KNToosi.in - همکلاســــی

وبلاگ گروهی دانشجویان ِ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

KNToosi.in - همکلاســــی

وبلاگ گروهی دانشجویان ِ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

اخبار احزاب: بادامچیان:اعتماد جامعه نسبت به تشکل ما بیشتر می‌شود

بادامچیان: روز به روز اعتماد جامعه نسبت به تشکل ما بیشتر می‌شود


قائم‌مقام دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با بیان این‌که " احزاب باید موقعیت و جایگاه تشکیلاتی و دیدگاه‌های‌شان را در میان توده‌های مردم بدانند" خاطرنشان کرد: در یک تشکیلات مردمی و اسلامی، بررسی و ارزیابی خواسته‌های مردم باید مورد توجه قرار گیرد.


اسدالله بادامچیان در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) افزود: حزب موتلفه‌ اسلامی حتی قبل از انقلاب با نظرسنجی‌های پنهانی به ارزیابی اقبال مردم نسبت به خود می‌پرداخت و در حال حاضر نیز در تهران و شهرستان‌ها افرادی بدون این‌که معلوم شود چه کسانی هستند تا مردم آزادانه نظرات خود را ارایه دهند، میزان شناخت مردم نسبت به موتلفه را ارزیابی می‌کنند.


عضو شورای مرکزی حزب موتلفه‌ اسلامی ضمن این‌که تاکید کرد " هر کس بخواهد تاریخ کشور ایران را بخواند قطعا با مجموعه‌ای به نام موتلفه روبه‌رو خواهد شد" تصریح کرد: افراد بسته به این‌که تحت تاثیر تبلیغات منفی از استکبار جهانی قرار نگرفته باشند و نظر مستقل و دیدگاه صحیح، جامع و بی‌طرفانه‌ای ارایه دهند درخصوص موتلفه به نکات مثبتی اشاره خواهند کرد.

بادامچیان اظهار کرد: در مرکز سیاسی حزب موتلفه اسلامی بخشی وجود دارد که به ارزیابی و نظرسنجی پیرامون موتلفه و مسایل مختلف می‌پردازند. معتقدیم که در زمان‌های مختلف نباید از عملکردمان غافل شویم و یا این‌که خوش‌بینی بیش از حد داشته و نسبت به مسایل مختلف بی‌خبر باشیم و یا آن‌چه را که واقعیت دارد بیان نکنیم. ما در سطح جامعه میزان شناخت مردم نسبت به موتلفه‌ اسلامی را در کلان، مثبت ارزیابی می‌کنیم. کاملا محسوس است که روز به روز اعتماد جامعه نسبت به تشکل ما بیشتر می‌شود تا آن‌جا که توجه اعتماد مردم، مراجع، روحانیت و دانشگاهیان نسبت به ما از ضریب بالایی برخوردار است.

قائم‌مقام دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در ادامه با بیان این‌که "احزاب در کشور ما نسبت به سایر کشورها تفاوت‌های چشمگیری دارند" تصریح کرد: در کشورهای کمونیستی که سیستم تک حزبی موجود است، عوامل موفقیت آن حزب در یک کشور مقتدر و یا حتی غیرمقتدر فرق می‌کند و در کشورهای دوحزبی چون آمریکا و انگلیس دیکتاتوری حزب پنهانی بر آن‌ها حاکم بوده و مردان خاکستری پشت پرده کار اصلی سیاست کشور را ساماندهی می‌کنند. این دو حزب قدرت را با خود جابه‌جا می‌کنند. در این کشورها که با سازش پنهانی سران دو حزب عمل می‌کنند طبیعی است که نوع موفقیت آن‌ها نیز به مجموعه‌ای پنهانی وابسته است. چنان‌چه وقتی کندی خواست از کشور خارج شود، کشته شد و کلینتون با مونیکا گیت مواجه شد. میزان موفقیت در کشورهای چندحزبی نیز متفاوت است؛ آن‌چه در ایتالیا رخ می‌دهد با آن‌چه در اسپانیا و یا در فرانسه رخ می‌دهد فرق دارد.

این عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با بیان این‌که " در کشورهای دیگر مسایل دینی امری خصوصی و شخصی تلقی شده و بیشتر مسایل ملی و اجتماعی مطرح است" تصریح کرد: در کشور ما مساله اسلام بر سایر امور غلبه دارد. به خاطر چنین امری احزابی می‌توانند موفق باشند که با اعتقادات اسلامی توده‌های مردم همراه باشند. این اعتقادات اصولی هم باید به گونه‌ای باشد که مردم آن را از رهبران دینی‌شان بپذیرند.

