KNToosi.in - همکلاســــی

وبلاگ گروهی دانشجویان ِ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

KNToosi.in - همکلاســــی

وبلاگ گروهی دانشجویان ِ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

شکایت انجمن اسلامی شاهرود به دیوان عدالت اداری و کمیسیون اصل نود

شکایت انجمن اسلامی شاهرود به دیوان عدالت اداری و کمیسیون اصل نود مجلس 


خبرنامه امیرکبیر: انجمن اسلامی دانشگاه صنعتی شاهرود نسبت به حکم غیرقانونی لغو مجوز این تشکل صادره از طرف وزارت علوم طی یک لایحه حقوقی با ذکر قریب ۱۰ ادله مستند، که هر کدام به تنهائی برای لغو حکم مذکور کافیست، به دیوان عدالت اداری شکایت کرد و خواستار لغو حکم غیر قانونی انحلال و صدور دستور موقت تعلیق حکم مذکور شد.

 

همچنین این انجمن در کمیسیون های اصل نود، امنیت ملی و آموزش مجلس نیز شکایات جداگانه ای را طرح کرده است. متن لایحه اعتراضی انجمن شاهرود به دیوان عدالت اداری به شرح زیر است:

 

دیوان محترم عدالت اداری، با سلام

 

احتراما: در خصوص حکم هیات نظارت مرکزی وزارت علوم و تحقیقات و فن آوری که در ابلاغیه ی ۷۰۵/ه ن/۱۱ مورخ ۲۵/۶/۸۶ صادر گشت، انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود ضمن اعتراض به حکم صادره، مراتب زیر را به استحضار می رساند.

 

مقدمه: در تاریخ ۲۷/۴/۸۶ هیات نظارت دانشگاه صنعتی شاهرود حکم به لغو مجوز انجمن اسلامی دانشجویان این دانشگاه داد. در پی اعتراض انجمن اسلامی به رای مذکور و ارجاع پرونده به هیات نظارت مرکزی ، در تاریخ ۲۵/۶/۸۶ حکم لغو مجوز انجمن اسلامی از سوی این مرجع نیز تایید گشت. حال برای جلوگیری از اطاله کلام بدین مختصر بسنده کرده و به شرح ادله ی اعتراض ذیلا پرداخته می شود:

 

۱. هیات نظارت مرکزی در حکم خود چنین آورده است: «خروج تشکل از یک اتحادیه و پیوستن آن به اتحادیه دیگر مصداق تغییر خط مشی تشکل محسوب می شود.» در واقع هیات نظارت مرکزی مدعی است که انجمن اسلامی دانشگاه شاهرود عضو طیف شیراز دفتر تحکیم وحدت بوده است و از آنجا که نشست اسفند ماه سال گذشته توسط طیف علامه برگزار شده چنین استنباط نموده که شورای مرکزی تغییر خط مشی داده است. حال آن که

یکم: بر طبق ماده ۴ اساسنامه، انجمن اسلامی شاهرود عضو دفتر تحکیم وحدت می باشد و باید با آن همکاری کند از این رو شرکت در نشست اسفند ماه دفتر تحکیم در راستای عمل به این ماده بوده است. ضمن این که نشست نیز با همین نام بوده است و به غیر از انجمن اسلامی شاهرود بیش از ۳۰ انجمن اسلامی دانشگاه های کشور در آن شرکت داشته اند.

 

دوم: کلیه ی طیف های موجود مربوط به دفتر تحکیم، در واقع و نفس الامر عضو اتحادیه ی انجمن های اسلامی دانشجویان دانشگاه های کشور (دفتر تحکیم وحدت)، می باشند و این بدان معناست که همه طیف ها اسلامی و عضو اتحادیه هستند و البته واضح است که دارای یک اساسنامه و مرامنامه می باشند و چنانچه تفاوتی باشد در شیوه ها و مسائل سطحی است نه در اصل و مبنا اهداف این اتحادیه. همچنین تاکنون هیچ نهاد مسئولی اعلام به غیرقانونی بودن هیچ کدام از طیف های موجود نکرده است. بنابراین مشخص نیست که هیات نظارت مرکزی چگونه طیف های موجود در دفتر تحکیم را دو اتحادیه دانسته در صورتی که اساسنامه و مرامنامه هر دوی آن ها یکی است!! هر چند دلیلی بر عضویت انجمن اسلامی شاهرود در طیف شیراز نیز ارائه نشده است و اساسنامه انجمن اسلامی شاهرود نیز مبین چنین ادعایی نیست.

