دائمی خود داشته باشد.
احمدینژاد تبدیل به تولید داخل نیازهای نفت، پاسخگویی به نیازهای داخل، تبدیل نفت به فرآوردههای نفتی و گاز و فرآوردههای با ارزش افزوده بالاتر، حضور موثر در بازارهای جهانی و تعیین قیمت نفت و فرآوردهها، کاهش هزینههای تولید، بهینهسازی هزینهها و تامین نیازهای انرژی برای رشد پیشبینی شده در قانون برنامه را مسوولیتهای بسیار سنگینی دانست که بر عهدهی وزارت نفت است.
رییسجمهور افزود: علاوه بر این موارد، کنترل و تنظیم درآمد و هزینه در داخل وزارت نفت و حضور در بازارهای صنعتی و فنی مرتبط با نفت در جهان از کارهای بسیار مهمی است که در دستور کار وزارتخانه قرار دارد.
احمدینژاد با اشاره به تقاضاهای فراوانی که از ناحیهی کشورهای تولیدکننده در مقابل وزارت نفت قرار دارد، خاطر نشان کرد: برای آموزش، اکتشاف، سرمایهگذاری و انتقال فنآوری، کارهای بسیار سنگینی وجود دارد.
وی برای این منظور مهندس نوذری را به عنوان وزیر پیشنهادی خود برای تصدی وزارت نفت معرفی کرد و گفت: ایشان بخش عمدهی زندگی کاری خود را در حوزه نفت گذرانده، دو دوره افتخار نمایندگی مردم در مجلس شورای اسلامی را داشته و امروز نیز جزء عناصر مومن، دلسوز و به تعبیر بچههای نفت، جزء بچههای رزمنده و بچههای جنگ نفت و مسلط به مسائل نفت با نگاه تحولی و تصمیمگیر است.
رییسجمهور یادآور شد: ایشان معرفی شدهاند تا در چارچوب سیاستهای تنظیمی، افق چشمانداز، برنامهی چهارم و آن چیزهایی که بارها در مورد آنها گفتوگو کردهایم، تلاش وسیعی را سازمان و با استفاده از عناصر کارآمد که در کشور و در خود نفت بسیار فراوان هستند، کارهای شایستهای را صورت دهند.
احمدینژاد در ادامه با اشاره به بخش صنعت که از پایههای اقتصاد کشور است، گفت: ما در این بخش کارهای مهمی در پیش داریم که دستیابی به رشد پیشبینی شده در قانون برنامه، تقویت تولید داخل، فتح بازارهای جهانی، ورود به عرصههای رقابت سخت در صدور کالاهای صنعتی، توسعهی صنایع با فنآوریهای پیشرفته، ایجاد اشتغال پیشبینی شده در برنامه، کاهش هزینهها، بهینهسازی تولید و اصلاح مدیریتها و واگذاریهای وسیع از جمله آنهاست و همراه با آن تنظیم مدیریتها باید به گونهای باشد که آسیبی به تحقق این موارد وارد نشود.
وی همچنین انتقال مدیریتها از بخش دولتی به بخش مردمی را از جمله اقدامات مهمی دانست که باید وزارت صنایع در بخش صنعت انجام دهد.
رییسجمهور با اشاره به اقداماتی که باید در بخش معدن نیز باید صورت گیرد، یادآور شد: همان طور که شما میدانید توانمندیهای بخش معدن ما همچنان ناشناخته است و تا امروز نه برنامهی مدون و جامع و نه ارادهی محکمی برای احیای حقوق ملت در بخش معادن وجود داشته است.
احمدینژاد ادامه داد: شاید برای شما جالب باشد که کارخانهای که اخیرا فقط 20 درصد سهام آن بیش از 1200 میلیارد تومان به فروش رسیده است، برای بهرهبرداری از معدن در اختیار، حتی یک ریال حق مالکانه به دولت نمیپرداخته است.
وی طیف وسیع معادن غنی کشور را به لحاظ شناسایی، شیوههای فنی و پیشرفته بهرهبرداری، هم چنین از نظر حفظ حقوق ملت نیازمند کاری انقلابی و جدی دانست و گفت: برای این منظور از جناب آقای مهندس محرابیان که از نیروهای متخصص، متعهد و توانمند کشور است دعوت شده که خدمت شما معرفی میشوند.
رییسجمهور گفت: بنده با مهندس محرابیان در دانشگاه علم و صنعت آشنا شدم. ایشان از جوانهای بسیار با استعداد، مسلط به علوم روز و اطلاعات روز دنیا در بخشهای گوناگون و یک مدیر جدی و توانمند است که اگر مورد اعتماد شما قرار گیرد، جوانترین عضو کابینه خواهد بود و از این جهت ایشان مزیتی را خواهند داشت.
احمدینژاد نگاه مجلس و دولت در اعتماد به نسلهای سوم و چهارم انقلاب و فرصت دادن به آنها برای حضور در عرصهی تصمیمگیریهای کلان کشور را نگاهی ارزشی دانست و اظهار کرد: باور من این است که هم آقای نوذری و هم آقای محرابیان دو وزیر موفق در کابینه خواهند بود.
وی ادامه داد: در یک کلمه گروه خون این دو وزیر پیشنهادی گروه خونی است که با مجلس همخوانی کامل دارد و این دو نفر میتوانند به خوبی تعامل کنند و تصمیمات بزرگ، تحولی و درست را به اجرا بگذارند، همچنین کشور را در این دو بخش جلو ببرند.
رییسجمهور در ادامه یادآور شد: سه ماه سرپرستی این دو نفر فرصت مناسبی بود تا هم به بخش عملی مسلط شوند و هم تعامل خوبی با نمایندگان مجلس برقرار کنند تا دیدگاهها منتقل و حرفها زده شود، همچنین جهتگیریها به طور کامل روشن شود تا آقایان بعد از کسب رای اعتماد بتوانند به سرعت تصمیمگیریها را انجام دهند و کار را جلو ببرند.
احمدینژاد از تلاشهای مهندس وزیری هامانه و دکتر طهماسبی، وزیرن پیشین نفت و صنایع نیز سپاسگزاری کرد و گفت: دو وزیر قبلی نیز از برادران خوبی بودند که در خدمت دولت، ملت و همکار خوبی برای مجلس به حساب میآمدند؛ اما همانطور که قبلا گفتم یک مربی تشخیص میدهد که همراهان و گروه همکار خود را جابجا و آرایش تیم را متناسب با شرایط تنظیم نماید.
رییسجمهور در پایان ابراز امیدواری کرد که نمایندگان با بررسی خوبی که معمولا انجام میدهند تصمیمی مفید و به صلاح کشور بگیرند.
رییسجمهور ظهر روز چهارشنبه هم برای بار دوم پشت تریبون مجلس قرار گرفت و از باقیمانده وقت خود برای ادامه کار دفاع از وزیران پیشنهادی نفت و صنایع استفاده کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر احمدینژاد که پس از استماع سخنان موافقان و مخالفان وزیران پیشنهادی سخن میگفت، از نوذری و به ویژه محرابیان که موارد بیشتری درباره وی مطرح شده بود، دفاع کرد.
دکتر محمود احمدینژاد در ابتدا با تشکر از نمایندگان و موافقان و مخالفان اظهار کرد: من میدانم که شما همه به دنبال این هستید که تصمیمی مناسب گرفته شود. خوشبختانه در مورد وزارت نفت بحث جدی مطرح نشد و بحثهایی که شد در راستای تکمیل برنامهها و اصلاح جهتگیریها بود. در مورد آقای نوذری نیز صحبتی نشد و آقای نوذری نیز از فرصتی که داشتند استفاده و دیدگاههایشان را بیان کردند. حال در اینجا میخواهم چند مطلب را در مورد مهندس محرابیان و مطالبی که نمایندگان مجلس در ارتباط با وزارت صنایع مطرح کردند، بیان کنم.
رییسجمهور در ادامه در مورد جوانبودن محرابیان وزیر پیشنهادی صنایع که از سوی برخی نمایندگان مخالف مورد اشاره قرار گرفته بود، با حسن دانستن جوانی اظهار کرد: ما باید به جوانان برای فعالیت در عرصههای مختلف میدان دهیم و این امر با رویکرد دولت و مجلس مطابق است.
وی در ادامه درباره تخصص و حوزهی کاری محرابیان اظهار کرد: همانطور که شما دوستان عزیز میدانید حوزهی صنعت حوزهی وسیعی شامل برق، سیمان، ساختمان و حتی دارو و ... میشود و از گستردهترین بحثهای آن صنعت ساختمان است.
رییس جمهور افزود: همانطور که آقای مهندس آقایی مطرح کردند 8 – 9 رشتهی تخصصی زیرمجموعهی صنعت است که یکی از مهمترین آنها ساختمان است و مهندس محرابیان در مورد آن تخصص دارد.
وی گفت: عملکرد قبلی و همچنین عملکرد سه ماههی ایشان به عنوان سرپرست وزارت صنایع مثبت بوده و نشان از این دارد که میتواند در انجام این مسوولیت موفق باشد.
رییسجمهور گفت: یکی دیگر از نمایندگان عزیز بحث مناطق محروم را مطرح کردند که در برنامههای آقای محرابیان نیز بحث توجه به مناطق محروم وجود دارد و اصلا جهتگیری اساسی این دولت استقرار عدالت است. در همین سفری که به خراسان جنوبی داشتیم به پیشنهاد آقای محرابیان ایجاد چهار شهرک صنعتی به تصویب دولت رسید و اینها همه در جهت رفع محرومیت، بسط عدالت و توسعهی متوازن در سراسر کشور است.
وی ادامه داد: در این جلسه همچنین دوست خوبم آقای سرافراز نمایندهی مردم مشهد که من به وی علاقهی خاصی دارم و فردی دلسوز و متدین هستند و صحبت خود را با نام امام رضا آغاز کردند، نکتهای را بیان کردند که به نظر من ایکاش قبل از این که این نکته را بیان میکردند یک سوال میکردند تا مطلبی که کذب محض از زبان این برادر خارج نشود.
رییسجمهور گفت: اول این که نسبت و انتساب جرم نیست و هر کس شخصیت مستقل خود را دارد و شخصیتش باید مورد بررسی قرار بگیرد. آقای سرافراز با هیجان خبر کذبی را مطرح کردند که فینفسه نه چیز بدی است و نه چیز خوبی.
وی افزود: من یک معلم دانشگاه هستم و دیدم که آقای محرابیان به عنوان یک دانشجوی دلسوز و بسیجی فعالیت میکند و به نظر من انتخاب جوانان اینچنینی برای حضور در عرصههای مدیریتی یک افتخار برای نظام است. ما نباید همیشه در یک عده خاص دنبال مسوول بگردیم.
وی همچنین گفت: آقای نصیری یکی دیگر از نمایندگان بیان کردند که آقای رییسجمهور مسوولان را از اطرافیان خود انتخاب میکند. سوال میکنم آیا این کابینه از دور و بریهای احمدینژاد تشکیل شده است؟ اینطور نیست؛ البته این سخن من به این معنا نیست که احمدینژاد در انتخابهای خود دچار اشتباه نمیشود، ممکن است اشتباه شود، ما گفتوگو میکنیم و بعد از گفتوگو تصمیم میگیریم؛ ولی برای نظام باعث افتخار است که یک بچهبسیجی در ستون مدیریتی قرار بگیرد؛ کسی که با دید کسانی که نگاه طبقاتی دارند، در لایههای زیرین جامعه قرار دارد و هیچ قدرت و ثروتی پشت او نیست.
رییسجمهور افزود: آقای محرابیان هیچ نسبتی با من ندارند. یکی از دوستان نسبت خونی من و محرابیان را مطرح کردند. خب ما همه فرزندان آدم هستیم و از این جهت با یکدیگر نسبت داریم.
احمدینژاد همچنین گفت: من این مطالب را میگویم به خاطر این که به هر حال در تاریخ ثبت میشود و نباید یک حرف غیر واقع در تاریخ ثبت شود.
در ادامهی سخنان رییسجمهور، حداد عادل، رییس مجلس شورای اسلامی خطاب به وی گفت: منظور آقای سرافراز که این مطلب را بیان کردند گروه خونی بوده که یادشان رفته لفظ گروه را به کار برند؟ که رییس جمهور در پاسخ گفت: محرابیان گروهی ندارند. محرابیان مخلص شما و ملت ایران است. یک بچهبسیجی است که میخواهد فعالیت کند و من میخواهم انتخاب محرابیان به عنوان وزیر صنایع یک افتخار برای مجلس هفتم باشد؛ چرا که میبینید عملکرد وی در ستاد تبصرهی 13 چگونه بوده است.
رییسجمهور همچنین گفت: محرابیان یک جوان است از متن شما و فرزند شما.
احمدینژاد ادامه داد: یکی از دوستان نیز در جلسهی امروز در مورد خصوصیات وزرای قبلی که من بیان کرده بودم مطالبی را مطرح کردند که اکنون نیز آن ویژگیها را میگویم، ولی باید توجه داشت که وقتی یک وزیر کنار میرود به این معنا نیست که فداکار و دلسوز نیست. ببینید! ما یک تیم هستیم که میخواهد کار کند و این تیم باید هماهنگ باشد.
وی گفت: من همانطور که در ابتدای جلسه از دو وزیر قبلی تشکر کردم، اکنون نیز از دو وزیر قبلی صمیمانه تشکر میکنم. دعوا و دشمنی وجود ندارد. این دوستان در جای دیگر به انقلاب کمک میکنند. ممکن است در سمتهای بالاتری قرار بگیرند، ولی همانطور که گفتم باید یک تیم در جهت فعالیت هماهنگ باشد و این فرصت را به مربی تیم داد که آرایش تیم را متناسب با نیاز بچیند.
رییسجمهور در پایان تاکید کرد که دولت هر رایی را که نمایندگان مجلس بدهند، میپذیرد و به آن احترام میگذارد.
انتهای پیام