قائم‌مقام دبیرکل حزب موتلفه‌ اسلامی ادامه داد: مردم به اسلام‌های سلیقه‌یی، غرب‌زده، و متحجرانه توجهی نمی‌کنند. مبانی عقیدتی، سیاسی، دیدگاه‌های تحلیلی و کارشناسی هم‌چنین سلامت، امانت، اخلاق و اعتدال در مواضع و تعامل با سایر گروه‌ها و پرهیز از تندروی و کندروی جزو معیارهایی است که در میزان محبوبیت احزاب باید مورد توجه قرار گیرد.

بادامچیان هم‌چنین حزب موتلفه اسلامی را " حزبی مقدس، باتجربه و دارای کادر پرسابقه و سالم از نظر مالی و سیاسی در میان جریان‌های اصولگرا" برشمرد و گفت: حزب موتلفه اسلامی از یک طرف جایگاه ویژه‌یی در میان مراجع و روحانیت دارد و از طرف دیگر حزبی خودمحور نیست؛ بلکه جمع‌محور است. بنابراین در جمع کار می‌کند و با این‌که حتی در برخی موارد قدرت پیش بردن امور را به تنهایی دارد، ولی با توجه به (یدالله مع الجماعه) سعی می‌کند جمعی کار کند تا آن‌جا که در کار سیاسی، بسیاری از جریان‌های موافق و مخالف به موتلفه اسلامی توجه ویژه دارند.

این عضو شورای مرکزی حزب موتلفه‌ اسلامی با بیان این‌که " احزاب اصولگرا در بین مردم به طور کلان جایگاه ویژه‌یی دارند" خاطرنشان کرد: مردم ما اصولگرایند و اکثریت متدین و علاقه‌مند به تدین هستند. اگرچه ممکن است برخی نسبت به مسایل شرعی، تقیدات لازم را نداشته باشند اما اسلام و ائمه را قبول دارند. پس هر حزبی که در این زمینه حرکت کند مورد توجه مردم قرار خواهد گرفت.

وی تاکید کرد: در این چند قرن اخیر که تهاجم به دین و مذهب از طرف استکبار خارجی، عوامل داخلی و فرهنگ تهاجمی غرب با فرهنگ سکولاری و دموکراتیزاسیون زیاد شده است، هر وقت مراجع تقلید از میرزای شیرازی تا امام خمینی (ره) در هر حرکت و نهضتی به صحنه آمدند موفق بودند؛ چراکه توده‌های مردم به آن‌ها اعتقاد و ایمان داشتند.
قائم‌مقام دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در این راستا درباره جایگاه احزاب اصلاح‌طلبان نیز گفت: در برخی مواقع احزاب اصلاح‌طلب بردی پیدا کرده‌اند اما نتوانسته‌اند به درستی به اجرا کردن خواسته‌های خود بپردازند. این احزاب از آن‌جایی که با توده‌ مردم در تضاد و دارای افکار لیبرال دموکراسی و سوسیال دموکراسی هستند با بافت دینی و ملی ملت ایران همخوانی ندارند ولو این‌که مسلمان نیز باشند.

وی با بیان این‌که " اگرچه این جریان ممکن است در عرصه‌ای مانند انتخابات به موفقیت برسد اما در نهایت سقوط می‌کند" گفت: اصلاح‌طلبان در حال حاضر سعی می‌کنند خود را با چهره‌های مذهبی مطرح کنند و من یکی از اشکالات آن‌ها را این می‌دانم که این جریان با روحانیت و توده مردم از نظر ایمانی و اسلامی ارتباط لازم را ندارند و می‌کوشند تا چنین مساله‌ای را با رفتن به چند مسجد و سخنرانی در ایام مذهبی حل کنند.

بادامچیان معتقد است: توده مردم می‌دانند که اصلاح‌طلبان در اصول و مبانی با آن‌چه که امام(ره) گفته‌اند، موافقت ندارند. اگرچه مخالف هم نیستند، اما مثلا در مسایلی چون ولایت مطلقه فقیه، فقه صاحب جواهر و فقه حوزوی افکار خاص خودشان را دارند.

این عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت: من به عنوان کسی که حدود نیم قرن در عرصه‌ فعالیت‌های سیاسی کار کرده‌ام، برای این جریان جایگاه عمیق و ریشه‌داری نیافته‌ام و معتقدم هر حزبی که با مردم از نظر عقاید دینی، اسلامی و خدمت‌رسانی هم‌چنین در بیان افکار و شعارهای‌شان صداقت داشته باشد، موفق خواهد بود، ولو این‌که در مقاطعی شکست خورده باشد، ولی به هرحال محبوبیت خود را داشته است.

وی افزود: احزابی که ملی‌گرا یا لیبرال یا سوسیال دموکرات و لیبرال دموکراسی را پیشه‌ خود قرار داده‌اند اگرچه مدتی جولان می‌دهند ولی در نهایت سقوط نتیجه عملکرد آن‌هاست.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد