تشریح برنامههای ستاد ائتلاف اصلاحطلبان توسط صفدر حسینی در گردهمایی اصلاح طلبان
اولین گردهمایی روسای استانی ستاد مرکزی ائتلاف اصلاح طلبان با حضور سیدمحمد خاتمی در محل دفتر مرکزی مجمع روحانیون مبارز برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ایسنا، در این نشست سید صفدر حسینی عضو ستاد ائتلاف و رییس کمیتهی امور استانهای ستاد ائتلاف اصلاحطلبان به شرح برنامههای این ستاد پرداخت و گفت: در طی مراجعات فردی، گروهی و حزبی افراد به آقای خاتمی و با توجه به تجربهای که در انتهای سال 85 در انتخابات شوراها داشتیم از ایشان خواستم تا نقش فعالتری در انتخابات مجلس هشتم داشته باشند و این تجربه را به انتخابات مجلس نیز منتقل کنند. بنابراین آقای خاتمی نیز از جمع کثیری از نیروهای اصلاح طلب دعوت کردند که پروژهی انتخابات مجلس را هماهنگ کنند.
وی افزود: بنا بر دعوت آقای خاتمی در اردیبهشت ماه سال جاری ائتلاف اصلاح طلبان با نام مجمع مشورتی کار خود را آغاز کرد اما برای آنکه هماهنگی بیشتری وجود داشته باشد بخشی از شورای هماهنگی جبههی اصلاحات نیز به مجمع مشورتی اضافه شد. در پی این شکلگیری ائتلاف اصلاحطلبان فعالیتهای خود را آغاز کرد.
حسینی در ادامه گفت: شورایی به نام شورای سیاستگذاری ائتلاف اصلاحطلبان شکل گرفت و کارش این بود که شرح وظایف خود و چگونگی نقشهی طرحریزی برنامه برای انتخابات مجلس هشتم را طراحی کنند.ماموریت شورای سیاستگذاری در چند بند مورد بحث و بررسی قرار گرفت. از جمله تعیین اصول و مبانی اصلاح طلبان به عنوان منشور مشترک، تصویب رووس برنامهها برای حضور در مجلس هشتم، انتخاب شعارهای اصلی انتخاباتی اصلاح طلبان، انتخاب رییس و اعضای ستاد ائتلاف اصلاح طلبان، تصویب معیارها و ویژگیهای کاندیداها، رایزنی با احزاب و گروهها، ارتباط و تماس با شخصیتهای برجستهی اصلاح طلب و ارتباط و تماس با مقامات مسوول و تاثیرگذار در تامین سلامت انتخابات.
وی در ادامه به شرح مصوبات شورای سیاستگذاری پرداخت و گفت: تعیین مبانی و اصول مشترک تحت عنوان راهبردهای اصلاحطلبی، تعیین اهداف ائتلاف اصلاح طلبان به عنوان یک جریان سیاسی و متعهد به آموزههای دینی و سیاسی امام(ره) با سابقهی خدمتگزاری موثر و به عنوان جریانی خردورز، آزادیخواه و عدالتگرا، به شرح زیر است:
تقویت نظام جمهوری اسلامی از طریق اجرای قانون اساسی و با تاکید بر مشارکت سیاسی و اجتماعی و نقش مردم در ادارهی کشور، پیروزی در انتخابات به منظور پیشبرد اصلاحات اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و ...، افزایش کارآیی مجلس با توجه به فرمودهی حضرت امام (ره) که مجلس در راس امور است، جلوگیری از افراطگرایی جاری و بازگرداندن اعتدال، ارتقای موقعیت و منزلت بینالمللی از طریق اتخاذ مواضع عاقلانه در راستای منافع ملی.
رییس کمیتهی امور استانهای ستاد ائتلاف اصلاح طلبان همچنین به موضوع راهبردهای این ستاد اشاره کرد و اظهار داشت: از جمله راهبردهای ستاد اصلاح طلبان تقویت همگرایی اصلاحطلبان به منظور دستیابی به ائتلافی گستردهتر، تلاش در جهت جلب مشارکت مردمی در انتخابات، فراهم کردن زمینههای مناسب و جلب افکار عمومی، برقراری ارتباط با مراجع فکری و اجتماعی و ایجاد تعامل با کلیهی صنوف و گروههای اجتماعی موثر، ارتباط با ارکان نظام به منظور تامین سلامت انتخابات و نیز اهتمام به افزایش حضور زنان واجد شرایط در مجلس هشتم.
حسینی در ادامه گفتههای خود ویژگیهای نامزدهای ائتلاف را این چنین عنوان کرد: متدین و دارای حسن شهرت، التزام به ارزشهای اسلامی و دارا بودن سابقهی مدیریتی در امور مختلف، مدافع حقوق شهروندی، برخورداری از دانش و بینش، کلان نگری و دوراندیشی، ترجیح دادن منافع ملی و عمومی در زمان نمایندگی، اعتقاد به کار جمعی و برنامههای اصلاح طلبی، مردمداری و محبوبیت عمومی، اولویت داشتن زمینهی رای، متعهد به جایگاه مجلس و سابقهی فعالیت اصلاح طلبی با ترجیح عضویت در یکی از احزاب اصلاح طلب (برخورداری از سوابق انقلابی و ایثارگری از ملاکهای ارجحیت)
وی ادامه داد: طراحی و تصویب ستاد مرکزی ائتلاف اصلاح طلبان از دیگر فعالیتهای انجام شده بود که تصویب ساختار تشکیلاتی ستاد، تدوین برنامههای اصلاح طلبان و ارائه به شورای سیاستگذاری، انتخاب شعارهای انتخاباتی، تقسیم کار بین احزاب عضو، تصویب شرح وظایف ستاد انتخابات و پیگیری تشکیل ستادهای استانی، کمک به احزاب و ستادهای استانی در ایجاد وحدت نظر و نهایی کردن فهرست اطلاعات، تحلیل روزآمد شرایط سیاسی کشور، ایجاد هماهنگی بین احزاب و تشکلها، نظارت بر فعالیتهای ستادهای استانی، آموزش و توجیه ستادهای استانی، برنامهریزی و اقدام لازم برای صیانت از آراء مردم و اطلاعرسانی مناسب از مهمترین فعالیتهای ستاد مرکزی عنوان شد.
حسینی همچنین گفت: کمیتهی امور استانهای ستاد ائتلاف اصلاح طلبان برای 30 استان کشور 30 رابط در نظر گرفته است و ظرف مدت کوتاهی این ستادها شکل گرفتهاند.