ناصری، سخنگوی ستاد ائتلاف اصلاحطلبان: نگرانی جدی از چگونگی بررسی صلاحیتها
ـ عدم برخورداری عادلانه در استفاده از رسانهها
خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
سرویس: سیاسی
سخنگوی ستاد ائتلاف اصلاحطلبان گفت: در نشست سراسری ستادهای استانی ائتلاف اصلاحطلبان که از سوی ستاد مرکزی این ائتلاف و در محل دفتر مجمع روحانیون مبارز و با حضور سیدمحمد خاتمی برگزار شد، عموم استانها نگرانی جدی خود را از چگونگی بررسی صلاحیتها به عنوان یک دغدغه اجتماعی که مردم استانها دارند با توجه به تجربیاتی که در مجلس هفتم به دست آوردند، عنوان کردند.
عبدالله ناصری در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) اظهار کرد: دغدغه دیگری که در این نشست از سوی ستادهای استانی در مورد آن بحث و بررسی شد، عدم برخورداری عادلانه در استفاده از رسانهها و همراهی بخشی از رسانه ملی با جریان رقیب بود. سوال جدی این است که چرا ملاقات نمایندگان ستاد ائتلاف با رییس سازمان صدا و سیما هیچ نتیجهای نداشت. علیرغم اظهارات صریح آقای ضرغامی در آن دیدار، نه تنها روند مثبتی در این زمینه طی نشده بلکه بسیاری از استانها معتقد بودند عملکردهای بخش استانی این رسانه جانبدارانهتر شده است.
وی ادامه داد: هم چنین بحثی درباره نگرانی از سیاستهای تفرقهانگیز برخی رسانهها از سوی روسا و نمایندگان استانها به طور جدی مطرح شد و خواستار این شدند که مقامات عالی کشور که در این زمینه میتوانند گام مثبتی بردارند به طور جدی به آن بپردازند.
سخنگوی ستاد ائتلاف اصلاحطلبان افزود: نبودن امکانات اولیه برای استانها و شهرستانها جهت برگزاری میتینگها و نشستهای انتخاباتی موضوع دیگری بود که از سوی ستادها مطرح شد و دغدغه این بود که اگر امکاناتی هم برای برگزاری نشستها وجود داشته باشد موانع دیگری در این زمینه به وجود خواهد آمد.
ناصری خاطرنشان کرد: یکی دیگر از دغدغههای جدی استان ها نگرانی اقوام نسبت به انتخابات خصوصا برخی مناطق قومنشین با توجه به تجربهای که از ابطال نتایج انتخابات برخی از حوزهها در انتخابات مجلس هفتم داشتند، بود. به هر حال باید به این نکته توجه کرد که اقوام در درون کشور جزیی از آن کشور و ملت محسوب میشوند و باید به آرای آنها احترام گذاشت.
ناصری با اشاره به نگرانیهای مطرح شد در این نشست نسبت به برخی مصوبات مجلس و تصمیمگیریهای اقتصادی در حال حاضر، گفت: مسوولان ستادهای استانی ائتلاف معتقد بودند که اساسا مردم در استانها بحرانهای اقتصادی و اجتماعی ناشی از این سیاستها را بسیار ملموستر از تهران و پایتخت میبینند و بحث جدی که مطرح میکردند در راستای وخامت اوضاع اقتصادی این بود که اصلاح طلبان باید در انتخابات مجلس هشتم به مسایل اقتصادی مردم بیشتر توجه کنند اما نه با شعارهای دهن پرکن و عوام فریب و آنها خواستار این هستند که در چشمانداز مجلس آینده، طراحی جدید و عملیاتی برخی قوانین نمایان شود. در عین حال ستادهای استانی خواهان این بودند که مجلس هشتم ماموریتی برای ترمیم تخریبهای گذشته هم در چارچوب مصوبات مجلس و هم سیاست های اجرایی فعلی داشته باشد.
ناصری ادامه داد: بحث دیگری که یکی از استانها مطرح کرد درباره برخی شعارها در سطح استان مربوطه بود مبنی بر این که «تا کی منتظر پول نفت باشیم؟» این نشان میدهد دغدغه اقتصادی مردم بسیار جدی است و اصلاحطلبان نیز باید نسبت به سیاستهای اقتصادی ناکارآمد بیشتر توجه نشان دهند.
سخنگوی ستاد ائتلاف اصلاحطلبان اضافه کرد: در مجموع استانها اطمینان فوق العادهای نسبت به میزان مشارکت مردم داشتند مشروط بر اینکه مقدمات کار از سوی مجریان انتخابات به صورت اطمینانبخشی حاصل شود و نقطه امیدوارکننده این بود که روند ائتلاف در سطح استانها نسبت به پایتخت عمیقتر و گستردهتر است.
ناصری اضافه کرد: سپس در ادامه جلسه به رئوس کلی حرکت و سیاستهای تبلیغاتی ستاد ائتلاف توسط اینجانب اعلام شد، همچنین برنامههای کمیته حقوقی و سلامت انتخابات برای توجیح نامزدها و ستادها نسبت به قوانین و مقررات انتخاباتی و نیز لابیهایی که در دستور کار قرار دارد، با مقامات عالی کشور و افراد ذی مطرح در پروسه بررسی صلاحیتها چه در حوزه اجرا و چه شورای نگهبان ارایه شد. هم چنین کمیته زنان و جوانان نیز برنامه فعالیتهای خود را در این دو قشر اجتماعی ارایه دادند و رئوس کلی حرکتهای خود را عنوان کردند. همچنین کمیته احزاب و اصناف نیز برنامهها و هماهنگیهایی که در سطح ملی با احزاب و اصناف عضو ائتلاف و شورای هماهنگی جبهه اصلاحات دارند، ارایه کردند.