دانشجویان و خانواده هایشان با ایسنا مصاحبه نمی کنند، ایسنا به زور مصاحبه می گیرد!
خبرنامه امیرکبیر: در حالی که فعالین دانشجویی روزگاری سختی را سپری می کنند، خبرگزاری ایسنا نقش تخریبی خویش را به حداکثر رسانده است. در حالی که فعالین دانشجویی منتقد به علت نقش مخرب این خبرگزاری از مصاحبه با آن خودداری می ورزند، این خبرگزاری در اقدامی غیر اخلاقی اقدام به انتشار مصاحبه های مجعول روی آورده است.
به گزارش خبرنامه امیرکبیر شنیده ها حاکیست هنگامی که مادر علی عزیزی، دانشجوی دانشگاه امیرکبیر و عضو بازداشت شده شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت، از مصاحبه با خبرنگار این خبرگزاری امتناع ورزید. خبرنگار مذکور به عنوان این که “سوالاتی دارد تا بتواند مساله را پیگیری کند و مصاحبه ای در کار نیست” سوالاتی را مطرح نموده و سپس این سوالات را با سانسور فراوان و تحریف به عنوان مصاحبه با مادر علی عزیزی انتشار داده است. این اقدام در روزهای گذشته از سوی خبرنگاران آن خبرگزاری چندین بار تکرار شده است.
همچنین عکاسان ایسنا نیز در روزهای اخیر در تجمعات دانشجویی اقدام به گرفتن عکس نزدیک از چهره دانشجویان نموده که حراست و کمیته های انضباطی دانشگاه ها به استناد عکس های ایسنا اقدام به احضار دانشجویان به این کمیته ها کرده اند.
بر موارد فوق باید درج انواع تهمت ها و فحاشی نسبت به فعالین دانشجویی، استفاده از عنوان «انجمن اسلامی» برای افراد مجهول الهویه طرفداران دولت و عدم درج جوابیه های دفتر تحیکم، انجمن های اسلامی و فعالین دانشجویی را افزود.
گزارشها حاکی از ان است که این اقدامات مسئولان خبرگزاری با اعتراض خبرنگاران آن مجموعه همراه بوده است. خبرنگارانی که حاضر به همکاری با مدیریت ایسنا در راستای رویه جدید این خبرگزاری نشوند، از کار اخراج می شوند. وزیر ارشاد و وزیر علوم عضو شورای سیاستگزاری ایسنا هستند و مدیر عامل ایسنا نیز توسط آن ها تعیین می شود.
خبرنامه امیرکبیر ضمن عرض پوزش در خصوص درج مصاحبه مجعولی که ایسنا از قول مادر علی عزیزی انتشار داده بود، این گزارش را جایگزین آن خبر می نماید.