 

سوم: توجه به این نکته مهم است که در سال ۸۵ تنها یک نشست سالانه با نام دفتر تحکیم در کشور برگزار شد که انجمن اسلامی شاهرود نیز بر طبق اساسنامه اش در آن شرکت کرد. مضافا این که نشست مذکور صرفا به انتخاب اعضای شورای مرکزی دفتر تحکیم پرداخت و هیچ موضع گیری با تدوین خط مشی نداشته است در ضمن در سه سال اخیر نیز طیف موسوم به شیراز هیچ نشستی را برگزاری نکرده است.

 

چهارم: بر طبق تبصره ۲ از ماده ۴ اساسنامه، انجمن اسلامی شاهرود ملزم به پیروی از همه مواضع دفتر تحکیم نمی باشد پس طبیعتا حضور در نشست دفتر تحکیم نمی تواند یه منزله ی تغییر خط مشی انجمن اسلامی شاهرود باشد.

 

۲. هیات نظارت مرکزی مدعی است که حضور در نشست دفتر تحکیم بر خلاف ماده ۹ و بند ب از ماده ۱۹ اساسنامه است حال آن که:

 

یکم: ماده ۹ مجمع عمومی را بالاترین مرجع تصمیم گیری دانسته است. در سال گذشته و از زمان شروع کار شورای مرکزی اساسا مجمع عمومی تشکیل نشده و در هیچ یک از مجمع عمومی های سال های گذشته نیز تصمیمی به حضور در طیف شیراز گرفته نشده است. معلوم نیست که شورای مرکزی انجمن شاهرود از این ماده چه تخلفی کرده است؟!

 

دوم‌: بر طبق بند ۷ از ماده ۲۸ اساسنامه «تدوین خطوط کلی و خط مشی انجمن و ابلاغ به واحد ها جهت اجرا» از اختیارات شورای مرکزی انجمن اسلامی است که این شورا هم مجوز حضور در نشست را داده است.

 

سوم: بند “ب” و “ج” از ماده ۲۴ اساسنامه شورای نظارت انجمن اسلامی را مرجع تفسیر و نظارت بر حسن اجرای اساسنامه دانسته است که شورای نظارت نیز در یکی از پاسخ های خود به انجمن حضور در نشست دفتر تحکیم را از اختیارات شورای مرکزی اعلام کرده است علاوه بر آن بر طبق بند “د” از ماده ۲۴ هرگونه تخلف از اساسنامه ابتدا باید توسط شورای نظارت به مجمع عمومی جهت اخذ تصمیم ارجاع داده شود و مجمع عمومی درباره ی نحوه ی پیگیری آن تصمیم بگیرد که چنین سیری نیز سپری نشده است.

 

چهارم: هیات نظارت دانشگاه شاهرود و هیات نظارت مرکزی مدعی اند که در این رابطه باید مجمع عمومی تصمیم می گرفت در صورتی که به چهار در خواست انجمن اسلامی شاهرود به هیات نظارت دانشگاه برای برگزاری مجمع عمومی این هیات یا جوابی نداده است !! یا با برگزاری آن مخالفت کرده است!! و در یک مورد هم بدون ذکر هیچ دلیلی بیان داشته که فقط باید گزارش عملکرد سالانه به مجمع عمومی داده شود که این نیز خلاف ماده ۱۹ اساسنامه و بند های “۴″ . “۵″ از ماده ۳ آیین نامه تشکل های اسلامی است.

 

پنجم: برگزاری مجمع عمومی بصورت فوق العاده بنا به ماده ۱۱ اساسنامه تنها به تشخیص و اختیار ۳ نفر از اعضای شورای مرکزی و یا ۵۰ نفر از اعضای عادی انجمن ممکن است حال آنکه تاکنون هیچ درخواستی برای برگزاری مجمع فوق العاده به مسئول واحد تشکیلات انجمن اسلامی داده نشده است بنابراین وظیفه شورای مرکزی این نیست که تشخیص مجمع عمومی فوق العاده ای را در برنامه بدهد بلکه اگر اعضا چنین تشخیصی بدهند باید واحد تشکیلات و روابط عمومی برای برگزاری آن بر طبق مواد ۱۶ و ۱۷ عمل کنند که همانطور که گفته شد هیچ درخواستی داده نشد بنابراین انجمن اسلامی از این ماده نیز تخلفی نکرده است.

 

اینک نظر به مراتب معروضه انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود:

 

۱. درخواست صدور دستور موقت بر تعلیق حکم را برای ادامه ی فعالیت های این تشکل را دارد.

 

۲. تقاضای رسیدگی و نقض مصوبه مورخ ۲۵/۶/۸۶ هیات نظارت مرکزی را مبنی بر لغو مجوز انجمن اسلامی دانشگاه صنعتی شاهرود دارد.

 

با تشکر

انجمن اسلامی دانشجویان

دانشگاه صنعتی شاهرود

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد